Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Που την βρήκες; Ακόμα σε dvd δεν βγήκε, σωστά; :ernaehrung004: :Banane0:

utorrent ίσως (το αγαπημένο μου)...
Μετά από όσα έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε ξένα site ψήνομαι πολύ άγρια για αυτή την tv. Έχω μόνο μια ερώτηση για το φίλο Βεζούβιο: έχεις δοκιμάσει hd υλικό (κάνα bluray ας πούμε)? Αν ναι πως σου φαίνεται? Επειδή γράφει ότι κάνει ψηφιακή επεξεργασία σήματος 1080p. Σε sd (τηλεοπτικό σήμα, dvd) απ' ότι κατάλαβα είσαι ευχαριστημένος.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Απο ότι φαίνεται τα φίδια έχουν εξαληφθεί και η εικόνα μάλλον είναι αψεγάδιαστη.

Παίδες, ήμουν για τρεις μέρες Γαλλία και μπήκα για λίγο σε ένα τοπικό FNAC.

Εκεί, και η 37 άρα και η 42 άρα αναφερόντουσταν ως PX 71 E και όχι ως PX 70 E.

Τι έγινε, βγήκαν ήδη νέα μοντέλα ή πρόκειται για κάτι άλλο (πχ. διαφοροποίηση σε φινίρισμα (αυτές ήταν σε γυαλιστερό μαύρο) ή ύπαρξη ή όχι ψηφιακού δέκτη....

Μ' αρέσει που στην Ελλάδα πουλάνε για καινούριο μοντέλο την 37 ΡΧ 45... :flipout:

Παίδες, ήμουν για τρεις μέρες Γαλλία και μπήκα για λίγο σε ένα τοπικό FNAC.

Εκεί, και η 37 άρα και η 42 άρα αναφερόντουσταν ως PX 71 E και όχι ως PX 70 E.

Σε αλλες χωρες (Γερμανια , Γαλλια κτλ.) η PX70 λεγεται PΧ71.

Η 37ΡΧ45 οχι απλα καινουργιο μοντελο αλλα μοντελο του μελλοντος αφου κυκλοφορησε περυσι (το 2006) ενω σαν χωρα ειμαστε 20 χρονια πισω (δηλαδη στο 1987).:flipout:

καλησπερες!!! μολις παρελαβα και εγω τη καινουργια μου 42px70 και σαν εντυπωσεις εχω να πω: παρα πολυ καλο κομματι!!! φανταστικα χρωματα και παρα πολυ καλο μαυρο οπως εχουν αναφερει και αλλοι κατοχοι!! στο dvd (pioneer 696) και σε 1080ι αναλυση πολυ καλη εικονα!!! στενοχωρημενος λιγο με τη αντιπροσωπεια που ενω ειχα παρει τηλ να ρωτησω αν περιστρεφεται η βαση και μου ειπαν ναι δυστηχως περιστρεφεται μαζι με ολη την tv :furious3: βασικο για μενα αλλα μπροστα στην ποιοτητα και στο σημα το ξεχασα ηδη!!θα επιμεινω στο χρωμα το οποιο το βρισκω φα-ντα-στι-κο!!!βαρια τηλεοραση και πολυ καλο design!!!αρκετη θερμοτητα στο πισω και πανω μερος σαν ενα ακομα μειον( του τοιχου :smile: )!!αν εχει κανεις τποτα ρυθμισουλες θα ημουν υποχρεος!! για να ειμαι λιγο αντικειμενικος τα 100hz των lcd δειχνουν πολυ καλυτερα απο τις plasma!! CHEERS!!!

ευχαριστω πολυ!!!να'στε καλα!!!

utorrent ίσως (το αγαπημένο μου)...
Μετά από όσα έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε ξένα site ψήνομαι πολύ άγρια για αυτή την tv. Έχω μόνο μια ερώτηση για το φίλο Βεζούβιο: έχεις δοκιμάσει hd υλικό (κάνα bluray ας πούμε)? Αν ναι πως σου φαίνεται? Επειδή γράφει ότι κάνει ψηφιακή επεξεργασία σήματος 1080p. Σε sd (τηλεοπτικό σήμα, dvd) απ' ότι κατάλαβα είσαι ευχαριστημένος.
Aκομα δεν πηρα το PS3 για να δοκιμασω hd υλικο!
Οσο αφορα sd και DVD ειμαι απολυτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!
Upscaling ειδα μεχρι 1080i απο το sony!

ειχα την pv60 και ειδα την pv70....
εχω την εντυπωση οτι τοσο πυκνο και σωστο μαυρο που εχει η 60 η 70 ΔΕΝ το εχει!!ισχυει ή δεν εκρινα σωστα?

εχω την εντυπωση οτι τοσο πυκνο και σωστο μαυρο που εχει η 60 η 70 ΔΕΝ το εχει!!ισχυει ή δεν εκρινα σωστα?
Mην φας εχει γλαροσουπα!!!!
Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε,η κατασταση σου ειναι ανησυχητικη!!:flipout::flipout::flipout::BDGBDGB53:
Χιουμορ να περασει η ωρα!!

Πολυ σωστα εκρινες ..................

Εγω παλι χωρις να την εχω δει πιστευω οτι κανετε λαθος. Αν διαβαστε αυτο το τεστ το λεει ξεκαθαρα οτι το μαυρο ειναι κορυφαιο (σε αντιθεση με την επεξεργασια εικονας και τον scaler που ειναι μετριοι) :

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/

Mην φας εχει γλαροσουπα!!!!
Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε,η κατασταση σου ειναι ανησυχητικη!!:flipout::flipout::flipout::BDGBDGB53:
Χιουμορ να περασει η ωρα!!

ασπετα....δεν θελουμε αερολογιες!!!
την εχεις συγκρινει με την 60-600 ή υποθετεις?γιατι και εχθες το απογευμα που την ειδα διπλα-διπλα με μια 600 υπαρχει διαφορα χωρις αυτο να σημαινει οτι το μαυρο της δεν ειναι κορυφαιο!

Υ.Γ κουβεντα να γινεται.....

Το εχω διαπιστωσει .....-bye-

οκ...:worshippy:
απλα μου εκανε εντυπωση το οτι ποιο καινουργιο πανελ να υστερει σε ενα τοσο σημαντικο κομματι και ειδικα απο τον συγκεκριμενο κατασκευαστη!

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ρυθμίσεις εικόνας και εισαγωγή στο secret menu έχουμε;