Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom,

περίπου τα ίδια που περιγράφεις συμβαίνουν και στη δική μου.
Πάντως κάποια στιγμή που την έκλεισα τελείως, για τουλάχιστον 2h, νομίζω δεν ακούστηκε τίποτα.
Συμπτωματικά και εγώ σκέφτηκα το θέμα της στήριξης (την έχω βάλει πάνω σε ένα τραπεζάκι). Αν την κουνήσω ελαφρά μπρος-πίσω, σχεδόν αναπαράγω το θόρυβο που συζητάμε..
Η συχνότητα των θορύβων δεν είναι σταθερή. Μπορεί για μια ώρα να μην ακουστεί τίποτα και μετά 2-3 φορές ανά 5λεπτο.

ρε παιδια-μηπως ειναι τα ανεμιστηρακια που μενουν καποια ωρα ανοιχτα για να "κρυωσει" το πανελ?:SFGSFGS5:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

παιδια καλημερα.
χτες την πηρα τελικα και πραγματι εμεινα πολυ ευχαριστημενος
τις ρυθμσεις τις εβαλα ολες κατω απο τη μεση και διαφορα αλλα τα εκανα off.
το απογευματακι θα σας γραψω ακριβως τις ρυθμισεις που εκανα.
τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις:

1.το dvd που κατεβασα το εβαλα και επαιζε ολο το βραδυ.δε πιστευω να εχω προβλημα διοτι διαβαζω απο ορισμενους οτι χρειαζεται μονο για καμια ωρα στο τελος της ημερα και αφου εχουν προβληθει στατικες εικονες..τι να κανω τελικα?

2.τα αναλογικα καναλια τα εχω εως και zoom 3 σε ορισμενα για να φυγουν τελειως οι στατικες εικονες.ειδικα στις ειδησεις που γραφουν στο κατω μερος σχετικα με τις συζητησεις που κανουν.ομοιως στα εργα χανω τη δευτερη γραμη υποτιτλων αν και εχω ζουμ 1!!!!
πως μπορω να δω τους υποτιτλους αλλα με ζουμ?
καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα smart zoom αλλα δε το βρηκα.υποψιν εχω βαλει ελληνικα.

αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω.

Εγω δεν χρησιμοποιησα καθολου το zoom 1,2,3 σε αναλογικη θεαση κατα την διαρκεια του στρωσιματος και δεν εχω κανενα προβλημα με την TV.
Βεβαια το dvd επαιζε κανονικα καθε μερα απο 1 εως και 5 ωρες.
Τωρα εχω ξεπερασει τις 250 ωρες και δεν υπαρχει σημαδι burn-in ουτε για δειγμα :firstprize:
Μαλλον η panasonic ειναι αρκετα μπροστα σ´αυτο το θεμα (φτου-φτου μην την ματιασω)
Οχι τιποτε αλλο, αλλα διαβαζουμε για κατι Σ-KOURO που εχουν τα προβληματακια τους :afro:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

:firstprize:
Μαλλον η panasonic ειναι αρκετα μπροστα σ´αυτο το θεμα (φτου-φτου μην την ματιασω)
Οχι τιποτε αλλο, αλλα διαβαζουμε για κατι Σ-KOURO που εχουν τα προβληματακια τους :afro:

την φοβομουν παρα πολυ και στα παιχνιδια αλλα τελικα ειναι παρα πολυ ανθεκτικη.....ουφ:firstprize:
για μεχρι 4 ωρες,να το ξεκαθαρισω αυτο.

Last edited:
Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

το ελεγες εσυ αλλα με τοσα που ακουμε-διαβαζουμε προσωπικα ημουν πολυ επιφυλαχτικος,λαθος μου.

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Oυτε εγω το περιμενα.Η πλακα ειναι πως οταν εψαχνα για tv, η px70 ειχε παντου 1350-1400ε και μονο στην στοα ειχε 1150.Διαβαζοντας ολα αυτα τα καλα λογια (που τελικα ισχυαν) πηγα τρεχοντας και εδωσα την προκαταβολη για να την κλεισω.Αμεσως μετα συνειδητοποιησα οτι μολις παραγγειλα μια tv με φοβο burn in! Χεχε... Αποδειχθηκαν ολα οκ παντως.
Ειναι ακομα κορυφαια επιλογη (αν την βρει κανεις πλεον).Στα 1150ε δεν αγοραζεις καμμια καλυτερη η παρεμφερη σε αποδοση τηλεοραση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ρε παιδια-μηπως ειναι τα ανεμιστηρακια που μενουν καποια ωρα ανοιχτα για να "κρυωσει" το πανελ?:SFGSFGS5:

Γιατί έχει ανεμιστηράκια;

Εγώ μόνο ψύκτρες έχω δει....

σημερα πηρα κ εγω την αντιπροσωπεια τηλεφωνο να ρωτησω κατι κ παραλληλα ρωτησα για το στρωσιμο κ μου ειπαν οτι για τις τηλεωρασεις 10ης γενιας δεν ισχυει το στρωσιμο γιατι εχει επιλειθει το προβλημα....να το ειπαν ετσι για διμηουργια εντυπωσεων?

να το ειπαν ετσι για διμηουργια εντυπωσεων?

δεν νομιζω,διοτι ουτε εγω την εστρωσα, με το break-in DVD λογω προβληματος με το DVD player,ετσι οπως επρεπε.
αντε να επαιξε περι τις πενηντα ωρες συνολικα.
αλλα να μην σε παρω στο λαιμο μου,γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Tωρα να σου πω και εγω οτι απο την αρχη δεν ειχε προβλημα η panny μου?
Λιγο δικιο τους το δινω παντως.

Άιντε μπρε, με ψήσατε και μένα... Τη χτύπησα και την έχω από χθες στο σπίτι - στο κουτί της ακόμα. Από το Πλαίσιο, 1148.99 σε 12 άτοκες δόσεις. Με τόσα καλά που διάβασα σ' αυτό το μακροσκελέστατο thread, δεν χρειάστηκε καν να πάω να τη δω - την πήρα με κλειστά μάτια. Κυρίως για τηλεοπτικό πρόγραμμα και λιγότερο για DVD.

Σκοπός μου είναι να την κρεμάσω στον τοίχο. Ως εκ τούτου, δύο ερωτήσεις:

1. Ποιο είναι το ιδανικό ύψος τοποθέτησης στον τοίχο; Αν θυμάμαι καλά, κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι το ιδιανικό ύψος είναι αυτό όπου οι υπότιτλοι είναι στο ύψος των ματιών. Τι γίνεται άμα μπει λίγο ψηλότερα;

2. Θέμα: βάση τοίχου. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτήν:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977541&product=1010913

και, για την περίπτωση που θέλω λίγη κλίση, αυτήν:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977541&product=815780

Τι λέτε γι' αυτές;.

Επίσης, μία ακόμη ερώτηση που αφορά τις επιτοίχιες βάσεις: Στο manual αναφέρει ότι, για καλύτερο αερισμό, η τελεόραση πρέππει να απέχει 70 χιλιοστά από τον πίσω τοίχο. Εϊδα ότι οι επιτοίχιες βάσεις έχουν αποστάσεις που φτάνουν μέχρι και τα 23 χιλιοστά. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή;

Περισσότερες εντυπώσεις απο την καινούργια μου Panasonic, μόλις τη συνδέσω και τη βάλω σε λειτουργία.

-bye--bye-

Είναι εύκολο να μου πει κάποιος ποιές είναι οι original ρυθμίσεις για το cinema mode, διότι λόγω στρωσίματος τα είχα όλα κάτω από τη μέση και τώρα πρέπει να τα φτιάξω λίγο καλύτερα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom,

περίπου τα ίδια που περιγράφεις συμβαίνουν και στη δική μου.
Πάντως κάποια στιγμή που την έκλεισα τελείως, για τουλάχιστον 2h, νομίζω δεν ακούστηκε τίποτα.
Συμπτωματικά και εγώ σκέφτηκα το θέμα της στήριξης (την έχω βάλει πάνω σε ένα τραπεζάκι). Αν την κουνήσω ελαφρά μπρος-πίσω, σχεδόν αναπαράγω το θόρυβο που συζητάμε..
Η συχνότητα των θορύβων δεν είναι σταθερή. Μπορεί για μια ώρα να μην ακουστεί τίποτα και μετά 2-3 φορές ανά 5λεπτο.

Πες μου τι έχεις συνδεμένο στην tv
Πόσα scart, πόσα hdmi και τι άλλο;

Δεν ξέρω, αλλά είχα 2 scart συνδεμένα και τώρα έβγαλα το ένα και δεν ακούγεται τίποτα εδώ και 1 ώρα...

Μπορει να είναι συμπτωματικό...

Πάντως εντόπισα ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τους θορύβους από ένα link που είχε δώσει παλαιότερα ο rivers:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=538853

:blink:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν, μίλησα με το service και μου είπαν ότι τέτοιο θέμα δεν τους έχει τύχει......
[/U][/QUOTE

Βρήκα αυτό στο Internet

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=588229

όπου φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά σπάνιο είναι αυτό που ακούμε....και σίγουρα δεν έχει να κάνει ούτε με βάσεις ούτε με 100Hz.

Ακυρο!

Πάλι κάνει το θόρυβο...