Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

To VIERA Link λειτουργεί μόνο με σύνδεση HDMI, δεν αναγνωρίζει συσκευές συνδεδεμένες σε άλλες εισόδους π.χ. composite (κίτρινο) ή S-Video, ακόμα κι αν είναι Panasonic.

Υ.Γ. 1: Εσύ Στέλιο έχεις την ΡΧ80, ρίξε μια ματιά στις σελίδες 42, 43, 44 στο εγχειρίδιο...αν δεν το έχεις υπάρχει και εδώ.... http://safemanuals.com/ -bye-

To VIERA Link λειτουργεί μόνο με σύνδεση HDMI, δεν αναγνωρίζει συσκευές συνδεδεμένες σε άλλες εισόδους π.χ. composite (κίτρινο) ή S-Video, ακόμα κι αν είναι Panasonic.

Υ.Γ. 1: Εσύ Στέλιο έχεις την ΡΧ80, ρίξε μια ματιά στις σελίδες 42, 43, 44 στο εγχειρίδιο...αν δεν το έχεις υπάρχει και εδώ.... http://safemanuals.com/ -bye-

Χρηστο ο Στελιος μαλλον μιλαει για την TZ7 με συνδεση HDMI....
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=971652&postcount=11

Όταν θα πάρει το καλώδιο HDMI για την σύνδεση, μάλλον θα δουλεύει... ;)

Το πηρα το καλωδιο HDMI το συνεδεσα με την καμερα ΤΖ7 της πανασονικ και η ΤV εξακολουθει να γραφει στην VIERA LINK
η λειτουργια δεν ειναι διαθεσιμη

.

Έχεις ενεργοποιήσει το Viera Link από την ΤΖ7??

Δες στο εγχειρίδιο της ΤΖ7 (εγώ είδα στο Αγγλικό, αλλά πιθανό να είναι ίδιες και στο Ελληνικό) σελ.25, 107, 109 (& στην 118 για το 'Viera Link (HDMI) is not working')

....-bye-

:bang:...ο βλαξ δεν ειχα ενεργοποιησει το viera link της TV

σε ευχαριστω πολυ Χρησταρα !
την αναπαραγωγη των φωτο και βιντεο την κανω τωρα με το τηλεχειριστηριο
της Pany ....Eξοχα

.

... την αναπαραγωγη των φωτο και βιντεο την κανω τωρα με το τηλεχειριστηριο της Pany ....Eξοχα .

Έμπαινε και γοήτευε Στέλιο, σαν τον Χάμφρεϊ στη Καζαμπλάνκα.... ;)

... καλές λήψεις με το νέο εργαλείο και καλορίζικο, εξαιρετική επιλογή, (δυστυχώς η ΤΖ5 που έχω εγώ δεν 'τραβάει' video AVCHD :bigcry: )....-bye-

Παιδιά έτυχε να συνδέσει κανείς pc στην PX70 με καλώδιο DVI-HDMI? Οταν την συνδέω στην είσοδο pc κάνει mapping 1:1 1024x768 αλλά με το ανάλογο stretching λόγω του σχήματος των Pixel της τηλεόρασης..οταν την συνδέω με hdmi to desktop είναι μεγαλύτερο απ' οτι πρέπει ανεξαρτήτως ανάλυσης πάντα κατα το ίδιο ποσοστο..π.χ. γύρω στα 60 pixels (περιμετρικά)στην 1280 ανάλυση...μέσω του nvidia control panel γίνεται resize αλλά δημιουργεί μια ανάλυση 1218ΧΚάτι η οποία στο desktop δουλέυει μια χαρά αλλά καμιά άλλη εφαρμογή δεν την αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να χάνω ωφέλιμη εικόνα σε παιχνίδια κτλ...Η εικόνα είναι πεντακάθαρη στα 720p για αυτό θα ήθελα αυτή τη σύνδεση απο την απλή vga..καμιά ιδέα?

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την S10 μου (αλλά στα 1080p), δηλαδή με HDMI είχα overscan και έχανα μέρος του desktop. Ωστόσο βρήκα τη λύση η οποία ήταν απλή και αποτελεσματική. Επιλέγοντας την είσοδο HDMI, στο menu "Other settings" υπήρχε κάπου η επιλογή "Picture overscan" την οποία έβαλα στο off, οπότε λύθηκε το πρόβλημα.

Για ψάξου λίγο με το menu της TV σου, πιθανόν να έχει κάτι παρόμοιο... -bye-

Απ' όσο βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο overscan option στις ρυθμίσεις, αλλά έπεσα πάνω σε αυτό το thread που αναφέρει ένα τρόπο διόρθωσης μέσω του service menu http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/529895-panasonic-th37px70-colour-too-orange-2.html Θα το τσεκάρω και θα ποστάρω πάλι σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και τον ενδιαφέρει...

Τελικά με τη βοήθεια του Digital Video Essentials dvd παρατήρησα το αρκετό overscan που υπάρχει σε όλες τις πηγές και το διόρθωσα όσο γινόταν απο το service menu οπου δυστυχώς η αντίστοιχες H-Amp kai V-Amp options τερματίζουν στο -3 που δεν φτάνει για να το εξαλείψει τελείως...τόσο καιρό δεν το είχα παρατηρήσει ούτε σε freeview ούτε σε dvd playback (hdmi) γιατί δεν είχα μια σταθερά για να συγκρίνω...τελοσπάντων, κάπως συμμαζεύτηκε το πράγμα τελικά...πάντως μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσο off...και είναι όλες απ' οτι κατάλαβα...

Με το που πέρασε ένας μήνας μετά τα δύο χρόνια που ισχύει η εγγύηση το πάνελ της 2ης 42px70e μας έβγαλε την γραμμούλα του (το πρώτο ευτυχώς μας την είχε βγάλει στο τετράμηνο). Υπάρχει περίπτωση να την αλλάξουν μιας και το πρόβλημα με αυτά τα πάνελ τελικά είναι γενικό και κανονικά έπρεπε να είχαν ανακαλέσει την συγκεκριμένη παρτίδα για αντικατάσταση όλων ή θα μας πούνε τίποτα κουλά και θα μας βγάλουν εκτός εαυτού;

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

η τηλεόραση είναι άψογη ,η βλάβη που παρουσιάστηκε αντιμετωπίστηκε πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο,ενώ η αντιμετώπιση σε μια βλάβη που αποδεδειγμένα οφείλεται στην εταιρία, και μετά το τέλος της εγγύησης θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν η επόμενη τηλεόραση θα είναι Panasonic και μάλιστα πλάσμα.
Θα μας λυθεί η απορία λίαν συντόμως. Επίκειται τηλεφώνημα εντός της ημέρας στην Intertech.

Μετά από επικοινωνία με Intertech έχω να αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση του πάνελ ανεξαρτήτως λήξης εγγύησης. Στην περίπτωσή μου βέβαια είναι λιγότερο από ένα μήνα μετά την λήξη της εγγύησης και δεν γνωρίζω αν θα πούνε τα ίδια σε κάποιον που θα την πατήσει ένα ή δύο χρόνια μετά την λήξη της (κανείς δεν δίνει πάνω από 4 χρόνια εγγύηση γενικώς σε τηλεοράσεις). Γι' αυτό δουλέψτε τες όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες να σας βγάλει το πρόβλημα όσοι έχετε αγοράσει στις ημερομηνίες με την προβληματική παραγωγή πάνελ γιατί όλη η παρτίδα δείχνει τελικά προβληματική και αργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά και της δικής σας. Οπότε όσο ποιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά από επικοινωνία με Intertech έχω να αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση του πάνελ ανεξαρτήτως λήξης εγγύησης.

;) ...... :a0210:

Αυτή που έβγαλε το πρόβλημα τώρα έχει time 5757:14 . Η άλλη έχει αντικατασταθεί το πάνελ στο τετράμηνο που την είχαμε και δεν κράτησα τις ώρες λειτουργίας γιατί ήταν εντός εγγύησης και δεν με ενδιέφερε κιόλας να σου πω την αλήθεια.