Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

......... φίλοι χρήστες την αγόρασαν προ μηνών 1030-1100

Ειχαν δωθει λαθος εκπτωσεις απο την ΙΝΤΕΡΤΕΚ και βαζαμε και απ την τσεπη μας πουλωντας σ αυτες τις τιμες !!!

Ειχαν δωθει λαθος εκπτωσεις απο την ΙΝΤΕΡΤΕΚ και βαζαμε και απ την τσεπη μας πουλωντας σ αυτες τις τιμες !!!

Δεν το γνωρίζω αλλά και δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω...

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλά, αν πάω και τους αγοράσω 4 και cash θα δούμε πόσο την πέρνουμε..

Την ιδια ωρα που αγοραζα την px70 στην στοα, του ειπα να αγοραζα επι τοπου 2 τηλεορασεις αν μου εκανε καλυτερη τιμη απο 1150 ανα κομματι.Δεν μπορεσε.

Excuse Me !!
Ποιό κατάστημα την δίνει 1200 στο οποίο πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε μέλη του Club??

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Excuse Me !!
Ποιό κατάστημα την δίνει 1200 στο οποίο πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε μέλη του Club??

κοιτα την απαντηση #518, σελιδα 52.

Επειδή είμαι καινούργιος στο φορουμ, που είναι αυτή η στοά? Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην επαρχία? Αν όχι που αλλού μπορεί να βρεί κανείς καλή τιμή για την TH-42PX70E?
Εχω βρεί με δωρεάν αποστολή 1245 απο electroptica αλλά από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι μπορρεί να την βρώ και πολύ φθηνότερα http://www.electroptica.gr/view_pro...51273&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Αν δεν κάνω λάθος είναι 100Hz, αλλά λίγη σημασία έχει. Τα 100Hz δεν είναι η πανάκεια που ξαφνικά λύνει όλα τα προβλήματα με την κίνηση. Από την στιγμή που η τηλεόραση επεξεργάζεται μια χαρά την κίνηση δεν έχει σημασία στα πόσα Ηz γίνεται αυτό.

Αν δεν κάνω λάθος είναι 100Hz, αλλά λίγη σημασία έχει. Τα 100Hz δεν είναι η πανάκεια που ξαφνικά λύνει όλα τα προβλήματα με την κίνηση. Από την στιγμή που η τηλεόραση επεξεργάζεται μια χαρά την κίνηση δεν έχει σημασία στα πόσα Ηz γίνεται αυτό.

Σωστά.

Αν πας στις ρυθμίσεις και επιλέξεις μεταξύ 50 και 100 μικρή η διαφορά (για να μη πω καθόλου)

Δεν αναγραφει κατι τετοια στα χαρακτηριστικα της στο επισημο site ομως της Panasonic. Εαν ειναι, τοτε ΟΚ, δεν υπαρχει κανενας λογος να το αμφισβητω :grinning-smiley-043