Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν είναι μόνο η κίνηση το ζητούμενο...

Το flickering της οθόνης είναι κουραστικό σε πολύωρη θέαση. Αυτό ισχύει στις CRT.

Λοιπόν τι λέτε? Εμπειρίες κατόχων?

Το flickering της οθόνης είναι κουραστικό σε πολύωρη θέαση. Αυτό ισχύει στις CRT.

να πω οτι στα 50hz το flickering της tv ειναι πολυ εντονο

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σωστή η επισήμανση του flickering όσον αφορά τις CRT, αλλά έχει να κάνει με την συγκεκριμένη τεχνολογία που οι γραμμές σαρώνονται εναλλάξ και όχι προοδευτικά όπως σε LCD και plasma.

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μιλάς για στατική εικόνα ? Περίεργο μου φαίνεται.

μιλαω για τηλεοπτικο σημα! δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να δω πανω απο δεκα λεπτα ισως επειδη και η προηγουμενη crt ηταν 100hz !

σε dvd δεν το εχω δοκιμασει.

Last edited:

σωστος αλλα εδω δινουμε προτεραιοτητα σε αλλα πραγματα αλλοιως παμε ξερεις που.
ετσι δεν ειναι?

εγώ πάντως έφυγα από το POWERBUY για την sony και ποτέ ξανάσονυ. Και περιμένω αποψε την PANASONIC, να στρογγυλοκαθίσει στο καθιστικό

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Κουραστικότατη στα 50Hz με αρκετό και ορατό και απο μακριά flickering. Άψογη στα 100Hz. -bye-

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτο που κανει μεγαλη εντυπωση και σε εμενα ειναι το γεγονος οτι οσα reviews ετυχε να διαβασω μεχρι τωρα δεν γραφει πουθενα οτι η τηλεοραση ειναι 100Hz. Βεβαια στο μενου της τηλεορασης εχει την επιλογη αυτη...

Φυσικά και υποστηρίζει, φίλε stephane. Όσον αφορά το link που παραθέτεις, στα φορμά σάρωσης, ο πίνακας αναφέρεται σε σήματα στην είσοδο της τηλεόρασης. Κανένα σήμα δεν είναι απο μόνο του 100Hz. Τα 100Hz δημιουργούνται εσωστερικά στην τηλεόραση. Άλλωστε έπρεπε να υποπτευθείς τα 100Hz από το γεγονός ότι υποστηρίζεται κανονικά η προοδευτική σάρωση. Μάλιστα εγώ έχω ενεργοποιήσει τα 50Hz από το menu της TV και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που έβλεπα στην αρχή. Το ξαναγύρισα στα 100 και η εικόνα ήρθε πάλι σε απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Kαλά ό,τι πεις
Όταν βρεις PX70 στα 100HZ πες το και σε μένα!

http://www.panasonic.gr/servlet/PB/menu/1248119_l17/index.html

Aναφορα στα 100hz για την px70 εχει και το hitech παρεπιπτοντως.
Ισως θα πρεπει να αρχισεις να πιστευεις λιγο παραπανω ολους αυτους που την εχουν αποκτησει παρα τα ελληνικα διαφημιστικα φυλλαδια.Ενναλακτικα μπορεις να πας και σε ενα media markt και να δεις τις ρυθμισεις και απο μονος σου.
Μην βγουμε και ψευτες...