Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν μετά από την μελέτη αυτού του τεράστιου post,από σήμερα το πρωί
η εν λόγω κυρία παραλήφθηκε και αναπαύεται στο έπιπλο της παλίας μου tv.
Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλες.
Ακολουθεί περίοδο στρωσίματος............
Σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες-απόψεις σας που βοήθησαν στην τελική επιλογή μου.:a0210:

Καλωρίζικη φίλε nikth13 και καλές θεάσεις :ernaehrung004:

Τελικά όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να αγοράσει μια τηλεόραση, δεν τον σταματάνε ούτε 2000 posts!!! :worshippy: :2thumb22sup:

Σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες-απόψεις σας που βοήθησαν στην τελική επιλογή μου.:a0210:

καλοριζικη και καλες θεασεις και απο εμενα Νικο(?)

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ουτε που το φανταζομουνα οταν ξεκινησα αυτο το Thread οτι θα κανει 180 σελιδες!!!
Ρεκορ καναμε!!!

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!

:ernaehrung004:

ουτε που το φανταζομουνα οταν ξεκινησα αυτο το Thread οτι θα κανει 180 σελιδες!!!
Ρεκορ καναμε!!!
Πάντως,
αν υπήρχε δυνατότητα από την διεύθυνση και
...κάποιος πρόθυμος εθελοντής για να ξεδιαλέξει τα μηνύματα
τότε
θα μπορούσαν να κρατηθούν το 1ο και όσα έχουν χρήσιμες πληροφορίες (και όχι "καλορίζικη" ή σαν αυτό που απαντώ ή γράφω τώρα), από ας πούμε τα πρώτα 1500 και αυτό να επαναλαμβάνεται ανά 500!

...
Μάλλον είναι ουτοπικό αυτό που λέω!
αλλά
οι πληροφορίες που υπάρχουν εδώ ήταν και θα είναι πολύ χρήσιμες για όλους.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

και με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο, αλλα περα απο αυτο νομιζω οτι ανοιξαμε κατα καποιο τροπο την αγορα των plasma δειχνοντας οτι τα καινουρια γενιας panel δεν υποφερουν απο τα καταλοιπα του παρελθοντος,τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο.(φιδια,burn-in κτλ).

και οτι μπορουμε να εχουμε πολυ καλη εικονα σε ολα τα επιπεδα χωρις να δωσουμε πολλα χρηματα.
και τωρα που θα ερθουν οι καινουριες px80,pz ....παλι θα γινει χαμος.

υ.γ το μονο που δεν καταλαβα τελικα ειναι, εαν ειναι 100hz:confused:

Last edited:

υ.γ το μονο που δεν καταλαβα τελικα ειναι, εαν ειναι 100hz:confused:

Μετα απο χρηση 4 μηνων μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν ειναι πανω απο 60-65 Hz :afro:

Οπως και η εικονα καλυτερευει μετα απο το στρωσιμο και γινεται πιο γλυκια, ετσι και τα Hz ανεβαίνουν με την χρηση.

Ο Αντωνης Β την εχει αγορασει πριν απο μενα, αρα ειναι λογικο να εχει 75 Hz τωρα.

Αντε να τα κατοστησουμε.

2-3 κιλά

απο μαναβικο την πηρες? :2thumb22sup:

ειπα εγω για λιγοτερα hz? απλα τα βγαζω 101hz,παραπανω απο οτι πρεπει,και σκεφτομαι μηπως εχω προβλημα στην εικονα.:ADFADF1:

Last edited:

Σε εναν φιλο μου του παρουσιασε την γνωστη πλεον καθετη γραμμη.
Τι γινεται τελικα με δαυτην?που οφειλεται?Η αστρα τις αλλαζει με καινουργιες η μονο το πανελ?Εχει σχεση με ρευμα?

Σε εναν φιλο μου του παρουσιασε την γνωστη πλεον καθετη γραμμη.
Τι γινεται τελικα με δαυτην?που οφειλεται?Η αστρα τις αλλαζει με καινουργιες η μονο το πανελ?Εχει σχεση με ρευμα?
Αλλάζει το πάνελ.
Όσο για το ρεύμα....

Ρεκορ καναμε!!!

Αυτό δύο πράγματα σημαίνει: ή το μοντέλο έχει πολλά προβλήματα, ή ότι την αγοράσανε τα μισά μέλη του φόρουμ :award:. Να υποθέσω το δεύτερο;

Αυτό δύο πράγματα σημαίνει: ή το μοντέλο έχει προβλήματα, ή ότι την αγοράσανε τα μισά μέλη του φόρουμ :award:. Να υποθέσω το δεύτερο;

αυτη η καθετη γραμμη μας τα χαλαει λιγο αλλα μπορεις να πεις οτι ειναι το δευτερο.

:fahne90::fahne90:

Τελικά πιό μοντέλο έχει τα περισσότερα προβήματα με τις κάθετες γραμμές , το PX-70 ή το PX-7;

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τελικά πιό μοντέλο έχει τα περισσότερα προβήματα με τις κάθετες γραμμές , το PX-70 ή το PX-7;

PX7 εχουν πουληθει λιγες σε σχεση με PX70 και αν δεν κανω λαθος θα ειναι 2-3 μηνων , οποτε υπομονη και θα δουμε.Αλλα ενω για την PX7 δεν υπαρχει review ακομα , για την 70 υπαρχει πολυ υλικο και πουθενα παραπονα εκτος απο εδω.Το βρισκω τουλαχιστον παραξενο.
Σκεφτηκαμε μερικοι μηπως ειναι πιο ευαισθητη στην κακη ποιοτητα ρευματος.
Θα μπορουσαν οσοι τους το παρουσιασε να πουν αν ειχαν σταθεροποιητη,ups η οτι αλλο θεωρουν οτι μπορει να επαιξε ρολο πριν καταληξουμε στο προβληματικο πανελ (ομως αλλο πανελ εκτος Ελλαδας???? δεν νομιζω).