Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει τις ώρες, θα δω τι θα λέιε τώρα μόλις έρθει...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είδα στο site της astra service πως η τηλεόρασή μου είναι έτοιμη και την περιμένω ή αύριο ή τη Δευτέρα:smile:
Το εντυπωσιακό όμως είναι πως - όπως γράφει - το ανταλλακτικό (νέο panel) κοστίζει ....1376 ευρώ!!!!!! Περισσότερα απ' ότι έκανε ολόκληρη η τηλεόραση....

Ναι, δεν τους τη πουλάς κανένα 1200άρικο, ευκαιρία θα είναι. :award:

Τελικά θα μου την φέρουν αύριο, οπότε... ες αύριον τα σπουδαία...

Λοιπόν σήμερα, μετά από αναμονή 16 ημερών επέστρεψε η Panasonic από το service με αλλαγμένο panel. Απ´ότι ρώτησα και είδα κι εγώ δεν μηδενίζουν οι ώρες. Κι εμένα μου γράφει 940 ώρες και 225 "ανοίγματα".
Τώρα ξαναστρώσιμο, υπομονή και ελπίζω να μην ξαναβρεθούμε σε τέτοια θέση....

καλημερα,

ρωτησες τους ιδιους που στην εφεραν?
παντως δυσκολα θα ξανα αγορασω PANASONIC διοτι κανονικα με τοσα κρουσματα χαλασμενων πανελς επρεπε ηδη να ειχαν βγαλει ανακοινωση για αντικατασταση.
γιατι δε μπορω να πιστεψω οτι το 10-15% ετυχε προβλημα.και αν ετυχε, επρεπε να ειχαν ζητηση αποσυρη και αντικατασταση με καινουργιες.
τη Δευτερα παντως θα κανω καλου κακου και ενα ερωτημα στην αντιπροσωπεια και θα τους τα πω και ενα χερακι.

ιδωμεν....

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

rockxk , μήπως είσαι υπερβολικός; μέχρι 20% θεωρείται ανεκτό στην αγορά , και η διάρκεια επισκευής είναι 2 εβδομάδες ( καθόλου άσχημα σε σύγκριση με άλλες εταιρίες που πάνε και 1 χρόνο )

Αυτό το 10-15% είναι εικασία , όχι γεγονός ...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

rockxk , μήπως είσαι υπερβολικός; μέχρι 20% θεωρείται ανεκτό στην αγορά , και η διάρκεια επισκευής είναι 2 εβδομάδες ( καθόλου άσχημα σε σύγκριση με άλλες εταιρίες που πάνε και 1 χρόνο )

Αυτό το 10-15% είναι εικασία , όχι γεγονός ...

Εγω παλι νομιζω οτι το 15% ειναι λιγο, συγκεκριμενα βρηκα στο AVforums οτι προκειται για ενα πολυ κοινο προβλημα...

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6598185
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6565298
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?p=6216904#post6216904
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6110335&postcount=1
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5853977&postcount=1
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5860905&postcount=2599
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5684732&postcount=1094

Ενα μελος μαλιστα λεει αυτα...

The fault is a common one on this TV. I bought my folks one last year from John Lewis: it developed exactly the same fault after three months. After spending over 1 month with their repairer - who claimed Panasonic were just not shipping the parts in sufficient quantity - we insisted on a new TV. We should have done this from day one.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=688856

Αλλα ακομα και 10% να ειναι , ειναι απαραδεκτο ποσοστο βλαβων για οποιαδηποτε εταιρεια.

Και τι σημαίνει αυτό; είναι σφάλμα της εταιρίας ή της αντιπροσωπίας;

μην ρίχνουμε ευθύνες σε λάθος πρόσωπα ...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αλλα ακομα και 10% να ειναι , ειναι απαραδεκτο ποσοστο βλαβων για οποιαδηποτε εταιρεια.

Και 1% είναι πολύ σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ. Προσέξτε, δε μιλάμε για ποικιλία βλαβών, αλλά για έναν τύπο βλάβης, δηλαδή ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ βλάβη. Σε τέτοια περίπτωση κανονικά υπάρχει η υποχρέωση ανάκλησης, αλλά που να κυνηγήσει κανείς την Panasonic για κάτι τέτοιο. Αν όμως ήταν αυτοκίνητο, όπου υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι για αστικές ευθύνες σε περίπτωση ατυχημάτων, να δείτε πώς θα τις ανακαλούσαν και θα τις επιδιόρθωναν προληπτικά.

To ποσοστό θεωρώ πως είναι πολύ υψηλό καθώς πρόκειται για συγκεκριμένη βλάβη και δεν θεωρώ πως συμβαίνει μόνο στα μέλη του Forum, άρα ο αριθμός των "θυμάτων" πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερος. Το θέμα τώρα είναι να μην συμβεί σε άλλους και κυρίως σε όσους αλλάξαμε panel να μην ξαναπαρουσιαστεί, αφού προφανώς επρόκειτο για προβληματική φουρνιά....

...Aυτό το 10-15% είναι εικασία , όχι γεγονός ...
εικασία σαφώς και δεν είναι αφού αφορά τα άτομα που αγόρασαν την τηλεόραση και συμμετέχουν σ' αυτό το θέμα.

και...
... μια ερώτηση:offtopic: :πώς κάνει κανείς παράθεση 2 ή περισσότερα διαφορετικά post στην ίδια απάντηση;

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

...Το θέμα τώρα είναι... σε όσους αλλάξαμε panel να μην ξαναπαρουσιαστεί, αφού προφανώς επρόκειτο για προβληματική φουρνιά....
+1

... μια ερώτηση:offtopic: :πώς κάνει κανείς παράθεση 2 ή περισσότερα διαφορετικά post στην ίδια απάντηση;

με copy και paste στην απαντηση σου.

εικασία σαφώς και δεν είναι αφού αφορά τα άτομα που αγόρασαν την τηλεόραση και συμμετέχουν σ' αυτό το θέμα.

και...

το club είναι δείγμα και όχι γεγονός ... θα μπορούσαν να χαλάσουν όλες οι τηλεοράσεις των μελών και να μην χαλάσει καμία εκτός μελών ... τι θα πούμε τότε δλδ; έχει 100% καταστροφή;

Τα άτομα που αγόρασαν είναι πχ 5000 άτομα , εδώ άντε να έχουμε 100 , οι οποίοι οι 50 είναι η ίδια παρτίδα ... Ε , δεν γίνεται έτσι ...

καλημερα,

λοιπον Νικο μιας και εισαι ''ο δικηγορος του Διαβολου'' ,μαλλον δουλευεις στην Panasonic,(πλακα κανω) εννοειται πως συμπερασμα με βαση το club μας δε μπορουμε να βγαλουμε.
Λογικα εταιρεια στο μεγεθος της Panasonic θα ειχε κανει αποσυρση
Βεβαια αλλο η λογικη και αλλο η πραξη...
εγω απλα ειπα αυτο που παρατηρησα.ευελπιστω μοναχα να μη ξαναεμφανιστει το ιδιο προβλημα.
ειμαι στη διαδικασια στρωσιματος και κατα τα αλλα καλα.
λογω ''viera link'' αξιζει να αγορασω dvd,ενισχυτη,ηχεια κ.τ.λ panasonic ή δε παιζει ρολο αυτο?

Λόγω επαγγέλματος σας αναφέρω πως κατά μέσο όρο (εξαρτάται άμεσα από το είδος του προϊόντος) ο ανεκτός συντελεστής αστοχίας δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,8%. Σε αντίθεση περίπτωση, η απόσυρση τις περισσότερες φορές επιβάλετε, πρώτα από όλα για το prestige του προϊόντος

λογω ''viera link'' αξιζει να αγορασω dvd,ενισχυτη,ηχεια κ.τ.λ panasonic ή δε παιζει ρολο αυτο?

Θα έλεγα πως μάλλον δεν αξίζει, αν τα προϊόντα δεν έχουν κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που να σε ενδιαφέρει πραγματικά. Έτσι κι αλλιώς, η τηλεόραση είναι συμβατή και με προϊόντα άλλων εταιρειών (π.χ. sony), μέσω smartlink, i-link κ.λπ. Για παράδειγμα, το sony dvd recorder μου έχει συγχρονιστεί μια χαρά με την τηλεόραση (κατέβασε τα κανάλια όπως ακριβώς τα είχα ταξινομήσει στην tv κ.λπ.)

καλημερα,

λοιπον Νικο μιας και εισαι ''ο δικηγορος του Διαβολου'' ,μαλλον δουλευεις στην Panasonic,(πλακα κανω) εννοειται πως συμπερασμα με βαση το club μας δε μπορουμε να βγαλουμε.
Λογικα εταιρεια στο μεγεθος της Panasonic θα ειχε κανει αποσυρση
Βεβαια αλλο η λογικη και αλλο η πραξη...

Συμπεράσματα ακριβή σαφώς και δεν μπορούμε να βγάλουμε, είμαστε όμως ένα σαφέστατο δείγμα για οτι συμβαίνει. Και ξαναλέω πως δεν μπορώ να πιστέψω πως η βλάβη παρουσιάστηκε μόνο σε 12 μέλη από τα 60 - 70 του forum που πήραμε την ίδια τηλεόραση. Σκεφτείτε πόσοι άλλοι έξω, που δεν έχουν πρόσβαση σε forum, υπολογιστές κλπ, μπορεί να έπαθαν την ίδια βλάβη. Απλώς θέλω να πιστεύω πως ήταν μια προβληματική "φουρνιά" και το φαινόμενο θα περιοριστεί εδώ...

---------------------------------------------------------------------
04/07
1.vezouvios -----> Γραμμή 01/08

05/07
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
08/07
10.Teddy -----> Γραμμή 12/07
12.Petros 1007 -----> Γραμμή 01/08

09/07
21.caris32 -----> Γραμμή 09/07

10/07
27.bart -----> Γραμμά 03/07
33.baniko -----> Γραμμή 02/08
35.dpoly -----> Γραμμή 02/08
36.tazz -----> Γραμμή 02/08

11/07
37.warmth -----> Γραμμή σε εκθεσιακό κομμάτι που είχε 1200 ώρες.
44.greenfan -----> Γραμμή 03/08

12/07
47.rockxk -----> Γραμμή 02/08

----------------------------------------------------------------------

* 11 βλάβες σε 61 κατόχους ποσοστό 18%

Βάλε κι εμένα μέσα. Χθες χτύπησε η μία εκ των δύο PX70E (του θείου μου) κι έβγαλε την γνωστή γραμμή. Αγοράστηκε 24/11/2007, παραδόθηκε από το κατάστημα στις 30/11/2007 και έβγαλε γραμμή 10/4/2008.
Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για την αντικατάσταση; Πωωωω θα φρικάρει ο θείος 2 βδομάδες χωρίς τηλεόραση κι έρχεται και Πάσχα. Και μετά ξανά στρώσιμο.

Το θεμα δεν ειναι ποσοι ηδη επαθαν την βλαβη αλλα το οτι προβλεπω πολυ συντομα να εχουν το ιδιο προβλημα και οι υπολοιποι...

Τουλαχιστον ας ελπισουμε οποιος το παθει να ειναι εντος εγγυησης...