Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
55αρα
Εχεις βαλει στο ματι καμια 50-αρα?![]()
55αρα
Εχεις βαλει στο ματι καμια 50-αρα?![]()
, αλλά ο τεχνικός της Sony διαφωνεί, προτείνοντας ως ιδανική απόσταση 3 x TV Inches + 5 meters
Βάλτε με και εμένα στη λίστα της πράσινης γραμμής. Αγόρασα την panny απο ΠΛΑΙΣΙΟ 10/2007 ... και το forum με επηρεάσε αρκετά στην επιλογή μου ... Σας συγχωρώ ... γιατί μέχρι σήμερα η τηλεόραση έπαιζε φανταστικά.
Υπάρχει περίπτωση το ΠΛΑΙΣΙΟ να την αντικαταστήσει?
To Πλαίσιο με παρέπεμψε στο σέρβις. Το σέρβις είπε ότι θα ζητήσει αντικατάσταση, αλλά αυτό είναι στην ευχέρια της αντιπροσωπίας να το δεχτεί ή όχι. Απ' ότι κατάλαβα επίσης, όσο πιο γρήγορα σου παρουσιαστεί η βλάβη, τόσο πιο εύκολα δέχονται την αντικατάσταση.Βάλτε με και εμένα στη λίστα της πράσινης γραμμής. Αγόρασα την panny απο ΠΛΑΙΣΙΟ 10/2007 ... και το forum με επηρεάσε αρκετά στην επιλογή μου ... Σας συγχωρώ ... γιατί μέχρι σήμερα η τηλεόραση έπαιζε φανταστικά.
Υπάρχει περίπτωση το ΠΛΑΙΣΙΟ να την αντικαταστήσει?
να ξαναπούμε ότιTo Πλαίσιο με παρέπεμψε στο σέρβις. Το σέρβις είπε ότι θα ζητήσει αντικατάσταση, αλλά αυτό είναι στην ευχέρια της αντιπροσωπίας να το δεχτεί ή όχι. Απ' ότι κατάλαβα επίσης, όσο πιο γρήγορα σου παρουσιαστεί η βλάβη, τόσο πιο εύκολα δέχονται την αντικατάσταση.
Καλησπερα, και σε ενα γνωστο εμφανηστηκε η γραμμη!!
Σ'ευχαριστω!Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Όπως αναφέρεται στο νήμα, τηλέφωνο στo σέρβις της Astra για αντικατάσταση του πάνελ ή επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς για την περίπτωση που είναι δυνατή η αντικατάσταση με το νέο μοντέλο PX80.
Πόσο καιρό έχει την τηλεόραση ?
Σ'ευχαριστω!
Απο Δεκεμβριο 2007. Δηλαδη να περασει μια βολτα απο το καταστημα πρωτα?
Σιγά μη δεχθούν αντικατάσταση:furious3:
Τόσες βλάβες και ακόμα να βγάλουν μια ανακοίνωση, να πούνε κάτι για ελαττωματική φουρνιά ή έστω να το παραδεχθούν. Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι πως οι βλάβες είναι ελάχιστες, 4-5 συνολικά....
Τα ίδια ισχύουν και στην Αγγλία. Κάποιος που κάνει παραδόσεις και τοποθετήσεις τηλεοράσεων αναφέρει πως έχει αντικαταστήσει πάνω από 100 προβληματικές PX70 και η Panasonic UK εξακολουθεί να μην παραδέχεται πως υπάρχει γενικό πρόβλημα. Ο ίδιος πιστεύει πως πρόκειται για φουρνιά ελαττωματικών συσκευών το οποίο έχει λυθεί για τηλεοράσεις κατασκευασμένες μετά τον Οκτώβριο του 2007.
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=7096566&postcount=43
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.