Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είμαι ένας σονάκιας που ... ολισθησε στην αμαρτία της panny. Όλες οι συσκευές μου είναι sony. Μετανοώ και επιστρέφω στην αγκαλιά ... που με περιποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια με τόση μεγάλη αξιοπιστία και ποιότητα.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ PANASONIC ...

Same here...

Ειπα να ξανακανω την εμφανιση μου διαβαζοντας ολα αυτα τοσο καιρο!!!
Νιωθο ντροπη απο την εξελιξη των πραγματων γιατι ειμαι ο πρωτος που αγορασε την τηλεοραση της ντροπης και ειμαι ο πρωτος επισης που του εμφανιστηκε αυτο το προβλημα (λογικο ειναι θα μου πειτε)
Αν θα μπορουσα να ξανααλαξω τον τιτλο του thread θα το εκανα
Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και την στελνει στον διαολο την pany!

Y.Σ
Μηπως να μαζεψουμε υπογραφες και να στειλουμε ολοι μαζι στην panasonic μια επιστολη διαμαρτυριας?
Μηπως να απαιτησουμε εγγυηση του πανελ για 10 χρονια?

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

μια ερωτηση:τι θα προτεινατε για αγορα τηλεορασης τον Ιουνιο του 2007?
εγω παντως θα εκανα παρεα στους Γιωργηδες ακομα η την samsung c96 θα ειχα παρει και μαλλον θα ειχα διαλεξει το πρωτο.

γιατι νοιωθεις ντροπη,δεν καταλαβαινω.
μεγαλα παιδια ειμαστε και κανουμε τις επιλογες μας.

για τα υπολοιπα μεσα ειμαι!!

Σε οποιαδήποτε προσπάθεια είμαι κι εγώ μέσα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εγω το ειχα πει απο την αρχη που εμφανιστηκε το προβλημα (και παρολο που η δικια μου δεν το εχει ακομη) οτι πρεπει να στειλουμε μια επιστολη/διαμαρτυρια/καταγγελια στον αντιπροσωπο και στην μαμα panasonic ζητωντας το ελαχιστο επεκταση εγγυησης για το πανελ ή αντικατάσταση/επιστροφη χρηματων.

Και φυσικα κοινοποιησεις στα ειδικα περιοδικα, ΙΝΚΑ, υπουργεια κ.λ.π.

Καποιοι χλευαζαν τοτε για το ποσοστο βλαβων!!!

Αυτό που συμβαίνει με την Panasonic ειναι απαράδεκτο. Αν η βλάβη ήταν μονο σε μένα θα μπορούσα να το δεχτώ. Σε κάθε παρτίδα υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι σκάρτα. Αλλά όταν το πρόβλημα αφορα τόσο μεγάλο ποσοστό καταναλωτών τότε σαν εταιρεία οφείλεις να προσφέρεις την επιλογή της αντικατάστασης. Δεν αγόρασα τηλεόραση ώστε μετά απο 7 μήνες να την τρέχω στα συνεργεία και μετά πάλι να μη γνωρίζω για πόσο καιρό θα δουλεύει.

Είμαι ένας σονάκιας που ... ολισθησε στην αμαρτία της panny. Όλες οι συσκευές μου είναι sony. Μετανοώ και επιστρέφω στην αγκαλιά ... που με περιποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια με τόση μεγάλη αξιοπιστία και ποιότητα.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ PANASONIC ...

Μαζι σου κι εγω. Και προσθετω οτι το προβλημα δεν ειναι μονο τα αρκετα ελαττωματικά κομματια, αλλα και το προβληματικο σερβις...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20623&page=6

Πριν απο κάποιους μήνες αγόρασα notebook vaio sony online απο το site της εταιρείας, αν και ήμουν επιφυλαχτικός για αυτά που άκουγα για τα συγκεκριμένα notebooks. Απο λάθος μου στείλανε αγγλικού τύπου καλώδιο τροφοδοτικού. Τους πήρα τηλέφωνο. Μέσα σε λίγες μέρες μου στείλανε αλλο... και απο εκεί και ύστερα με ταράξανε στα τηλέφωνα, κινητό και σταθερό, να με ρωτούν αν το καλώδιο είναι αυτό που θέλω, αν είμαι ευχαριστημένος, αν χρειάζομαι κάτι άλλο ... κυριολεκτικά με πρήξανε!!!

Αυτή ειναι η διαφορά νοοτροπίας.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ PANASONIC ...

Υ.Γ. είμαι υπέρ της ομαδικής επιστολής σα ΜΜΕ και στη μαμά εταιρεία.

Aυτο δε μου εχει τυχει, γιατι εχω καιρο να χρειαστω το σερβις της SONY.

Παντως ειναι πολυ μακρια η SONY απο τις υπολοιπες, σε ολα τα επιπεδα.
Και απο μαρκετινγκ, και απο αισθητικη γενικοτερη και τα προιοντα ειναι καλα.

Αυτο το καταλαβαινεις, ακριβως επειδη υπαρχουν ανθρωποι που ειναι φανατικοι και αλλοι που κατηγορουν ειδικα τη SONY με βασικο επιχειρημα οτι κανει πολλη διαφημιση...

Έχω την άποψη ότι το θέμα δεν είναι Panasonic vs Sony ή όποια άλλη εταιρεία. Επίσης, εμπλοκή των ΜΜΕ δε χρειάζεται, διότι τότε το πράγμα ξεφεύγει από την ουσία του.

Αυτό που θεωρώ ότι πρωτίστως πρέπει να μας ενδιαφέρει, είναι να παραδεχθεί η Panasonic την ύπαρξη συστηματικής βλάβης και να προχωρήσει σε διαδικασίες ανάκλησης, είτε με προληπτική αντικατάσταση όλων των ενδεχομένως προβληματικών πάνελ, είτε με αντικατάσταση μοντέλου αν δεν υπάρχουν πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει η διαβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη βλάβη θα καλύπτετει από επεκτεταμένη εγγύηση. Ως ύστατη λύση βλέπω την υποχρεωτική επέκταση εγγύησης όλων των PX70 για τη συγκεκριμένη βλάβη για χρόνο περαν των 2 ετών.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Απο λάθος μου στείλανε αγγλικού τύπου καλώδιο τροφοδοτικού.

Υ.Γ.

η βλαβη που ειναι?

........αλλα περα απο αυτο, παλαιοτερα ειχα στειλει e-mail στην panasonic.gr για filmware update και ακομα περιμενω,με εχουν γραψει κανονικα.
οσο για το service της sony στην χωρα μας οι αναφορες μελων δεν ειναι και οι καλυτερες.
προσεξτε,δεν μιλαω για αξιοπιστια προιοντων,μιλαω για το service.

Ως ύστατη λύση βλέπω την υποχρεωτική επέκταση εγγύησης όλων των PX70 για τη συγκεκριμένη βλάβη για χρόνο περαν των 2 ετών.

Δεν μου πέφτει λόγος για τις αξιώσεις που θα έχετε αφού δεν είμαι κάτοχος, αλλά και μόνο το παραπάνω να αξιώσετε ή να πετύχετε είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Edit: Νομίζω πως η σύγκριση με service άλλων εταιριών είναι ανούσια. Το πρόβλημα δεν είναι με το εξουσιοδοτημένο service της Panasonic αλλά με το ότι ένα μοντέλο έβγαλε πολλά ελαττωματικά πάνελ. Πληροφοριακά για τον φίλο που ανέφερε τον Vaio, αν κάτσει στραβή και χρειαστεί service το laptop θα πάει Βέλγιο για επισκευή.

Last edited:

Πληροφοριακά για τον φίλο που ανέφερε τον Vaio, αν κάτσει στραβή και χρειαστεί service το laptop θα πάει Βέλγιο για επισκευή.

Γιώργο....καρατσεκαρισμένο....????

...γιατί αν ισχύει 100 % αυτό....θα αποφύγω την αγορά ενός VAIO, που μου έχει γυαλίσει...και θα ψάξω για άλλη εταιρία...μπορεί να μη πάθει ποτέ τίποτα....αλλά δε μου αρέσει καθόλου αυτό...-bye-

...γιατί αν ισχύει 100 % αυτό....θα αποφύγω την αγορά ενός VAIO, που μου έχει γυαλίσει...και θα ψάξω για άλλη εταιρία...μπορεί να μη πάθει ποτέ τίποτα....αλλά δε μου αρέσει καθόλου αυτό...-bye-

Πριν κάνα εξάμηνο που έψαχνα ίσχυε πως δεν έχουν κέντρο επισκευής στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Ρίξε λίγο διάβασμα στο www.insomnia.gr αν δεν βαριέσαι. Εγώ κατέληξα σε Tosh γιατί έτρεχε στο Πλαίσιο μία προσφορά με 4 χρόνια εγγύηση για συγκεκριμένο μοντέλο που με ενδιέφερε. Αν σε ενδιαφέρει πολύ η υποστήριξη ρίξε μια ματιά και σε Dell, απλά δεν παίζονται.

Συγνώμη για το :offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτο για τα λαπτοπ το ξερω κι εγω.
Με τη διαφορα οτι γνωστος μου που εχει καταστημα γνωστης αλυσιδας και του εχει τυχει σε λαπτοπ πελατων του μου ειπε τα εξης:

1. Υπαρχει ενα νουμερο που καλεις και σου απαντουν στα ελληνικα (ασχετα που ειναι στο Βελγιο)
2. Διαπιστωνουν τη βλαβη και αν ειναι για επισκευη ή κατι απλο
3. Ερχεται η DHL στο σπιτι σου το παιρνει, το πακεταρει και το στελνει Βελγιο
4. Επισκευάζεται εκει και με τον ιδιο τροπο επιστρεφει
5. Οι χρονοι ειναι απιστευτοι [1 μερα κανει να παει και 1 να ερθει]
6. Το σερβις της SONY για ολη την Ευρωπη ειναι εκει και οχι μονο για την Ελλαδα

Δικη μου εμπειρια με HP που καηκε το τροφοδοτικο λεει οτι περασα εντεκα μερες χωρις λαπτοπ, γιατι τοσο εκανε απο τη μερα που το εστειλα με δικα μου εξοδα απο Κορινθο στη Αθηνα, μεχρι να ερθει το καινουριο πισω. [το τροφοδοτικο μονο, οχι ολοκληρο το λαπτοπ]

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

....Αν σε ενδιαφέρει πολύ η υποστήριξη ρίξε μια ματιά και σε Dell, απλά δεν παίζονται.

Συγνώμη για το :offtopic:

Εχω ενα Dell σταθερο, δεν εχει παθει τιποτα, αλλα ξερω τα εξης:
1. παιρνεις τηλεφωνο μιλας με τεχνικο που διαπιστωνει τη βλαβη
2. Ερχεται την επομενη με το βαλιτσακι του στο οποιο εχει ολα τα απαραιτητα για να σου επισκευασει τον υπολογιστη στο χωρο σου.

Απλα ειναι αλλου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ειχα δυο laptop Αcer παλιοτερα.

Και τα δυο χαλασαν μεσα στον πρωτο χρονο αλλα το σερβις ηταν φοβερο. Μεσα σε μια εβδομαδα το ενα πηγε Αθηνα επισκευαστηκε και γυρισε και πισω χωρις κανενα απολυτως εξοδο απο μεριας μου.

Περυσι πηρα ενα HP με ΗDMI το οποιο ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και απροβληματιστο.

Σε λαπτοπ γενικα συνιστω Toshiba που ειναι πολυ αξιοπιστα (ο αδερφος μου εχει ενα 5 χρονια) , μετα HP (εχω και εγω και ο αδερφος μου απο ενα) και μετα Sony VAIO που επισης ειναι πολυ καλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή υπάρχει ανησυχία αρκετών για την PX70, γιατί δεν παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία να συντάξει μία επιστολή προς την Panasonic ? Μετά μπορείτε να την συζητήσετε και να την μετατρέψετε έτσι ώστε να εκφράζει τους περισσότερους.

Το σερβις της SONY για ολη την Ευρωπη ειναι εκει και οχι μονο για την Ελλαδα

Ναι δεν διαφωνώ πως η εξυπηρέτηση μπορεί να είναι άρτια, το πρόβλημα όμως παραμένει. Σε περίπτωση βλάβης εκτός εγγύησης (δηλαδή μετά τον πρώτο χρόνο), εκτός από το κόστος της επισκευής έχεις και το κόστος μεταφοράς στο εξωτερικό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή υπάρχει ανησυχία αρκετών για την PX70, γιατί δεν παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία να συντάξει μία επιστολή προς την Panasonic ? Μετά μπορείτε να την συζητήσετε και να την μετατρέψετε έτσι ώστε να εκφράζει τους περισσότερους.

Ναι δεν διαφωνώ πως η εξυπηρέτηση μπορεί να είναι άρτια, το πρόβλημα όμως παραμένει. Σε περίπτωση βλάβης εκτός εγγύησης (δηλαδή μετά τον πρώτο χρόνο), εκτός από το κόστος της επισκευής έχεις και το κόστος μεταφοράς στο εξωτερικό.
Συμφωνω απολυτα!!!!