Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ναι, στην απόδειξη αγοράς. Απλά θα πρέπει να το κοιτάξω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Υποπτεύεσαι ότι μου έστειλαν άλλη συσκευή;

Λοιπόν εγώ κάθομαι και την παρατηρώ απο την ημερα της αντικατάστασης και είμαι πλέον πεπισμένος ότι φοράει διαφορετικό πάνελ. Έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά απο την προηγούμενη. Από τις αντανακλάσεις του περιβάλλοντος χώρου μέχρι τα χρώματα. Και το πιο καλό. Νομίζω οτι δεν χρειάζεται στρώσιμο......Τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ. Από την πρώτη ώρα λειτουργίας, δείχνει καλύτερα απ' ότι έδειχνε η παλιά με 1400. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος αυτό. Πως γίνετε στην προηγούμενη μετά απο 6 μήνες να παίζω ταινία απο dvd και μετά απο 2 ώρες να γυρνάω στα κανάλια και να έχει μείνει ένα ελαφρό είδωλο στην περιοχή που ήταν οι μάυρες μπάρες και οι υπότιτλοι και στην καινούργια απο την πρώτη μέρα να βλέπω ταινία και να μην μένει το παραμικρό. Και όταν λέμε τιποτα, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Σαν να είναι LCD ένα πράμα....Προσπαθώ τόσες μέρες να καταλάβω τι παίζει....

Και μερικές παρατηρήσεις από την δικιά μου επισκευασμένη.

Αυτό με το είδωλο το παρατήρησα κι εγώ. Από την πρώτη μέρα που την παρέλαβα, όσες ώρες κι αν έχει παίξει ταινίες με μπάρες πάνω κάτω, δεν αφήνει το παραμικρό είδωλο. Στο προηγούμενο πάνελ άφηναν είδωλο και οι υπότιτλοι, τώρα τίποτα απολύτως!

Επίσης κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι πως στο προηγούμενο πάνελ και ειδικά όταν παρακολουθούσα τηλεοπτικό σήμα, αν πλησίαζες αρκετά στην οθόνη, μπορούσες να παρατηρήσεις ένα πλέγμα (κάτι σαν παραλληλόγραμμα πρός τον ρόμβο ένα πράγμα - νομίζω είχε αναφερθεί και από κάποιον άλλο κάτοχο κάποια στιγμή στο παρελθόν). Στο αλλαγμένο αυτό πάλι δεν υπάρχει, αντιθέτως στο τηλεοπτικό σήμα πάλι μπορείς να διακρίνεις πολλές μικρές μικρές κουκίδες.

Αυτά ;)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μπορεί να ακούγεται κοτσάνα...:bang:.... αλλά, υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει το panel της ΡΧ80 στο 'κουφάρι' της ΡΧ70..???...:chinscratch:

..μόνο κανένας τεχνικός της Astra θα ξέρει..:nounder:

..μόνο κανένας τεχνικός της Astra θα ξέρει..:nounder:

Σήμερα που θα έρθει για την επισκευασμένη PX70 μου (μετά από 1,5 μήνα αναμονή) θα του κάνω μια ερώτηση.
Πάντως αν δω ότι έχει μεγάλη διαφορά στις ώρες λειτουργίας ή διαφορετικό Serial θα του πω να την παρεί πίσω και να φέρει την δικιά μου.

Λοιπόν, η μαστοράτζα λέει ότι το panel είναι από το ίδιο μοντέλο και δεν μπορεί να δεχθεί το επόμενο λόγω των ηλεκτρονικών μερών της τηλεόρασης.

Πέραν τούτου, η τηλεόραση ήταν σίγουρα η δική μου (από τα αυτοκόλλητα το κατάλαβα) και οι ώρες λειτουργίας οι σωστές (1300). Για είδωλα και γενική συμπεριφορα δεν πρόλαβα να την εξετάσω διεξοδικά (έτσι και αλλιώς δεν είχα τέτοια προβλήματα με το προηγούμενο panel). Στα χρώματα τουλάχιστον δεν είδα καμμιά σημαντική διαφορά.

Λέτε να ξαναβάλω το γνωστό CD για το "στρώσιμο"; Όσοι κάνατε αλλαγή στο panel την ξαναστρώσατε;

Επίσης κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι πως στο προηγούμενο πάνελ και ειδικά όταν παρακολουθούσα τηλεοπτικό σήμα, αν πλησίαζες αρκετά στην οθόνη, μπορούσες να παρατηρήσεις ένα πλέγμα (κάτι σαν παραλληλόγραμμα πρός τον ρόμβο ένα πράγμα - νομίζω είχε αναφερθεί και από κάποιον άλλο κάτοχο κάποια στιγμή στο παρελθόν).

Ηταν το γνωστο "κοτετσοσυρμα" (screen door effect). Ειναι γενονος οτι στις καινουργιες PX80/PZ80 εχει μειωθει παρα πολυ σε σχεση με παλιοτερα.

Προσωπικα πιστευω οτι το νεο πανελ ισως να μην ειναι το ιδιο με την PX80 αλλα σιγουρα ειναι νεοτερης τεχνολογιας απο οτι ηταν αυτο που ειχε αρχικα η PX7/70.

Να σημειώσω ότι στο panel δεν αναγράφεται η ημερομηνία κατασκεύης και γενικά δεν έχει κανένα αυτοκόλλητο με serial number

Το ίδιο παρατήρησα και στη δικιά μου μετά την επισκευή. Δεν υπάρχουν εμφανή στοιχεία στο πάνελ όπως στο παλιό πχ (αυτοκόλλητα κλπ). Μόνο κάτι άσχετα νούμερα τυπωμένα πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο του πάνελ.

έχω γύρω στους 4 μήνες να ποστάρω στο φόρουμ των τηλεοράσεων,
...
όσο δηλαδή είναι και η κόρη μου!!!!:drummer::music-smiley-005::ernaehrung004::SFGSFGSF::party:
(και κατά τους οποίους όπως ξέρουν οι "γονείς" το τρέξιμο είναι ασταμάτητο - ως εκ τούτου και η σχετική αποχή)
...
και βλέπω ότι το θέμα με την τηλεόρασή μας καλά κρατεί!!!
Αλήθεια ποιο είναι το σκορ; (κάντε μου τη χάρη να μου γράψετε για να μη ψάχνω, χρόνος γαρ!)

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Όπως πάντα γρήγορος και θετικός.
Πες μου (και ξανά συγνώμη που δεν ψάχνω να το βρω μόνος μου!) υπήρξε βλάβη σε κάποια επισκευασμένη;

Όχι φίλε μου δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό, ευτυχώς.

Επίσης κάτι μου λέει πως και οι βλάβες θα τελειώσουν κάπου εδώ. Όποιες χάλασαν ... χάλασαν ... οι υπόλοιποι θα την βγάλουν με το παλιό πάνελ :grandpa:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Όχι φίλε μου δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό, ευτυχώς.

Επίσης κάτι μου λέει πως και οι βλάβες θα τελειώσουν κάπου εδώ. Όποιες χάλασαν ... χάλασαν ... οι υπόλοιποι θα την βγάλουν με το παλιό πάνελ :grandpa:

και ομως θα υπαρξει περιστατικο συντομα
:BDGBGDB55::flipout:

υ.γ τωρα που την συνηθισαμε,αντε να την αλλαξουμε!

έχω γύρω στους 4 μήνες να ποστάρω στο φόρουμ των τηλεοράσεων,
...
όσο δηλαδή είναι και η κόρη μου!!!!

Να σου ζήσει φίλε baniko...-bye-....:dancing: