Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω (3) ήρθαν εκείνοι και την πήραν...

25 μέρες πριν να λήξει η εγγύηση???

Μην ξεχάσεις το κεράκι στον Άγιο Φανούριο!!!-bye--bye-

ναι στο τσακ!
25-9-2007 είναι η απόδειξη της αγοράς!!!
Από plaisio, κατασκευή april2007!
πρέπει να έχω εγώ τα κουτιά συσκευασίας κτλ? Θα ψάξω στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα έχω.
Είμαι και επαρχία μέσα σε όλα, αλλά ευτυχώς υπάρχει εδώ τοπικός συνεργάτης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ναι στο τσακ!
25-9-2007 είναι η απόδειξη της αγοράς!!!
Από plaisio, κατασκευή april2007!
πρέπει να έχω εγώ τα κουτιά συσκευασίας κτλ? Θα ψάξω στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα έχω.
Είμαι και επαρχία μέσα σε όλα, αλλά ευτυχώς υπάρχει εδώ τοπικός συνεργάτης.

από που είσαι???

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν χρειαζεται να εχεις την συσκευασια.Απλα οταν θα την παρουν δες πως θα την βαλουν στο φορτηγο τους.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν πρεπει να ειμαστε και πολλοι χωρις γραμμη εντος εγγυησης ακομη.

Κουραγιο παντως. Στις τελευταιες περιπτωσεις, η αλλαγη πανελ εγινε πολυ γρηγορα.

Μίλησα με intertech.
Ηταν ευγενέστατοι. Θα στείλουν μεταφορική και συσκευασία(!!!) να την πάρει απο το σπίτι.
Μια χαρά μέχρι στιγμής.

σήμερα θα έρθουν να πάρουν την τηλεόραση για να πάει στο σερβις με το γνωστό πρόβλημα της γραμμής.
Ξέρει κανείς αν πρέπει να στείλω μόνο την οθόνη ή όλο τα πακέτο μαζί με βάση καλώδια κλπ?
Δεν μου το διευκρίνησαν αυτό απο την Intertech.

μονο οθονη...

και γω αυτό υπέθεσα. Απλά δεν ξέρεις καμιά φορά τις παραξενιές των σερβις.
απλά με προβλημάτισε μήπως πρέπει να τα στείλω όλα σε περίπτωση αντικατάστασης. Αλλά φαντάζομαι αν γίνει αυτό θα στείλουν μόνο καινουργια οθόνη χωρις βάσεις κλπ

Εγώ την έστειλα με μια μεταφορική και μεταφορικά δικά τους (από Καστοριά ),την εφτιαξαν σε δυο μέρες (προφανώς έχουν panel και δεν χρειάζεται να παραγγείλουν ) και μου την ξανάστειλαν.
Ήταν προθυμότατοι και η εξυπηρέτηση άριστη.
Το πόσο σωστοί είναι όμως ,πιστεύω θα φανεί στους φίλους που θα την πάθουν μετά τη λήξη της εγγύησης.
Πάντως μέχρι τώρα έχω να πω :
η τηλεόραση είναι άψογη ,η βλάβη που παρουσιάστηκε αντιμετωπίστηκε πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο,ενώ η αντιμετώπιση σε μια βλάβη που αποδεδειγμένα οφείλεται στην εταιρία, και μετά το τέλος της εγγύησης θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν η επόμενη τηλεόραση θα είναι Panasonic και μάλιστα πλάσμα.

Γεια χαρά σε όλους! Εσκεμένα δεν παρακολουθούσα το τη συζήτηση εδώ και καιρό γιατί οταν διάβαζα έβλεπα στον ύπνο γραμμή στην τηλεόραση!. Δόξα ο Θεό όμως μέρι στιγμής πάει πολύ καλά (Από 2/2008, είναι νωρίς ακόμα ή τζάμπα χαίρομαι?!!). Το μόνο πρόβλημα είανι οτι η μικρή μου κόρη έβγαλε δύο πλήκτρα από το τηλεκοντρόλ, και δεν ξαναμπαίνουν. Υπαρχει περίπτωση να βρω άλλο? Κι αν ναι γνωρίζετε τιμές? Ευχαριστώ.

σήμερα θα έρθουν να πάρουν την τηλεόραση για να πάει στο σερβις με το γνωστό πρόβλημα της γραμμής.
Ξέρει κανείς αν πρέπει να στείλω μόνο την οθόνη ή όλο τα πακέτο μαζί με βάση καλώδια κλπ?
Δεν μου το διευκρίνησαν αυτό απο την Intertech.

Σήμερα ήρθε πίσω η τηλεόραση από το σέρβις με αντικατάσταση panel.
Η ταλαιπωρία μου όμως δεν τελείωσε δυστυχώς.
Ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσα ότι η οθόνη ήταν σπασμένη, προφανώς από κάποιο χτύπημα κατά την μεταφορά. Την έστειλα όπως ήταν πίσω. Η intertech είναι κλειστή αυτή την ώρα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Τι γίνεται τώρα?
Ποιος έχει την ευθύνη να την αντικαταστήσει. Η intertech ή η μεταφορική? Πολύ το φοβάμαι ότι θα μπλέξω...
Η συσκευασία που έστειλαν για να την πάρουν ήταν ίδια με αυτή που μου την έστειλαν πίσω, και δεν είναι πολύ σόι. Δυστυχώς το φοβόμουν ότι μπορεί να συμβεί.
Αν και μάλλον σπάνιο αυτό που μου έτυχε, έχει ξανασυμβεί σε κανέναν?

Το κουτι ειχε απο εξω σημαδια οτι ειχε χτυπηθει ή πεσει?
Αν ναι δεν επρεπε να την παραλαβεις.
Δυσκολο να εχει ξανασυμβει τετοιο περιστατικο.
Ετσι και αλλιως ομως νομιζω οτι πρεπει να αντικατασταθει με νεα.
Ευκαιρια ειναι να ζητησεις το νεο μοντελο της Panny στις 42" -bye-

Edit: sorry τωρα ειδα οτι την εστειλες πισω. Να επιμεινεις για αντικατασταση με νεα.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το κουτι ειχε απο εξω σημαδια οτι ειχε χτυπηθει ή πεσει?
Αν ναι δεν επρεπε να την παραλαβεις.
Δυσκολο να εχει ξανασυμβει τετοιο περιστατικο.
Ετσι και αλλιως ομως νομιζω οτι πρεπει να αντικατασταθει με νεα.
Ευκαιρια ειναι να ζητησεις το νεο μοντελο της Panny στις 42" -bye-

Edit: sorry τωρα ειδα οτι την εστειλες πισω. Να επιμεινεις για αντικατασταση με νεα.

Ευχαριστώ. Θα μιλήσω αύριο να δω τι θα μου πουν

Ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσα ότι η οθόνη ήταν σπασμένη, προφανώς από κάποιο χτύπημα κατά την μεταφορά. Την έστειλα όπως ήταν πίσω. Η intertech είναι κλειστή αυτή την ώρα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Τι γίνεται τώρα?
Ποιος έχει την ευθύνη να την αντικαταστήσει. Η intertech ή η μεταφορική? Πολύ το φοβάμαι ότι θα μπλέξω...
Η συσκευασία που έστειλαν για να την πάρουν ήταν ίδια με αυτή που μου την έστειλαν πίσω, και δεν είναι πολύ σόι. Δυστυχώς το φοβόμουν ότι μπορεί να συμβεί.

Λοιπόν μίλησα με Interteck. Για μια ακόμα φορά ήταν ευγενέστατοι. Μου είπαν ότι η τηλεόραση θα επιστραφεί σε αυτούς και θα την αντικαταστήσουν ή θα την επισκευάσουν. Μου ζήτησαν και συγνώμη για την επιπλέον καθυστέρηση. Γενικά από την συμπεριφορά τους δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής.
Ερώτηση: η τηλεόραση είχε σπασμένο το μπροστινό τζάμι. Αν υποθέσουμε ότι το Panel εσωτερικά δεν είχε πειραχτεί υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν το τζάμι και να μου στείλουν πίσω την ίδια? Η αναγκαστικά πάμε σε αντικατάσταση?

Το τζάμι αποτελεί μέρος του πάνελ, οπότε...

Το τζάμι αποτελεί μέρος του πάνελ, οπότε...

άρα σίγουρα αντικατάσταση....
καλύτερα για να μην έχω κι άλλα να σκέφτομαι

Μπορεί να αντικαταστήσουν όλο το πάνελ ξανά... Επισκευή του πάνελ πάντως δεν υφίσταται στην περίπτωση ραγίσματος/σπασίματος...

Μετά από αρκετές μέρες αναμονή σήμερα παρέλαβα την τηλεόραση που είχα στείλει με βλάβη, μου ήρθε σπασμένη από την μεταφορά, και την ξαναέστειλα πίσω. Αυτή την φορά σπασμένη δεν ήταν. Η έκπληξη όμως ήρθε από αλλού. Το πάνελ που μου έστειλαν δεν είναι καινούργιο. Έχει 850+ ώρες λειτουργίας.
Έχουν το δικαίωμα να μου στείλουν μεταχειρισμένο πάνελ? Δεν υποχρεούνται να αντικαταστήσουν το προβληματικό κομμάτι με καινούργιο? Η τηλεόραση κατά τα άλλα φαίνεται ότι παίζει μια χαρά. Τι να κάνω? Να το δεχτώ?

η λειτουργρια viera link
γιατι γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμη
θελω να την χρησιμοποιησω με καμερα panasonic
και μου γραφει

δεν ειναι διαθεσιμη