Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και

Καλά το πάει ο Χρήστος -bye-

σοβαρο ειπε:flipout:

που σημαινει bdrip :BDGBGDB55:
Κώστα δεν είμαι εγώ για torrents, rip, mkv, srt και λοιπά ακαταλαβίστικα :flipout:

Βλέποντας και κάνοντας ...

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

επειδη ειπες για σοβαρο,το αλλο ειναι ευκολο.

μην νομιζεις,και εγω που ειμαι, καποιες φορες ειναι πολυ βαρετο.

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Να ρωτησω κατι?το dvd που εχω ειναι sony.υπαρχει ρυθμιση για να λειτουργει με το τηλεκοντρολ της tv panasonic??

Το τηλεκοντρόλ της PΧ80 δεν είναι Universal, δλδ δεν μπορεί να συνεργαστεί με άλλες συσκευές εκτός της Panasonic (π.χ. με το 12ετίας βίντεο μου της Panasonic (NV-HD660), συνεργάζεται μια χαρά).

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το τηλεκοντρόλ της PΧ80 δεν είναι Universal, δλδ δεν μπορεί να συνεργαστεί με άλλες συσκευές εκτός της Panasonic (π.χ. με το 12ετίας βίντεο μου της Panasonic (NV-HD660), συνεργάζεται μια χαρά).
OK.Nα σε ρωτησω και κατι ακομα?μπορω να βαζω και μεγενθυση 3 οταν με την 1 και2 φαινονται τα γραμματα των καναλιων στην οθονη? το dvd στρωσιματος μονο 5 με 6 ωρες την ημερα πρεπει να παιζει η μπορω και πιο λιγες?

Μάριε δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη συνταγή ούτε κάτι που πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά. Νομίζω ότι είναι πολλοί από εδώ που ούτε ιδιαίτερες προφυλάξεις πήραν ούτε dvd στρωσίματος χρησιμοποίησαν (ανάμεσα σ' αυτούς κι εγώ), και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τώρα από εκεί και πέρα αν είναι να αισθάνεσαι πιο άνετα, βάλε το dvd στρωσίματος και όποια μεγέθυνση πιστεύεις ότι βολεύει ώστε να μην έχεις μόνιμο κάποιο σήμα (σταθμού, κείμενο, γραφικά) στην οθόνη.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μάριε δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη συνταγή ούτε κάτι που πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά. Νομίζω ότι είναι πολλοί από εδώ που ούτε ιδιαίτερες προφυλάξεις πήραν ούτε dvd στρωσίματος χρησιμοποίησαν (ανάμεσα σ' αυτούς κι εγώ), και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τώρα από εκεί και πέρα αν είναι να αισθάνεσαι πιο άνετα, βάλε το dvd στρωσίματος και όποια μεγέθυνση πιστεύεις ότι βολεύει ώστε να μην έχεις μόνιμο κάποιο σήμα (σταθμού, κείμενο, γραφικά) στην οθόνη.
Αν ειναι ετσι και δεν παρουσιαζεται προβλημα ουτε και εγω θα το βαλω. προτιμω να βλεπω τηλεοραση. σ ευχαριστω!!

Παιδιά, μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να παρω μια τηλεόραση εκ των Panasonic 42PX80 και LG 50PG6000 ....

To ξερω ότι σχεδόν ολοι θα μου πειτε να παρω την μεγαλυτερη...

Το θεμα ομως ειναι οτι θα τη βαλω στο καθιστικο όπου η μεγαλυτερη αποσταση θεασης θα ειναι τα 3 μετρα και η μικροτερη τα 2,60 μετρα.... Θα ειναι πολυ κουραστικη η 50αρα απο αυτη την αποσταση ??? (ειδικα σε τηλεοπτικο)

Επισης απο πλευρας service/υποστηριξης ποια εχει το καλυτερο?

Και σε οτι αφορα την αναλυση, η μια ειναι 1024*768 και η αλλη 1366*768 ... Θα υπαρχει σημαντικη διαφορά ???

Ευχαριστώ και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις....:a0210:

Μόνο και μόνο λόγω μεγέθους η συγκριση είναι ανόμοια. Το 42 δίπλα στο 50 είναι μεγάλη διαφορά. Εννοείται παίρνεις την 50άρα και δεν θα είναι καθόλου κουραστικό.

Αν και κάτοχος της 42PX80, πας με κλειστά μάτια για την 50άρα της LG. Είναι επίσης πολύ καλή τηλεόραση και η απόστασή σου είναι μια χαρά.

50αρα αβλεπι φιλε ουτε κουραση ουτε τπτ συμφωνω με τα παιδια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδιά, μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να παρω μια τηλεόραση εκ των Panasonic 42PX80 και LG 50PG6000 ....

εσυ παρε την 42αρα και εγω την50αρα:antlers:

Καλησπερα-bye-
Ποτε θα περασουν ρε παιδια αυτες οι 200 ωρες να μπορω να βλεπω οπως θέλω? Να κανω οτι ρυθμισεις θελω εγω?
Καταπιεζομαι:violent-smiley-008:

Πόσες ωρες αντεχει η tv να ειναι ανοικτη? :ADFAD2:Δεν θελω να την καταπιεσω κιολας:ADFAD2:

Την τοποθετησα σε αποσταση 2,60. Εχω περιθωριο να την παω και στα 3μετρα
Τι λετε ειναι σωστη η αποσταση?

Ομολογω οτι οταν πριν καιρο ειχα παει στο the mall και ειδα διαφορες μαρκες και tv να παιζουν σκεφτηκα "τι χαλια, χρωματα δεν τους βαζουν?" Η Panasonic μου ομως ειναι......πολυχρωμη!!!:SFGSFGSF:

Ευχαριστώ όλους παιδιά!

Με πείσατε να παρω την 50αρα...-bye- Ελπίζω μα ΜΗΝ το μετανιωσω....:a0210:

Το πολυ-πολύ θα εχω την φωτεινοτητα και το contrast τελειως χαμηλωμενα, για να μην με κουραζει οταν θα βλεπω απο τα 2,50 μετρα....

Θα βαλω και PS3 πανω για ταινιες πιο πολυ, αλλα και για κανα παιχνιδακι γυρω στη 1-2 ωριτσες καθημερινα....
Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με το Burn-in ???

Ευχαριστώ και πάλι! :antlers: