Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kαλησπερα

τωρα για blueray player τι λετε ?
χωρις σκεψη το DMP.BD35 ..?
Θα βλεπω οπως αυτοι που εχουν TV FL HD ?
σε τι τιμη υπαρχει τωρα ?
.

Καλησπέρα Στέλιο (και Xρόνια σου Πολλά) :a0210:

1. Εγώ προτίμησα το BD35 κυρίως γιατί ήξερα πως βασιζόταν σε ένα πολύ καλό προηγούμενο μοντέλο και για την ευκολία του κοινού χειριστηρίου με την τηλεόραση.

2. Θα βλέπεις καλύτερα από αρκετούς που έχουν TV FL HD ;)

3. Tο πήρα 300 + 2 δισκάκια δώρο.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η Ωρα ειναι 11,55 και εχω να πω 2 Μπραβο:
1.Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
2.Στην Panasonic 42 PX80 Που πρωτη φορα την ειδα να παιζει Sd απο κοντα και ειναι και τηλεοραση που εχει παιξει οσο διαρκεσε ο Αγωνας!
Ναι σωστα διαβασατε!
Την πηρε κολλητος και του την εφεραν σημερα!
Την ξεπακεταρε και αφου ρυθμισαμε τα καναλια την βαλαμε να δουμε τον αγωνα!
Παρολο το αθλιο σημα των ελληνικων καναλιων και το μετριο (κατ'εμενα) σημα του Αντ1 ηταν φανταστικη!
Παιζει καλυτερα απο αρκετες Full Hd Lcd που εχω δει (και απο μια Sammy σειρα 6 που εχω δει αγωνα με Nova στο εξοχικο μου)
Ξανα λοιπον Μπραβο!
υ.γ1=φανταζομαι και με ps3 θα σκιζει!!!!
υ.γ2=Πολλα φιλια σε ολους του Στελλιους και χρονια τους πολλα και σε ολα τα Γαυρακια για τη σημερινη αποθεωση!!!!!
υ.γ3=Περναει ο καιρος και θα δω και στην δικη μου KURO 428XD αγωνα!!!! που θα παει....ο Μαρτης κοντα ειναι!!!!

Last edited:
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

η πιο επιτυχημενη τηλεοραση των τελευταιων ετων βγηκε η px80

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλησπέρα Στέλιο (και Xρόνια σου Πολλά) :a0210:

1. Εγώ προτίμησα το BD35 κυρίως γιατί ήξερα πως βασιζόταν σε ένα πολύ καλό προηγούμενο μοντέλο και για την ευκολία του κοινού χειριστηρίου με την τηλεόραση.

2. Θα βλέπεις καλύτερα από αρκετούς που έχουν TV FL HD ;)

3. Tο πήρα 300 + 2 δισκάκια δώρο.

Γιωργο σ ευχαριστω, απο που το πηρες σ αυτη την τιμη ?

.

Ο κυβος εριφθη και για μενα την παρήγγειλα (42px80) κυρίως μετά από όλα όσα διάβασα (και ειδα με τα ματια μου στα multirama) σε αυτό κυρίως το site. Γιαυτο σας ευχαριστώ και σας συγχαιρω όλους (ιδιαιτερα τon Yperion) που διαφωτίζετε τους υπόλοιπους . Τιμή νομίζω εκπληξη 758,70 εούρο (ρόδος 13% φπα).

Με το καλό να την παραλάβεις....:a0210:...και όταν έρθει, ρίξε μας ένα μηνυματάκι για τα καθέκαστα...-bye-

Ναι , λογω περιοχής το φπα ειναι 13 ,αρα βγαινει φθηνοτερα .... εχουμε και μεις οι ακριτες τα τυχερα μας.....:captain:

Καλημερα στην μεγαλη παρεα της px80.Παρακολουθω αρκετο καιρο το νημα (ως guest) και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τις αντανακλασεις της συγκεκριμενης tv. Την έχω δει σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων και εχω προσεξει οτι δημιουργουνται εντονες αντανακλασεις στην οθονη, κυριως απο τα φωτα που εχουν τα καταστηματα στην οροφη (κατι που δεν συμβαινει με την πληθωρα των lcd).Ακομα σε σκοτεινα πλανα οπου μεγαλο τμημα της οθονης εχει μαυρο χρωμα, αντανακλαται η φιγουρα αυτου που ειναι απεναντι απο την οθονη.Σιγουρα το πλαισιο της tv που εχει το γυαλιστερο μαυρο χρωμα ειναι αρκετα αντανακλαστικο, αλλα συμβαινει το ιδιο και με την οθονη?Θα ηθελα την βοηθεια των παιδιων που την εχουν ηδη στο σπιτι τους. Εκει που σκεφτομαι να την τοποθετηση δεν εχει μπαλκονοπορτα ακριβως πισω απο την tv αλλα διαγωνια.Σας ευχαριστω προκαταβολικα..
icon7.gif

Κι άλλος για τη λίστα! Τελική τιμή για την 42άρα 679 ευρώ από το Public στο Σύνταγμα (σήμερα έχουν επιπλέον γενική έκπτωση 15%) και 296 για το BD-35. Θα παραληφθούν εντός της εβδομάδος (ζήτησα να μου τα στείλουν σπίτι). :a0210:

την εκλεισα και εγω σημερα στο public 42px80 με 679 ευρω!
το ξερω σας εχω ζαλισει με τις...πολλες αποριες μου αλλα μου γεννηθηκαν κι αλλες: το 'τζαμι' της τηλερασης ειναι 42´´ σωστα; γιατι διπλα της ηταν μια lg42 και μου φανηκε μεγαλυτερη. Και δεν ενοοω με το πλαισιο γυρω-γυρω αλλα το 'γυαλι' της. Μπορει να συμβαινει κατι τετοιο; Να εχει δηλ. λιγοτερη ορατη επιφανεια απο αλλες 42´´;

Last edited:

η τιμη της ειναι απλα φονικη στα 679 ευρω.
Γνωριζουμε εαν ο ψηφιακος δεκτης dvb-t υποστηριζει mpeg4?
Καταναλωση της τηλεορασης γνωριζουμε?

νομιζω οτι δεν υποστηριζει και η καταναλωση ειναι περιπου 220-250W. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...

Δεν υποστηρίζει ο ψηφιακός της δέκτης MPEG-4, δυστυχώς. Και από ότι διαβάσαμε τώρα τελευταία, τα ελληνικά κανάλια μάλλον προς MPEG4 σκέφτονται να μεταδώσουν, για να χωράνε περισσότερα κανάλια στην ίδια συχνότητα, λόγω μικρότερου bandwidth που έχει σε σχέση με το MPEG2. Οπότε θα χρειαστούμε να αγοράσουμε κάποιον εξωτερικό αποκωδικοποιητή, όταν γίνει επιτέλους η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση (αν δεν έχουμε αλλάξει τηλεόραση μέχρι τότε!!!).

Πάω να την παραλάβω και εγω σημερα το απόγευμα απο Public....

προβλέπω σημερα να....κατοσταριζουν οι κατοχοι :7SFGSFG:

Last edited:

Καλοριζικη σε ολους τους νεους κατοχους,τι να πει κανεις για την τιμη που της πηρατε.... απλα απιστευτη:award:

Καλησπέρα σας.

Ευτυχισμένος κάτοχος απο σήμερα το μεσημέρι μιάς 42px80.
Αντικατέστησε μία philips crt 29pt9113 100hz αγορασμένη το 1998 περίπου στις 450.000 δραχμές.
Δέν πίστευα οτι μία επίπεδη θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια την συγκεκριμένη, και όμως η panasonic είναι ΤΡΟΜΕΡΗ, δέν είμαι ειδικός σε audio και video θέματα, απλά τα μάτια μου κρίνουν αυτά που βλέπουν.
Βλέπω αναλογικά και δορυφορικά με έναν premiumx απλό δέκτη.Ρυθμίσεις σινεμα με 2 κλίκ κάτω αντιθεση - φωτεινότητα και χρώμα - οξύτητα στο 0.
Κατέβασα και το dvd burnin - βλέπω ήδη με μεγέθυνση 1 κανένα πρόβλημα ούτε είδωλο μέχρι στιγμής...
Οπότε προσθέστε με στην λίστα :award::food-smiley-005: