Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χτες ειδα την Pany TH-42PZ85E και ειδα πρασινα ειδωλα σε γρηγορη κινηση, δεν ηταν βεβαια τοσο ενοχλητικα αλλα υπαρχουν.Κατα τα αλλα η ΤV αψογη.Ειναι ορατα και στην PX80 γιατι διαβαζω οτι ειναι ενα μειονεκτημα των plasma;

Την διαφορα αναμεσα σε PZ και PX ηθελα να τη δω με τα ματια μου, ειδικα σε τηλεοπτικο και SD περιεχομενο μπας κι αποφασισω καποια στιγμη.
Σε Expert που πηγα βρηκα μονο την 42αρα PX να παιζει 720p απο PC(..ετσι μου ειπαν τουλαχιστον).
Η εικονα ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και σαφως ποιοτικοτερη και πιο ισορροπημενη σε σχεση με οτι LCD επαιζε διπλα ακομα και σε συγκριση με μια PhilipsΗD.Και σε φουλ φωτισμενο χωρο...
Νομιζω οτι η HD ready με καλυπτει σημερα απολυτα τοσο για τηλεοπτικο οσο και για 720αρια αρχεια.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η 42pz8 και η 42px80 υπαρχουν και παιζουν διπλα διπλα στο Πλαισιο στο Mall.
Ισως ειναι λιγο δυσκολο να δεις τηλεοπτικο σημα, αλλα ισως να σε βοηθησει
να βγαλεις καποια συμπερασματα.

Γιωργο να'σαι καλα αλλα λογω επαρχιας παλι καλα που ειδα τη μια...:laugh:

Η αγορα βεβαια θα γινει απο το πλαισιο Ηρακλειου (μαλλον) οποτε ισως τις δω και διπλα διπλα τελευταια στιγμη.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

παίδες βρήκα την 50 px8e 999 ευρώ!!!!!
την χτυπάω η να πάρω την 42 Px80e να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?χρειάζομαι τα φώτα σας!

Θα είσαι και ο μοναδικός που την έχει στο forum..!!!

Μίλησα με Astra (στην οποία με παρέπεμψε το κατάστημα από το οποίο την αγόρασα) και τελικά υπάρχει μαγαζί εδώ στην Λάρισα που αναλαμβάνει επιδιορθώσεις ειδικά για Panasonic. Κατάφερα να πάω την τηλεόραση του Σάββατο και μου είπανε ότι την Δευτέρα θα ξέρουνε (προχθές). Ακόμα όμως και εχθές που μίλησα με το Service δεν είχανε βρει τι φταίει γιατί είχαν πρόβλημα με το internet και δεν μπορούσαν να κατεβάσουν κάτι πληροφορίες που ήθελαν (πιθανώς να αναφερότανε στο ευρωπαϊκό manual επισκευής το οποίο ήδη το έχω κατεβάσει εγώ αλλά τρέχα γύρευε τώρα).

Περιμένω να δω σήμερα εάν τελικά θα βρούνε το πρόβλημα. Είπανε βέβαια ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου αλλά θα τους ξαναπάρω (σπάστης) για να μην ξεχνιόμαστε.

Όλο το θέμα είναι στο ανταλλακτικό. Εάν υπάρχει στην Αθήνα μάλλον είναι θέμα λίγων ημερών η αντικατάσταση. Εάν όχι μου είπανε ότι θα αργήσουμε.

Anyway, εγώ νομίζω ότι θα κάνω γιορτές με την 14άρα…

Ανάλογες αναφορές έχει ο νόμος του Murphy.

Μέχρι που σκέφτηκα να πάρω μια 19άρα LCD φθηνή προσωρινά και μετά να την πάω στο υπνοδωμάτιο.

Υ.Γ. Στα ηλεκροSuperMarkets κατά τα εγκαίνια μαζί με το «Νίκα τοις ευσεβέσι» αναφωνούν και απεταξάμην το service? (άσχετο)

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

.....Όλο το θέμα είναι στο ανταλλακτικό. Εάν υπάρχει στην Αθήνα μάλλον είναι θέμα λίγων ημερών η αντικατάσταση. Εάν όχι μου είπανε ότι θα αργήσουμε.....

Σου το είχα πει...μη το γρουσουζεύεις...

....εγώ για γούρι εύχομαι να ΜΗΝ υπάρχει το ανταλλακτικό.. (Μητσοτάκης rules!!!)...

....-bye-

Μίλησα με you και δεν είναι διαθεσιμη. ΘΑ είναι σε μία εβδομάδα και επιπλέον και η εγγύηση δεν είναι 2 χρόνια αντιπροσωπείας αλλά 1 από infoquest

Καλησπερα παιδια.

Αυριο παω για την 37PX8 και μπαινω στο club.!!

Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει 100% για θεαση αναλογικων τηλεποτικων καναλιων και των μεχρι τωρα υπαρχοντων ψηφιακων.Δεν θα εχει ουτε dvd,ουτε κονσολα,ουτε δορυφορικο δεκτη συνδεδεμενο.
Θα την χρησιμοποιουν οι γονεις μου που ουδεμια σχεση εχουν με τα παραπανω.
Θελουν μια λεπτη τηλεοραση για αποσταση 3,5 μετρα.

Να προχωρησω αφοβα?

Το μονο που με προβληματιζει,για το λογο οτι διαβαζω διφορουμενες αποψεις εδω μεσα,ειναι το στρωσιμο.Αποκλειεται οι γονεις μου να μπουν σε τετοια διαδικασια.Ουτε καν τους το λεω,θα μου πουν παρε μια ¨απο τις αλλες" να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας.

Υπαρχει καποιος τροπος το στρωσιμο να γινει μεσω dvd?(καπου διαβασα κατι).Να την αφησουμε δηλαδη να παιζει 4-5 μερες το dvd πριν την χρησιμοποιησουμε?

Ευχαριστω παρα πολυ.

Αγορα 99% (αν δεν μου προτεινετε κατι αλλο) απο Πλαισιο στα 599.

Με αυτα τα λεφτα για τη χρηση που την θελουν νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη στις 37".Τι λετε?

Προχώρα άφοβα. Πήρα την ίδια για την χρήση που λες και ούτε εγώ ασχολήθηκα με στρώσιμο. Τώρα πρέπει να έχει καμιά 500ρια ώρες, άρα είναι στρωμένη :D

Φρόντισε να μην παίζει στο dynamic mode, επέλεξε την πλήρη κάλυψη οθόνης και θα είσαι μια χαρά.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ...-bye-

42ΡΧ80....699 ....!!!!!!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=699826&postcount=623

Εψαχνα στο YOU τι παιζει με εγγυηση και service και στην αντιστοιχη σελιδα οταν επιλεγεις Panasonic δεν εχει επιλογη για τηλεορασεις...:chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εψαχνα στο YOU τι παιζει με εγγυηση και service και στην αντιστοιχη σελιδα οταν επιλεγεις Panasonic δεν εχει επιλογη για τηλεορασεις...:chinscratch:

NtinNton: Μίλησα με you και δεν είναι διαθεσιμη. ΘΑ είναι σε μία εβδομάδα και επιπλέον και η εγγύηση δεν είναι 2 χρόνια αντιπροσωπείας αλλά 1 από infoquest
Ως εκ τούτου...παραεισαγωγή...με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και εγώ απο το Σαββατο θα είμαι κατοχος μίας 42" PX80

:108:....με το καλό...σε περιμένουμε για την εγγραφή...:a0210:....-bye-