Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδιά ζητώ συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Οι 20 μέρες που ανέφερα στον Χρήστο αφορούν αποκλειστικά το κατάστημα Πλαίσιο. Απλά το Νο 20 το είδα να «παίζει» πολύ και μου κόλλησε στο μυαλό.

Μελετώντας τη σχετική νομοθεσία αλλά αφού επικοινώνησα και με την Γ.Γ. Καταναλωτή στο τηλ. 1520 ενημερώθηκα ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε καταστήματος να προσφέρει ένα Α χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο αγοραστής θα δικαιούται πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος του και όχι service.

Γι’ αυτό καλό θα είναι να ρωτάμε εάν προσφέρεται ανάλογο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και πόσο είναι αυτό εκ των προτέρων.

Και πάλι συγνώμη…

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το συγκεκριμενο παντως (ας μη λεμε ονοματα) μου ειπε οτι απευθυνεσαι στην αντιπροσωπεια και οχι σ´αυτους.(επειδη πραγματι, με τα ηλεκτρονικα δε βγαζεις ποτε ακρη γι αυτο ρωτησα και εγω).Παντως μιλαμε για μεγαλη καντεμια στο συγκεκριμενο μοντελο, που μην το ματιασουμε δεν εχει εμφανισει προβληματα, να σου κατσει η στραβη...

Τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο σ´αυτη τη ζωη.Για αυτο το συγκεκριμενο καταστημα ξεκινησε απο τη Στουρναρη με δυο σχετικα μικρα καταστηματα(οσοι ημασταν περιξ του πολυτεχνειου θα θυμομαστε πως ηταν) και μετα την παροδο τοσο χρονων, ενω αλλοι εξαφανιστηκαν, εχει φτασει να εχει καταστηματα σχεδον παντου και να μην μπορεις να βρεις θεση να παρκαρεις απο εξω.Δεν θελει κοπο αλλα τροπο...

Εάν ρωτήσεις εμένα (το έχω αναφέρει ξανά) βασική ευθύνη φέρει το κατάστημα που σου την πούλησε ή θα σου την πουλήσει. Ευθύνη όχι γιατί χάλασε το προϊόν προς Θεού. Ευθύνη για την αποκατάστασή του.

Αυτούς πληρώνουμε και σε αυτούς θα έπρεπε να παραδίδουμε το οποιοδήποτε προϊόν σε περίπτωση προβλήματος. Μην σου πω ότι θα έπρεπε να έρχονται να το παραλαμβάνουν οι ίδιοι. Διότι αν μιλάμε για μια τηλεόραση και δη με απαιτήσεις στη μεταφορά τότε ποιος φέρει ευθύνη κατά τη μεταβίβασή της στο κατάστημα?

Επίσης - και θα το πω χοντρά - δεν τραβάω κανένα ζόρι να ξέρω ποιος είναι αντιπρόσωπος, ποιος έχει την ευθύνη του service και ποιος εντέλει αναλαμβάνει το service του προϊόντος στην πόλη που κατοικώ.

Τον τελευταίο καιρό είχα μπλέξει με όλους τους παραπάνω φορείς και ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον. Εξαιρώ την αντιπροσωπία την οποία ειδοποίησα αργά για το πρόβλημα.

Φαντάζεστε όμως εάν δεν ήμουνα μέλος του AV τι παραπάνω τρέξιμο θα έτρωγα?

Μιας και μιλάμε γενικά για υποστήριξη, ας καταθέσω και εγώ μια σημερινή - πρωτόγνωρη - εμπειρία που είχα.

Πριν μερικές ώρες με πήραν τηλέφωνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα (ένα από τα γνωστά..) που αγόρασα πριν περίπου έναν μήνα την τηλεόραση, απλά για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά με αυτή και δεν έχω κάποιο παράπονο!

ειμαι κι εγω ετοιμος να παω να την παρω το απογευμα απο καταστημα που μου ειπε οτι την εχει ετοιμοπαραδοτη.(στο τελος βλεπω να φτιαχουμε και κανα κομμα τοσοι πολλοι που μαζευτηκαμε, τουλαχιστον δεν θα δυσκολευτουμε να βρουμε προεδρο..).Αν ξερετε, σε περιπτωση καποιας βλαβης το πρωτο καιρο(π.χ. την πρωτη βδομαδα ή προβλημα εκ κατασκευης), για αντικατασταση μιλαμε με το καταστημα που την πηραμε ή κατευθειαν με την αντιπροσωπεία? (το συγκεκριμενο καταστημα μου ειπε οτι αν παρουσιασει καποιο προβλημα μιλαω με αντιπροσωπεια και οχι μ´αυτους)

Η αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης γινεται εντος 10 ημερων απο την αγορα απο το καταστημα που αγοραστηκε το προιον,ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στο καταστημα που την πηρα!
Μετα αναλαμβανει η αντιπροσωπεια αν γινει αντικατασταση η επισκευη.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Φαντάζεστε όμως εάν δεν ήμουνα μέλος του AV τι παραπάνω τρέξιμο θα έτρωγα?
Αυτο ξαναπεστο, μην ξεχναμε την περιπτωση ενος μελους του φορουμ τωρα τελευταια, που σε αντικατασταση τηλεορασης με βλαβη μεσα στις πρωτες μερες λειτουργιας, του εστειλαν.... ντεμο,ποσο ευκολα θα μπορουσε να την ειχε πατηση .
Φανταζεστε εαν δεν γνωριζε για κρυφα μενου,ωρες λειτουργιας...κλπ,
Οχι τιποτε αλλο θα νομιζε κιολας οτι εχει και μεγαλη υποχρεωση στο καταστημα για την εξυπηρετηση που του εκαναν.

Πράγματι εγώ αγόρασα από το Πλαίσιο την 42PX80EA και ήταν χαλασμένη. Ο καθένας έλεγε άλλα πράγματα στο Πλαίσιο αλλά μετά από επιμονή δική μου "βρέθηκε" ότι το κατάστημα έχει εγγύηση DOA (dead on arrival) 15 ημερών.
Τελικά μετά από αναμονή λόγω έλλειψης στοκ, βρέθηκε 1 τηλεόραση στο κατάστημα Καλαμαριάς την οποία παρέλαβα και πηγαίνοντας σπίτι είδα ότι ήταν ανοιγμένη, μεταχειρισμένη και σημαδεμένη!!! Ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει αλλά αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα μου φέρνουν μια καινούργια στο σπίτι μου και παίρνουν πίσω την μεταχειρισμένη-καινούργια.

Πριν απο λιγο που ρωτησα στο Πλαισιο στην Βουλιαγμενης (Αργυρουπολη) μου ειπαν απο μετα την αγορα και απο την πρωτη μερα αναλαμβανει η αντιπροσωπεια για οποιαδηποτε βλαβη, εκτος απο την περιπτωση που υπαρχει οφθαλμοφανης ζημια που μπορει π.χ. να οφειλεται στην μεταφορα της tv οποτε μονο τοτε την αλλαζει το καταστημα. Το οτι αναλαμβανει η αντιπροσωπεια απ' οτι μου ειπαν, τους το επιβαλει η ιδια η αντιπροσωπεια.Αντε βγαλε ακρη...

Μολις εστησα την τηλεοραση την συντονησα και ειναι ολα ενταξει!
Συνδεσα με hdmi το WD-TV που προσφατα αγορασα και απο εικονα ειναι αψογη!
Αργοτερα θα παιξω λιγο με τις ρυθμησεις.....

Σήμερα παρήγγειλα την 37ΡΧ80. Ψάξιμο τέλος. -bye-

Εάν συνεχίσει έτσι θα δώσω τη δικιά μου μια 250άρα 2ο χέρι και θα πάρω καινούργια... :flipout:

550??!!! :speechless-smiley-0

Έτσι μου έρχεται να αγοράσω μια ακόμη κι ας κάθεται μέσα στην κούτα της!

Σήμερα παρήγγειλα την 37ΡΧ80. Ψάξιμο τέλος. -bye-

Καλοριζικη ευχομαι :a0210:, τιμη γυρω στα 750 να υποθεσω ή βρηκες κατι καλυτερο;

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Στο πρωτοσέλιδο της City Press διαφήμιση του Public ....42PX80...549

Στο site του Public δεν το γράφει... http://www.public.gr/products/sound_vision/productList_35.html

..γράφει για τη 42ΡΧ8...499 ..... http://www.public.gr/products/sound_vision/productDtls_1868.html

...no comments...-bye-

Την παρηγγειλα....42PX80:proud: τελικα και ας ξηλωσω το τζαμι του επιπλου να χωρεσει...

Καλοριζικη ευχομαι :a0210:, τιμη γυρω στα 750 να υποθεσω ή βρηκες κατι καλυτερο;

650 στα Idea. Παραγγελία από το προσπέκτους γιατί είχε εξαντληθεί. Στο προσπέκτους βέβαια γράφει 37ΡΧ80 χωρίς το Ε στο τέλος. Έχει διαφορά?