Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως δεν είχε ψηφιακό δέκτη η Sammy; :p :D

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::aetsch:

Έχετε σκάσει από το κακό σας όλοι που η TV του φίλου μου πιάνει DIGEA ενώ οι δικές σας όχι ή κάνω λάθος???????? :flipout::flipout:

:ernaehrung004::ernaehrung004::worshippy:

Μαλλον το ΑΝΝΑ μετα αποκαθε καναλι σημαινει αναμεταδοση
για κοιτα εχεις καμια υστερηση ηχου - εικονας σε σχεση με τα αναλογικα
βαλε δηλαδη μια απλη τηλεοραση διπλα να παιζει τα αναλογικα

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από Ξυλόκαστρο σας αναφέρω ότι δεν.... Η δική μου 37PX80 αγορασμένη 08/2008 δεν τα πιάνει. Τα βρίσκει, συντονίζεται, δίνει κανονικά ποιο κανάλι είναι (ΣΚΑΙ, ΜΕΓΑ, ΑΝΤ1 κλπ), δίνει ήχο αλλά εικόνα γιοκ. Αναφέρει μάλιστα σε ένα πλαίσιο στο μέσο της οθόνης "κανάλι χωρίς εικόνα"....

Τα κανάλια τα πιάνω κανονικά σε μια Philips 221T που έχω για το PC.
Έχω την εντύπωση πως ο φίλος από την Αργολίδα θα πρέπει να πιανει τα κανάλια σε mpeg-2 φορμα.... Καποιος εκπέμπει από εκει ίσως δοκιμαστικά γι' αυτό και βγαίνει και η πληροφορία "AG ANNA" (??) στο δέκτη.

ο φιλος λεει οτι τα συντονιζει εχει ηχο αλλα οχι εικονα
πως τα συντονιζει ομως αν δεν εχει δεκτη mpeg4
eeeee?

Άλλο να συντονίζει-λαμβάνει το σήμα (ψηφιακός δέκτης γαρ) και άλλο να κάνει αποκωδικοποίηση MPEG-4

Tα ίδια έχω και εγώ από την DIGEA - Θεσσαλονίκη.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από βδομάδα θα λυθεί το μυστήριο Χρήστε, γιατί τώρα ανεβαίνω Αθήνα...-bye--bye-

Καλά ε, με τα πόδια να πήγαινες θα είχες ανέβει και κατέβει 10 φορές !!!:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

εχουμε κανα νεο γιατι μαλλον θα την δωσω την τηλεοραση με βαρια καρδια

Οι πολλές δοκιμές θα γίνουν μετά τις 18 Ιουνίου (καλώς εχόντων των πραγμάτων...:fahne90:)

εχουμε κανα νεο γιατι μαλλον θα την δωσω την τηλεοραση με βαρια καρδια

Aν είσαι ικανοποιημένος από την τηλεόραση, γιατί να τη δώσεις; Ακόμα κι αν δεν βγει συμβατή μοντούλα, υπάρχει πάντα η λύση του εξωτερικού δέκτη, ο οποίος παρέχει περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη εικόνα στο ίδιο ή χαμηλότερο κόστος...

Η τηλεοραση ειναι super απλα δεν θελω να εχω πολλα τηλεκοντρολ
ασε σου λεω και την εχω λιγο καιρο και μου την εσπασε η ιστορια με το mpeg4
Το θεμα ειναι ποσο να την δωσω

Ούτε 300 ευρώ για τη 42άρα δεν θα πιάσεις.
Πάρε έναν εξωτερικό δέκτη και είσαι ΟΚ.
Εγώ αυτό θα κάνω για τη δικιά μου...

Πραγματικά είναι κρίμα...

Και εγώ για εξωτερικό δέκτη προσανατολίζομαι και συγκεκριμένα αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/253179/Xoro-HRT-7600.html
που έχει και δυνατότητα PVR μόνο με 49 ευρουλάκια!

Το θέμα με τα πολλά τηλεκοντρόλ βολεύεται με κάποιο προγραμματιζόμενο, αλλά θέλει και ένα επιπλέον έξοδο... Πάντως πολύ λιγότερο συνολικά από την αλλαγή της τηλεόρασης (και έχουμε και κρίση, έ?)

Εγω σκεφτομαι να βαλω καποιο tv tuner (usb ή εξωτερικο) mpeg4 στο (ht)pc που εχω συνδεδεμενο με την 42px80 και αυτο οχι ακομα... θα παρει καιρο να δουλεψει το σημα mpeg4 σωστα...

Χθες βρήκε τα κανάλια της Digea από δοκιμαστική εκπομπή στο CH46 και CH47.....είχε ήχο και έβγαζε ένδειξη 'Χωρίς εικόνα'.

Στην G10 που τα είδα δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση, αν υπάρξει κανένα συμβστό CAM για την CI ίσως το πάρω, αλλά για εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν υπάρχει περίπτωση μια χαρά παίζει.

Από άλλο χθεσινό νήμα...

Από την χθεσινή μικρή εμπειρία θέασης, προσυπογράφω τις προηγούμενες αναφορές (mcelliot , konstantinos). Σε σύγκριση με το αναλογικό δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά, δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι άλλο διαφορετικό όταν αρχίσουν κανονικές εκπομπές, αλλά νομίζω πως όχι. Για παράδειγμα η 42άρα τηλεόραση που έχω στην κρεβατοκάμαρα δεν διαθέτει δέκτη mpeg4 και δεν θα μπω στον κόπο να αγοράσω.

Εκτός του ότι έχω την τύχη και δεν υπάρχουν πολυκατοικίες γύρω-γύρω, από τότε που κατάργησα την κακοφτιαγμένη εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού και 'πέρασα' εξωτερικά καλώδια, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την αναλογική λήψη (βλέπω Υμηττό), περίμενα να δω αρκετή διαφορά στην εικόνα της Digea, αλλά ......

καλησπερα! έχω μία 37PX8E, και μου βγάζει αναμενόμενα "No Video" στα καινούρια DVB κανάλια

Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το Neotion NP4+ Pocket Cam FTA?

Το βρήκα μέσω του skroutz στα 35 εδώ: http://bit.ly/9wUo7s

Να το πάρω;; ή να περιμένω;

Ευχαριστώ!