Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Βρε βρε βρεεεε , καλως τα Lost Boys :antlers:
Εγω δεν ρυθμιζω τιποτα αλλο..................... εκτος απ την αρτηριακη πιεση ωστε να βρισκετε στο μινιμουμ.
Ο Akren επεστρεψε και οι plasma boys θα εχουν εναν akoma σημαντικο συμαχο στην προσπαθεια να ξεσκεπασουν την απατη που λεγετε...... LCD TV:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ο Akren επεστρεψε και οι plasma boys θα εχουν εναν akoma σημαντικο συμαχο στην προσπαθεια να ξεσκεπασουν την απατη που λεγετε...... LCD TV:flipout::flipout:

:firstprize::firstprize:

Βρε βρε βρεεεε , καλως τα Lost Boys :antlers:
Εγω δεν ρυθμιζω τιποτα αλλο..................... εκτος απ την αρτηριακη πιεση ωστε να βρισκετε στο μινιμουμ.

Προτείνω αγώνα ποδοσφαίρου 5x5 plasma vs LCD για να λυθούν οι όποιες διαφορές μία και καλή.

Εννοείται πως το παιχνίδι θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε πλάσμα, ώστε οι υγροκρύσταλλοι:

α) Να δουν τα μαύρα τους τα χάλια σε ρεαλιστικό μαύρο
β) Να δουν τα γκολάκια που άρπαξαν σε πλήρη ανάλυση και χωρίς θολούρες

Υ.Γ 1: Αν αντί για ποδόσφαιρο αποφασίσουμε να μονομαχήσουμε με "στρατιωτάκια ακούνητα" το βίντεο μπορεί να προβληθεί και σε LCD

Υ.Γ 2: Μεταξύ σοβαρού και αστείο το ποστ, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον κανονίζουμε ένα ματσάκι :D

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

:offtopic:
το ενα γκολ θα μετραει για ενα η ......:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

:offtopic:
το ενα γκολ θα μετραει για ενα η ......:flipout::flipout:

Σωστός και συγνώμη για την παράλειψη. Αν κάτοχος F86 σκοράρει με την ομάδα LCD το γκολ θα μετράει για 3 :D

Εννοείται πως το παιχνίδι θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε πλάσμα, ώστε οι υγροκρύσταλλοι:

α) Να δουν τα μαύρα τους τα χάλια σε ρεαλιστικό μαύρο
β) Να δουν τα γκολάκια που άρπαξαν σε πλήρη ανάλυση και χωρίς θολούρες

Το σκορ και ο χρονος που απομενει δεν θα προβαλονται καθολου ομως υπο τον φοβο του burn και τον φουσκωμενο λογαριασμο του ρευματος θα τον πληρωσουν οι πλασματακηδες. :flipout:

Το σκορ και ο χρονος που απομενει δεν θα προβαλονται καθολου ομως υπο τον φοβο του burn και τον φουσκωμενο λογαριασμο του ρευματος θα τον πληρωσουν οι πλασματακηδες. :flipout:

Θα υπάρξει και συστοιχία τηλεοράσεων LCD ούτως ώστε το φαινόμενο clouding να καλύπτει τις ατέλειες, τα λάθη και να θολώνει την κίνηση των υγροκρυσταλλόπαιδων :flipout::flipout:

μα δεν αμφιβαλουμε για το σκορ,(ξερετε εσεις)για τον νικητη λεμε οτι θα ειναι η plasma,οσο για τον λογαριασμο....εχει ο Κοκαλης λεφτα:flipout:-bye-

Last edited:

Εγώ λέω να μπανάρουμε ολους τους LCDάκηδες για 1 μήνα από το φόρουμ και εν τω μεταξύ οι υπόγειες δυνάμεις θα εχουν φροντίσει για την επεξεργασία των ανάλογων θεμάτων :grandpa:

ευχομαι να δειτε τον αγωνα μας σε πλασμα ωστε το σκορ να μεινει για παντα εκει ανεξιτηλο μπροστα στα ματια σας και να σας θυμιζει την ηττα-bye-

ευχομαι να δειτε τον αγωνα μας σε πλασμα ωστε το σκορ να μεινει για παντα εκει ανεξιτηλο μπροστα στα ματια σας και να σας θυμιζει την ηττα-bye-

Παλαιά...

Εχουμε και τη νεα γενιά με το μέρος μας... Κανείς ΙΜΟ δεν θα πάρει LCD .. αντε να βρείς LCD που να αναπαριστά σωστά τα μαύρα συνολάκια που φοράνε τα παιδια.. -bye--bye-

Παλαιά...

Εχουμε και τη νεα γενιά με το μέρος μας... Κανείς ΙΜΟ δεν θα πάρει LCD .. αντε να βρείς LCD που να αναπαριστά σωστά τα μαύρα συνολάκια που φοράνε τα παιδια.. -bye--bye-

Plasma vs LCD ή αλλιώς emo vs trendy

Edit: Και κάτι άσχετο:flipout::flipout::flipout: .... για κοιτάξτε την παρακάτω τιμή ...

37PX80 --- 690

Του γκουντ του μπι τρου και μάλλον πρόκειται για λάθος, αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει ένα τηλεφωνάκι.

Last edited:

Αυτο ειναι τζαμπα η το αλλο που λεμε, το αφεντικο τρελαθηκε .

Edit: Και κάτι άσχετο:flipout::flipout::flipout: .... για κοιτάξτε την παρακάτω τιμή ...

37PX80 --- 690

Του γκουντ του μπι τρου και μάλλον πρόκειται για λάθος, αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει ένα τηλεφωνάκι.

...η να ειναι η 37PX8 :BDGBGDB55:....οτι πρεπει για μικρους χωρους και για δευτερη τηλεοραση και απο αποψη τιμης αν εχουν κανει λαθος την φωτογραφια

Last edited:

Ότι και να είναι, σε αυτή τη τιμή καλό θα είναι!!!!:grandpa:

Υ.Γ.: Εγώ μπασκετάκιας είμαι, αλλά άμα είναι να κερδίσω τον vasdar-bye-, θα παίξω μέχρι και ποδόσφαιρο (κι ας σπάσω και τον άλλο μου χιαστό :BXVZCBXZ6:)

Υ.Γ.: Εγώ μπασκετάκιας είμαι,

βαλε απο τωρα μια ταπα στο καλαθι,διοτι οι lcdακηδες μετρανε το ενα καλαθι για τρια, αρα εισαι χαμενος απο χερι.:flipout:

Μη στεναχωριέσαι Κώστα από τάπες καλά θα πάω, όσο για τα τρίποντα:violent-smiley-030:

Για την πρασινη γραμμη δεν βλεπω οδηγιες...:BDGBGDB55:

Την στέλνεις στο service ....με τον δικηγόρο σου.

(φτου φτου φτου....κουνήσου από την θέση σου παιδάκι μου)

Ρε παληκάρια στο post #504, είμαστε όλοι κι όλοι 15 νοματαίοι :chinscratch:, μήπως έχω ξεχάσει κανένα :damnyou:???

Αλήθεια όλοι εκείνοι που είχαν χτυπήσει το POWER BUY :gossip: που είναι???

Κανα-δυό μόνο ξαναεμφανίστηκαν (ή κάνω λάθος???), οι υπόλοιποι NO COMMENTS :operator: ???

JUST BUY AND BYE-BYE :operator: ???

Κρίμα!!! Αυτό δείχνει ΝΟ :grinning-smiley-043._

No Respect δείχνει ή μούφα αγοραστές ????????

Λαγοί μήπως, ξέρετε, αυτοί που τρέχουν μπροστά για να παρασύρουν τους άλλους !!!!!!!!

με κάθε επιφύλαξη.....