Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Κινδυνεύοντας να ...χαρακτηριστώ, αν δεν παίρνατε την 37PX80E plasma ποιά 37αρα LCD θα παίρνατε; Δεν ξέρω, αλλά στις εκθέσεις βλέπω κάτι ωραίες εικόνες σε Sony, Philips, Sharp, Toshiba ιδίως σε 1080p.

Kατι σε οικονομικη τιμη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105868

Ενω αν δεν εχεις προβλημα να ξοδεψεις αρκετα παραπανω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1106066

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kατι σε οικονομικη τιμη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105868

Ενω αν δεν εχεις προβλημα να ξοδεψεις αρκετα παραπανω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1106066

Δεν έχεις άδικο, αξιόλογες προτάσεις και καλές αγορές, αλλά απ´ότι κατάλαβα εγώ, ο φίλος Messenger, ψάχνει για καλή απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα με λίγα λεφτά (37ΡΧ80 ή 37ΡΧ8)....με αυτή τη λογική, εσύ στη θέση του θα έδινες 1.000 και 1.500 , για τις παραπάνω 37άρες?????

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το marketing και η ψυχολογία του καταναλωτή είναι άμεσα συνδεδεμένα..... πολλές φορές ξέρουμε τις απαιτήσεις μας .....ξέρουμε μέχρι που φτάνει το χέρι μας...αλλά έχουμε και τις αμφιβολίες μας....οι plasma βλέπεις δεν κυκλοφορούν σε μεγάλες διαφημίσεις μέσα και έξω από τα μαγαζιά...τότε λοιπόν ρωτάμε μήπως υπάρχει και τίποτα σε LCD....έτσι για να είμαστε στη μόδα και να μη μπορεί να μας πικάρει ο κολλητός μας που στο σαλόνι του έχει το φρεσκότατο LCD μοντελάκι...πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο και ομολογώ ότι δεν μου ήταν εύκολο να το ξεπεράσω...φοβόμουν μη με δουλεύουν οι φίλοι μου με τις LCD τους.....αλλά........

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

....πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!!

Ωπα....εδώ έχουμε θέμα....στο thread:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23693

post #22 (10-5-08), ο φίλος tasio550, αναφέρει ότι:

< εχω παρομοιο προβλημα με σκιες στα ακρα του πανελ σαν καθετες γραμμες με την δικη μου anasonic plasma και εμενα απο το service τα ιδια μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι συμβαινει σε ολες>

...αυτό σου το είπαν τηλεφωνικά????....ή ήρθαν την πήραν την είδαν και αποφάνθηκαν????

Η Astra οφείλει να έρθει να την πάρει.....να την πάει στο εργαστήριο της....να την ελέγξει...και μετά να πει, ότι έχει να πει....αν φταίει η τηλεόρση.....αν φταίμε εμείς....αν φταίει ο Χατζηπετρής....κι αν φταίνε και οι άλλοι...

Τηλεφωνικές π@π@ρολογίες, τύπου 'όλες το κάνουν' δεν ευσταθούν...το πετάνε και άμα τσιμπήσει ο άλλος τσίμπησε...

Φίλε tasio550, 25 νοματαίοι την έχουμε και αυτό δεν συμβαίνει σε κανέναν, πήρες τηλέφωνο την Intertech????...θα σε μαλώσω...αυτά τα λένε σε αυτό το thread...για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον....

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστο (czoun) ευχαριστώ. Δυστυχώς την βλέπω στο Media Markt και δεν βλέπεται. Δίπλα είναι η 37ΡΧ8Ε και ...βλέπεται! Βγάλε συμπέρασμα αν μπορείς. Ένας Θεός ξέρει τι γίνεται από σήμα και ρύθμιση.

Τώρα - για να λέμε και του στραβού το δίκιο - τα μαγαζιά που έχουν τις καλύτερες τιμές δεν είναι και αυτά που διαθέτουν τον χρόνο για θεάσεις, ακροάσεις κλπ. Μια (λογική) διαφορά πρέπει να είναι αποδεκτή από εμάς τους αγοραστές...

Κινδυνεύοντας να ...χαρακτηριστώ, αν δεν παίρνατε την 37PX80E plasma ποιά 37αρα LCD θα παίρνατε; Δεν ξέρω, αλλά στις εκθέσεις βλέπω κάτι ωραίες εικόνες σε Sony, Philips, Sharp, Toshiba ιδίως σε 1080p.

Βλέπω που και η Panasonic προωθεί τις LCD και με προβληματίζει...

Καλά μη βαράτε... μια ερώτηση έκανα. Και μιλάω κύρια για τηλεοπτικό σήμα... και σε όχι σκοτεινό χώρο.

αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος παρε αυτη
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156484

η τιμη ειναι τζαμπα (την πληρωσα 1800ε τα Χριστουγεννα)

το τηλεοπτικο σημα αριστο οσο και σαν χρηση μονιτορ Hd υλικου κτλ

αν θες περνα να τη δεις και θα ξεχασεις καθε πλασμα

SAMSUNG LE46S86B LCD TV 46''.......

......ενδιαφέρουσα πρόταση!!!!:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν έχεις άδικο, αξιόλογες προτάσεις και καλές αγορές, αλλά απ´ότι κατάλαβα εγώ, ο φίλος Messenger, ψάχνει για καλή απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα με λίγα λεφτά (37ΡΧ80 ή 37ΡΧ8)....με αυτή τη λογική, εσύ στη θέση του θα έδινες 1.000 και 1.500 , για τις παραπάνω 37άρες?????

Xιλια ευρω μπορει να εδινα για 37" στην περιπτωση που θα ηταν αδυνατο να παρω μια μεγαλυτερη τηλεοραση. Σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα παραπανω.

....ο κουμπάρος μου είχε πάρει τα Χριστούγεννα την 46F86, 2.500 , η οποία έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο μοντέλο.....και είναι πάρα, μα πάρα πολύ, (τόσο πολύ που δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια) ευχαριστημένος....πόσο να έχει άραγε τώρα????

στα 1850

Ευχαριστώ, Κωστάκη......θα το έχω υπ' όψην μου!!!!!

Καλά ξυπνητούρια.....-bye-
.
.
.
.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

.....πάλι plasma προτείνεις????....σε βαρέθηκα πια...!!!!! :Banane0:

μακρυα απο το χρηματιστηριο πες του:flipout:

μακρυα απο το χρηματιστηριο πες του:flipout:

...δεν του το θυμίζω...γιατί θα ξύσω πληγές!!!

τς, τς, τς.....αυτό το παιδί ήταν άτυχο στις επενδύσεις του..:flipout::flipout:

....γενικά!!!!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η αγορα τηλεορασης δεν ειναι επενδυση ρε παιδια , χασιμο χρηματων ειναι...:Banane0:

Βεβαια και οι γυναικες χασιμο χρηματων ειναι αλλα αυτο δε μας εμποδισε να "κρεμαστουμε"...

:hanged:

Αν 'Μέγεθος Σάρωσης' (Picture Overscan) - OFF...τότε...

Attachments

• OVERSCAN OFF 42PX80.jpg
    OVERSCAN OFF 42PX80.jpg
    79.5 KB · Views: 220