Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλημέρα και μπράβο για την αγορά σου...

Η πανάδα που αναφέρεις υπάρχει γιατί τα παιδιά στα καταστήματα δεν απενεργοποιούν το light sensor οπότε η τηλεόραση προσπαθεί να ρίξει το φωτισμό όσο πάει για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις εκεί συνθήκες, του καταστήματος.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλημέρα και μπράβο για την αγορά σου...

Η πανάδα που αναφέρεις υπάρχει γιατί τα παιδιά στα καταστήματα δεν απενεργοποιούν το light sensor οπότε η τηλεόραση προσπαθεί να ρίξει το φωτισμό όσο πάει για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις εκεί συνθήκες, του καταστήματος.

Δεν απενεργοποιείται στην ΡΧ80....

Για λύστε μου μια απορία. Χθες πήγα να δω ένα DVD. Το DVD μου είναι ένα normal Pioneer το οποίο συνδέω με scart. Η ταινία είχε πιο "στενό" aspect ratio" από 16:9 οπότε είχα μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Αυτές μπορώ να τις κάνω κάπως γκρι γιατί δεν βρήκα κάτι. Τώρα για την περίοδο στρωσίματος μόνο. Επειδή δεν το κατάφερα έβαλα μεγέθυνση με αποτέλεσμα να μου κόβονται οι υπότιτλοι.

Κανείς???:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν απενεργοποιείται στην ΡΧ80....[/quote
Δηλαδή την εχέις και εσυ αυτη την πανάδα??
Μήπως θέλει να πει το HOME or STORE environment ο φίλος psixakias?

Last edited:

Για λύστε μου μια απορία. Χθες πήγα να δω ένα DVD. Το DVD μου είναι ένα normal Pioneer το οποίο συνδέω με scart. Η ταινία είχε πιο "στενό" aspect ratio" από 16:9 οπότε είχα μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Αυτές μπορώ να τις κάνω κάπως γκρι γιατί δεν βρήκα κάτι. Τώρα για την περίοδο στρωσίματος μόνο. Επειδή δεν το κατάφερα έβαλα μεγέθυνση με αποτέλεσμα να μου κόβονται οι υπότιτλοι.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε από αυτά.

Ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν απενεργοποιείται στην ΡΧ80....

Συμμετέχει μόνο στην ECO λειτουργεία. Πουθενά αλλού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Συμμετέχει μόνο στην ECO λειτουργεία. Πουθενά αλλού.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ECO mode ....αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις......:2thumb22sup:

Καλήμερα από έναν νεοπα, μετά από μελέτη όλου του νήματος που αφορά την px80e κατέληξα να πάω να την δω από κοντά,χτες πήγα στο πλαίσιο (Σύνταγμα) και την είδα....”απογοητευτικα “ λίγο με αυτό που είδα σε σχέση με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα,έπαιζε ένα BR από ότι είπε το παιδί εκεί άλλα έβλεπα μια πανάδα κάτι σαν ένα απαλό σύννεφο σε όλη την οθόνη,βέβαια από απόδοση χρώματος μου άρεσε αρκετά σε σχέση με της άλλες που έβλεπα εκεί, επίσης όταν έπαιζε μεγάλα γράμματα στην px80e πιξελιαζε πάρα πολύ, το λάθος που έκανα ήταν ότι προσπαθούσα να την συγκρίνω με μια samsung 40 lcd αξίας 1800 ευρώ (μεγάλο σφάλμα) Στόχος μου ήταν να μην ξεπεράσω τα 1000 ευρώ για ΤV και επίσης προτίμησα panasonic λόγου ότι 18 χρόνια έχω μια crt 25'' panasonic και με έβγαλε τόσα χρόνια χωρίς προβλήματα (θα μου πείτε άλλο crt και άλλο plasma). Τέλος για να μην πολύλογο την παρήγγειλα και περιμένω να μου την φέρουν ελπίζω να μην μετανιώσω για την κίνηση μου.
Δεκτά κάθε σχόλια
Ευχαριστώ το Forum για τις πολύτιμες πληροφορίες.

Έπαιξες μαζί της ή απλά την παρακολούθησες;

Είδες επίγειο ψηφιακό;
Επίγειο αναλογικό;
Την ρύθμισες;
Είχες ελευθερία να παίξεις και να ρυθμίσεις και τις δίπλα ή αυτές που στόχευες;

Το blue ray δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό σε σχέση με την μέση χρήση μιας τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ECO mode ....αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις......:2thumb22sup:

Δοκίμασε το. Είναι κάτι παραπάνω από προφανείς οι διαφορές σε σχέση με τις συνθήκες φωτεινότητας του περιβάλλοντος.

Εγώ το θεωρώ πολύ ''επιθετικό''.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν απενεργοποιείται στην ΡΧ80....[/quote
Δηλαδή την εχέις και εσυ αυτη την πανάδα??
Μήπως θέλει να πει το HOME or STORE environment ο φίλος psixakias?

Φίλε Νίκο, -bye- η μοναδική πανάδα που έχω δει είναι ....στο δέρμα μου, τέλη Αυγούστου ........ από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο...:flipout:

Διαφορές μεταξύ του HOME και του STORE, πιθανόν να υπάρχουν αφού υπάρχει και η ερώτηση στην αρχική εγκατάσταση της τηλεόρασης...αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω...επέλεξα το HOME

...με το καλό να την παραλάβεις ...και τότε θα σου λυθούν πολλές απορίες....:a0210:

Για τον φίλο axaio...απάντησε ο Preve.....

Έπαιξες μαζί της ή απλά την παρακολούθησες;

Είδες επίγειο ψηφιακό;
Επίγειο αναλογικό;
Την ρύθμισες;
Είχες ελευθερία να παίξεις και να ρυθμίσεις και τις δίπλα ή αυτές που στόχευες;

Το blue ray δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό σε σχέση με την μέση χρήση μιας τηλεόρασης.

Όχι δυστυχώς δεν σε αφήνουν να πειράξεις καθόλου τηs TV κακώς πάντως .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

Φίλε Νίκο, -bye- η μοναδική πανάδα που έχω δει είναι ....στο δέρμα μου, τέλη Αυγούστου ........ από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο...:flipout:

Διαφορές μεταξύ του HOME και του STORE, πιθανόν να υπάρχουν αφού υπάρχει και η ερώτηση στην αρχική εγκατάσταση της τηλεόρασης...αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω...επέλεξα το HOME

...με το καλό να την παραλάβεις ...και τότε θα σου λυθούν πολλές απορίες....:a0210:

Για τον φίλο axaio...απάντησε ο Preve.....

Σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση σας, όταν έρθει θα σας postarο εντυπώσεις.

Όχι δυστυχώς δεν σε αφήνουν να πειράξεις καθόλου τηs TV κακώς πάντως .

Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ετσι.
Για να μην πω...κανένα συμπέρασμα.

Πήγαινε σε ένα Media Markt...και βγάλε τους τα μάτια.
Δεν θα σου πει κανείς τίποτε.

Ειναι ο μόνος τροπος να αποφασίσεις μέσα από τον ορυμαγδό τηλεοράσεων.
Και αφού ξεχωρίσεις κάποιες...ξαναπήγαινε.
Την πρώτη φορά απλά θα μπερδευτείς περισσότερο.
Την δεύτερη...θα το έχεις σκεφτεί λίγο και θα έχεις χωνέψει τα συμπεράσματα της πρώτης.
Την τρίτη είναι σίγουρο...ότι αποκλείεται να κάνεις λάθος. ;)

Edit. Ξέχασα. Παρήγγειλες ήδη. Δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις.
Καλορίζικη.

Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ετσι.
Για να μην πω...κανένα συμπέρασμα.

Πήγαινε σε ένα Media Markt...και βγάλε τους τα μάτια.
Δεν θα σου πει κανείς τίποτε.

Ειναι ο μόνος τροπος να αποφασίσεις μέσα από τον ορυμαγδό τηλεοράσεων.
Και αφού ξεχωρίσεις κάποιες...ξαναπήγαινε.
Την πρώτη φορά απλά θα μπερδευτείς περισσότερο.
Την δεύτερη...θα το έχεις σκεφτεί λίγο και θα έχεις χωνέψει τα συμπεράσματα της πρώτης.
Την τρίτη είναι σίγουρο...ότι αποκλείεται να κάνεις λάθος. ;)

Edit. Ξέχασα. Παρήγγειλες ήδη. Δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις.
Καλορίζικη.

Thanks Preve...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

σε ότι αφορά τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω, δεν μπορείς να τις κάνεις γκρι από την τηλεόραση, γιατί αποτελούν μέρος του σήματος που στέλνει το DVD.
Γενικότερα...
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε από αυτά.

Ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο.

Καλήμερα από έναν νεοπα, μετά από μελέτη όλου του νήματος που αφορά την px80e κατέληξα να πάω να την δω από κοντά,χτες πήγα στο πλαίσιο (Σύνταγμα) και την είδα....”απογοητευτικα “ λίγο με αυτό που είδα σε σχέση με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα,έπαιζε ένα BR από ότι είπε το παιδί εκεί άλλα έβλεπα μια πανάδα κάτι σαν ένα απαλό σύννεφο σε όλη την οθόνη,βέβαια από απόδοση χρώματος μου άρεσε αρκετά σε σχέση με της άλλες που έβλεπα εκεί, επίσης όταν έπαιζε μεγάλα γράμματα στην px80e πιξελιαζε πάρα πολύ, το λάθος που έκανα ήταν ότι προσπαθούσα να την συγκρίνω με μια samsung 40 lcd αξίας 1800 ευρώ (μεγάλο σφάλμα) Στόχος μου ήταν να μην ξεπεράσω τα 1000 ευρώ για ΤV και επίσης προτίμησα panasonic λόγου ότι 18 χρόνια έχω μια crt 25'' panasonic και με έβγαλε τόσα χρόνια χωρίς προβλήματα (θα μου πείτε άλλο crt και άλλο plasma). Τέλος για να μην πολύλογο την παρήγγειλα και περιμένω να μου την φέρουν ελπίζω να μην μετανιώσω για την κίνηση μου.
Δεκτά κάθε σχόλια
Ευχαριστώ το Forum για τις πολύτιμες πληροφορίες.

Eκανα ακριβως το ιδιο.Συγκρινα επισης κ ΡΧ80-ΡΖ80 λεπτομερως, κ σε τιτλους τελους σε BR.Οι διαφορες στα 2μ ηταν απολυτως ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Τωρα, υπαρχει περιπτωση καποιοι που εχουν τις εχουν δει σε φωτογραφιες να σου πουν οτι λες βλακειες,οτι εχεις προβλημα ορασης,αντιληψης...
Βεβαια αυτοι που δε βλεπουν καμια διαφορα ειναι κ οι πιο τυχεροι.Μπορουν να αγορασουν οτι πιο φτηνο βρουν απο το skroutz...

Πού βρήκες PZ80 να παίζει LIVE βρε θηρίο Focus1 ????

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αφού λέει ότι έκανε το ίδιο με το φίλο Νίκο....:chinscratch:

....εννοεί μόνο τη σύγκριση δίπλα-δίπλα ΡΧ80-ΡΖ80.....????

....ή και το κατάστημα....????

...αλλά αν ήταν Πλαίσιο - Σύνταγμα....γιατί ρωτάει ο τρελλαμένος????

Α στο καλό....μπερδεύτηκα...-bye-

Κατα Συνταγμα μερια...στο κτηριο του Δημοσιου...
Για να μη παρεξηγηθω: 1)Mιλαω παντα για ΒR στα 2μ.
2)Εχω 10/10 στην οραση
3)Ημουν μαζι με αλλα 2 ατομα που ειχαν την ιδια αποψη
4)Αλλες προσωπικες αποψεις δεκτες-bye-