Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

παιδια-τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

μιλαμε για ενα πανελ που παιζει τα παντα,ειναι-σχεδον-πληρης σε συνδεσεις,εχει καλο design και ειναι panasonic με 2 χρονια εγγυηση.
με ενα 1000αρικακι εισαι κομπλε....
τωρα εαν αρχιζουμε τα ψυρισματα ,θα βγαλουμε "ελλατωματα" ακομα και στην 508LX.
προσωπικη εκτιμηση -βλεποντας την απο κοντα-για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει ενα καλο πανελ που θα βλεπει τα παντα χωρις να υπαρχει προδιαθεση για "ανακαλυψη" προβληματων,φευγει σφαιρα....:rifle:

Exactly

Czech republic!

όλα πια τα εργοστάσια ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ μεταφέρονται στα πρών ανατολικά μπλόκ.

Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία

Ξεχάστε τις Αγγλίες και τις Ισπανίες

Czech republic for eveeeeeeeeeeer
Pany for eveeeeeeeeeer
Back to black!!!!
Eγώ σε καμια 15ετία πάλι Pany θα ξαναπάρω σας το λέω, ^%$#&* δεν ξανακάνω!

Czech republic for eveeeeeeeeeeer
Pany for eveeeeeeeeeer
Back to black!!!!
Eγώ σε καμια 15ετία πάλι Pany θα ξαναπάρω σας το λέω, ^%$#&* δεν ξανακάνω!

τς τς τς τς ......αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που οι περισοτερες star του "ξαπλωτου " κινηματογραφου ειναι απο κει και παραδιπλα....... Τσεχια , Σλοβακια , Ουγγαρια :flipout::flipout:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Mολις την παρελαβα απο Ηλ.Αθηνων η συνεχεια προς το βραδυ,. παω για δουλεια

τς τς τς τς ......αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που οι περισοτερες star του "ξαπλωτου " κινηματογραφου ειναι απο κει και παραδιπλα....... Τσεχια , Σλοβακια , Ουγγαρια :flipout::flipout:

Είσαι ΤΑΛΕΝΤΟ !!!!!!!!

παιδια-τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

μιλαμε για ενα πανελ που παιζει τα παντα,ειναι-σχεδον-πληρης σε συνδεσεις,εχει καλο design και ειναι panasonic με 2 χρονια εγγυηση.
με ενα 1000αρικακι εισαι κομπλε....
τωρα εαν αρχιζουμε τα ψυρισματα ,θα βγαλουμε "ελλατωματα" ακομα και στην 508LX.
προσωπικη εκτιμηση -βλεποντας την απο κοντα-για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει ενα καλο πανελ που θα βλεπει τα παντα χωρις να υπαρχει προδιαθεση για "ανακαλυψη" προβληματων,φευγει σφαιρα....:rifle:

Σωστός!!! Οποιος σίγορα θα βρει προβλήματα.

Υ.Γ.: Απλά με στεναχωρεί λίγο που όλοι μας (κι εγώ μαζί), μιλάμε για το χιλιαρικάκι σα να είναι ευτελές ποσό (άσχετα αν ένας νεαρός που δουλεύει σε SUPER MARKET ή κάποια κοπέλα που δουλεύει σε κατάστημα ή κομμωτήριο, πρέπει να δουλεύει 1,5 μήνα για να πάρει το χιλιαρικάκι):offtopic:
Sorry τέλος.

Ήθελα να γράψω ότι όποις ψαξει θα βρει προβλήματα.

Ξαναsorry.

Σωστός!!! Οποιος σίγορα θα βρει προβλήματα.

Υ.Γ.: Απλά με στεναχωρεί λίγο που όλοι μας (κι εγώ μαζί), μιλάμε για το χιλιαρικάκι σα να είναι ευτελές ποσό (άσχετα αν ένας νεαρός που δουλεύει σε SUPER MARKET ή κάποια κοπέλα που δουλεύει σε κατάστημα ή κομμωτήριο, πρέπει να δουλεύει 1,5 μήνα για να πάρει το χιλιαρικάκι):offtopic:
Sorry τέλος.

ελα ντε....:SFGSFGS5:

Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια σου CZOUN. Λεφτά δεν υπάρχουν για κανέναν. Θέλω πάντα όμως να πιστεύω πως όλοι όσοι ψάχνουν για αγορά τηλεόρασης απο εδώ μέσα, είναι άνθρωποι που πραγματικά κοιτάνε πως να επενδύσουν όσο γίνεται καλύτερα τα χρήματά τους, και πάντα μετά απο ώριμη σκέψη. Χειρότερο είναι να πας σαν πρόβατο στην σφαγή και λόγω άγνοιας να σκάσεις μια περιουσία για μια βλακεία επειδή ο πωλητής στα είπε όπως ήθελε αυτός.

όπως και να έχει, πιστεύω πως κανείς απο εδώ μέσα δεν έχει βάλει την τηλεόραση πάνω απο τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις, την οικογένεια, την προσωπική υγεία, η την τροφή του ή τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και αγαπά.

Μια τηλεόραση είναι για να μας αποβλακώνει, τίποτα παραπάνω!

Κάντε οικονομίες για τις διακοπές σας καλύτερα. Πήγα να ψάξω για Μύκονο δωμάτιο, και ξαφνικά απο period A με 120 ευρώ, στην period C ή D πήγαινε το ίδιο δωμάτιο στα 380 ευρώ...!!!

ΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣ!!!!!

Πήγα να ψάξω για Μύκονο δωμάτιο, και ξαφνικά απο period A με 120 ευρώ, στην period C ή D πήγαινε το ίδιο δωμάτιο στα 380 ευρώ...!!!
ΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣ!!!!!

Μύκονο βρήκες και εσύ βρε αθεοφοβε να πας; αφού εκεί στ(α)ον πιάνουν κανονικά εδώ και χρόνια ... έχει πολλά μέρη η Ελλάδα μας.... δόξα τω Θεώ!

Ένα θα σας πω....

Στον Ορνό...

2 πάστες ....... 45 Ευρώ !!!!!

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..,.,,

Τα βιντεο που παιζουν καλύτερα στην PX80 είναι τα 720p ή τα 1080p?

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ....

Και η πλάκα είναι ότι τον ζήτησα 2 φορές και μου είπαν δεν έχουν θα στα πω εγώ λέει ...

τι κότσος που ένιωσαααααααα

Παιδιά λίγο κράτει με τα offtopics γιατί ούτως ή άλλως θα γίνει μεγάλο το thread....
Να μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε....

Βρε παιδια, θελω να παρω κι εγω την PX80 αν ΔΕΝ παρω LCD, λογω αποδοσης/τιμης....

Γενικα ΔΕΝ ειμαι υπερ των plasma η των LCD, απλά θέλω να εχω σχεδον CRTiko μαυρο , καλη αποδοση στο τηλεοπτικο σημα (και κινηση) και να ΜΗΝ χαλασω μια περιουσια...

Το θεμα ειναι, ότι ΑΝ θελω να παιζω καπου καπου και λιγο PS3 όταν δεν παιζω στον Dila , (1-2 φορες την εβδομαδα απο 1-2 ωρες τη φορα μιας και ΔΕΝ εχω πιο πολυ χρονο) θα υπαρχει ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ προβλημα ???

Μετα απο τοσες γενιες plasma το φαινομενο burn-in ΔΕΝ εχει πλεον γινει σπανιο σε τετοιου ειδους πανελς ??? :grandpa:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Διονύση, με 1-2 ώρες δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη όμως, εαν σε ανησυχεί έστω και λίγο και δεν ευχαριστιέσαι στο τέλος τα παιχνίδια σου, επειδή το μυαλό σου θα είναι αλλού, καλύτερα να πας σε μια LCD :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Διονύση, με 1-2 ώρες δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη όμως, εαν σε ανησυχεί έστω και λίγο και δεν ευχαριστιέσαι στο τέλος τα παιχνίδια σου, επειδή το μυαλό σου θα είναι αλλού, καλύτερα να πας σε μια LCD :ernaehrung004:

ΔΕΝ θα ειναι αλλου το μυαλο μου Πανο, γιατι με τα 1000 ευρω που θα εχω χαλασει (και ΟΧΙ 2000+ για LCD) και να μου χαλασει μεσα σε ενα χρονο, θα παρω αλλη τοτε, που θα εχουν βγει και πολυ καλυτερα μοντελα και πιο φθηνα, με τα ιδια λεφτά....-bye-

ΚΑι θα εχω και πιο καλο τηλεοπτικο σημα...

Το θεμα ειναι ΑΝ αξιζει γενικα η όλη αγορά ή όχι...:drummer: