Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Παρέλαβα εχθές την 42px80 από το Fnac, όπως είχε προγραμματιστεί, οπότε Χρήστο ενημέρωσε την λίστα.
Η αλήθεια είναι, ότι με είχαν πάρει προχθές τηλέφωνο ότι είχε έρθει, απλά δεν είχα τακτοποιήσει τα "logistics" και πήγα σύμφωνα με το πρόγραμμα μου...
Πήρα λοιπόν το "θηρίο" και πήγα σπίτι να παίξω!!! Όλα πήγαν μία χαρά, αν και δεν ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες του manual, σιγά μην περίμενα να έρθει 2ο άτομο να με βοηθήσει....την εγκατέστησα μόνος μου, και έμεινα να χαζεύω το μαύρο...πολύ μαύρο βρε παιδιά (ε, αφού την είχα κλειστή...:coool: μην χαλάω και ρεύμα...)
Ε, στο τέλος την άνοιξα, μου βρήκε τα κανάλια και άρχισα τις δοκιμές. Έχουμε και λέμε:
- Τηλεοπτικό Σήμα: Δεν έχω καθόλου καλή λήψη λόγω εμποδίων -είδωλα κτλ- αλλά παρόλα αυτά δεν έμεινα δυσαρεστημενός, το αντίθετο (προηγούμενη Τηλεόραση SONY 25CRT). Θα επανέλθω επί αυτού όταν δω μέσω NOVA.
- HEPC-mkv: Έβαλα ανάλυση 1366Χ768 -γιατί αυτή θυμόμουν ότι είναι η Native- και έκατσε μια χαρά στο κάδρο, θα το τσεκάρω πάλι σήμερα. Ένα mkv που χάζεψα (720) έπαιζε super
- PopCorn Hour: Εδώ ήταν "χαρτί" όλες οι στατικές οθόνες, και το mkv πολύ ζωντανό. Για κάποιο λόγο δεν μου έφερνε ήχο στο HDMI αλλά θα το δω με τα settings της πηγής.
...με τα πολλά πήγε 02:30 και είπα να πάω για ύπνο...η συνέχεια αναμένεται...(έχουν μείνει όλα μες την μέση στο σαλόνι, κουτές, η παλία CRT...παρόλα αυτά το μάτι πάει κατευθείαν στην μάυρη, χαχαχα)
Ερωτήσεις
1. αυτό το DVD στρωσίματος τι είναι και που μπορώ να το βρώ?
2. έχει πρόβλημα τελικά σε στατικές οθόνες? (PC, logos etc) γιατί το manual έτσι λέει...Πρέπει να προσέξω κάτι?
3. έχει μήπως κάποιο από τα scart επιλογή TV-out? Είχε η SONY Και με βόλευε, γιατί έδινα feed στον προβολέα.
Θα επανέλθω μόλις έχω και άλλο feedback, αν δεν κουράζω. Πάντως είναι ΚΟΛΛΗΜΑ!