Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

να ρωτησω κατι.εχω βρει στο http://www.technixx.gr/ την αναφερθησα τηλεοραση αλλα χωρις το Ε στο τελος.γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτη η διαφορα.και ποια καταστηματα την εχουν?με την οικονομικοτερη τιμη στην θεσ/νικη.ευχαριστω

να ρωτησω κατι.εχω βρει στο http://www.technixx.gr/ την αναφερθησα τηλεοραση αλλα χωρις το Ε στο τελος.γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτη η διαφορα.και ποια καταστηματα την εχουν?με την οικονομικοτερη τιμη στην θεσ/νικη.ευχαριστω

Το συγκεκριμένο φέρνει από Γερμανία και έχει τους κωδικούς των γερμανικών μοντέλων. Η τηλεόραση θα είναι ίδια, αλλά δεν θα έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας οπότε σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να ταξιδέψει Γερμανία.

Καλες θεασεις παιδες.
Με τσικλισε και εμενα να πω την αληθεια η συγκεκριμένη.
Οφειλω να ομολογήσω ομως οτι περιμενω τα test drive σας για να παρω και εγω μια του "χιλιαρικου" πακετο με ενα αποκωδικοποιητή H.D μολις ανοίξει ο καιρος.
Ειμαι ηδη ευχαριστημενος με μια 32" crt, αλλα λογω χωρου, υπολογιζω και το μισο μετρο κερδος στο καθιστικό μου.
I'll be watching you............
Every move you make
Every step you take
Every single day
Every word you say
Every game you play
I'll be watching youuuuuuuuuuuuu:a0210:

Συμπέρασμα: <<Έχεις προβλήματα στύσης?! , Η γυναίκα σου, σου την σπάει τόσο που ξενερώνεις αφάνταστα?!...'' PANASONIC TH-42PX80E '' ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!! >>

Το παράκανες...

Φίλε Χρήστο czoun, είσαι ο πρωτοπόρος (pioneer?!?!) των PX80, εσύ μας οδηγείς...:smile: Μη μασάς, ως γνωνστόν ο καθένας έχει μια διαφορετική φρασεολογία που δεν μεταφέρεται πάντα το ίδιο στον γραπτό λόγο. Λοιπόν, image retention είδα και γω, ακύρωσε το ραντεβού με τον ψυχολόγο :smile:. Αλλά, sorry που το λέω, έπρεπε να ΨΑΞΩ για να το δω. Ήταν το λογότυπο του STAR (συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω...εξάλλου ήταν βράδυ, δεν είδα καμία μεσημερινή εκπομπή...ούτε το νεανικό δελτίο...αλήθεια...) μετά από μισό και κάτι επεισόδιο Law And Order και έπρεπε να γυρίσω σε AV για να το δώ. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι έβλεπα από 3+ μέτρα, σχεδόν 4, οπότε η οθόνη ήδη φαίνεται ψιλο-μικρή (=όχι "τέρας" δηλαδή). Είμαι αρκετά "τρελλαμένος" και εγώ με λεπτομέρειες στην εικόνα, κυρίως με jerkiness στην κίνηση, και τα ψάχνω, σε βάθμο που σπάω τα νεύρα (που και που:rolleyes:) σε όποιον βλέπει μαζί μου, αλλά αν δεν έψανχες να το δεις, από κει που 'βλεπα εγώ, δεν φαινόταν. Ναι, όταν κόλλησα τη μούρη μου στο τζάμι, το είδα φάτσα κάρτα. Και μετά το "έβλεπα" και από μακριά. Αλλά αν δεν το είχα δει από κοντά, μάλλον δεν θα το πρόσεχα με τίποτα...

Update: Είδα και 30 Days Of Night (σκοτεινό. εννοείται), όλα υπέροχα. Ευτυχώς ήταν ήδη σε 16:9 , οπότε δεν χρειάστηκε και μεγέθυνση (απώλεια ανάλυσης)...Επιπλεόν, σκηνές από Spider-Man 2.1. Η εισαγωγή με τα λευκά γράμματα και το κόκκινο/μαύρο φόντο...ολοκάθαρα σαν οθόνη υπολογιστή. Η ταινία και τα flesh tones, "φυσικά" σαν CRT...

@kapoeira: έχω αρχίσει να ψάχνομαι σε 720 υλικό. Θα πέσει πολύ download αρχικά...με βλέπω για λογαριασμό στο Rapidshare...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αλλά, sorry που το λέω, έπρεπε να ΨΑΞΩ για να το δω.
Είμαι αρκετά "τρελλαμένος" και εγώ με λεπτομέρειες στην εικόνα, κυρίως με jerkiness στην κίνηση, και τα ψάχνω, σε βάθμο που σπάω τα νεύρα (που και που:rolleyes:) σε όποιον βλέπει μαζί μου, αλλά αν δεν έψανχες να το δεις, από κει που 'βλεπα εγώ, δεν φαινόταν.

Ναι, όταν κόλλησα τη μούρη μου στο τζάμι, το είδα φάτσα κάρτα. Και μετά το "έβλεπα" και από μακριά. Αλλά αν δεν το είχα δει από κοντά, μάλλον δεν θα το πρόσεχα με τίποτα...

:a0210:

Με το να είναι κάποιος απαιτητικός και λεπτομερής (έως σπαστικός:damnyou:) κάνει κακό μόνο στον εαυτό του, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιους.

Από ώρες που βρίσκεσαι??? Σε ρωτάω γιατί η συμπεριφορά της δικιάς μου μετά από τις 200 ώρες έχει αλλάξει πολύ (προς το καλύτερο).

Οι απόψεις και οι πληροφορίες που καταθέτουμε όλοι μας στο forum, είναι εξίσου πολύτιμες και έχουν το ίδιο βάρος και δεν έχουν καμία σχέση με τη σειρά που κατατίθενται.:grinning-smiley-043

Υ.Γ. 1: Μην ξεχνάμε και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το φίλο pz107, ο οποίος ανέφερε και το πρώτο κακό, γιατί όλα πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη, και τα καλά και τα κακά (αλήθεια τώρα που το αναφέρω, τι να έγινε με την περίπτωση του??)

Υ.Γ. 2: Για την είσοδο στο secret menu που ανέφερα σε προηγούμενο post (-V / 00000), καλό είναι βρισκόμαστε σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης (π.χ. AV1, AV2 ....), έτσι ώστε να μην αλλάζει κανάλια όταν κρατάμε πατημένο το -V.

Υ.Γ. 3: Έχω να κάνω μία μικρή παρατήρηση σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα (μιας και ασχολήθηκα το Σ/Κ), ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη κεραία που έχουμε και την εσωτερική εγκατάσταση μας, γιατί προσωπική μου άποψη είναι ότι η τηλεόραση θέλει καλό σήμα για να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες σε αυτό το τομέα.

Υ.Γ. 4:Και για να μην ξεγελιόμαστε (προσωπική μου άποψη), η τηλεόραση δεν είναι σωστό να συγκριθεί με κορυφαία μοντέλα της τάξεως των 2.500 , αλλά αποτελεί μια τίμια αγορά που μπορεί να ικανοποιήσει (κάτω από ορισμένες συνθήκες) την πλειονότητα των κοινών χρηστών, εξοικονομώντας τους 500-700 .

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kαλημερα και καλη βδομαδα
ευχαριστω για το secret menu γιατι εγω παταγα το F θα δοκιμασω το απογευμα το -V
Κυριακη επαιζε απο τις 4 το απογευμα μεχρι τισ 11 το βραδυ δεν δημιουργηθηκε κανα προβλημα
τον Ολυμπιακο μαλιστα λογω κοσμου στο σαλονι τον εβλεπα στο μισο μετρο χωρις να ταλαιπωρηθουν τα ματια μου καθολου απο το σημα του supersport
απλως οι 4 μαχαιριες απο την ΑΕΚ πονεσαν και αποκτησα image retension στον εγκεφαλο και εβλεπα το 4 στον ολυμπιακο και το 0 στην ΑΕΚ
καλοριζικες οι καινουργιες και απροβληματιστες

Μια και πλησιάζουμε τα 350 μηνύματα, θεώρησα καλό να κάνω μια λίστα με τους κατόχους των ΡΧ80* και τυχόν προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

* Η ιδέα είναι ‛κλεμμένη’ από το φίλο Γιώργο (g10rg0s):grinning-smiley-043, που με πολύ υπομονή είχε φτιάξει αντίστοιχη λίστα για τις ΡΧ70 και ελπίζω να μην αποδειχτεί και αυτή συγκριτικός πίνακας παρουσίασης βλαβών.

czoun--------- 42PX80---13/3/08 (OK)
geogoust-------37PX80----16/3/08 (OK)
fireman--------42PX80----17/3/08 (OK)
gzoun---------42PX80----18/3/08 (OK)
pz107---------42PX80----20/3/08 (πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή)
Δημοκηδής----42PX80-----26/3/08 (ΟΚ)
Const---------42PX80-----26/3/08 (OK)
vastsar-------42PX80-----27/3/08 (OK)
lorry6204----- 42PX80-----27/3/08 (OK)
GK1964-------42PX80-----27/3/08 (OK)
kapoera-------42PX80-----27/3/08 (OK)
gorgor---------37PX80----27/3/08 (OK)
Preve----------37PX80----29/3/08 (OK)

Αν έχω κάνει κάπου λάθος ή έχω ξεχάσει κάποιον ας με διορθώσει.

[FONT=&quot]Καλορίζικες σε όλους!!!!-bye-[/FONT]

Μέχρι στιγμής η τηλεόραση (37PX80) παίζει ως οφείλει.
Άψογα.

Ομολογώ ότι την ανοίγω με πολύ άγχος (επηρρεασμένος σαφώς από το υψηλό failure rate των PX7 -PX70 και από το ότι γραπτώς ο αντιπρόσωπος σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστά συσκεύη) αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή.

Δυστυχώς πέρα από επίγεια αναλογικά και ψηφιακά σήματα η ''δικιά μου'' δεν έχει παίξει τίποτε άλλο.
Η εικόνα ...είτε ''φτιάχνει'' όσο περνούν οι ώρες...είτε εγώ συνηθίζω την καινούρια πραγματικότητα.
Πάντως το μαύρο της σε καλό σήμα είναι κυριολεκτικά (σχεδόν) CRT-ικό!

Last edited:

την εχει τοποθετησει κανεις στον τοιχο και αν ναι τι βαση χρησιμοποιησε και ποσο?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Υ.Γ. 1: Μην ξεχνάμε και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το φίλο pz107, ο οποίος ανέφερε και το πρώτο κακό, γιατί όλα πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη, και τα καλά και τα κακά (αλήθεια τώρα που το αναφέρω, τι να έγινε με την περίπτωση του??)

Στο service, στο service ειναι .... ξεφτιλα μαγαζακι της πλακας αιντεεεεε...ξερεις εσυ για ποιο λεω....

Ο φιλος με την περιπτωση απο πλαισιο καθαρισε σε 5 λεπτα, οχι σαν και εμενα που τραβιεμαι. Πηγε στο πλαισιο, τους ειπε οτι χαλασε η τηλεοραση και σε λιγες ωρες ηρθαν σπιτι του και την μαζεψαν. Ειπαμε, να προσεχετε απο που αγοραζετε και ειδικα μακρια απο ιπποκρατους 4.

...και μην βγει κανεις τωρα και να μου πει οτι κανω διαφημιση στο πλαισιο ε? Απλα λεω τι εγινε. Το πλαισιο στην περιπτωση του φιλου μου φερθηκε αψογα, οπως επρεπε δηλαδη. Χαλασε η TV την 2η ημερα, ηρθαν και την πηραν. Τοσο απλα. Οπως επρεπε ολα τα σωστα μαγαζια να κανουν. Αμ δε! Δεν το κανουν ολα ομως!

...."Εγω τηλεορασεις πουλαω φιλε μου, τωρα αμα σου χαλασε τι με νοιαζει εμενα?"

Μας έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούμε εξαιρετική συμπεριφορά το αυτονόητο...

Αυτοί όμως χάνουν! Καλύτερα λίγο ακριβότερα και το κεφάλι μου ήσυχο.

Παιδιά την σύνδεσα με το pc αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα,συν οτι έγινε και κάτι κουφό.

Η σύνδεση με το pc έγινε με αυτό το καλώδιο,http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978285&product=948713 και για ήχο έβαλα αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978285&product=994367.Η κάρτα γραφικών είναι η Nvidia 8800gt.

Βάζω HD υλικό(trailers,ταινίες)και με έκπληξη βλέπω οτι στις γρήγορες σκηνές και όταν η κάμερα κινείται απο δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω,υπάρχει μια λεπτή γραμμή που παρουσιάζεται και χαλάει την εικόνα.Σαν να λείπει το vsync ένα πράγμα.Για να το πώ ποιο αναλυτικά:Πχ.Η εκάστοτε σκηνή είναι η μισή και πάνω στην θέση της και η μισή και κάτω 1-2 εκατοστά δεξιότερα ή αριστερότερα,ανάλογα την κίνηση της σκηνής και η κάτω κυνηγάει να εναρμονιστεί με την πάνω και φαίνεται οτι η εικόνα είναι "κομμένη" σε 2 μέρη.
Τώρα εγώ απο την πλευρά μου έχω αλλάξει απο το desktop του υπολογιστή τα hertz της tv σε 60(maximum)μήπως και ήταν αυτό,τίποτα.Χαμήλωνα τις αναλύσεις απο 1080p σε 1080i,720p αλλά πάλι τζίφος.Το πρόβλημα παραμένει.
Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα,φταίει το καλώδιο του HDMΙ?Είναι κάτι στην κάρτα γραφικών που δεν έχω ενεργοποιήσει?κάτι στην TV?
Εντωμεταξύ έβαλα να παίξω στο pc το call of duty 4 να δω αν έχει σπάσιμο στην κίνηση όπως το βίντεο αλλά όλα οκ!!Τι να πώ...
Παιδιά αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει...

Πολυ το ψαχνεις και το μπλεκεις και τελικα μπερδευεσαι. Ασε το hdmi, δεν σου προσφερει κατι παραπανω σε ποιοτητα σε τοσο χαμηλη αναλυση. Δοκιμασε VGA 15pin και αναλυση 1024χ768. Ναι 1024χ768 λεω. Ασε το aspect , το ξερω οτι ειναι λαθος , μη σε απασχολει για την ωρα.

Θα παρατηρησες ισως οτι σε αυτη την αναλυση εχεις 1:1 pixel mapping στην TV και τα fonts στα icons του desktop σου ειναι τελεια και χωρις την παραμικρη ιδεα κακου interpolation απο την TV. ok?

Ανοιξε τωρα με media player classic (ετοιμο πακετο στο cccp project, google it) οποιο αρχειο θες, HD or non-HD, και κανε το full screen.
Τωρα, το aspect σου αυτη τη στιγμη ΔΕΝ ειναι σωστο.
Για να το φτιαξεις κανε δεξι κλικ > pan scan > scale to 16:9 TV και εισαι ετοιμος.

Πες μας τωρα τι βλεπεις και τι εικονα εχει η px80 απο ενα π.χ. καλο επεισοδιο Lost Season 4 720p ? Εγω παντως επαθα πλακα -οσο προλαβα γιατι μετα χαλασε χαχαχα- με την εικονα και ας μην επαιζε το HD αρχειο (και οχι η τηλεοραση) σε 1:1.

Εαν θες αναλυση με σωστο aspect απο την αρχη, δοκιμασε 1360χ768, το δεχεται κανονικα, απλα θα δεις οτι το interpolation της τηλεορασης ειναι ορατο και δεν ειναι αψογο. Μικρο το κακο φυσικα οταν μιλαμε για θεαση ταινιας απο τα 3 μετρα, και παλι μια χαρα ειναι.

Αυτοί όμως χάνουν! Καλύτερα λίγο ακριβότερα και το κεφάλι μου ήσυχο.

Σωστος!

Πρακτικα, δεν εδωσα λυση στο προβλημα του φιλου αλλα εγραψα την δικη μου εκδοχη για σωστο viewing απο το pc... Ας ειναι, ειπα και εγω μια αποψη, ισως να ειναι χρησιμη για καποιους!

Πολυ το ψαχνεις και το μπλεκεις και τελικα μπερδευεσαι. Ασε το hdmi, δεν σου προσφερει κατι παραπανω σε ποιοτητα σε τοσο χαμηλη αναλυση. Δοκιμασε VGA 15pin και αναλυση 1024χ768. Ναι 1024χ768 λεω. Ασε το aspect , το ξερω οτι ειναι λαθος , μη σε απασχολει για την ωρα.

Θα παρατηρησες ισως οτι σε αυτη την αναλυση εχεις 1:1 pixel mapping στην TV και τα fonts στα icons του desktop σου ειναι τελεια και χωρις την παραμικρη ιδεα κακου interpolation απο την TV. ok?

Ανοιξε τωρα με media player classic (ετοιμο πακετο στο cccp project, google it) οποιο αρχειο θες, HD or non-HD, και κανε το full screen.
Τωρα, το aspect σου αυτη τη στιγμη ΔΕΝ ειναι σωστο.
Για να το φτιαξεις κανε δεξι κλικ > pan scan > scale to 16:9 TV και εισαι ετοιμος.

Πες μας τωρα τι βλεπεις και τι εικονα εχει η px80 απο ενα π.χ. καλο επεισοδιο Lost Season 4 720p ? Εγω παντως επαθα πλακα -οσο προλαβα γιατι μετα χαλασε χαχαχα- με την εικονα και ας μην επαιζε το HD αρχειο (και οχι η τηλεοραση) σε 1:1.

Εαν θες αναλυση με σωστο aspect απο την αρχη, δοκιμασε 1360χ768, το δεχεται κανονικα, απλα θα δεις οτι το interpolation της τηλεορασης ειναι ορατο και δεν ειναι αψογο. Μικρο το κακο φυσικα οταν μιλαμε για θεαση ταινιας απο τα 3 μετρα, και παλι μια χαρα ειναι.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

:a0210:

Από ώρες που βρίσκεσαι??? Σε ρωτάω γιατί η συμπεριφορά της δικιάς μου μετά από τις 200 ώρες έχει αλλάξει πολύ (προς το καλύτερο).

Άσε, κλαψ, λυγμ...κάτω από ...10!!! Ναι, με ένα μηδενικό. Υπόσχομαι να τις ανεβάσω σύντομα!!! (Είναι στο νέο σπίτι και δεν έχω χρόνο να πηγαίνω επί τούτου, δυστυχώς...αν και θα 'θελα...)

Εννοείται πως οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και στατιστικά ακόμα. Για το τηλεοπτικό σήμα συμφωνώ πως η κεραία και η καλωδίωση παίζουν λογικά πολύ μεγάλο ρόλο. Για μένα δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω πολλά, η καλωδίωση είναι εντοιχισμένη, η κεραία κοινή με άλλο διαμέρισμα (δεν ξέρω αν έχει μπει ενισχυτής στο splitter), το σπίτι με ενοίκιο, οπότε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Στο service, στο service ειναι .... ξεφτιλα μαγαζακι της πλακας αιντεεεεε...ξερεις εσυ για ποιο λεω....

Ο φιλος με την περιπτωση απο πλαισιο καθαρισε σε 5 λεπτα, οχι σαν και εμενα που τραβιεμαι. Πηγε στο πλαισιο, τους ειπε οτι χαλασε η τηλεοραση και σε λιγες ωρες ηρθαν σπιτι του και την μαζεψαν. Ειπαμε, να προσεχετε απο που αγοραζετε και ειδικα μακρια απο ιπποκρατους 4.

Να λοιπόν άλλος ένας σημαντικός λόγος για την ύπαρξη του forum, γιατί δεν αρκούν μόνο οι εμπειρίες όλων μας από τη λειτουργία της τηλεόρασης μας, αλλά και η after sales πολιτική κάποιων καταστημάτων.

Φίλε Παύλο ελπίζω να μη χρειαστεί να ανεβώ τον ίδιο Γολγοθά με σένα και σου εύχομαι γρήγορη επιστροφή της τηλεόρασης από το service. Μέσα σε όλη αυτή τη ταλαιπωρία, μήπως είχες κάποια πληροφορία από το service σχετικά με το είδος της βλάβης που σου παρουσιάστηκε και πως το αντιμετώπισε η Astra??

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μέχρι στιγμής η τηλεόραση (37PX80) παίζει ως οφείλει.
Άψογα.

Ομολογώ ότι την ανοίγω με πολύ άγχος (επηρρεασμένος σαφώς από το υψηλό failure rate των PX7 -PX70 και από το ότι γραπτώς ο αντιπρόσωπος σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστά συσκεύη) αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή.

Δυστυχώς πέρα από επίγεια αναλογικά και ψηφιακά σήματα η ''δικιά μου'' δεν έχει παίξει τίποτε άλλο.
Η εικόνα ...είτε ''φτιάχνει'' όσο περνούν οι ώρες...είτε εγώ συνηθίζω την καινούρια πραγματικότητα.
Πάντως το μαύρο της σε καλό σήμα είναι κυριολεκτικά (σχεδόν) CRT-ικό!

Φίλε Preve δεν σου κρύβω ότι κι εγώ έχω το ίδιο άγχος (λόγω του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με κάποιες ΡΧ70 + το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον pz107 + το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κομμάτι που δοκίμασαν στο http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49295956,00.htm)
και η αλήθεια είναι ότι αν δεν περάσει κανένα 4μηνο καλής λειτουργίας δύσκολα θα μου φύγει.

Σημαντική, για όλους μας, είναι η πληροφορία που δίνεις σχετικά με την πολιτική του αντιπρόσωπου σε περίπτωση βλάβης, μιας και η εγγύηση της αντιπροσωπείας είναι για 24 μήνες, το οποίο είναι ένα χρονικό διάστημα όπου νομίζω ότι η τηλεόραση, αν είναι να ‛βγάλει’ κάποιο πρόβλημα, θα το ‛βγάλει’.

Έχεις δίκιο για τη βελτίωση της εικόνας η οποία πραγματικά ‛φτιάχνει’ με την πάροδο του χρόνου, αλλά και με το ότι την συνηθίζουμε σιγά-σιγά, η δικιά μου έχει ξεπεράσει τις 200 ώρες και πραγματικά η βελτίωση της είναι αισθητή (όταν το έλεγαν τα πιο έμπειρα μέλη του forum, ήμουν λίγο διστακτικός, αλλά τώρα δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό).

Με το καλό να μπορέσεις να δεις και HD υλικό ή upscaledDVD, όπου τα αποτελέσματα (για μένα) είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενα.

Έτσι κι εγώ είμαι ικανοποιημένος με την επιλογή μου (κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς), όχι μόνο από τη συμπεριφορά της τηλεόρασης, αλλά και με το γεγονός ότι από το αρχικό μου budget για αγορά μόνο τηλεόρασης ‛περίσσεψαν’ κάποια χρήματα και εντός ολίγων ημερών θα αντικατασταθεί ο παλιός μου βιντεοπροβολέας, με ένα ακόμα ‛φθηνό’ προϊόν ονόματι OptomaHD65 (+ αλλαγή όλων των καλωδίων της εγκατάστασής μου + 2 Χ UPS 1KVA).