Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λοιπόν παίδες, άσχημα νέα, δυστυχώς :tdown::frown:

Χθες παρέλαβα κι εγώ την πολυαναμενόμενη 42PX80. Φυσικά δεν μπορώ ακόμα να την εγκαταστήσω, αφού το έπιπλο που θα τοποθετηθεί δεν είναι έτοιμο, αλλά έπρεπε να την δοκιμάσω να δω εαν όλα ήταν εντάξει.

Αφού την έβγαλα με τη βοήθεια ενός φίλου από την κούτα και την βάλαμε στο ρεύμα, την ανοίγω...

Εβαλα το DVD του στρωσίματος να παίξει και έφυγα για δουλειά. Επέστρεψα μετά από κανένα 3ωρο στο σπίτι...

Και τι βλέπω???

ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ λίγο πιο δεξιά από το κέντρο του πάνελ!!! :bang::eek:

Ελπίζω να δέχονται αλλαγή και να μην τρέχω και δεν φθάνω...:dead:

Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Χθες παρέλαβα κι εγώ την πολυαναμενόμενη 42PX80. Φυσικά δεν μπορώ ακόμα να την εγκαταστήσω, αφού το έπιπλο που θα τοποθετηθεί δεν είναι έτοιμο, αλλά έπρεπε να την δοκιμάσω να δω εαν όλα ήταν εντάξει.

Αφού την έβγαλα με τη βοήθεια ενός φίλου από την κούτα και την βάλαμε στο ρεύμα, την ανοίγω...

Εβαλα το DVD του στρωσίματος να παίξει και έφυγα για δουλειά. Επέστρεψα μετά από κανένα 3ωρο στο σπίτι...

Και τι βλέπω???

Μηπως η γραμμη ειναι πρωταπριλιατικη? :Banane0:

Και τι βλέπω???

Τι να πούμε τώρα ρε Πάνο, καλορίζικη?????:furious3:

Προβλήματα επαναλαμβανόμενα, δεν είναι τυχαία γεγονότα και πολύ φοβάμαι ότι από τέτοια παραδείγματα, αντί να μας φεύγει το άγχος σιγά-σιγά, πολλαπλασιάζεται.

Τι να σου πω, 3 ώρες με το DVD και να' σου πράσινη γραμμή, @#$@^&!!!!:frusty:

Υπομονή, για να δούμε θα την αλλάξουν????

Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας θα αγχωνόμαστε τώρα και για την κ@λ@τηλεόραση:smash:

Μηπως η γραμμη ειναι πρωταπριλιατικη? :Banane0:

Αν φανταστωωωώ, πως η γραμμή είναι 1απριλιάτικη, θα πεθααάνω!!!

Μακάρι να'ναι κι ας μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, χαλάλι σου ρε Πάνο!!!

Υ.Γ.: Μόνο πες το γρήγορα γιατί θα κάνω μπάααααμ!!!

Καλό μήνα να έχουμε παιδιά :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:
-bye-

μάλλον ναι............ :damnyou:

..............απίστευτος!!!!!!!!!

Μ´έσκασες (και μου την έσκασες:SFGSFGSF:), ρε μπαγάσα -bye--bye-

Πάω στο bar για καφέ τώρα να συνέλθω.

Υ.Γ.: Γελάς εε??

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μια ερώτηση πριν γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Πώς βλέπω την εικόνα στο aspect ratio της πηγής; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

(π.χ. αν το DVD player δινει 4/3 να βλέπω 4/3, αν δίνει 2,35/1 να βλέπω 2,35/1 κ.ο.κ)

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μια ερώτηση πριν γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Πώς βλέπω την εικόνα στο aspect ratio της πηγής; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Εαν κατάλαβα καλά φίλε μου, θέλεις να ξέρεις με τι aspect ratio σήμα στελνει η πηγή στην τηλεόρασή σου. Αυτό μπορείς να το δεις μέσα από κάποιο μενού (info) της πηγής σου. Συνήθως στα DVD players έχει τέτοιες επιλογές μέσα στο SETUP τους.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εαν κατάλαβα καλά φίλε μου, θέλεις να ξέρεις με τι aspect ratio σήμα στελνει η πηγή στην τηλεόρασή σου. Αυτό μπορείς να το δεις μέσα από κάποιο μενού (info) της πηγής σου. Συνήθως στα DVD players έχει τέτοιες επιλογές μέσα στο SETUP τους.

Ευχαριστώ.
Υπάρχει κάποια επιλογή στην τηλεόραση που να δείχνει το σήμα όπως το στέλνει η πηγή? Είτε αυτό είναι 4:3 ή 16:9 ή 2,35:1?
Με γραμμές αριστερά-δεξιά ή πάνω-κάτω αν χρειάζεται εννοείται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ευχαριστώ.
Υπάρχει κάποια επιλογή στην τηλεόραση που να δείχνει το σήμα όπως το στέλνει η πηγή? Είτε αυτό είναι 4:3 ή 16:9 ή 2,35:1?
Με γραμμές αριστερά-δεξιά ή πάνω-κάτω αν χρειάζεται εννοείται.

Στο μενού aspectratio της τηλεόρασης υπάρχει η πρώτη επιλογή ‛Αυτόματα’, με την οποία προσαρμόζεται η οθόνη ανάλογα με το σήμα που δέχεται (από τις ρυθμίσεις που έχεις δώσει στο player σου). Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα σου δείξει αυτόματα το 4:3 (γκρι μπάρες αριστερά-δεξιά), αυτό θα πρέπει να το επιλέγεις από το μενού aspect της τηλεόρασης όταν το επιθυμείς (δεν θα στο συνιστούσα για πολλές ώρες θέασης).

Με την επιλογή ‛Αυτόματα’ κατά την διάρκεια θέασης SD και την εναλλαγή καναλιών, μπορεί να πέσεις σε κανένα κανάλι που μεταδίδει με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω (σύνηθες το τελευταίο καιρό στην ΕΤ1, πράγμα που ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος), όπου γίνεται μεγέθυνση της εικόνας, ώστε να καλύψει πλήρως την οθόνη.

Ρε συ Πάνο στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί (ούτε την Πρωταπριλιά) -bye-

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το HDTVtest έχει ανεβάσει κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για την PX80:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings

Thanks, g10rg0s.:2thumb22sup:

Με αυτές παίζω DVD - BD και είμαι ευχαριστημένος, δοκίμασα και άλλες, αλλά με αυτές είδα σε ένα πλάνο του Fantastic 4, ότι τα μάτια του γέρου μέσα από τη κουκούλα έχουν πιάσει πάγο στα φρύδια στη σκηνή που μιλάει με τον τύπο με τα μαύρα (αν έχει δει κάποιος την ταινία νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα), οπότε και τις έχω αφήσει έτσι.

Για SD σήμα τώρα, πάλι χρησιμοποιώ τις ίδιες, αλλά πολλές φορές είμαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και κάνω αλλαγές ανάλογα με το κανάλι και τη ποιότητα του video που μεταδίδεται προκειμένου να φτάσω σε αποδεκτό (για μένα) αποτέλεσμα.

Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι άλλο είμαστε όλο αυτιά:ears:

Υ.Γ.: Ούτως ή άλλος περιμένω και το νέο μου βιντεοπροβολέα εντός των επόμενων ημερών και μόλις τον εγκαταστήσω, θα καλέσω το γιατρό :food-smiley-005:να χειρουργήσει και τα δύο μαζί.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Thanks, g10rg0s.:2thumb22sup:

Με αυτές παίζω DVD - BD και είμαι ευχαριστημένος, δοκίμασα και άλλες, αλλά με αυτές είδα σε ένα πλάνο του Fantastic 4, ότι τα μάτια του γέρου μέσα από τη κουκούλα έχουν πιάσει πάγο στα φρύδια στη σκηνή που μιλάει με τον τύπο με τα μαύρα (αν έχει δει κάποιος την ταινία νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα), οπότε και τις έχω αφήσει έτσι.

Για SD σήμα τώρα, πάλι χρησιμοποιώ τις ίδιες, αλλά πολλές φορές είμαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και κάνω αλλαγές ανάλογα με το κανάλι και τη ποιότητα του video που μεταδίδεται προκειμένου να φτάσω σε αποδεκτό (για μένα) αποτέλεσμα.

Νομίζω πως μπορείς να αποθηκεύσεις στο Cinema Mode αυτές που έχεις για DVD/BD και να τροποποιήσεις το έτσι κι αλλιώς άχρηστο Dynamic Mode με βασικές ρυθμίσεις SD σήματος τις οποίες αν θες θα αλλάζεις ανάλογα με το κανάλι.

Οταν ερθει ο "γιατρος" να βιντεοσκοπησεις ολες τις κινησεις του γιατι οπως καταλαβαινεις πολοι ειναι οι "ασθενεις" και περιμενουν υπομονετικα την "θεραπεια"

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ Panasonic TH-37PX80E ,
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ
ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ burn in for
200 hours ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ??