Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

το θέμα είναι ποια είναι καλύτερη, αν πούμε πως κάποιος θέλει να πάρει πλάσμα σε 42 ως 50 ίντσες...

εγώ πήγα media markt Καλαμαριάς σήμερα και δεν είχε καμία από τις 2 , μόνο την 42αρα την KURO βρήκα να έχει ...

Last edited:

το θέμα είναι ποια είναι καλύτερη, αν πούμε πως κάποιος θέλει να πάρει πλάσμα σε 42 ως 50 ίντσες...

εγώ πήγα media markt Καλαμαριάς σήμερα και δεν είχε καμία από τις 2 , μόνο την 42αρα την KURO βρήκα να έχει ...

Στις 50" προς το παρον υπαρχει μονο η 50PG6000 η οποια παιζει χωρις ανταγωνισμο μεχρι να ερθει η PX80.

Παιζουν βεβαια και τα θεματα τιμης, εγγυησης , υποστηριξης-σερβις κτλ. στα οποια φαινεται να υπερισχυει η LG.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αυτό που δεν μου άρεσε στην Panasonic είναι ότι δεν έχει λεπτομερή ρύθμιση (RGB, gamma) μέσα από το κυρίως μενού. -

Αυτό δεν μου άρεσε και εμένα στην px80.
Η απουσία ρυθμίσεων για τον τρελλό ρυθμισάκια.
Το θέμα όμως είναι οτι η τηλεόραση δεν χρειάζεται περισσότερες ρυθμίσεις.
Παίζει παπάδες από το κουτί.

Αντιθέτως μια Sony 40W3000 που έχει ενα σκασμό ρυθμίσεις...με τηλεοπτικό δεν μπορούσα να την φέρω...με τίποτα.

Μοναδική ένσταση (και αυτό σε τηλεοπτικό) ...ότι μπλεδίζουν λίγο τα λευκά της.
Φοβάμαι να παίξω με το service menu (μην της βγάλω τα μάτια) οπότε κάνω ότι δεν το βλέπω.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ακόμα ένα αρνητικό είναι, ότι οι μπάρες στο μενού ρυθμίσεως εικόνας (br, contrast, colour,sh) δεν έχουν νούμερα και η επαναφορά προεπιλογών δεν έχει κάποιο παράθυρο μέσω του οποίου να χρειάζεται επιβεβαίωση (ναι, όχι) για την επιστροφή στις default ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αν πατήσεις κατά λάθος ‛Επαναφορά προεπιλογών’ θα πρέπει μετά να ξανακάθεσαι να περάσεις τις ρυθμίσεις (μετρώντας πάλι τα κλικ, αν τα θυμάσαι).

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

sto secret menu pos mpaino?

Καλημέρα,
με πατημένο το -V στο front panel, πατάς 5 φορές το 0 (00000 ,καλύτερα να βρίσκεσαι σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης, ώστε να μην αλλάζει κανάλια).

Μπορείς να βγείς και με exit (εκτός από switch off).

Προσοχή εάν κάποιος δεν ξέρει να μην πειράξει τίποτα (μη πατήσετε τα αριθμητικά πλήκτρα του τηλεκοντρόλ!!!!!!)

Οι ώρες αναγράφονται κάτω δεξιά.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ακόμα ένα αρνητικό είναι, ότι οι μπάρες στο μενού ρυθμίσεως εικόνας δεν έχουν νούμερα και η επαναφορά προεπιλογών δεν έχει κάποιο παράθυρο μέσω του οποίου να χρειάζεται επιβεβαίωση (ναι, όχι) για την επιστροφή στις ρυθμίσεις.....

Όντως αυτό είναι ...χοντράδα από μεριάς Panasonic.

Στις ρυθμίσεις του hdtvtest τα "2 clicks left" κ.ο.κ. εννοείται 2 κλικ αριστερά απ'το κέντρο?
Τα "clicks" είναι 63. Το κέντρο είναι το 32?
Στο contrast που τα "clicks" είναι 6 το κέντρο είναι το 3?
Αν είναι έτσι τότε το χρώμα μου φαίνεται πολύ έντονο.
Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Please, help:bigcry::bigcry::bigcry:

Οι ρυθμίσεις του hdtvtest δεν αφορούσαν τηλεοπτικό σήμα, έτσι; Μήπως το συγκρίνεις με αυτό που βλέπεις στα τηλεοπτικά κανάλια;

Δεν υπάρχει κανένα τηλεοπτικό κανάλι που να είναι καλιμπραρισμένο το σήμα που δίνει. Ακόμη και από στούντιο σε στούντιο το σήμα είναι διαφορετικό αναλόγως των μηχανημάτων του.

Προφανώς αυτό που προτείνει το hdtvtest αφορά ρυθμίσεις καλιμπραρίσματος σε σήμα HD το οποίο είναι και αυτό καλιμπραρισμένο.

Δεν ξέρω βέβαια εάν οι ρυθμίσεις αυτές μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις PX80. Από τους υπολογιστές που γνωρίζω, δεν μπορείς να μεταφέρεις κανένα profile από τη μια οθόνη στην άλλη ακόμη και του ίδιου τύπου (βέβαια εκεί εισέρχονται περισσότερες μεταβλητές).

Τέλος, ένα δικό μου ερώτημα σε κατόχους που έχουν συνδέσει τη συγκεκριμένη τηλεόραση σε PC. Εμπειρίες μεταξύ HDMI & 15pin, προβλήματα ανάλυση και κλειδώματος στο HDMI...

καλησπερα, ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις¨?

καλησπερα, ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις¨?

Όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω σου...δεν υπάρχουν.

Παντα με ενδιεφεραν οι ρυθμισεις στις τηλεορασεις που ειχα. Για την συγκεκριμενη ομως παιζει καταπληκτικα χωρις να πειραξεις τιποτα. Προσωπικα θα την αφησω ετσι. Το βραδι οταν παρακολουθω ταινιες επιλεγω cinema και κατα την δειαρκεια της ημερας normal. Νομιζω οτι η Panasonic εκανε πολυ καλη δουλεια και σ αυτον τον τομεα. Η τηλεοραση σου δινει την εντυπωση οτι οσο περναει καιρος παιζει καλυτερα χωρις να πειραζεις απολυτως τιποτα. Μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και μου βγηκε κατα τυχη (χωρις να διαβασω αξιολογησεις σε περιοδικα).

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Στις ρυθμίσεις του hdtvtest τα "2 clicks left" κ.ο.κ. εννοείται 2 κλικ αριστερά απ'το κέντρο?
Τα "clicks" είναι 63. Το κέντρο είναι το 32?
Στο contrast που τα "clicks" είναι 6 το κέντρο είναι το 3?
Αν είναι έτσι τότε το χρώμα μου φαίνεται πολύ έντονο.
Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Please, help:bigcry::bigcry::bigcry:

Για τις ρυθμίσεις του hdtvtest θα πρέπει να πας στο ‛Cinema’, να κάνεις ‛Επαναφορά Προεπιλογών’ και μετά να εφαρμόσεις τις οδηγίες που αναγράφονται στο Πίνακα, οι οποίες αφορούν περισσότερο το HD σήμα, αλλά όπως γράφουν οι φίλοι perd και Preve, δεν είναι απόλυτο ότι είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις.

Ειδικά για το τηλεοπτικό σήμα τις περισσότερες φορές εγώ είμαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και κάνω αλλαγές, ανάλογα με το είδος της μετάδοσης (μη σου πω και ανάλογα με την ώρα).

Η τηλεοραση σου δινει την εντυπωση οτι οσο περναει καιρος παιζει καλυτερα χωρις να πειραζεις απολυτως τιποτα. Μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και μου βγηκε κατα τυχη (χωρις να διαβασω αξιολογησεις σε περιοδικα).

Φίλe vastsar, δεν είναι η εντύπωσή σου, είναι η πραγματικότητα, η συμπεριφορά της τηλεόρασης έχει βελτιωθεί από την αρχική λειτουργία της (+ ότι τη συνηθίζουν τα μάτια μας σιγά-σιγά).
Όσο για τις αξιολογήσεις των περιοδικών και τη τύχη σου, νομίζω ότι το forum αποτελείται από έμπειρα μέλη τα οποία πάντα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και να λύσουν κάποιες απορίες :singer:
(δεν νομίζω ότι το άφησες και τόσο στη τύχη :a0210:, τις είχες τις πληροφορίες σου).

Καλημέρα-bye-

Μήπως κατά τύχη δοκίμασε κανείς να την χρησιμοποιήσει με PS3 ή με PC για gaming? Πως τα πάει σ' αυτο τον τομέα?

λεω εγω χωρις να ειμαι σιγουρος, εχει διαφορα η PX80E με την PX8E???