Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Με γειά και σε μένα. Την παρέλαβα και μέσα σε 13 λεπτά την έστησα την συντόνισα και την σύνδεσα. Ομολογώ ότι δεν είμαι απόλυτος κριτής ποιότητας εικόνας γιατί είναι η πρώτη μου PLASMA. Σίγουρα η CRT 29 Philips που είχα είναι εξίσου καλύτερη λόγω μικρής επιφάνειας θέασης. Σε γενική ομολογία είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου, και ελπίζω να μην πάθει το παραμικρο βέβαια αλλιώς θα αντιστραφεί το καλό κλίμα.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Με γειά και σε μένα. Την παρέλαβα και μέσα σε 13 λεπτά την έστησα την συντόνισα και την σύνδεσα. Ομολογώ ότι δεν είμαι απόλυτος κριτής ποιότητας εικόνας γιατί είναι η πρώτη μου PLASMA. Σίγουρα η CRT 29 Philips που είχα είναι εξίσου καλύτερη λόγω μικρής επιφάνειας θέασης. Σε γενική ομολογία είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου, και ελπίζω να μην πάθει το παραμικρο βέβαια αλλιώς θα αντιστραφεί το καλό κλίμα.

Καλορίζικη -bye-,

...και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ:SFGSFGS5:

τώρα μένει να μου κάποιος ειδικός αν υπάρχει ενισχυτής λήψης αναλογικού σήματος στην Χ3500...

thank you both Cris & Panos

τώρα μένει να μου κάποιος ειδικός αν υπάρχει ενισχυτής λήψης αναλογικού σήματος στην Χ3500...

thank you both Cris & Panos

...στη ταράτσα σου έχεις ανέβει, να τσεκάρεις πρώτα τη κεραία????

ναι.....όρθια είναι

Φίλε psixakia το νου σου ......:grandpa:

.. που και που, να την κατεβάζεις γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί:

Ορθοστατική Υπόταση

Συμπτώματα
Όταν λέμε ορθοστατική υπόταση εννοούμε την υπερβολική μείωση της αρτηριακής πίεσης όταν κάποιος μεταβαίνει στην όρθια θέση, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παροχή αίματος στον εγκέφαλο και να εμφανίζονται μια σειρά συμπτωμάτων που συχνά υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής του πάσχοντα:

Αίσθημα ζάλης (το συνηθέστερο)
Θόλωση της όρασης
Αδυναμία
Απώλεια αισθήσεων (συγκοπή)
Πόνος στον αυχένα και την περιοχή των ώμων
Σφίξιμο στο στήθος

Νευρογενή αίτια

Είναι βλάβες του αυτόνομου νευρικού συστήματος, δηλαδή αυτού που ρυθμίζει αυτομάτως πολλές λειτουργίες χωρίς τη θέλησή μας όπως είναι η αναπνοή, η λειτουργία της καρδιάς, την μείωση ή αύξηση του εύρους των αγγείων κλπ.

Περιλαμβάνει ορισμένες σπάνιες παθήσεις (σύνδρομο
Shy-Drager, οικογενής δυσαυτονομία κ.ά.) ενώ εδώ κατατάσσεται και η ιδιοπαθής ορθοστατική υπόταση (δηλαδή δεν μπορεί να προσδιοριστεί συγκεκριμένο αίτιο).

Συχνότερες όμως είναι οι παθολογικές καταστάσεις που προκαλούν δευτερογενώς βλάβες στο αυτόνομο νευρικό σύστημα όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η αλκοολική νευροπάθεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, όγκοι του νευρικού συστήματος, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά.

Σε περίπτωση υποτασικής κρίσης
Ξαπλώστε αμέσως ή αν δεν είναι δυνατόν καθίστε
Σηκώστε τα πόδια πιο ψηλά από το κεφάλι
Πιείτε λίγο νερό
Σκεφτείτε τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κρίση και ενημερώστε τον ιατρό σας

Αλλά τι λέω ….. εσύ ως psixakias θα τα ξέρεις καλύτερα από μένα.

Υ.Γ. 1: Αστειεύομαι, …. έτσι…..δεν πιστεύω να παρεξηγηθώ. :flipout::flipout::flipout:

...πες μου κιάλλα .... με αναστατώνεις όταν μου μιλάς πρόστυχα

Είσαι μακράν η συμπάθειά μου εδώ μέσα !!!!!

Είσαι μακράν η συμπάθειά μου εδώ μέσα !!!!!

Ναι αλλά με το avatar που έχεις, έτσι που με κοιτάς και με αυτό που κρατάς στο χέρι σου.......

......φτου-φτου-φτου, 666-666-666, Σατανάς-Διάβολος / Σατανάς -Διάβολος, Μετανοείτε-Μετανοείτε .....

Attachments

• w_elliniki_aisthitiki013.jpg
    w_elliniki_aisthitiki013.jpg
    10.9 KB · Views: 43

τίποτα....ησυχία! Πάμε για Μάη...

Σε περίπτωση υποτασικής κρίσης
Ξαπλώστε αμέσως
Σηκώστε τα πόδια πιο ψηλά από το κεφάλι

και περιμενεις τον δεκατο
Υ.Γ. 1: Αστειεύομαι, …. έτσι…..δεν πιστεύω να παρεξηγηθώ. :flipout::flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλημέρα Πάνο

Που το άκουσες το παραπάνω? Αν αυτό όντως γίνει, μιλάμε για τεράστιο βήμα εξέλιξης...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ STHN IDIA EFHMERIDA:Η FORTHNET ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NOVA,KATI POY PROSPAUHESE KAI O ANT1 ALLA OI NOTIOAFRICANOI OYTE NA AKOYSOYN GIA ANT1.