Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Φίλε psixakia το νου σου ......:grandpa:

.. που και που, να την κατεβάζεις γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί:

Ορθοστατική Υπόταση

Συμπτώματα
Όταν λέμε ορθοστατική υπόταση εννοούμε την υπερβολική μείωση της αρτηριακής πίεσης όταν κάποιος μεταβαίνει στην όρθια θέση, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παροχή αίματος στον εγκέφαλο και να εμφανίζονται μια σειρά συμπτωμάτων που συχνά υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής του πάσχοντα:

Αίσθημα ζάλης (το συνηθέστερο)
Θόλωση της όρασης
Αδυναμία
Απώλεια αισθήσεων (συγκοπή)
Πόνος στον αυχένα και την περιοχή των ώμων
Σφίξιμο στο στήθος

Νευρογενή αίτια

Είναι βλάβες του αυτόνομου νευρικού συστήματος, δηλαδή αυτού που ρυθμίζει αυτομάτως πολλές λειτουργίες χωρίς τη θέλησή μας όπως είναι η αναπνοή, η λειτουργία της καρδιάς, την μείωση ή αύξηση του εύρους των αγγείων κλπ.

Περιλαμβάνει ορισμένες σπάνιες παθήσεις (σύνδρομο
Shy-Drager, οικογενής δυσαυτονομία κ.ά.) ενώ εδώ κατατάσσεται και η ιδιοπαθής ορθοστατική υπόταση (δηλαδή δεν μπορεί να προσδιοριστεί συγκεκριμένο αίτιο).

Συχνότερες όμως είναι οι παθολογικές καταστάσεις που προκαλούν δευτερογενώς βλάβες στο αυτόνομο νευρικό σύστημα όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η αλκοολική νευροπάθεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, όγκοι του νευρικού συστήματος, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά.

Σε περίπτωση υποτασικής κρίσης
Ξαπλώστε αμέσως ή αν δεν είναι δυνατόν καθίστε
Σηκώστε τα πόδια πιο ψηλά από το κεφάλι
Πιείτε λίγο νερό
Σκεφτείτε τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κρίση και ενημερώστε τον ιατρό σας

Αλλά τι λέω ….. εσύ ως psixakias θα τα ξέρεις καλύτερα από μένα.

Υ.Γ. 1: Αστειεύομαι, …. έτσι…..δεν πιστεύω να παρεξηγηθώ. :flipout::flipout::flipout:

Ωραια τα λες [Συναδελφος;]

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλησπερα ρε παιδια την εχει δοκιμασει κανεις με κανα game απο pc η ps3???εντυπωσεις? το ψαχνω εδω και καιρο και ειμαι αναμεσα στη συγκεκριμενη πλασμα και LE40A558P3F LCd της σαμσουνγκ.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλησπερα ρε παιδια την εχει δοκιμασει κανεις με κανα game απο pc η ps3???εντυπωσεις? το ψαχνω εδω και καιρο και ειμαι αναμεσα στη συγκεκριμενη πλασμα και LE40A558P3F LCd της σαμσουνγκ.
Με μια μικρη εμπειρια λιγων ημερων με το PS3 και το GT5 PROLOGUE η τηλεοραση απλα δινει ρεστα:award:

Φίλε Νίκο, καλώς ήρθες στη παρέα μας -bye- , αν και έχω PS3 δεν είμαι ιδιαίτερα fan των παιχνιδιών (έχω δοκιμάσει μερικά αλλά μέχρι 1 ώρα παιχνιδιού, παραπάνω δεν αντέχω), και το πήρα περισσότερο για τις δικτυακές του ικανότητες σε συνδυασμό με το BD. Έχοντας όμως δει το PS3 και σε άλλες τηλεοράσεις LCD FULL HD φίλων, οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες, βέβαια οι απαιτήσεις του καθενός μας είναι διαφορετικές γι' αυτό η γνώμη μου είναι υποκειμενική.

Οι τιμές των 42ΡΧ80 και LE40558, δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά (150 - 200 ), οπότε θα πρέπει να αποφασίσεις με κριτήριο τη χρήση που εσύ θέλεις να κάνεις.

Αν είσαι πολύ 'παιχνιδιάρης' (παραπάνω από 4 συνεχόμενες ώρες, όπως έχει αναφερθεί από κατόχους plasma σε αυτό, αλλά και σε ξένα forum), θα πρέπει να έχεις κατά νου το 'φόβο του burn in' (μόνιμο αποτύπωμα σε plasma από στατικές εικόνες), για το οποίο εγώ προσωπικά, έχω ακούσει μόνο ένα παράδειγμα (του συμφορουμίτη etien) και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστεί στα καινούρια plasma panels, με τη συνήθη χρήση μιας τηλεόρασης.

Αυτό που μπορώ να πω, από προσωπική μου εμπειρία, είναι ότι με 3-4 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας Linux, μέσω του PS3, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τις στατικές εικόνες, καθώς επίσης και με το παιχνίδι που αναφέρει ο gzoun, παραπάνω στη δικιά του 42PX80.

Γενικά για την ποιότητα απεικόνισης της 42PX80 (σε SD και BD), θα βρεις πολλές πληροφορίες στο παρών νήμα, από πολλούς κατόχους, ενώ για την LE40558, έχει ανοιχτεί thread στο:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25841

Προσπάθησε όμως να δεις 'ιδίοις όμμασι', ότι αποφασίσεις να αγοράσεις, γιατί εσύ θα κρίνεις τι σε ικανοποιεί καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ωραια τα λες [Συναδελφος;]

Φίλε Θωμά, δεν είμαι γιατρός, αλλά που και που κάνουμε και καμιά πλάκα μεταξύ μας ....:a0210:

Καλημέρα Χρόνια Πολλά σε όλους κ όλες

Απο ότι παρατηρώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με την PX80.
Θα ήταν νομίζω καλό, κάποιος τολμηρός να δοκιμάσει να την "σκίσει" ... δηλαδή πολύ gaming, στατική εικόνα απο PC, γιατί απο ότι έχω ακούσει και απο την αντιπροσωπεία, η συγκεκριμένη Plasma αφήνει πίσω τα παλαιά προβλήματα.

Φανταστείτε λοιπόν, με 1000 euro να παίρνει κανείς 42άρα, για :

Κινηματογράφο
Αθλητικά
Τέλειο αναλογικό σε σχέση με LCD
ΚΑΙ GAMING / PC !!!!

Μετά δεν θα υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε LCD!!!

Προτείνω δοκιμή μέχρις εσχάτων!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ LCD H PLASMA

Καλημέρα Χρόνια Πολλά σε όλους κ όλες

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ..... ;)

-bye-

Και εσύ στην δουλειά Χρήστο ????

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λίστα κατόχων ΡΧ80:

czoun------------42PX80------13/3/08 (OK)
geogoust---------37PX80------16/3/08 (OK)
gzoun------------42PX80------18/3/08 (OK)
pz107------------42PX80------20/3/08 (πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή
21/3/08)
tromp1-----------42PX80------25/3/08 (OK)
Δημοκηδής-------42PX80------26/3/08 (ΟΚ)
Const------------42PX80------26/3/08 (OK)
vastsar-----------42PX80------27/3/08 (OK)
lorry6204---------42PX80------27/3/08 (OK)
GK1964-----------42PX80------27/3/08 (OK)
kapoera-----------42PX80-------27/3/08 (OK)
gorgor------------37PX80------27/3/08 (OK)
Preve-------------37PX80------29/3/08 (OK)
kparis-------------37PX80------02/4/08 (OK)
tasio550----------42PX80------04/4/08 (OK)
perd--------------42PX80------06/4/08 (OK)

Διονύσης---------42ΡΧ80------???????? (ΟΚ)
Stellios papa------42PX80------19/4/08 (OK)
Panosxgr---------42ΡX80------20/4/08 (OK)
Jacob------------42PX80------18/4/08 (OK)
ppage------------42PX80------24/4/08 (OK)

Βρήκα τον φίλο tromb1 (καλορίζικη), σε ένα thread, όπου έψαχνε για έπιπλο.

...Απο ότι παρατηρώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με την PX80.
Θα ήταν νομίζω καλό, κάποιος τολμηρός να δοκιμάσει να την "σκίσει" ... δηλαδή πολύ gaming, στατική εικόνα...
αγαπητέ συμφορουμήτη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και πιστεύω ότι αυτή η δοκιμή σου ανήκει δικαιωματικά ως PSIXAKIAS - ΠΛΑΙΣΙΟ!!!
μένει μόνο να πάρεις μια για τον εαυτό σου!

...δεν έχω λεφτά τότε καρδιά μου!!!!

και άμα συνεχίσεις να μου δίνεις και άλλες λύσεις, εγώ θα συνεχίσω να σου φέρνω και άλλα προβλήματα μέχρι να καταλάβεις πως δεν παίζει να το κάνω εγώ αυτό :ADFAD2:

αγαπητέ συμφορουμήτη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και πιστεύω ότι αυτή η δοκιμή σου ανήκει δικαιωματικά ως PSIXAKIAS - ΠΛΑΙΣΙΟ!!!
μένει μόνο να πάρεις μια για τον εαυτό σου!

Φίλε baniko , νομίζω πως κάνεις λάθος , αυτή την δοκιμή πρέπει να την κάνουν οι κατασκευαστές .

Το μέλος PSIXAKIAS πουλούσε πριν λίγο καιρό την PV60 (αν δεν κάνω λάθος) , μετά την PX70 , τώρα την ΡΧ80 , αύριο μπορεί την ΡΧ90 και πάει λέγοντας .

Αν από κάθε μοντέλο κρατάει και μια , στο τέλος το κατάστημα θα μεταφερθεί σπίτι του .

Είμαστε και :offtopic:

Απο ότι παρατηρώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με την PX80.
Θα ήταν νομίζω καλό, κάποιος τολμηρός να δοκιμάσει να την "σκίσει" ... δηλαδή πολύ gaming, στατική εικόνα απο PC, γιατί απο ότι έχω ακούσει και απο την αντιπροσωπεία, η συγκεκριμένη Plasma αφήνει πίσω τα παλαιά προβλήματα.

Μια και καλά είναι να πειραματιζόμαστε που και που και με αφορμή το παρακάτω άρθρο, έκανα πρόσφατα μερικά πειράματα στην Samy (PS50C96HD) στο σπίτι…

…έχοντας γράψει τις πρώτες 150 περίπου ώρες με τις χαμηλές ρυθμίσεις ρύθμισα τη TV σύμφωνα με τα γούστα μου…ενδιάμεσα περίπου στις 300 και 500 ώρες ξαναρυθμισα γιατί η TV εξακολουθούσε να διαμορφώνει «χαρακτήρα» (προς το καλυτερο…) έχοντας φτάσει περί τις 800+ ώρες είπα να δω τι γίνεται με το burn-in άφησα το desktop των Windows πρώτα για 20 λεπτά, μετά για 2 ώρες και τελικά για 7 ώρες και τις τρεις φόρες πέρα από κάποιο προσωρινό απαλό image retention (λίγα λεπτά για τις δυο πρώτες δοκιμές και κάνα 25λεπτο στη τελευταία περίπτωση) κανένα πρόβλημα… ;)

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=410973&postcount=151

Μόνο που δεν την πέταξε από το μπαλκόνι ο φίλος GeonX και οι Samsung είναι παραδοσιακά πιο ευπαθείς από τις Panasonic. -bye-