Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα σε ολους, Χριστος Ανεστη.
Ειμαι καινουργιος στο forum και επειδη η CRT που ειχα χαλασε λεω να παρω μια τηλεοραση καινουργια FLAT.
Επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις απο TV's θελω τη βοηθεια σας.
Βλεπω μονο τα κλασικα καναλια, δηλαδη τα αναλογικα (Ερτ, Μεγκα, Αντ1 κτλ), αρκετες εκπομπες με αθλητικο περιεχομενο και ελαχιστα DVD.
Εχω γυρισει ολα τα μαγαζια. Οπως σας ειπα γνωσεις δεν εχω.
Σιγουρα δεν θα διαλεξω Full HD γιατι η εικονα στα αναλογικα ειναι χαλια. Και το λεω αυτο και σε γνωστους που εχω παει και για διαφορετικες μαρκες, οχι μονο σε μια συγκεκριμενη.
Θα παω σιγουρα σε HD Ready και θελω να παω και στα 100Hz.
Απο ολες οσες κοιταξει μου αρεσαν Panasonic TX-37PX80E η οποια ειναι PLasma (Και δεν ξερω τι εστι Plasma) και στην toshiba R3500PG LCD.
Σιγουρα θα εχουν διαφορες. Η μια Plasma, η αλλη LCD. Η μια 1024x768 αναλυση η αλλη 1366x768 και σιγουρα θα εχουν και αλλες. Η καταναλωση εχω ακουσει οτι ειναι μεγαλυτερη της Plasma απο την LCD.
Γενικα δεν ξερω τι να κανω. Εχω ακουσει οτι σιγα σιγα θα σταματησουν την παραγωγη των Plasma TVs και θα υπαχουν μονο LCD.
Τι θα με συμβουλευατε? Ποια να διαλεξω και εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πανω σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτες τις τιμες.
Επισης για τις Plasma λενε οτι εαν αφησεις ενα DVD σταματημενο σε μια εικονα μαλλον αφηνει σημαδια (δεν ξερω και πως να το πω) στην οθονη τα οποια δεν φευγουν (αυτο ειναι το λεγομενο burn in?)
Αξιζει μια Plasma ή ειναι πεταμενα χρηματα γιατι σε λιγο καιρο θα τα φτησει?

Ευχαριστω πολυ

Με εκτιμηση

Αιαντας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Οι γνώστες πρέπει να ξέρουν και τα παρακάτω για να σου δώσουν τεκμηριωμένες απαντήσεις: Χρήματα & μέτρα από θέση θέασης? παίζεις παιχνίδια?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ευχαριστω πολυ για την υποδοχη.
Λοιπον τα χρηματα που θελω να δαπανησω ειναι μεχρι 1100 ευρω.
Απο παιχνιδια εχω Playstation2 αλλα δεν παιζω και πολυ συχνα. (Το αποφευγω γιατι "κολλαω" και περναω ΣαββατοΚυριακα ατελειωτα).
Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3 μετρα.

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Φίλε Αίαντα (βρε Αία, βρε Αία! που έλεγαν και στους δύο ξένους) είσαι ταμάμ για LG 42PG6000 και Panasonic 42PX80. Όποια και να πάρεις από τις δύο θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μην το σκέφτεσαι, τρέχα και χτύπα μία!

Σε ευχαριστω πολυ underdog.
Μηπως ειναι too much 42 inches για αυτη την αποσταση?
Θα εχει καλη εικονα η 42αρα ή θα δειχνει θολα επειδη ειναι πιο μεγαλη?

Σε ευχαριστω πολυ.

Στα 3 μέτρα βλέπω από 50, οπότε θα σου φανεί άριστη από τη στιγμή που την θες για αναλογικό σήμα κυρίως. Αν την ήθελες και για Bluray θα σου έλεγα πάρε και μεγαλύτερη....
Καλές αγορές και χρόνια πολλά!

Σε ευχαριστω πολυ.
Με εσωσες!!!
Παντως θεωρεις οτι ειναι καλη αγορα η Panasonic?
Το service πως ειναι? Ειναι καλο και αξιοπιστο?

A τέτοιες λεπτομέρειες για σέρβις θα σου πούνε τα παιδιά που έχουν Πανασόνικ. Πάντως το σέρβις της LG έχει άριστη φήμη.

Σε ευχαριστω πολυ underdog.
Ξερεις με ποιον πρεπει να μιλησω για Panasonic?

Ευχαριστω πολυ akren!!
Να εισαι καλα

42" στα 3 μετρα ειναι ΟΚ , ακομη και 46" να αγοραζες δεν θα ηταν μεγαλη.

Δες καποια απο τις δυο πλασμα αυτες (εν αναμονη και των νεων Samsung που θα βαλουν φωτια στον ανταγωνισμο) με την προυποθεση οτι θα παιζεις παιχνιδια λιγο και οτι θα κανεις υπομονη τις πρωτες 200-300 ωρες αποφευγοντας εικονιδιααπο καναλια , μαυρες μπαρες απο DVD και παιχνιδια.

Η εικονα ομως θα σε αποζημιωσει αφου στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.

Σε ευχαριστω πολυ Rivers.
Τι εννοεις να αποφευγω τα εικονιδια απο καναλια?
Να αγχωθω δηλαδη εαν παρω Plasma?
Παντως Rivers θελω να παω να δω και την 42αρα, να δω πως ειναι στο ματι μου.
Μαλλον πηγαινα για 37 Panasonic, αλλα τωρα με εχετε βαλει στην πριζα με την 42αρα και LG και Panasonic.

Aiantas

Tις πρωτες 200 ωρες θα βαλεις zoom για να μην φαινονται εικονιδια και θα χαμηλωσεις τις ρυθμισεις φωτεινοτητας , αντιθεσης κτλ. στο μισο.

Μετα το διαστημα αυτο θα στρωσει η οθονη και θε μπορεις πλεον να την απολαυσεις χωρις προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μαλλον πηγαινα για 37 Panasonic,

Aiantas

ξεχνα την 37αρα εκτος και δεν σε παιρνει ο χωρος,ειναι πολυ μικρη πλεον.
εχει και samsung, lg, panny στην κατηγορια των 42" με πολυ καλες τιμες.
ισως ειναι υπερβολη αλλα εγω θα προτιμουσα 50" απο αυτην την αποσταση ειδικα για θεαση ταινιων απο dvd

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου Rivers.
Επειδη ειναι λιγο κινεζικα ολα αυτα για εμενα (βεβαια δεν ζω στα γκραβαρα-ξερω κατι λιγα απο τηλεορασεις, οπως On/Off) μαλλον εννοεις να εχω τετοια εικονα ωστε να μην φαινονται τα σηματα των σταθμων. Αυτο καταλαβαινω (ελπιζω να μην με κοροιδευεις παρα πολυ και να λες τι ειναι τουτος ρεεεε).
Οταν εννοεις να χαμηλωσω τις ρυθμισεις στο μισο να τα παω στο 50% ή να τις μειωσω στο μισο απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις?
Σε ευχαριστω πολυ για την υπομονη σου. Λογω εορτων (ημερες αγαπης και συγχωρεσης) πιστευω να δειξεις λιγο παραπανω.

Με εκτιμηση

Αιαντας (μαλλον στα σπαθια και στις μαχες ειμαι καλυτερος απο οτι στις τηλεορασεις. Tι την θελω τι τεχνολογια o καημενος?)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

Λες akren?
Χωρο εχω, δεν εχω τετοιο προβλημα, απλα μηπως ειναι πολυ?
Κοιτα θα παω LG ή Panasonic. Βεβαια δεν εχω δει τη Samsung και δεν ξερω τι χρωματα εχει?
Μαλλον 50" ειναι πολυ. Πρεπει να τις δω παντως.
Με εχετε βοηθησει πολυ παντως και σας ευχαριστω ολους σας.

Αιαντας

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Προσθέστε και μένα (αν και είναι του πατέρα μου) στην λίστα κατόχων της συγκεκριμένης άψογης τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Για ποια τηλεοραση μιλας gsar10?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

μα για την panny 42px80

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

και εισαι ευχαριστημενος?
Παιζει καλα? Εικονα απο τα αναλογικα καναλια καλη?
Απο καταναλωση πως παει? "Καει" πολυ?
Κοιτα απο τις αποψεις που μου εχουν δωσει ειμαι μεταξυ Panasonic kai LG.
Εσυ που εχεις την Panasonic, τι μου προτεινεις?
(Με εχει πιασει πονοκεφαλος. Λες και θα κανω την αγορα του αιωνα.)

Ευχαριστω πολυ

Αιαντας