Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε και παρατηρήστε τη διαφορά του μαύρου μέσα στην εικόνα (νομίζω είναι οκ, τι λέτε?) απ'το μαύρο στις μαύρες μπάρες και στην οθόνη με το σήμα της Pioneer. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;
Συγγνώμη αν κουράζω.

Attachments

• IMG_0328.JPG
    IMG_0328.JPG
    26.9 KB · Views: 89
  • IMG_0331.JPG
    IMG_0331.JPG
    87.5 KB · Views: 91
  • IMG_0338.JPG
    IMG_0338.JPG
    64.9 KB · Views: 73
  • IMG_0342.JPG
    IMG_0342.JPG
    71.9 KB · Views: 79
  • IMG_0343.JPG
    IMG_0343.JPG
    59.3 KB · Views: 81

Μιά χαρά μου φαίνεται. Εκτός αν περίμενες απόλυτη ταύτιση με το μαύρο του περιθωρίου, που δεν το έχει κάνει καμία ως τώρα (και οι φωτογραφίες των Κούρο που φαίνονται έτσι είναι λόγω της φωτογραφίας, απ' ότι έχω δει δεν ταυτίζεται).
Φαντάσου να είχες LCD.....

Μιά χαρά μου φαίνεται. Εκτός αν περίμενες απόλυτη ταύτιση με το μαύρο του περιθωρίου, που δεν το έχει κάνει καμία ως τώρα (και οι φωτογραφίες των Κούρο που φαίνονται έτσι είναι λόγω της φωτογραφίας, απ' ότι έχω δει δεν ταυτίζεται).
Φαντάσου να είχες LCD.....

Σ'ευχαριστώ φίλε μου. Τι να πω. Ίσως να είναι και ψυχολογικό:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

να είναι και ψυχολογικό:BXVZCBXZ6:

εαν θελεις να δοκιμασεις τις δυνατοτητες οποιασδηποτε τηλεορασης,πρεπει να βρεις καλο υλικο HD παιζοντας το απο pc η απο απο καποιο hd player.
θα εκπλαγεις πολυ ευχαριστα.

μην περιμενεις απο sd θαυματα και μαλιστα στο μαυρο

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλα ο καθενας ας διαβασει οτι γραφεται στα παραπανω post και ας βγαλει τα συμπερασματα του.-bye-

Δες πρώτα μια PX80....ζήσε την για κανένα μήνα καλύτερα...και μετά εξέφραζε γνώμη.

Δες πρώτα μια PX80....ζήσε την για κανένα μήνα καλύτερα...και μετά εξέφραζε γνώμη.

Οπως ειπα και παραπανω ο καθενας διαβαζει και κρινει.

Επισης βλεπω οτι ακολουθεις δυο μετρα και δυο σταθμα αφου χωρις να εχεις ζησει συγκεκριμενες τηλεορασεις μιλουσες για αγοραστες θυματα κτλ. πριν λιγο καιρο...

Last edited:

Οπως ειπα και παραπανω ο καθενας διαβαζει και κρινει.

Επισης βλεπω οτι ακολουθεις δυο μετρα και δυο σταθμα αφου χωρις να εχεις ζησει συγκεκριμενες τηλεορασεις μιλουσες για αγοραστες θυματα κτλ. πριν λιγο καιρο...

Δεν βλέπεις πολύ καλά. Προσπάθησε περισσότερο.

Δεν εκφράζω άποψη ποτέ για κάτι που....δεν έχω άποψη.
Για να έχω άποψη για κάτι είναι σίγουρο ότι το έχω ψάξει ενδελεχώς.
Εγώ δεν στηρίζομαι ποτέ σε κάτι που έχει γράψει ένας πιτσιρικάς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όπως κάποιοι άλλοι....ονόματα δεν λέμε.

Βρισκόμαστε στο thread της Panasonic PX80

Μου ανήκει μια τέτοια.
Μάλλον....έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για την συγκεκριμένη τηλεόραση από εσένα που δεν την έχεις δει καν.
Και που μόνο έχεις ακούσει για αυτήν.
Δεν βρίσκεις;

Πρωτα απο ολα δεν ξερεις τι εχω δει και τι οχι...

Τυχαινει να ασχολουμαι πολλα χρονια με το αντικειμενο (ερασιτεχνικα) και δεν ειμαι χθεσινος σαν μερικους που ανακαλυψαν τι θα πει πλασμα πριν ενα μηνα....

Οπως και εσυ εχεις μια τηλεοραση (υποτειθεται τουλαχιστον γιατι στα λεγομενα σου βασιζομαστε) ετσι την εχουν και χιλιαδες αλλοι και η γνωμη τους μετραει οσο και η δικια σου.

Αυτα και βαζω εδω τελος. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Παιρνει το πρωταθλημα κ στην καταναλωση...:firstprize:
http://www.sust-it.net/energy_saving.php?electricity=1&id=69

Μάλλον κάνεις λάθος, ο πίνακας δείχνει τα μοντέλα με τη σειρά χαμηλότερης κατανάλωσης (In-use:215W) και χαμηλότερου κόστους λειτουργίας ανά χρόνο (Cost per year:74,30 Λίρες).

Οπότε έχει τη χαμηλότερη κατάναλωση και μάλλον θα υποβιβαστεί στο Πρωτάθλημα (κατανάλωσης 42" plasma).

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το Forum. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη panasonic και μάλλον θα την τσιμπήσω μες στην επόμενη εβδομάδα. Παρατήρησα όμως μια διαφορά στα specs της από site σε site. Συγκεκριμένα.

Πλαίσιο:

Συνδέσεις
RF (antenna).
1x υποδοχή ακουστικών.
1x υποδοχή κάρτας SD.
2x Scart.
3x HDMI v1.3 HDCP.
2x Component Video (Y/Pb/Pr ).
2x S-Video.
1x Coaxial out.
1x Audio out (RCA).
2x Composite Video In.

Συνδέσεις[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]3x HDMI
1x VGA
2x SCART
1x Component
1x Common Interface
1x Audio In
1x Audio Out
1x SD card
1x S-Video
1x Video In
1x Headphones
[/FONT]

Για ποιο λόγο αυτή η διαφορά; Οι δικές σας έχουν VGA? Και πόσα component?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

δεν ειμαι κατοχος της αλλα ετσι οπως το βλεπω η μια ειναι η42px80e(με vga) και η αλλη ειναι η px8

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Νομιζω οτι χαρη στα 3 HDMI και τα 2 scart θα εισαι καλυμενος για αρκετο καιρο.

Για ποιο λόγο αυτή η διαφορά; Οι δικές σας έχουν VGA? Και πόσα component?

Φίλε axaios, καλώς ήρθες στη παρέα μας.-bye-

Η τηλεόραση έχει:

στο πίσω μέρος:
3 Χ HDMI, 1 Χ component (+ 2 X RCA audio L-R in), 1 Χ VGA, 2 X SCART, 1 X CI slot, 2 X RCA audio L-R out

στο μπροστά:
1 Χ S-Video, 1 X Composite, 2 X RCA audio L-R in, 1 X SD card slot), 1 X mini jack (έξοδο ακουστικών)

Αν ενδιαφέρεσαι για την αγορά της τηλεόρασης, αξίζει το κόπο να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα του παρόντος νήματος, όπου θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σε γενικές γραμμές η τηλεόραση, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι εξαιρετική αγορά για τα λεφτά που ζητάει (και όχι μόνο;)).

Καλώς σας βρήκα παιδιά! Το έχει διαβάσει όλο το thread. Πολλές σελίδες γμτ.:AFADF0:

Βασικά έχω ψιλοκαταλήξει. Το από που θα την πάρω ψάχνω τώρα. Έλεγα απ' το Πλαίσιο αλλά με θορύβησε λίγο το γεγονός ότι δεν έχει VGA. Τι μπορεί να συμβαίνει; Άλλο μοντέλο;

....... αλλά με θορύβησε λίγο το γεγονός ότι δεν έχει VGA. Τι μπορεί να συμβαίνει; Άλλο μοντέλο;

Η 42PX80 έχει VGA.....!!!!!!

H 42PX80E... Γιατί η 42PX80U σίγουρα δεν έχει:
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-viera-th-42px80u/4505-6482_7-32887130.html?tag=txt

Βασικά απ' ότι διαπιστώνω τα specs του πλαισίου ταιριάζουν με της 42PX80U.

Η ....U, είναι το μοντέλο που κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, το μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι ....Ε. Ένα τεστ, που έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post, με πολλές πληροφορίες για την 42ΡΧ80 είναι και το ...

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/

το U είναι για UK