Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

....η οποια στην ουσια πρεπει να ειναι η PX8

E=Europe
B=British
U=Usa

αν και κατα καιρους υπαρχουν και το PX7F π.χ

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γνωρίζουμε ότι το Πλαίσιο έχει την 42PX80E με το VGA και όχι καμία άλλη; Αλλιώς έχουν κάνει λάθος στα specs.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γνωρίζουμε ότι το Πλαίσιο έχει την 42PX80E με το VGA και όχι καμία άλλη; Αλλιώς έχουν κάνει λάθος στα specs.

Έχουν κάνει λάθος στα χαρακτηριστικά ......

Αν πάρεις την 42ΡΧ80 θα έχει τις εισόδους-εξόδους, που σου γράφω παραπάνω....-bye-

έχει γίνει λάθος, τώρα το είδα...

Απολύεσαι.......:flipout::flipout::flipout:...ο επόμενος παρακαλώ!!!!!!!

επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανουν λαθος, ας τον συχγωρησουμε,μερες που ειναι

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν πειράζουν τέτοια λάθη , να κάνουν πιο συχνά λάθη στις τιμές πχ 65PZ850 2000 ευρώ ...

Πάντως τώρα που τέλειωσα το στρώσιμο μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι πρόκειται για άριστο προιόν ....

.....όταν υπάρχει καλό τηλεοπτικό σήμα ξεπερνάει και την crt μου Philips 32'' ευρείας οθόνης της σειράς match line που στην εποχή της εθεωρείτο κορυφαία ....

Έχω μία απορία...Όταν βλέπω DVD γιατί είχα την εντύπωση ότι οι υπότιτλοι εμφανίζονταν μέσα στην ταινία...τώρα τους βλέπω κάτω από την ταινία με συνέπεια κάποιες φορές να κόβονται συν ότι μειώνεται η εικόνα στην ταινία σαν επιφάνεια. Κάνω κάτι λάθος? Έτσι είναι και τα έχω χάσει? Υπάρχει καποια ρύθμισή?

Έχω μία απορία...Όταν βλέπω DVD γιατί είχα την εντύπωση ότι οι υπότιτλοι εμφανίζονταν μέσα στην ταινία...τώρα τους βλέπω κάτω από την ταινία με συνέπεια κάποιες φορές να κόβονται συν ότι μειώνεται η εικόνα στην ταινία σαν επιφάνεια. Κάνω κάτι λάθος? Έτσι είναι και τα έχω χάσει? Υπάρχει καποια ρύθμισή?

Αν δεν κάνω λάθος εχει σχέση με
1. που εβαλε τους υποτιτλους η εταιρία
2. το aspect ratio. Σε κάποιες ταινιες αυτό είναι 1.85:1 και σε κάποιες άλλες 2.39:1 , με αποτέλεσμα στο τελευταίο να εμφανίζονται μαύρες μπάρες μέσα στις οποίες φαίνονται οι υπότιτλοι.

Πάντως να κόβονται σε DVD δεν το εχω δει εκτός αν έχεις κάνει zoom την εικόνα παίζοντας με το aspect ratio της τηλεόρασης

Δες και στο http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_(image)

καλησπερα σε ολους, ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης -42px80 και μετα απο 50 ωρες απροβληματιστης λειτουργειας συνεβη το εξης:εμφανιστηκαν δυο καθετες γραμμες αριστερα και δεξια του πανελ εκ των οποιων η αριστερη πιο εντονη και πιο πλατια .ειναι ορατες στα περισσοτερα καναλια σε αλλα πιο πολυ και σε αλλα λιγοτερο , επισης οταν ειναι κλειστη η tv ειναι ακομη πιο εντονες. θα ηθελα να ξερω αν εχει παρουσιαστει και στις τηλεορασεις σας. ευχαριστω.

νομιζω οτι το μονο που μπορει να σου προσφερει το φορουμ σε αυτο το προβλημα ειναι να σε βαλει στην σχετικη λιστα (και σε παρενθεση το προβλημα σου)
δεν νομιζω οτι αυτο διορθωνεται με ρυθμισεις οποτε μετα το τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια θα ξερεις-ουμε την λυση(υποψιαζομαι αλλαγη πανελ)

καλησπερα σε ολους, ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης -42px80 και μετα απο 50 ωρες απροβληματιστης λειτουργειας συνεβη το εξης:εμφανιστηκαν δυο καθετες γραμμες αριστερα και δεξια του πανελ εκ των οποιων η αριστερη πιο εντονη και πιο πλατια .ειναι ορατες στα περισσοτερα καναλια σε αλλα πιο πολυ και σε αλλα λιγοτερο , επισης οταν ειναι κλειστη η tv ειναι ακομη πιο εντονες. θα ηθελα να ξερω αν εχει παρουσιαστει και στις τηλεορασεις σας. ευχαριστω.

Ωχ , αρχισανε τα οργανα...

εμφανιστηκαν δυο καθετες γραμμες αριστερα και δεξια του πανελ εκ των οποιων η αριστερη πιο εντονη και πιο πλατια

στην px70 ετσι οπως ειναι τα πραγματα ρωταμε μονο:τι χρωμα εχει η δικια σου γραμμη?
ελπιζω να μην συμβει και εδω το ιδιο!
ειναι απαραδεκτο!

το μονο πραγμα που λενε και οι υπολοιποι:service

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Tουλαχιστον αν εχει αγοραστει προσφατα η τηλεοραση (λιγοτερο απο ενα μηνα) πιεσε το καταστημα να στην αλλαξουν με καινουργια και να μην στην επισκευασουν.

το χρωμα ειναι σκουρο πρασινο λιγο πιο εντονο απο το χρωμα του πανελ