Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

προσπαθησε αυτο που λεει ο Γιαννης και επισης βγαλτην απο το ρευμα και ανοιξε την παλι

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλησπερα σε ολους, ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης -42px80 και μετα απο 50 ωρες απροβληματιστης λειτουργειας συνεβη το εξης:εμφανιστηκαν δυο καθετες γραμμες αριστερα και δεξια του πανελ εκ των οποιων η αριστερη πιο εντονη και πιο πλατια .ειναι ορατες στα περισσοτερα καναλια σε αλλα πιο πολυ και σε αλλα λιγοτερο , επισης οταν ειναι κλειστη η tv ειναι ακομη πιο εντονες. θα ηθελα να ξερω αν εχει παρουσιαστει και στις τηλεορασεις σας. ευχαριστω.

Εννοείται πως η μόνη λύση είναι το service. Αν μπορείς ανέβασε και κάποια photo για να δούμε το πρόβλημα. Έχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικό από αυτό που βασάνιζε τις PX70.

η τηλεοραση σημερα κλεινει 1 μηνα

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

η τηλεοραση σημερα κλεινει 1 μηνα

Σε ένα μήνα και με 50 ώρες λειτουργίας, (περίπου 1,5 ώρα τη μέρα), κρίμα.....:furious3:, η συσκευή παίζει περισσότερο το ρόλο του διακοσμητικού παρά της τηλεόρασης....

Μήπως οι γραμμές μοιάζουν με αυτές που φαίνονται στη συνημμένη φωτο (http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49295956,00.htm), αλλά σε πράσινο χρώμα????
... όπως λέει και προηγουμένως ο Γιώργος, ανέβασε καμμιά φωτο , για να δούμε τι μας απειλεί.....:guitarist:

Οι δύο κάθετες γραμμές που εμφανίστηκαν αριστερά και δεξιά του panel, σε ποιό σημείο είναι???.... βρίσκονται σε απόσταση από το αριστερό και το δεξί πέρας της οθόνης ή εμφανίζονται ακριβώς στην αρχή και το τέρμα ???? ... για πόσο 'πάχος' γραμμών, περίπου μιλάμε????

Αναφέρεις ότι, είναι ορατές στα περισσότερα κανάλια (δήλαδή όχι σε όλα???).... σε άλλα πιο πολύ και σε άλλα λιγότερο, ... με τι φόντο είναι πιο ορατές???? .... σου το κάνει μόνο στα κανάλια της tv ή και όταν παίζει εξωτερική πηγή (π.χ. DVD, BD, δορυφορικός δέκτης κ.λ.π.) ????

Επίσης αναφέρεις ότι είναι πιο έντονες με κλειστή τη tv, .....όταν η τηλεόραση είναι σε stand by ή ακόμα και χωρίς ρεύμα?????

Ο Γιώργος, πολύ σωστά επεσήμανε ότι το πρόβλημα αυτό (με τον τρόπο που περιγράφεται), δεν έχει καμμία σχέση με το πρόβλημα των ΡΧ70.

Υ.Γ. 1: Φίλε tasio550, παρ' όλο τον εκνευρισμό σου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αν μπορούσες να μας γράψεις κάποιες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα μας έδινες σημαντικές πληροφορίες.-bye-

Υ.Γ.2: Όπως ανέφεραν προηγουμένως και τα υπόλοιπα παιδιά θα πρέπει να αναφερθείς στο service.....

Υ.Γ 3: Ααααν υποψιαστωωώ, ότι μπήκες στο Secret menu, και μετά πάτησες (έστω και κατά λάθος), κανένα αριθμητικό πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ......θα πεθααααάνω!!!!

Attachments

• 42px80_cnet.jpg
    42px80_cnet.jpg
    11.8 KB · Views: 46
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Όταν έρθει το Service να τη πάρει. μη τους πεις ότι η τηλεόραση έχει παίξει 50 ώρες....πες τους ότι την έχεις 1 μήνα ;)

Ωχ , αρχισανε τα οργανα...

Γιάννη μου -bye- , θεμιτή και απαραίτητη η ευχή σου :a0210:, αλλά καλύτερα να μη βιαζόμαστε να απογοητευθούμε.......

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ο Γιώργος, πολύ σωστά επεσήμανε ότι το πρόβλημα αυτό (με τον τρόπο που περιγράφεται), δεν έχει καμμία σχέση με το πρόβλημα των ΡΧ70.

Εγω παλι νομιζω οτι εχει σχεση γιατι μιλαμε και παλι για ελαττωματικο πανελ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εγω παλι νομιζω οτι εχει σχεση γιατι μιλαμε και παλι για ελαττωματικο πανελ.

Εγώ υποψιάζομαι ότι οι γραμμές που αναφέρει ο φίλος tasio550, είναι ακρβώς στην αρχή (πράσινη) και στο τέλος (γαλαζιοκίτρινη) του panel και όχι σε κάποιο ενδιάμεσο σημείο, αλλά μόνο αυτός μπορεί να μας πει....

οι γραμμες βρισκονται ακριβως στην αρχη και στο τερμα της οθονης και το παχος τους ειναι 2 εκατοστα. δεν εχουν καμια σχεση με τις γραμμες της φωτο.

οι γραμμες βρισκονται ακριβως στην αρχη και στο τερμα της οθονης και το παχος τους ειναι 2 εκατοστα. δεν εχουν καμια σχεση με τις γραμμες της φωτο.

Πάρε τηλέφωνο το service και μην αναφέρεις τις ώρες λειτουργίας (οι οποίες φαίνονται μόνο στο secret menu), όταν με το καλό στην επιστρέψουν πες μας αν σου άλλαξαν το panel....

Υπομονηηηηή!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

...... γιατι μιλαμε και παλι για ελαττωματικο πανελ.

Δεν νομίζω ....... θα μας πεί o φίλος tasio550, όταν του επιστραφεί επισκευασμένη!!!

Καλημέρα-bye-

Η παρακάτω photo είναι από LCD της Panasonic (37LZD80). Πάντως μου κάνει εντύπωση που οι γραμμές εξακολουθούν να υπάρχουν με την τηλεόραση σε standby mode.

lz80i.jpg

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=743980

Σου το κάνει και με DVD (εξωτερική πηγή) ή μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια????

Έχεις πειράξει το picture overscan (μέγεθος σάρωσης), από το μενού των ρυθμίσεων????

Έχεις μπει στο service menu??????

οι γραμμες βρισκονται ακριβως στην αρχη και στο τερμα της οθονης και το παχος τους ειναι 2 εκατοστα. δεν εχουν καμια σχεση με τις γραμμες της φωτο.gifgif jpe 156.3 KB 900 700
jpeg 156.3 KB 900 700
jpgjpe

γιατι το γραφεις συνεχεια?
ηρεμησε δεν χρειαζεται πανικος θα διορθωθει αφου εχεις εγγυηση.
ελπιζω να μην μου απαντησεις με :
"οι γραμμες βρισκονται ακριβως στην αρχη και στο τερμα της οθονης και το παχος τους ειναι 2 εκατοστα. δεν εχουν καμια σχεση με τις γραμμες της φωτο":flipout::grinning-smiley-043

Σου το κάνει και με DVD (εξωτερική πηγή) ή μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια????

Έχεις πειράξει το picture overscan (μέγεθος σάρωσης), από το μενού των ρυθμίσεων????

Έχεις μπει στο service menu??????

Αν μπορείς φίλε tasio550, δώσε πληροφορίες για τα παραπάνω....

Κάνε μία δοκιμή με τα παρακάτω:

Βάλε aspect ratio στο 16:9, μετά πάτα menu -> ρυθμίσεις -> μέγεθος σάρωσης -> βάλτο στο ΝΑΙ, μετά βάλε ένα DVD 16:9 να παίξει, .....οι γραμμές παρουσιάζονται????

Με ανοιχτό το service menu .... μήπως είχες πατήσει κατά λάθος κανένα αριθμητικό πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ???????

Παιδια μπραβο για το Review σας... εκτος απο τα διαοφρα reviews στα sites ειναι πολυ χρησιμο να διαβαζουμε αποψεις και απο τους ιδιους τους κατοχιυς :2thumb22sup:
Διαβασα 55σελιδες απο το post δεν αντεχω μου εχουν βγει τα ματια το Σ/Κ. Ηθελα να ρωτησω για τη συσκυασια. Τι ακριβως περιεχει μεσα? Ποσα καλωδια, ποια καλωδια, αν ειναι ευκολο τι μηκος εχουν... (σας πριζω ε??)
Επισης εψαξα σε sites της Panasonic αλλα δε βρηκα το manual της συγκεκριμενης (ΤΗ-42PX80E). To εχει βρει κανεις? Η' εστω καποιου "κοντινου" μοντελου?

μπορειτε να μπου πειται πως κανω upload τις φωτο ???