Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

μπορειτε να μπου πειται πως κανω upload τις φωτο ???

Πάτα το 'συνδετήρα' = Συνημμένα, δίπλα στο 'Smiles', ....στο παράθυρο που θα ανοίξει κάνε 'Αναζήτηση' και πρόσθεσε μια - μια τις φωτο που θέλεις, .....στο τέλος πάτα 'Ανέβασμα' και είσαι ΟΚ....

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Με πρόλαβες George!!!!!-bye--bye-

.... Τι ακριβως περιεχει μεσα? Ποσα καλωδια, ποια καλωδια, αν ειναι ευκολο τι μηκος εχουν... (σας πριζω ε??)

Από καλώδια μόνο αυτό της παροχής ρεύματος με μήκος περίπου 2,5 μέτρα...

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

sorry που δεν απαντησα νωριτερα αλλα δυστυχως τα παιξε και το pc, στο service menu δεν εχω μπει πειραξει ομως το μεγεθος σαρωσης

sorry που δεν απαντησα νωριτερα αλλα δυστυχως τα παιξε και το pc, στο service menu δεν εχω μπει πειραξει ομως το μεγεθος σαρωσης

Οι γραμμές εμφανίζονται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια (σε όλα ή σε μερικά)??? εμφανίζονται και με σήμα από εξωτερική πηγή??? Μήπως σύνδεσες στη VGA κανένα LAP TOP και πείραξες μετά τις ρυθμίσεις???

Από την αρχική σου περιγραφή του προβλήματος είχα υποψιαστεί ότι έχεις πειράξει το μέγεθος σάρωσης (picture overscan), αυτό πιθανόν να είναι η αιτία που οι γραμμές εμφανίζονται στην αρχή και το τέλος. Κάνε 'Επαναφορά ρυθμίσεων' από το MENU -> Ρυθμίσεις, για να δοκιμάσεις μήπως εξαφανιστούν, αλλιώς θα πρέπει να ψάξεις τη λύση μέσω του service, εκτός κι αν κανένας άλλος φίλος, πιο έμπειρος, έχει να προτείνει κάτι άλλο...

Λίστα κατόχων PX80:

czoun------------42PX80------13/3/08 (OK)
geogoust---------37PX80------16/3/08 (OK)
gzoun------------42PX80------18/3/08 (OK)
pz107------------42PX80------20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08 – δεν έχει ενημερώσει ο φίλος για τη λύση που δόθηκε από το service)
tromp1-----------42PX80------25/3/08 (OK)
Δημοκηδής-------42
PX80------26/3/08 (ΟΚ)
Const------------42PX80------26/3/08 (OK)
vastsar-----------42PX80------27/3/08 (OK)
lorry6204---------42PX80------27/3/08 (OK)
GK1964-----------42PX80------27/3/08 (OK)
kapoera-----------42PX80-------27/3/08 (OK)
gorgor------------37PX80------27/3/08 (OK)
Preve-------------37PX80------29/3/08 (OK)
Διονύσης---------42ΡΧ80------30/3/08 (ΟΚ)
kparis-------------37PX80------02/4/08 (OK)
tasio550----------42PX80------04/4/08 (
πιθανό πρόβλημα με picture overscan – εν αναμονή των εξελίξεων)
perd--------------42PX80------06/4/08 (OK)

Jacob------------42PX80------18/4/08 (OK)
Stellios papa------42PX80------19/4/08 (OK)
Panosxgr---------42ΡX80------20/4/08 (OK)
ppage------------42PX80------24/4/08 (OK)

gsar10-----------42PX80------30/4/08 (OK)
dimogrec---------42PX80------05/4/08(OK)

στα καναλια εμφανιζονται τελικα σε ολα ομως εξαρταται απο την φωτεινοτητα
-οσο πιο εντονη τοσο λιγοτερο φαινονται -πολλες φορες ειναι αορατες- το κανει και σε dvd αλλα λιγο

δεν εχω συνδεσει τιποτε α;λλο εκτος απο το dvd player.τις ρυθμισεις τις πειραζα στην αρχη συνεχεια

στα καναλια εμφανιζονται τελικα σε ολα ομως εξαρταται απο την φωτεινοτητα
-οσο πιο εντονη τοσο λιγοτερο φαινονται -πολλες φορες ειναι αορατες- το κανει και σε dvd αλλα λιγο

Έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων (Menu -> Ρυθμίσεις -> Επαναφορά), για να γυρίσει στις εργοστασιακές, μετά την αλλαγή που έκανες στο μέγεθος σάρωσης??????...

Για να αλλάξεις το ´Μέγεθος Σάρωσης', πρέπει να βάλεις στο 'Aspect' την επιλογή οθόνης 16:9, αλλιώς δεν σου το εμφανίζει (π.χ. όταν το Aspect είναι Αυτόματα ή Πλήρης κάλυψη οθόνης')

δεν εχω συνδεσει τιποτε α;λλο εκτος απο το dvd player.τις ρυθμισεις τις πειραζα στην αρχη συνεχεια

Δεν νομίζω πως θα βοηθήσει, αλλά για αρχή δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Edit: Με πρόλαβε ο Χρηστος-bye-

Μαζί γράφαμε Γιώργο, καλημέρα-bye-

...... στο service menu δεν εχω μπει .....

Φίλε tasio550, στο post #447, ρώταγες πως μπαίνουμε στο secret menu, ... αλλά αφού δεν μπήκες, νομίζω ότι είναι καλό να επαναλάβω αυτά που είχα γράψει στο post # 322, ήτοι:

#322.....

"Για μένα είναι ακαταλαβίστικα, αλλά μπορεί για άλλους να σημαίνουν κάτι, οπότε μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να αναφέρω ότι στο δικό μου secret menu, παρουσιάζονται τα κάτωθι στοιχεία:

Peaks SOFT: 2.011---------------------- OPTION 1: 0c
Peaks EEP: 01.04.0947------------------ OPTION 2: 00
LSI DATA: 1.00.01----------------------- ΟΡΤΙΟΝ 3: 00
STBY SOFT: 1.01.00--------------------- Model ID: 05
STBY EEP: 1.03.00 -------------------------------02201100
STBY ROMCOR: 1.01.00------------------------- 00000020
PDP SOFT: 02.02------------------------- RB Cont: 000
PDP EEP: 41.05 ---------------------------Time: 00189:15
PDP FPGA: 11.02--------------------------------- 0000074
PDP PDROM: 41.01

Πάνω αριστερά εμφανίζονται οι επιλογές του secret menu, οι οποίες είναι:

SERVICE
ADJUST
WB-ADJ
OPTION
AGING
SPV-TOOL

Η άγνοιά μου δεν μου επιτρέπει να δώσω κάποια παραπάνω πληροφορία και καλό είναι να μην πειράξει κανείς τίποτα, εάν δεν είναι γνώστης του αντικειμένου. Επίσης, όπως έχουν αναφέρει σε παλαιότερα post τα πιο έμπειρα μέλη του forum, είναι απαραίτητο (εάν αποφασίσει κάποιος να τα πειράξει) να κρατήσει κάπου τα αρχικά δεδομένα."

Και συμπληρώνω:

Στην οθόνη εμφανίζονται δύο πίνακες με στοιχεία:

.....ο δεξιά πίνακας απλά αναφέρει τα στοιχεία που γράφω και στα οποία δεν μπορούμε να επέμβουμε.

....ο πίνακας πάνω αριστερά, αφορά τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και ενεργοποιείται με τα αριθμητικά πλήκτρα του τηλεκοντρόλ, τα οποία ανάλογα με το νούμερο αντιστοιχούν σε κάποια επιλογή του πίνακα (π.χ.
SERVICE, ADJUST, WB-ADJ, ...κ.λ.π)

μολις εκανα επαναφορα ρυθμισεων-τωρα ψαχνει τα καναλια, τωρα δεν φαινεται καμια γραμμη καθολου θα σας πω τι εγινε τελικα σε λιγο

στην αρχη οπως ανεφερα δεν φαινοταν τιποτα στην δειαρκεια της ανιχνευσης ομως μειωθηκε αυτοματα η φωτεινοτητα και αρχισαν να φαινονται παλι ειδικα η αριστερη η πιο εντονη, τωρα την εκλεισα και ειναι ακομη εκει οπως πριν

μολις εκανα επαναφορα ρυθμισεων-τωρα ψαχνει τα καναλια, τωρα δεν φαινεται καμια γραμμη καθολου θα σας πω τι εγινε τελικα σε λιγο

Μακάρι.....!!!!!!

υποθετω οτι σημερα Δευτερα πηρες ηδη τηλεφωνο την αντιπροσωπια να σου βρει τη λυση και δεν το αμελησες

στην αρχη οπως ανεφερα δεν φαινοταν τιποτα στην δειαρκεια της ανιχνευσης ομως μειωθηκε αυτοματα η φωτεινοτητα και αρχισαν να φαινονται παλι ειδικα η αριστερη η πιο εντονη, τωρα την εκλεισα και ειναι ακομη εκει οπως πριν

Κρίμα μακάρι να γλύτωνες το service :furious3:......πάρε τηλέφωνο να αναφέρεις το πρόβλημα....και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη!!!

εχω παρει απο παρασκευη και μου ειπαν σε 2-3 εργασιμες. μηπως ξερετε ποσο δειαρκει η διαδικασια του service?

εχω παρει απο παρασκευη και μου ειπαν σε 2-3 εργασιμες. μηπως ξερετε ποσο δειαρκει η διαδικασια του service?

Εξαρτάται από το είδος της βλάβης, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στη δικιά σου περίπτωση ........... δε θα αργήσει πολύ να επισκευαστεί.

Αν θέλεις ενημέρωσε μας για την εξέλιξη της διαδικασίας και τον τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημα το Service.....

ειμαι αναμεσα στην 42px80 και στην 40m87 που ειναι παεριπου στα ιδια χρηματα.θελω να την κανω δωρο στον πεθερο μου αλλα το μονο που με φοβιζει ειναι μην εχουμε κανα προβλημα με αποτυπωματα με χρηση και ps3 βεβαια.αλλιως δεν θα προβληματιζομουν καθολου.