Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ειμαι αναμεσα στην 42px80 και στην 40m87 που ειναι παεριπου στα ιδια χρηματα.θελω να την κανω δωρο στον πεθερο μου αλλα το μονο που με φοβιζει ειναι μην εχουμε κανα προβλημα με αποτυπωματα με χρηση και ps3 βεβαια.αλλιως δεν θα προβληματιζομουν καθολου.

Φίλε Νίκο, για τα 1.000 , που στοιχίζουν οι δύο τηλεοράσεις πιστεύω ότι είναι πολύ καλές αγορές, σίγουρα θα ξέρεις ότι η 40Μ87 είναι LCD και παλαιό μοντέλο, ενώ η 42ΡΧ80 είναι plasma και καινούριο.

Θα μου επιτρέψεις να εκφέρω γνώμη μόνο για την 42ΡΧ80 της οποίας είμαι κάτοχος και από την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, η τηλεόραση παίζει από τη πρώτη μέρα που τη πήρα Μ.Ο. / 10 ώρες ημερησίως (περίπου 580 ώρες έως τώρα), την έχω συνδέσει με PS3 και την έχω δουλέψει σε στατικές εικόνες 4 - 5 ώρες συνεχόμενες με LINUX, δεν είμαι fan των παιχνιδιών, αλλά στη 42PX80 του αδερφού μου έχουμε παίξει το Gran Tourismo Prologue πάλι 4 - 5 ώρες χωρίς να υπάρξει πρόβλημα burn in, δεν ξέρω πόσο παιχνιδιάρης είναι ο πεθερός σου και πόσες ώρες θα παίζει PS3 για να καταφέρει να 'κάψει' μία plasma...

Για την 40Μ87 δεν ξέρω να σου δώσω καμμία πληροφορία, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να κρίνω κάτι για το οποίο δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, σε αυτό όμως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος φίλος κάτοχος της συγκεκριμένης.

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μισό μισό. Γιατί δηλαδή αν παίζεις όχι 5 αλλά 15 ώρες σε μία πλάσμα μπορεί να κάνεις ζημιά; Το παιχνίδι τι το στατικό έχει; Ένα κανάλι με το logo του είναι πιο στατικό από ένα παιχνίδι. Εγώ έχω σκοπό να την πάρω για να λιώσω στο gaming!:BDGBGDB55:

στατικό σε μία κονσόλα είναι τα μενού και οι πληροφορίες στην πάνω/κάτω μεριά δεν είναι υγιές έτσι και αλλιώς να παίζεις 15ωρα ...

Ρε παιδιά τα menu φαίνονται για πολύ λίγη ώρα στα παιχνίδια. Αν έχει κάμια ένδειξη μόνο μένει στατική (σχετικά πάλι) και φεύγει μόλις αλλάξεις πίστα. Θέλω να πω ότι κανένα γραφικό δε μένει για πάρα πολύ ώρα εκτός αν πατήσεις pause. Υγιές??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ειμαι αναμεσα στην 42px80 και στην 40m87 που ειναι παεριπου στα ιδια χρηματα.θελω να την κανω δωρο στον πεθερο μου αλλα το μονο που με φοβιζει ειναι μην εχουμε κανα προβλημα με αποτυπωματα με χρηση και ps3 βεβαια.αλλιως δεν θα προβληματιζομουν καθολου.

Συγνωμην, αλλα παιζει ο πεθερος σου PS3????? Εαν ναι, θα διαμαρτηρηθω εντονα στον δικο μου που παιζει μονο μετριο ταβλι.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λίστα κατόχων PX80:

.......
dimogrec---------42PX80------05/4/08(OK)

:FSGSFGS4: Κατσε ρε czoun.. Δεν την πηρα ακομα. Αυριο την περιμενω και θα γραψω εντυπωσεις :smile:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μισό μισό. Γιατί δηλαδή αν παίζεις όχι 5 αλλά 15 ώρες σε μία πλάσμα μπορεί να κάνεις ζημιά; Το παιχνίδι τι το στατικό έχει; Ένα κανάλι με το logo του είναι πιο στατικό από ένα παιχνίδι. Εγώ έχω σκοπό να την πάρω για να λιώσω στο gaming!:BDGBGDB55:

Φίλε axaios, απ´ όσο ξέρω, σε αυτό το forum, με τα τόσα χιλιάδες μέλη, έχει αναφερθεί ένα περιστατικό burn in (βλ. MEGA - etien) σε τηλεόραση της Samsung PS42.., βέβαια εφόσον συνέβη δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας (άσχετα άν ποσοστιαία είναι 1/1000 και βάλε).

Συνηθίζετε στην Ελλάδα να μεγαλοποιούμε λίγο τα πράγματα, καθώς επίσης και στις δημόσιες συζητήσεις να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, για να έχει και περισσότερο ενδιάφερον η συζήτηση, οπότε όσοι είναι εμπαθείς με τις plasma, θα σου πουν............. τιιιιιιιί 15 ώρες παιχνίδι???????........φτου, φτου, φτου........μακριά από plasma....... (εδώ περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, να πει κάποιος τη λέξη γραμμή, για να αρχίσουν την καταστροφολογία για την παλιά και ξεπερεσμένη τεχνολογία, άσχετα αν φταίει η κ@λ@τεχνολογία ή εμείς οι ίδιοι με τη κ@λ@λόξα μας και την κ@λ@περιέργειά μας).

Εγώ και τις 4 - 5 ώρες που έπαιξα Gran Tourismo, το έκανα για να δοκιμάσω τη τηλεόραση και να ξέρω τι να πω άμα με ρωτήσει κάποιος, ούτως ή άλλως για μένα το gaming δεν είναι πρωτεύων ζήτημα και να σου πω την αλήθεια δεν θα μπορούσα να παίξω περισσότεριο από 1 - 2 ώρες.

Αφού όμως εσύ γουστάρεις άπειρες ώρες gaming, δεν μπορώ να σου πω τίποτα, το κέφι σου κάνεις και στη τελική δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξεις για LCD, αλλά να έχεις κατά νου το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ......

Υ.Γ.: Είπαμε, οι 42άρες plasma της αγοράς με ανάλυση 1024 Χ 768 (LG, Panasonic, Samsung) που έχουν περίπου 1.000 , είναι κατάλληλες μόνο για φτωχούς, που βλέπουν μόνο τηλεόραση και δεν παίζουν παιχνίδια .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

:FSGSFGS4: Κατσε ρε czoun.. Δεν την πηρα ακομα. Αυριο την περιμενω και θα γραψω εντυπωσεις :smile:

Με το καλό να τη δεχτείς -bye-

sorry, είχα δει το ερώτημα σου για σύνδεση VGA με plasma σε άλλο thread και είχα την εντύπωση ότι την είχες παραλάβει.

Όταν με το καλό έρθει, ρίξε ένα μήνυμα και πες μας τη γνώμη σου (για να διορθώσω τότε και τη λίστα ;)

Την έχω στην κατοχή μου περίπου 3 εβδομάδες και κάθε μέρα που την ανοίγω όλο και περισσότερο εντυπωσιάζομαι!

Εχθές πήγα επίσκεψη σε φίλους οι οποίοι μόλις απέκτησαν καλή LCD. Τι να πώ? Στο snooker η μπάλα όταν έφευγε, απο την πολλή παραμόρφωση φαίνονταν σαν αυγό...
Στο ποδόσφαιρο σε γρήγορα περάσματα της κάμερας σε έπιανε ναυτία...

Το μόνο που μένει για να την χαρακτηρίσω 100% εξαιρετική αγορά είναι να αποδείξει και την αξιοπιστία της στον χρόνο.

(Υπ'όψην οτι δεν είμαι brand Loyal και η συγκεκριμένη συσκευή είναι η δευτερη συσκευή Panasonic που αγοράζω μετά απο 16 χρόνια! Η πρώτη ήταν ένα φορητό CD-radio-cassete player το οποίο αγόρασα απο Αγγλία στα φοιτητικά μου χρόνια. Τώρα βρίσκεται στο ένα παιδικό δωμάτιο στο οποίο τρία ζευγάρια παιδικά χεράκια τσακώνονται για το ποιανού CD θα παίξει πρώτο...)

..............Εχθές πήγα επίσκεψη σε φίλους οι οποίοι μόλις απέκτησαν καλή LCD. Τι να πώ? Στο snooker η μπάλα όταν έφευγε, απο την πολλή παραμόρφωση φαίνονταν σαν αυγό...
Στο ποδόσφαιρο σε γρήγορα περάσματα της κάμερας σε έπιανε ναυτία...
........................

Γραψε μας και την μάρκα της LCD να γελάσουμε!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

θα πρέπει να κοιτάξεις για LCD, αλλά να έχεις κατά νου το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ......

Υ.Γ.: Είπαμε, οι 42άρες plasma της αγοράς με ανάλυση 1024 Χ 768 (LG, Panasonic, Samsung) που έχουν περίπου 1.000 , είναι κατάλληλες μόνο για φτωχούς, που βλέπουν μόνο τηλεόραση και δεν παίζουν παιχνίδια .....

Αυτά τα παραπάνω με τι σκεπτικό τα λες; Δεν απέδωσε η σύνδεση με το PS3? Μιλάς για ποιότητα ή για το φόβο του Burn-in? Προσωπικά PS3 δεν έχω ακόμα. Ίσως στο μέλλον. Τώρα έχω ένα Wii που η ανάλυση του είναι 480p και εκεί σκοπεύω να καίγομαι. Εννοείται όμως ότι δεν την παίρνω για "λίγο" αλλά και με μελλοντική προοπτική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αυτά τα παραπάνω με τι σκεπτικό τα λες; Δεν απέδωσε η σύνδεση με το PS3? Μιλάς για ποιότητα ή για το φόβο του Burn-in? Προσωπικά PS3 δεν έχω ακόμα. Ίσως στο μέλλον. Τώρα έχω ένα Wii που η ανάλυση του είναι 480p και εκεί σκοπεύω να καίγομαι. Εννοείται όμως ότι δεν την παίρνω για "λίγο" αλλά και με μελλοντική προοπτική.

Φίλε μου, θα σου πω την δική μου γνώμη....

..... 'μελλοντική προοπτική' για ηλεκτρονικές συσκευές την σήμερον δεν υπάρχει, εκτός κι αν το μέλλον περιορίζεται σε 2 άντε το πολύ 3 χρόνια, οι νέες τεχνολογίες είναι ναρκωτικό και εδώ μέσα είμαστε όλοι (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) εθισμένοι.

Είτε λοιπόν τα έχουμε και τα χώνουμε, οπότε παίρνουμε το best of the best και κάνουμε και δικαιολογημένα τη φιγούρα μας (χωρίς όμως να μας νοιάζει αν σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να τα ξανασκάσουμε) ή παλεύουμε να βρούμε κάτι που να μας ικανοποιεί, χωρίς να μας κόψει λόρδα...

Εγώ το έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι είμαι ευχαριστημένος με την 42ΡΧ80, την έχω συνδέσει με PS3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την απεικόνιση που αντικρύζω στην οθόνη μου είτε είναι 1080p, είτε i, είτε 720p, είτε 576p, είτε, είτε, είτε .........

.......αλλά, άλλο εγώ και άλλο εσύ, άλλες οι απαιτήσεις οι δικές μου και άλλες οι δικές σου, άλλα τα κριτήρια τα δικά μου και άλλα τα δικά σου, οπότε ο κριτής είσαι εσύ και μόνο εσύ,.....εδώ μέσα ο καθένας λέει τη γνώμη του και εκφράζει τις απόψεις του και είμαστε άλλοτε χαρούμενη, άλλοτε λυπημένη και άλλοτε τσακωμένη παρέα....

.....μην ξεχνάς ότι είμαστε και Ελληνάρες, οπότε το δικό σου (π.χ. TV, DVD, αυτοκίνητο, το μέρος που πίνεις το καφέ σου, το μέρος που κάνεις τις διακοπές σου, το μέρος που κάνεις τα κακά σου.......κ.λ.π.) όχι μόνο δεν είναι καλύτερο από το δικό μου, ... όχι δεν είναι ισάξιο με το δικό μου ... όχι δεν είναι ελάχιστα χειρότερο από το δικό μου....

...αλλά είναι εντελώς για πέταμα!!!!!! ....και με την πρώτη ευκαιρία θα σου το αποδείξω!!!!...έστω κι αν τα στοιχεία που θα σου εμφανίσω είναι υποθέσεις δικές μου και όχι η πραγματικότητα!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

Czoun ομολογώ ότι τα λες πολύ ποιητικά...:worshippy: Κοίτα. Συνφωνώ με όσα λες. Ότι αγοράζω συνήθως το κρατάω πολύ όσο γίνεται και ας μην παραμένει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τώρα όσο αφορά την TV σου είπα τη χρήση. Αρχικά κοιτούσα μόνο LCD αλλά το μάτι μου με διέψευσε και άρχισα να κοιτάω και προς plasma. Για αυτό εσύ που την έχεις και έχεις μια παραπάνω εμπείρια η γνώμη σου μετράει για το τι κίνηση θα κάνω τελικά. Γιατί μου λες θα πρέπει να κοιτάξεις για LCD δεν κατάλαβα. Το πρόβλημα που το εντοπίζεις με την Panny και το gaming. Άσε που και η ίδια η TV στο αυτοκολητάκι λέει επάνω best for gaming, movies ...

czoun...............τοσο καλη ποιοτητα ειναι αυτο που παιρνεις?:flipout::flipout:
Κανε μου ενα λινκ του προμηθευτη να ξαναβρω τον οιστρο μου.

Κυριε διαχειριστα ? ξερω ειμαι οφ τοπικ αλλα..........
d032.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξαν

..... Αρχικά κοιτούσα μόνο LCD αλλά το μάτι μου με διέψευσε και άρχισα να κοιτάω και προς plasma ...

Πλησιάζεις την απάντηση μόνος σου, δεν χρειάζεσαι βοήθεια.......:SFGSFGSF:

czoun...............τοσο καλη ποιοτητα ειναι αυτο που παιρνεις?:flipout::flipout:
Κανε μου ενα λινκ του προμηθευτη να ξαναβρω τον οιστρο μου.

Κυριε διαχειριστα ? ξερω ειμαι οφ τοπικ αλλα..........
d032.gif

-bye--bye- :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγώ έχω τη καλύτερη τηλέόραση..... το καλύτερο αυτοκίνητο.... το καλύτερο προμηθευτή (προμηθευτή??? τι εννοείς???):chinscratch:....και όποιος έχει κότσια να το πει τώρα ή να σωπάσει για πάντα.

Α.....ρε smooth, καλά που λέμε και καμμιά μ@λ@κί@, για να εκτονώνεται η πίεση, .........αλλιώς θα κάναμε ΜΠΑΑΑΑΑΜ!!!!!!!

meta apo para poly psaximo...apofasisa na paro tin 42px80
mias kai apostaseis kai protimisis einai peripoy idies me ton filo czoun.
tora eimai patra.Poy tha tin bro se kaliteri timi?-bye--bye-:rifle:

εζησα 14 μηνες με την SAMSUNG LE40M71B 100h LCD

:violent-smiley-011::tdown::tdown:

μακρυα !!