Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

και η κινηση ειναι αριστη και το μαυρο πιο μαυρο και απο το σκοταδι
κανενα απολυτως προβλημα
αν εισαι κοντα στο Ελληνικο περνα μια βολτα

attachment.php

κανενα απολυτως προβλημα
αν εισαι κοντα στο Ελληνικο περνα μια βολτα

attachment.php
μένω Θεσσαλονίκη οπότε...
Αν ήμουν κοντά θα περνούσα να τη δω.
Πλέον μιλάμε για κάτι που ανατρέπει πολλά από αυτά που λέμε ως τώρα (και θα ήθελα και την γνώμη και των άλλων παιδιών). Γιατί μιλάμε για το πακέτο, απόδοση σε SD, μαύρο (sorry Rivers!) και κίνηση.
Πάντως, (τουλάχιστον μέχρι να τη δω και εγώ κάπου) θα την αναφέρω από δω και πέρα στις συζητήσεις μνημονεύοντας σε.

Last edited:

Μήπως θα ήταν εύκολη και καμμία φωτο από ΑΝΤ1 ή γενικά επίγειο ελληνικό κανάλι, για να αποκτήσει ο φίλος πιο ολοκληρωμένη άποψη...

...αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι το SAT1, από Astra....μπορεί ο φίλος να μην έχει δορυφορική λήψη...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εγω δε καταλαβαινω καποιους που πρεπει να μου επιβαλουν το σωστο... και οχι αυτο που μου αρεσει (το ιδανικο για τα ματια μου)...

Μια ζωη την εχουμε... αν ειναι και στην ψυχαγωγια να μη ψαχνουμε το εντυπωσιακοτερο, ομορφοτερο (εστω και τεχνιτο) αλλα το σωστο... καηκαμε!
δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους, ούτε να σου πει κάποιος τι να σου αρέσει.
Είναι κάτι ανάλογο με τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή (πολύ καλή!) ζωγραφιά και μια καλή φωτογραφία. Ότι και να κάνει κανείς, καλές ή πολύ καλές και οι δύο, αλλά ...η μια είναι ζωγραφιά και η άλλη φωτογραφία!

Μήπως θα ήταν εύκολη και καμμία φωτο από ΑΝΤ1 ή γενικά επίγειο ελληνικό κανάλι, για να αποκτήσει ο φίλος πιο ολοκληρωμένη άποψη...

...αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι το SAT1, από Astra....μπορεί ο φίλος να μην έχει δορυφορική λήψη...

attachment.php

attachment.php

:SFGSFGSF:

Τώρα έχει περισσότερες πληροφορίες ....μπορεί να αποφασίσει καλύτερα...

:offtopic: Υ.Γ.: Ο ΑΝΤ1 και το STAR έχουν καλό σήμα στο Ελληνικό???? :offtopic:

o Αντ1 εχει καλο το σταρ εχει παρεμβολες απο την ΝΕΤ και κανει γραμμες πολλες φορες
η νετ εχει χαλια σημα

νομιζω οτι εχει ξανα αναφερθει οτι s86 ειναι καλη στο τηλεοπτικο.
τωρα που εχει και 1000 η 46αρα,ποιος την πιανει!!!

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλά ..εσύ έχεις ενδογενή αδυναμία κατανόησης ...γενικώς και διαρκώς.

Εκτος απο εξπερ στις TV εισαι και εξπερ στους χαρακτηρες?

Μαθε να μιλας καλυτερα και να κανεις διαλογο...
Τους χαρακτηρισμους, στο σπιτι σου! Δε με ξερεις κι απο χθες...!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εγώ μία τηλεόραση έχω και μόνο γι´αυτή μπορώ να πω τη γνώμη μου.....ναι, είμαι υπέρ κάποιων PLASMA και κατά ορισμένων LCD.

Και εγω ειμαι υπερ των περισσοτερων πλασμα και υπερ καποιων LCD.

Aυτες οι καποιες LCD ομως που ειμαι υπερ μπορει να στοιχιζουν κατι παραπανω αλλα "πετανε" σε απόδοση.

Τωρα αν μιλαμε για 800-1500 ευρω για εμενα η αγορα πλασμα αποτελει μονοδρομο για το μεγεθος και την εικονα που προσφερουν.

Εκτος αν καποιος θελει να "απολαμβανει" εικονα σε 32αρα LCD....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκο

Και εγω ειμαι υπερ των περισσοτερων πλασμα και υπερ καποιων LCD.

Aυτες οι καποιες LCD ομως που ειμαι υπερ μπορει να στοιχιζουν κατι παραπανω αλλα "πετανε" σε απόδοση.

Τωρα αν μιλαμε για 800-1500 ευρω για εμενα η αγορα πλασμα αποτελει μονοδρομο για το μεγεθος και την εικονα που προσφερουν.

Εκτος αν καποιος θελει να "απολαμβανει" εικονα σε 32αρα LCD....

Δηλαδή εμείς συμφωνούμε...και δεν θα τσακωθούμε???? :flipout::flipout:

-bye-

Για να συμβουλεψεις καποιον στο τι τηλεοραση να παρει, πρεπει απαραιτητα να γνωριζεις
1)ποιο ειναι το εισοδημα του
2)το σπιτι του
Πχ θα πεις σε καποιο με 5000 ευρω μηνιατικο και παρα πολυ φωτεινο σπιτι οτι η ιδανικοτερη ειναι η ΡΧ80?
(σε πολυ φωτεινο χωρο η χειροτερη lcd εχει καλυτερο μαυρο απο Kuro,αφου με τον ηλιο απεναντι σε πλασμα οχι μονο δεν υπαρχει μαυρο,αλλα ουτε καν εικονα)

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

.... Πχ θα πεις σε καποιο με 5000 ευρω μηνιατικο και παρα πολυ φωτεινο σπιτι οτι η ιδανικοτερη ειναι η ΡΧ80?....

Φίλε focus, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, ...οπότε ας απαντήσω για το τι θα έκανα εγώ....

...φυσικά όχι.....με 5.000 παίρνει ότι θέλει, οπότε η ΡΧ80 διαγράφεται αυτομάτως...

....εγώ ήμουν σαφέστατος .... μιλάω και συγκρίνω τηλεοράσεις των 1.000 για χαμηλούς εισοδηματίες......και συ μου φέρνεις παράδειγμα ανθρώπους με εισόδημα 5.000 / μηνιαία?????

...αλήθεια εσύ ποιά θα του πρότεινες???

Οχι σε σενα συμπαθη φιλε czoun, απλα βλεπω πολλους να ειναι απολυτοι στις αποψεις τους, και το χειροτερο να χλευαζουν οποιο τολμα να εκφερει διαφορετικη γνωμη.Και δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους ανηκουν στους λεγομενους plasmaτακηδες...
Προσωπικη γνωμη μπορει να εχει οποιοσδηποτε εχει δει κ επεξεργαστει καποιο καταναλωτικο προιον.
Δεν ειναι αλλωστε και θεμα πυρηνικης φυσικης...
:coool:

.Και δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους ανηκουν στους λεγομενους plasmaτακηδες...

...καποιοι δε απο αυτους σε κανουν να οργιζεσαι τοσο ωστε να σκεφτεσαι να απαντησεις με τροπο που θα σε οδηγησει σε μονιμο ban

Δυστυχως παλαιοτερα καποιος διαχειριστης μου εστειλε pm οτι θα προσεχει καποια ατομα ιδιαιτερα αλλα δυστυχως μετα απο εμενα , τον Rivers και τωρα τον Energy τα πραγματα εχουν ξεφυγει..

εχω κανει ηδη 3 report post για συγκεκριμενο μελος....ειδωμεν

Last edited:

ηρθαν την ειδαν παραδεχτηκαν οτι υπαρχει προβλημα αλλα την αλλη μερα με πηρε ο ιδιος ο τεχνικος τηλεφωνο και μου ειπε οτι το κανουν ολες -βεβαια δεν τσιμπησα και του ειπα να το δει καλυτερα ετσι αποδειχτηκαν π...ολογιες αυτα που ελεγε εφοσον σημερα μου ειπαν οτι επισκευαστηκε μετα απο 5 μερες στο service- την τεταρτη που θα ερθει θα πω τα υπολοιπα:violent-smiley-030::FSGSFGS4: