μένω Θεσσαλονίκη οπότε...και η κινηση ειναι αριστη και το μαυρο πιο μαυρο και απο το σκοταδι
κανενα απολυτως προβλημα
αν εισαι κοντα στο Ελληνικο περνα μια βολτα
![]()
και η κινηση ειναι αριστη και το μαυρο πιο μαυρο και απο το σκοταδι
δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους, ούτε να σου πει κάποιος τι να σου αρέσει.Εγω δε καταλαβαινω καποιους που πρεπει να μου επιβαλουν το σωστο... και οχι αυτο που μου αρεσει (το ιδανικο για τα ματια μου)...
Μια ζωη την εχουμε... αν ειναι και στην ψυχαγωγια να μη ψαχνουμε το εντυπωσιακοτερο, ομορφοτερο (εστω και τεχνιτο) αλλα το σωστο... καηκαμε!
ο φίλος adi32 μιλάει για την SAMSUNG LE46S86B LCD TV 46'.Συγνώμη, μιλάμε για SAMSUNG ???
Μήπως θα ήταν εύκολη και καμμία φωτο από ΑΝΤ1 ή γενικά επίγειο ελληνικό κανάλι, για να αποκτήσει ο φίλος πιο ολοκληρωμένη άποψη...
...αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι το SAT1, από Astra....μπορεί ο φίλος να μην έχει δορυφορική λήψη...
Καλά ..εσύ έχεις ενδογενή αδυναμία κατανόησης ...γενικώς και διαρκώς.
Εγώ μία τηλεόραση έχω και μόνο γι´αυτή μπορώ να πω τη γνώμη μου.....ναι, είμαι υπέρ κάποιων PLASMA και κατά ορισμένων LCD.
Και εγω ειμαι υπερ των περισσοτερων πλασμα και υπερ καποιων LCD.
Aυτες οι καποιες LCD ομως που ειμαι υπερ μπορει να στοιχιζουν κατι παραπανω αλλα "πετανε" σε απόδοση.
Τωρα αν μιλαμε για 800-1500 ευρω για εμενα η αγορα πλασμα αποτελει μονοδρομο για το μεγεθος και την εικονα που προσφερουν.
Εκτος αν καποιος θελει να "απολαμβανει" εικονα σε 32αρα LCD....
3)Την γυναίκα του!
.... Πχ θα πεις σε καποιο με 5000 ευρω μηνιατικο και παρα πολυ φωτεινο σπιτι οτι η ιδανικοτερη ειναι η ΡΧ80?....
.Και δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους ανηκουν στους λεγομενους plasmaτακηδες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.