Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

και μετα καποιοι κατηγορουν τους αλλους οτι παιρνουνε ποσοστα :BDGBGDB55:.
τι να πουμε για μερικους που γραφουν ανακριβειες καντε αν θελετε αρνητικη διαφημιση αλλα με σωστα στοιχεια δεν πειθετε μερικοι με τιποτα. Κατι τετοιες βλακειες διαβαζα πριν απο 2 μηνες και ειχα απορριψει τις πλασμα ευτηχως που πηγα και τις ειδα απο κοντα ας ειναι καλα οι ανθρωποι που με αφησαν να τις τεσταρω και μου ειπανε και 3 πραγματα παραπανω και μου ανοιξανε τα ματια

Εξκιούζ μι...:grandpa:

....Αρ γιου τοκιν του μι....:huh2:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εξκιούζ μι...:grandpa:

....Αρ γιου τοκιν του μι....:huh2:

ι μ τοκιν του δι αδερς δε ι νοου

αυτοι που γραφουν περι burn in , θορυβων και προσπαθουν να βγαλουν σκαρτη τη τεχνολογια πλασμα επειδη καποιες παρτιδες βγηκανε προβληματικες οπως συμβαινει με πολλα προιοντα , και υστερα τι λενε σε μενα που μιλαω με στοιχεια οτι παιρνω ποσοστα απο τις πωλησεις :smash:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ειδα και το πρωτο μου bly ray αψογη εικονα αψευγαδιαστη ακομα και απο το μισο μετρο που τραβηχτηκαν οι φωτος (οι φωτος της ψηφιακης μου αδικουν την ποιοτητα στην πραγματικοτητα ειναι ακομα καλλιτερα)

Θα θελα να ξερα τι πουλανε με αυτο το 1080p μαρκετινιστικο τρυκ ισα για να διακαιολογουνε τα εξοδα διαφημισεων.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο ειναι καλη εικονα bluray???
Νταξ... το πρωτο σου ειναι... οταν αποκτησεις εμπειρια 2 ετων... ελα να κανουμε κουβεντα... προς το παρον... η ΡΧ80 ειναι αρκετη για αυτο που μπορεις να δεις... μη σε ζαλησουμε με παραπανω... ασε καποιους αλλους να επιλεγουν 1080p...
(που να δεις και bluray σε samsung R9 τι θα ελεγες...)!!!

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Τι ακριβώς συμπεράσματα εξάγετε παιδιά από τις φωτό μιας τηλεόρασης που παίζει κάτι, οτιδήποτε, όσο καλές κι αν είναι αυτές (που οι περισσότερες δεν είναι, όταν είναι τραβηγμένες με απλές compact μηχανές); Σα να μου λέει κάποιος ότι εξάγει συμπέρασμα για την ποιότητα ενός κινηματογράφου από το cam που τράβηξε κάποιος εκεί μέσα και το κυκλοφόρησε σε torrent...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο ειναι καλη εικονα bluray???
Νταξ... το πρωτο σου ειναι... οταν αποκτησεις εμπειρια 2 ετων... ελα να κανουμε κουβεντα... προς το παρον... η ΡΧ80 ειναι αρκετη για αυτο που μπορεις να δεις... μη σε ζαλησουμε με παραπανω... ασε καποιους αλλους να επιλεγουν 1080p...
(που να δεις και bluray σε samsung R9 τι θα ελεγες...)!!!

Τι να αποκτησω καημενε αν εχεις εσυ px80 εγω ειμαι παπας βενεδικτος θα πρεπε να ξερες καλλιτερα απο μενα τι εικονα βγαζει η Px80 στις τοσες ωρες που την εχεις.
Οσους και να ρωτησεις εδω ειτε χρηστες ειτε αυτους που ξερουν θα σου πουν τα καλλιτερα μονο εσυ λες τα αντιθετα απο την πρωτη δηθεν μερα που την αγοαρασες.
Βεβαια εσυ επικαλεστηκες οτι εχεις px80 για να τρυπωσεις στο topic και να κανεις flame υπερ των lcd.
Kαι να πω οτι μιλας με στοιχεια , με προσωπικες εκτιμησεις δηλαδη οπως σε βολευει
Μια ψηφιακη μηχανη οσο καλη και να ειναι δεν μπορει να αποτυπωσει την πραγματικοτητα σε τετοια δυσκολα πλανα ληψης οπως ειναι η τηλεοραση σε λειτουργια παντα θα ειναι χειροτερη ολοι το ξερουν αυτο.

Ριξε αλλη μια ματια να μαθεις το μαθημα σου καλα http://www.google.com/translate?u=h...acts.eu/facts/size/&hl=el&ie=UTF8&sl=en&tl=el pionner ξε pionner ειναι Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΡΚΑ στον πλανητη σε PANEL ειτε το αποδεχονται τα ΕΜΠΕΙΡΑ ματια σου ειτε ΟΧΙ-bye- , φτανει που εχει καθολοικη αποδοχη απο ειδικους και χρηστες.

Αν αμφισβητεις την ερευνα ευχαριστως βρες μας αντιστοιχη των lcd panel να συγκρινουμε αξιοπιστιες αρθρων αν δεν βρεις καλο να αποδεχτεις την ΕΡΕΥΝΑ αλλιως καταντας εμπαθης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο ειναι καλη εικονα bluray???.....

Σωστά τα λες....αλλά, κατά τη γνώμη μου, μερικές φορές οι φωτογραφίες δεν δείχνουν την πραγματικότητα....για παράδειγμα...στο post # 978...υπάρχουν κάποιες άλλες φωτογραφίες...από άλλο forum...και άλλο χρήστη.....οι οποίες δεν ξέρω αν είναι καλές...αλλά από του Trisalon είναι ομολογουμένως καλύτερες....

42 PX 80E + BRD PS3 1080/24HZ - PHOTOS

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...php?p=13537727

Στο παραπάνω thread υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες....

Attachments

• BRD PS3 1080_24HZ - 1a.jpg
    BRD PS3 1080_24HZ - 1a.jpg
    2.3 KB · Views: 138
  • BRD PS3 1080_24HZ - 2b.jpg
    BRD PS3 1080_24HZ - 2b.jpg
    2.5 KB · Views: 129
  • BRD PS3 1080_24HZ - 3c.jpg
    BRD PS3 1080_24HZ - 3c.jpg
    2.8 KB · Views: 131
  • BRD PS3 1080_24HZ - 4d.jpg
    BRD PS3 1080_24HZ - 4d.jpg
    3 KB · Views: 128
  • BRD PS3 1080_24HZ - 5e.jpg
    BRD PS3 1080_24HZ - 5e.jpg
    2.2 KB · Views: 133
Last edited:

Sorry...κάποια κοτσάνα έκανα..:smash:......με τις φωτο και δεν εμφανίζονται μεγάλες ...γι´αυτό αν κάποιος θέλει να τις δει σε μεγαλύτερο μέγεθος...θα πρέπει να πάει στο post # 978...

Λένε τα παιδιά οτι το buzzing είναι εγγενές στις πλασμα και αυξομειώνεται με την φωτεινότητα... καρδιακοί θε γίνουμε. Να προσέχουμε το burn-in, να βλέπουμε αν βγάζει μωβ λουρίδες, να κάνει σαν ψυγείο, να κυττάμε και το λογαριασμό της ΔΕΗ...... πώς μετά να απολαύσουμε την καταπληκτική εικόνα βρε παιδιά;;;;;;;

Αποφασίζεις....ή θα είσαι άρρωστος και δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα στη ζωή σου ή θα καθίσεις επί του καναπέως, θα πάρεις πιτσόμπυρα και θα ευχαριστηθείς εικόνα. Εχθές εγώ πάντως γονάτισα βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ για...γουστέρες (κοινώς σαύρες). Που να είχα και άριστο σήμα.

Eβαλα την φωτεινοτητα στο τερμα και κολλησα το αυτι πισω στην px8..Aκρα του ταφου σιωπη...Με το burn in δεν εχει προβλημα....Μεχρι 2 ωρες σε στατικη εικονα ιχνος δεν αφησε...Και την εχω και αστρωτη με λιγες ωρες(60 συνολο)....Μωβ λουριδες δεν βγαζει (ακομα) και απο ρευμα καιει καπου 200 watt και κατι( τριχες δηλαδη)..Οσον αφορα την εικονα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ειτε σε τηλεοπτικο σημα ειτε σε απλο dvd με scart...Σε high definition λενε οτι ειναι ακομα καλυτερη(δεν ειδα-δεν ξερω).......ΠΑΡΤΗΝ ΑΦΟΒΑ (37PX8E-650 ΕΥΡΩ)....Εχει και 2 χρονια εγγυηση....

Άντε!!!!Γίνονται τέτοια πράγματα??? Εγώ νόμιζα ότι όλα τα plasmata απευθύνονται σε μαζόχες που τους αρέσουν τα παραπάνω. ΑΑΑΑ δεν παίζω...θα την γυρίσω πίσω την δικιά μου....

Ευχαριστώ για τη διόρθωση ....είπα βλακεία ....δεν το γνώριζα....ανακαλώ και διορθώνω....το BUZZING...

BUZZING

Αφού εμφανίστηκε σε ένα μοντέλο και στο παρελθόν...τότε υπάρχει παντού...!!!!..

(ανεξάρτητα τιμής, μοντέλου, εταιρίας)....(δεν εξαιρούνται οι KURO γιατί εκεί κάνουν.....οι κόκορες...ΚΙ,ΚΙ,ΡΙ,ΚΟΥ)

LOOOOOL Γειά σου Χρήστο με τα ωραία σου!!!!

Τι ακριβώς συμπεράσματα εξάγετε παιδιά από τις φωτό μιας τηλεόρασης που παίζει κάτι, οτιδήποτε, όσο καλές κι αν είναι αυτές (που οι περισσότερες δεν είναι, όταν είναι τραβηγμένες με απλές compact μηχανές); Σα να μου λέει κάποιος ότι εξάγει συμπέρασμα για την ποιότητα ενός κινηματογράφου από το cam που τράβηξε κάποιος εκεί μέσα και το κυκλοφόρησε σε torrent...

Πολύ σωστό και το έχω επισημάνει και παραπάνω...

Φιλικά ο Πασχάλης και το plasma του

Πω,πω χαμος γινεται με τις αποψεις...
Εγω την εχω πανω απο μηνα, ολα πανε μια χαρα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτο που πληρωσα. Δεν καταλαβαινω κ πολλα απο χαρακτηριστικα, τεχνολογιες κ αλλα διαφορα νουμερα. Καταλαβαινω αυτο που βλεπω κ αυτο που πληρωνω. Οταν εψαχνα ΤV ειδα μια ΒRAVIA να παιζει ΒluRay κ το καταλαβα αμεσως οτι ειναι ανωτερη, στα BluRay τουλαχιστον, απο την PX80 οπως επισης καταλαβα αμεσως οτι ειναι 2,5 φορες ακριβοτερη....
Επαναλβανω ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε σχεση τιμης-αποδοσης

Πω,πω χαμος γινεται με τις αποψεις...
Εγω την εχω πανω απο μηνα, ολα πανε μια χαρα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτο που πληρωσα. Δεν καταλαβαινω κ πολλα απο χαρακτηριστικα, τεχνολογιες κ αλλα διαφορα νουμερα. Καταλαβαινω αυτο που βλεπω κ αυτο που πληρωνω. Οταν εψαχνα ΤV ειδα μια ΒRAVIA να παιζει ΒluRay κ το καταλαβα αμεσως οτι ειναι ανωτερη, στα BluRay τουλαχιστον, απο την PX80 οπως επισης καταλαβα αμεσως οτι ειναι 2,5 φορες ακριβοτερη....
Επαναλβανω ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε σχεση τιμης-αποδοσης

Σωστός, σωστότερος, σωστότατος.

Α! Σου είπα ότι είσαι σωστός? Αν δεν σου είπα ότι είσαι σωστός τότε...είσαι σωστός.

Φιλικά Πασχάλης (ο σωστός)

dimogrec.......-bye-

Ο καλύτερος του χωριού....:SFGSFGSF:......:ernaehrung004:

Σου σωστήθηκα .....δεν σου σωστήθηκα....Χρήστος....καλημέρα τι κάνετε...καλά ευχαριστώ .....το ίδιο εύχομαι και δι' υμάς...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Σωστά τα λες....αλλά, κατά τη γνώμη μου, μερικές φορές οι φωτογραφίες δεν δείχνουν την πραγματικότητα....

Ποτέ μια φωτογραφία αναρτημένη στο Internet δεν δείχνει την πραγματικότητα.
Ακόμη και αν η λήψη έχει γίνει από επαγγελματία.

Γιατί;

Γιατί α) όλοι μας έχουμε διαφορετικά monitors, β) το 99% αυτών είναι ακαλιμπράριστα, γ) άλλο δείχνει η TV, άλλο λαμβάνει η μηχανή, άλλο βλέπει και ανεβάζει στο monitor του ο χρήστης πηγή, άλλο κατεβάζει και βλέπει ο χρήστης δέκτης.

Σε πολύ απλά Ελληνικά.

panny pz80

rwp37s.jpg

philips 1080p?

DSCI0097.jpg

pioneer 5070
tv2.jpg

crt?................πολυ ωραιος
my_setup4.jpg

και η γυναικια τηλεοραση

424660034_4ad3e67333_b.jpg

το δικο μεγεθος:70" sony SXRD
2157107134_df058b65b7_o.jpg

να και οι περιφημες vizio
1324.jpg

sharp?

το δικο μου setup....χμ......οχι ακριβως

tita.jpg

να και μια μη σου σβησει
Mitsu WD-52631
jan08pic4.jpg

ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος αλλα εαν...να μεταφερθει.

Last edited:

Τι να αποκτησω καημενε αν εχεις εσυ px80 εγω ειμαι παπας βενεδικτος θα πρεπε να ξερες καλλιτερα απο μενα τι εικονα βγαζει η Px80 στις τοσες ωρες που την εχεις.
Οσους και να ρωτησεις εδω ειτε χρηστες ειτε αυτους που ξερουν θα σου πουν τα καλλιτερα μονο εσυ λες τα αντιθετα απο την πρωτη δηθεν μερα που την αγοαρασες.
Βεβαια εσυ επικαλεστηκες οτι εχεις px80 για να τρυπωσεις στο topic και να κανεις flame υπερ των lcd.
Kαι να πω οτι μιλας με στοιχεια , με προσωπικες εκτιμησεις δηλαδη οπως σε βολευει
Μια ψηφιακη μηχανη οσο καλη και να ειναι δεν μπορει να αποτυπωσει την πραγματικοτητα σε τετοια δυσκολα πλανα ληψης οπως ειναι η τηλεοραση σε λειτουργια παντα θα ειναι χειροτερη ολοι το ξερουν αυτο.

Ριξε αλλη μια ματια να μαθεις το μαθημα σου καλα http://www.google.com/translate?u=h...acts.eu/facts/size/&hl=el&ie=UTF8&sl=en&tl=el pionner ξε pionner ειναι Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΡΚΑ στον πλανητη σε PANEL ειτε το αποδεχονται τα ΕΜΠΕΙΡΑ ματια σου ειτε ΟΧΙ-bye- , φτανει που εχει καθολοικη αποδοχη απο ειδικους και χρηστες.

Αν αμφισβητεις την ερευνα ευχαριστως βρες μας αντιστοιχη των lcd panel να συγκρινουμε αξιοπιστιες αρθρων αν δεν βρεις καλο να αποδεχτεις την ΕΡΕΥΝΑ αλλιως καταντας εμπαθης
Και ο Χιτλερ δικαιολογουσε γιατι εκανε τους ευραιους σαπουνι, δε παει να πει οτι θα το δεχτω κιολας...!

Οσο για το αλλο...
:hahaha: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=497236&postcount=1059

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Καποιος mod να τον μαζεψει λιγο...

Last edited:

pioneer 50" kuro

HP_bluray4.jpg

καλυτερη φωτογραφια προσωπου που εχω δει απο τηλεοραση παντα.

Crank_Bluray_1080i.jpg

And the CRT I was using previously, a Sony 34XBR960 HDTV, I have no plans to get rid of it tho

Και ο Χιτλερ δικαιολογουσε γιατι εκανε τους ευραιους σαπουνι, δε παει να πει οτι θα το δεχτω κιολας...!

Αν είσαι Εβραίος.........δεν θα δεχτείς καμία δικαιολογία....!!!!

Αν είσαι Χιτλερικός.....όχι μόνο θα τον δικαιολογείς....αλλά θα βγεις στους δρόμους και θα φωνάζεις ...ή γιατί δεν πρόλαβε να τους ξεπαστρέψει όλους....ή να ξανανοίξουν οι βιομηχανίες κατασκευής σαπουνιών από Εβραίους!!!!

Έτσι είναι ......γι´αυτό υπάρχουν ακόμα ......και Χιτλερικοί ....και Εβραίοι...!!!!

Οσο για το αλλο...
:hahaha: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=497236&postcount=1059

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Καποιος mod να τον μαζεψει λιγο...

Η ερευνα κατι ξερει απο σενα παραπανω που εισαι εμπαθης με την συγκεκριμενη τεχνολογια , δεν μπορεις να αμφισβητεις μια μελετη επειδη δεν σου αρεσει ,βρες πειστικα επιχειρηματα να την αντικρουσεις η μελετες που αποδεικνειουν το αντιθετο.
Αλλιως εκτειθεσαι ΑΝΕΠΑΡΝΟΘΩΤΑ
Και αστους εβραιους ησυχους εκει εξαντληται η επιχειρηματολογια σου στις φωνες και την φιμωση.

Thanks guys. Τρέχω να την πάρω!
Μαύρο στους αναποφάσιστους...