Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παίδες, ερώτηση που μόλις μου ήρθε στο κεφάλι :damnyou:

PIP έχει η τηλεόρασή μας ή όχι?? Οχι ότι το χρησιμοποιώ, αλλά έτσι εντελώς ενημερωτικά.

Όχι, δε νομίζω πως έχει ΡΙΡ.

...ο μετρητής μετράει και τις ώρες που είναι η τηλεόραση σε stand by....όχι μόνο όταν είναι ανοιχτή...:ernaehrung004:

Μαλλον κανεις λαθος, μετραει μονο οσες ωρες ειναι ανοιχτη -bye-

Μήτσε...να πω την αλήθεια δεν το έχω τεστάρει εγώ ο ίδιος....

...κάπου στο forum το είχα διαβάσει παλαιότερα...αλλά αφού είναι τσάμπα η δοκιμή...θα το δοκιμάσω...για να ξέρουμε ακριβώς τι γίνετε....

Υ.Γ.: Εκτός κι αν το έχεις δοκιμάσει στη ΡΧ70...οπότε να μην παιδεύομαι...-bye-

Στην PX70 μετραει ωρες μονο οσο ειναι ανοιχτη.

Αλλιως θα επρεπε να εχω 5000 ωρες, αφου την κλεινω απο το κουμπι μονο οταν παω διακοπες (ξερω θα μου πειτε τωρα για σπαταληση ενεργειας...)

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστο μην παιδεύεσαι. Ο dbokos έχει δίκαιο.

Αφού έχουν έτσι τα πράγματα...ο φίλος aragorn...με 300 ώρες σε δύο εβδομάδες (περίπου 20 ώρες / μέρα)....

...είναι ο πλέον hardcore tester...:music-smiley-005:

Παίζει από το χάραμα, έως σχεδόν το χάραμα, άσχετα αν δεν υπάρχει κανείς απέναντί της όλες αυτές τις ώρες!

Απάντηση: Panasonic : Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ PANASONIC TH-37PX80E Η' ΤΗΝ SAMSUNG LE 37A558 .
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Formula 1 - Uncharted Drake Fortune - Metal Gear 4

Re: Απάντηση: Panasonic : Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ PANASONIC TH-37PX80E Η' ΤΗΝ SAMSUNG LE 37A558 .
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Τοσες εικονες και τοσοι χρηστες εχουνε παρει την πχ80 συν οτι τα ποστς εχουνε φτασει τα περισσοτερα απο καθε αλλη τηλεοραση τι αλλο θες να σου πουμε ?
τα αυτονοητα αν θες την γνωμη μου πηγαινε δες την πχ80 απο κοντα να πειστεις ο ιδιος γεματος ο τοπος ειναι απο δαυτες

Οι πρώτες εντυπώσεις από την 37PX8E είναι άριστες. Δηλαδή απορώ πώς τόσο καιρό έβλεπα με την προηγούμενη (καλά ήταν μια THOMSON LCD 30" 4 χρόνων που δεν συγκρίνεται βέβαια με τίποτα...). Πέρα από αυτό όμως μου είναι αδιανόητο γιατί κάποιος να δώσει 649 ευρώ και να πάρει μια σύγχρονη LCD 32". Εντελώς αδιανόητο...!

Χρώματα φυσικά. Μαύρο αληθινό. Κίνηση φυσική. Ήχος πολύ καλός. Συνδέσεις επαρκέστατες. Με ταινίες (και Blu Ray 1080p/24 fps) θαυμάσια. Δεν νομίζω ότι στις 37" έχει νόημα μεγαλύτερη ανάλυση. Η καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα. Με δυό λόγια είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν διάβαζα τα σχόλια του Χρήστου (czoun) έλεγα "υπερβάλει". Τώρα λέω τα ίδια εγώ. Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για μια πολύ φτηνή τηλεόραση που σε απόλυτες επιδόσεις δεν συγκρίνεται με καμμιά LCD. Για να το θέσω αλλιώς: Μια καλή LCD έχει μια πολύ καλά φτιασιδωμένη ομορφιά ενώ η PX έχει φυσική ομορφιά. Μετά τον πρώτο εντυπωσιασμό η διαφορά κάνει μπάμ.

Θερμά ευχαριστώ για την βοήθειά σας στο να επιλέξω κάτι που πραγματικά αξίζει...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρώματα φυσικά. Μαύρο αληθινό. Κίνηση φυσική. Ήχος πολύ καλός. Συνδέσεις επαρκέστατες. Με ταινίες (και Blu Ray 1080p/24 fps) θαυμάσια. Δεν νομίζω ότι στις 37" έχει νόημα μεγαλύτερη ανάλυση.

Θερμά ευχαριστώ για την βοήθειά σας στο να επιλέξω κάτι που πραγματικά αξίζει...

ηρθε προχθες ενα γνωστος και ειδαμε ποδοσφαιρο στο ΝΕΤ,εχει μια 32αρα samsung,δεν θυμοταν μοντελο,αγορασμενη πριν ενα χρονο, και εμεινε εκπληκτος απο την εικονα που ειδε στην px70 και την αισθηση που του αφησε η τηλεοραση γενικα.
οταν τον ρωτησα,τι ηταν αυτο που του εκανε εντυπωση,μου ειπε η κινηση κι τα φυσικα χρωματα,στην δικια του ελεγε οτι του φαινονται ψευτικα μετα απο λιγο καιρο.

τεσπα,καλες θεασεις και καλοριζικη

Όταν διάβαζα τα σχόλια του Χρήστου (czoun) έλεγα "υπερβάλει".....

:grinning-smiley-043....-bye-

Σωστά είχες αμφιβολίες.... ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει...και για οποιοδήποτε λόγο θέλει....!!!...;)

ηρθε προχθες ενα γνωστος .......
οταν τον ρωτησα,τι ηταν αυτο που του εκανε εντυπωση,μου ειπε η κινηση κι τα φυσικα χρωματα,στην δικια του ελεγε οτι του φαινονται ψευτικα μετα απο λιγο καιρο.

Ψεματα ελεγε.

Μηπως ηταν ο Χρηστος και θελετε να στησετε παγιδα στους LCD-αδηκες? :Banane0:

Δημήτρη (αν εννοείς εμένα), μακάρι να έμενα στην Κρήτη....!!!

...κι ας μην είχα, όχι τηλεόραση...αλλά ούτε ρεύμα....:SFGSFGS5:

Ψεματα ελεγε.

Μηπως ηταν ο Χρηστος και θελετε να στησετε παγιδα στους LCD-αδηκες? :Banane0:

οχι βρε,απλα δεν την ειχε ρυθμισει σωστα,απο οτι καταλαβα.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Νομιζω οτι ολοι το λενε οτι και η 37 και η 42PX80 ειναι για τα λεφτα τους κορυφαιες επιλογες.

Μακαρι να εβγαζε η Panasonic και 50PX80 αντι για την "κουτση" PX8.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Νομιζω οτι ολοι το λενε οτι και η 37 και η 42PX80 ειναι για τα λεφτα τους κορυφαιες επιλογες.

Μακαρι να εβγαζε η Panasonic και 50PX80 αντι για την "κουτση" PX8.

αμα εγραφε και sony θα ηταν η απολυτη επιλογη και χωρις ....για τα λεφτα τους.......-bye-