Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

....εχει μια 32αρα samsung,δεν θυμοταν μοντελο,αγορασμενη πριν ενα χρονο....

...αν είχε την ίδια σε 40άρα ...ή σε 46άρα...????

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αφηστε τα αυτα σκοτεινοι τυποι !!! Μας εχετε ζαλισει με τις πλασμα και παρε πλασμα, τι ωραια εικονα εχουν κλπ

Ουτε 100Hz δεν εχουν :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

αμα εγραφε και sony θα ηταν η απολυτη επιλογη και χωρις ....για τα λεφτα τους.......-bye-

......

...αν είχε την ίδια σε 40άρα ...ή σε 46άρα...????

:nounder:

οι εντυπωσεις του απο τα μαγαζια δεν ηταν οι καλυτερες για τις lcd.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

αμα εγραφε και sony θα ηταν η απολυτη επιλογη και χωρις ....για τα λεφτα τους.......-bye-

Απολυτη επιλογη δεν υπαρχει αλλα αν υπηρχε μαλλον θα ηταν καποια Kuro LX αν μιλαμε για πλασμα.

αλλο επιλογη και αγορα τηλεορασης, και αλλο κορυφαια τηλεοραση με οτι συνεπαγεται χρηματικα αυτο.

θαρρω πως εδω συμφωνουμε ολοι.

Αφηστε τα αυτα σκοτεινοι τυποι !!! Μας εχετε ζαλισει με τις πλασμα και παρε πλασμα, τι ωραια εικονα εχουν κλπ

Ουτε 100Hz δεν εχουν

η δικια σου παντως δεν εχει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Νομιζω οτι ολοι το λενε οτι και η 37 και η 42PX80 ειναι για τα λεφτα τους κορυφαιες επιλογες.

Μακαρι να εβγαζε η Panasonic και 50PX80 αντι για την "κουτση" PX8.

Υπάρχει η 50PG6000 που δεν μας χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξαν

Γυρίσαμε όλο τον κόσμο να σου βρούμε PIP/PAP και εσύ θα καταλήξεις στην PG6000 ? :flipout:

Από PIP/PAP μόνο samsung και ακριβές πανασόνικ ...

ΥΓ με βλέπω panasonakia 42 px80 ... το PiP μάλλον είναι αχρείαστο feature ...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μακαρι να εβγαζε η Panasonic και 50PX80 αντι για την "κουτση" PX8.

Δεν νομιζω οτι οι περσισσοτεροι εχουν χωρο για τοσο μεγαλη τηλεοραση οι περισσοτεροι ειτε σε 37 ειτε σε 42 πανε αντε 46 το πολυ

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η Οποια κουτση 50px8e χρησιμοποιει τον επεξεργαστη εικονας v-real 3 των px80 που ειναι και η σημαντικοτερη διαφορα μεταξυ των 2 σειρων....Τωρα γιατι επελεξε να την βγαλει σε px8 εκδοση ΜΟΝΟ- αυτο η panasonic το ξερει....

...κι ας μην είχα, όχι τηλεόραση...αλλά ούτε ρεύμα....:SFGSFGS5:

εχουμε ρευμα βρε,μην φοβασαι το σκοταδι,plasmaτοπονηρουλη.

υ.γ εχω κανει και τρια μπανια φετος....η γυναικα μου,μου λεει συνεχεια .....φτου μην σε ματιασω,αλλα σκεφτεται σιγανα, αρωστος ειναι αυτος..... αλλα δεν ξερει γιατι ομως...χε...χε

:flipout::flipout:

Last edited:

Η Οποια κουτση 50px8e χρησιμοποιει τον επεξεργαστη εικονας v-real 3 των px80 ......

Χμμμ...ίντρεστινγκ...βέρι ίντεστρινγκ...στοιχείο, φίλε Στέφανε...:ernaehrung004:

....η γυναικα μου,μου λεει συνεχεια .....φτου ....

...μη σε ματιάσω....:eek:

...ξελευτερία...:vroam:

...και βγαίνω...κι άμα σε πετύχω πουθενά, αλίμονο σου.....:slapface:

...μασκαρά, ανεπρόκοπε...που ξημεροβραδιάζεσαι στο avclub....:a0210:

....ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΝΙΑ...!!!!!...:SFGSF8:

:flipout:....-bye-

:bang:.......:a0210:.....:grinning-smiley-043.....-bye-

Thnx...!!!

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γεια σας παιδιά,έχτες πήρα την 37px80.Την δοκίμασα σε τηλεοπτικό σημα και οι εντυπώσεις μου ειναι πολύ καλές.Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.Όταν έλεγα ότι θέλω να πάρω τηλεόραση όλοι μου έλεγαν να πάρω lcd αλλά εγώ διαβάζοντας αυτό το thread κόλλησα με την πανασόνικ.Όταν πήγα σε μαγαζί για να την αγοράσω μου λέει η πωλήτρια καλά εδώ η τεχνολογία έχει προχωρήσει μπροστά με τις lcd και εσύ θέλεις plasma που είναι προηγούμενη τεχνολογία;εγώ όμως ειχα αποφασίσει και δεν μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη.Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που γράφετε και βοηθάτε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν τηλεοράσεις.Εμενα πιστεύω πως με βοηθήσατε πολύ.

έπρεπε να τις πεις , ότι καλή η LCD , αλλά η γριά έχει το ζουμί ...

Έπρεπε επίσης να πεις ότι η plasma ως πιο παλιά τεχνολογία είναι πολύ πιο προχωρημένη ...