Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ακόμα μεγαλύτερο μπλέξιμο....
Rivers μήπως υπερβάλεις με το "HD κλάσεις ανώτερο" ?
Βλέπει κανείς από εκείνους που παίζουν games στην PX80 "phosphor lag-trail " ?

.........βρε και εκει που έλεγα να βγω από τους αναποφάσιστους.....

Last edited:

W4000

- 4 χρονια εγγυση
-Αξιοπιστια Sony χωρις να ανησυχείς για πρασινες γραμμες κτλ.
- Μαυρο επιπεδου πλασμα , πολυ καλη κινηση με χαμηλη καταναλωση ρευματος
-Πολυ καλη σε SD και με HD κλασεις ανωτερο

Η PX80 παντως συστήνεται αν βλεπεις κυριως τηλεοπτικο σημα

γελασαμε και σημερα :BDGBGDB55: εδω την ποιοτητα εικονας της px80 οχι η κακομοιρα w4000 ουτε philips aurea δεν την φτανει που εχει 5 πλασια τιμη.
Μονο αν παρεις καμια καινουργια Led:grandpa: και αλλαξεις τεχνολογια

Xαθηκαμε αν περναμε τηλεοραση με βαση μιας απαρχιωμενης τεχνολογιας οπως ειναι τα αναλογικα καναλια σε καδρο 4¨3 κομμενα και ραμμενα για crt τηλεορασεις
Συντομα και αυτα πρεπει να παρουνε πορτα.
Oι τηλεορασεις αγοραζονται με βαση την υπαρχουσα τεχνολογια και οχι την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ
Θεαση dvd και blu ray σηματος και hd παιχνιδιων φυσικα
Αν θελω αναλογικα μενω στο crt Μου

Ακόμα μεγαλύτερο μπλέξιμο....
Rivers μήπως υπερβάλεις με το "HD κλάσεις ανώτερο" ?
Βλέπει κανείς από εκείνους που παίζουν games στην PX80 "phosphor lag-trail " ?

.........βρε και εκει που έλεγα να βγω από τους αναποφάσιστους.....

τιποτα , μονο tearing στην γρηγορη εναλλαγη τοπιου οταν κινεισαι δεξια η αριστερα σε Games οπως heavenly sword και drake fortune γιαυτο φταιει το Ps3

W4000

- 4 χρονια εγγυση
-Αξιοπιστια Sony χωρις να ανησυχείς για πρασινες γραμμες κτλ.
- Μαυρο επιπεδου πλασμα , πολυ καλη κινηση με χαμηλη καταναλωση ρευματος
-Πολυ καλη σε SD και με HD κλασεις ανωτερο

Η PX80 παντως συστήνεται αν βλεπεις κυριως τηλεοπτικο σημα

Καλά ο Rivers είναι γνωστός Σονάκιας. Αν υπήρχε αυτοκίνητο Sony με προδιαγραφές Yugo και του έλεγες να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό και μια Ferrari ή Lamborgini το Sony θα διάλεγε με κλειστά μάτια. :flipout:
Πάντως η W4000 είναι αρκετά καλή.

τιποτα , μονο tearing στην γρηγορη εναλλαγη τοπιου οταν κινεισαι δεξια η αριστερα σε Games οπως heavenly sword και drake fortune γιαυτο φταιει το Ps3

Ούτε εγώ παρατηρήσει κάτι και την έχω τεστάρει αρκετά.
Συμφωνώ Trisalon ότι είναι φοβερή τηλεόραση και για να προσφέρει τα ίδια μια Lcd πρέπει να την πληρώσει 500-700 ευρώ παραπάνω αλλά όχι ότι δεν την φτάνει μια Lcd με πενταπλάσια τιμή. Μην γινόμαστε υπερβολικοί. Χάνουμε το δίκιο μας.-bye-

Ούτε εγώ παρατηρήσει κάτι και την έχω τεστάρει αρκετά.
Συμφωνώ Trisalon ότι είναι φοβερή τηλεόραση και για να προσφέρει τα ίδια μια Lcd πρέπει να την πληρώσει 500-700 ευρώ παραπάνω αλλά όχι ότι δεν την φτάνει μια Lcd με πενταπλάσια τιμή. Μην γινόμαστε υπερβολικοί. Χάνουμε το δίκιο μας.-bye-

δεν χανεις κανενα δικιο μια τεχνολογια ειτε των 500 ειτε των 5000 ευρω οπως ειναι υπαρχουσα Lcd δεν μπορει να φτασει την ποιοτητα μαυρου, τα επιπεδα φωτεινοτητας , την ποιοτητα χρωματων 16 bit ουτε τους χρονους αποκρισης μιας πλασμα οπως ειναι H px80 ΑΣΧΕΤΩΣ τιμης:a0210:
Που να ειναι καλλιτερη η aurea σε τι χαρακτηριστικα? αφου σε ολα ειναι κατω

απλα η 5000 ευρω τηλεοραση θα εχει τα καλλιτερα χαρακτηριστικα για την υπαρχουσα τεχνολογια (lcd) χωρις ομως να μπορει να φτασει τη αλλη τεχνολογια (plasma) οσο φτηνη και να ειναι
Μην παιρνεις παραδειγμα τη τιμη πολλες φορες πουλαει ειτε ονομα ειτε διαφημιση...

Oι τηλεορασεις αγοραζονται με βαση την υπαρχουσα τεχνολογια και οχι την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ

Με αυτο που λες συμφωνω απολυτως γιατι υπαρχουσα τεχνολογια = Full ΗD και οχι 1024x768 που παραπεμπει σε αναλυση μεταξυ SD και HD.

Θυμαμαι μαλιστα οτι ακριβως αυτη την αναλυση ειχε ενα μονιτορ PC που ειχα το 1995...

http://en.wikipedia.org/wiki/XGA

Παντως και εγω αν ηθελα κατι οικονομικο και με αρκετα καλη αποδοση την PX8/80 θα αγοραζα , μαλιστα ηδη την εχω προτεινει για αγορα σε ενα φιλο μου που ενδιαφερεται για αγορα νεας τηλεορασης για θεαση τηλεοπτικου σηματος.

Καλά ο Rivers είναι γνωστός Σονάκιας. Αν υπήρχε αυτοκίνητο Sony με προδιαγραφές Yugo και του έλεγες να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό και μια Ferrari ή Lamborgini το Sony θα διάλεγε με κλειστά μάτια.

Nαι μονο που στην προκειμενη περιπτωση η W4000 ειναι και 30% ακριβοτερη οποτε αν η PX80 ειναι Skoda Octavia η W4000 ειναι BMW σειρα 3...

Last edited:

Με αυτο που λες συμφωνω απολυτως γιατι υπαρχουσα τεχνολογια = Full ΗD και οχι 1024x768 που παραπεμπει σε αναλυση μεταξυ SD και HD.

Θυμαμαι μαλιστα οτι ακριβως αυτη την αναλυση ειχε ενα μονιτορ PC που ειχα το 1995...

Παντως και εγω αν ηθελα κατι οικονομικο και με αρκετα καλη αποδοση την PX8/80 θα αγοραζα.

Πάντως και σε Hi Def τα πάει φανταστικά και καμιά φορά είναι να απορείς πως είναι δυνατόν μια τηλεόραση με ανάλυση 1024x768 να αποδίδει τόσο καλά. Φοβερά χρώματα, κρυστάλλινη εικόνα, sharp. Εντάξει δεν φτάνει μία καλή full Hd αλλά πιστεύω οτί την διαφορά την καταλαβαίνει κανείς από το 1,5 μέτρο και κάτω.

Καλα θεωριες δικες σου
Εχεις μπλεξει τις αναλυσεις του μονιτορ με της τηλεορασης
Οπως και οι πωλητες ενα πραγμα που πιπιλανε μαρκετινιστικους ορους full hd
Η τηλεοραση χρησιμοποιει P αναλυσεις οχι 1024 και λοιπα αυτα ειναι για ΜΟΝΙΤΟΡ
αλλο μηλα αλλο πορτοκαλια

Και hd ειναι οτι παραπεμπει σε ΑΝΑΛΥΣΗ 720P και πανω ξεπερνωντας την συμβατικη του dvd 576P.

Για να καταλαβεις τι παραλογα πραγματα λες
Δεν μπορει μια Υψηλης αναλυσης τηλεoραση = Hd ready να εχει 2 ειδων δηθεν αναλυσεων 1024χ768 και 1367χ720 ας φτιαξουνε και μια τριτη να δεσει το γλυκο καλλιτερα :music-smiley-005:

Ενα σημα 720π σε καλη τηλεοραση οπως κουρο δεν φτανει σε ποιοτητα ουτε αναλυση 1920 σε μονιτορ

η παρακουλουθηση μιας ταινιας η ενος παιχνιδιου ειναι πολυ καλλιτερη σε ενα μονιτορ απο μιας κουρο αφου η κουρο αν εξαιρεσεις τα υπολοιπα χαρακτηριστικα υπολειπεται πανυγηρικα στην αναλυση 1024 εναντι 1920
τι λες ισχυει κατι τετοιο?

Οποτε αυτες οι εικονες ειναι ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ αφου ειναι 1024
απλα λολλλλλλλλλλλ

θα ηθελα να ξερα ποιο ΦΥΝΤΑΝΙ επινοησε τετοιους TRENDY ορους για να χαρακτηρισει την ποιοτητα μιας τηλεορασης
ΑΚΟΥ ready:ADFADF1: και full :ernaehrung004:
Πως λεμε τηλεοραση ετοιμη για ολα η τα εχει ολα και συμφερει :twoguns:

Πως δενουνε τετοιοι χαζοι οροι με τα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας τηλεορασης τρεχα γυρευε

Ωραιες οι φωτο απο το DVD αλλα δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση για να μην χαλασουμε το νημα που ειναι για την PX80 και οχι για τις αναλυσεις , την W4000 κτλ.

Υπαρχουν αλλα νηματα πιο καταλληλα για αυτα που λεμε...

Μια ερωτησούλα παιδιά!

Η 37PX8, έχει EPG; Δουλεύει σωστά με τα ψηφιακά της Ελλάδος;

να τη χαρείς φίλε μου και καλές θεάσεις!!!!!!! czoun, ακόμα περισσότερη δουλειά για σένα................. Ο κατάλογος των κατόχων έχει μεγαλώσει αρκετά!!!!!!

Την τρίτη σκοράρει (παραλαμβάνοντας) και ο jayR 42PX8E και θα την σκίσει σε HTPC και κάθε είδους σήμα για να κάνει burn in πρώτος στην αντίστοιχη λίστα. Stay put

Την τρίτη σκοράρει (παραλαμβάνοντας) και ο jayR 42PX8E και θα την σκίσει σε HTPC και κάθε είδους σήμα για να κάνει burn in πρώτος στην αντίστοιχη λίστα. Stay put

κι γω τον ίδιο στόχο έχω... πάμε ενωμένοι όλοι μαζί...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μια ερωτησούλα παιδιά!

Η 37PX8, έχει EPG; Δουλεύει σωστά με τα ψηφιακά της Ελλάδος;

Το EPG της 37ΡΧ80 (αυτή έχω και όχι την 8) δουλεύει άψογα. Δε βλέπω το λόγο να μη δουλεύει το ίδιο και για την 8.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστο; Κάποιος άλλος ιδιοκτήτης; :operator:

Κώστα, έχω καιρό να πάω από το φίλο μου που είχαμε πάρει μαζί την 37ΡΧ8 του, για να το δοκιμάσω με σιγουριά, αλλά είμαι της ίδιας άποψης με τον φίλο aragorn...

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ένα καλωσόρισμα, στους φίλους Antonis_Sp και jayR....με το καλό να παραλάβουν τις τηλεοράσεις τους......περιμένουμε εντυπώσεις....

.... από ότι καταλαβαίνω παιδιά, μάλλον έχετε άγριες διαθέσεις και είστε "ολίγον τι' παιχνιδιάρηδες, οπότε το test σας θα είναι λίγο πιο σκληρό από μια κοινή χρήση...

...ΚΑΛΑ BURN IN...:flipout::flipout::flipout::flipout: