Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Άντε να το κανονίσουμε για Κυριακή πρωί

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.......ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ PANASONIC PX80......ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΜΕ ΤΟ PC ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ?

καλησπερα ή μαλλον ...καλημερα
μου εχουν μεινει καπου 80 ωρες για το στρωσιμο.
Συνηθησα το cinema και τα υπολοιπα δεν μ αρεσουν καθολου ουτε το dynamic.
Φτωχο μενου εχει. Λιγες επιλογες.

Χαχα... μεγάλη αλήθεια... Κι γω το έβαζα καμιά φορά στο normal... αλλά το γύρναγα πίσω στο Cinema σε λίγα δεύτερα...

καλησπερα ή μαλλον ...καλημερα
μου εχουν μεινει καπου 80 ωρες για το στρωσιμο.
Φτωχο μενου εχει. Λιγες επιλογες.
Aκριβως τα ιδια κι εγω.δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου στο
dynamic.Kαι κατι αλλο, χθες βραδι η τηλεοραση εκανε ενω επαιζε τικ-τακ,σαν τον ηχο που κανει οταν την ανοιγουμε,για πολυ λιγο,περιπου 10-15''.Τι λετε να ηταν???

Το είχα παρατηρήσει κι εγώ, όταν την είχα πρωτοπάρει τον Μάρτιο και πριν βάλω το UPS..αλλά τότε αν θυμάστε ήταν οι απεργίες της ΔΕΗ, δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση αυτό, με τη δικιά σου περίπτωση...:nounder:....από τότε που έβαλα το UPS πάντως, ο θόρυβος που αναφέρεις ακούγεται μόνο στο άνοιγμα.

EDIT: Μπορεί να ήταν καμιά αυξομείωση τάσης στο δίκτυο σου...έχεις UPS ή σταθεροποιητή????...ή είναι κατευθείαν στην πρίζα???

Last edited:

Tης εχω ups,πραγματι ομως ειχε κανει διακοπη ηΔΕΗ 2 φορες και μετα το παρουσιασε.

Το ups ειναι 1000va και εχω απανω του την tv,1dvd,1δεκτη και 1video το οποιο ομως δεν χρησιμοποιω.Μηπως ειναι πολλα και δεν τα κραταει??ειμαι απο νησι και οι διακοπες της ΔΕΗ ειναι συχνες.

Σε 1000 VA, εγώ έχω αυτά που λες..... +ενισχυτή, +PS3,+SUB..βέβαια ποτέ δεν δουλεύουν όλα μαζί και δεν έχω πρόβλημα έως τώρα...όσο για τις διακοπές του ρεύματος, τι να σου πω βρε Μάριε...το πηγαινέλα του ρεύματος δεν είναι και ότι καλύτερο για τις ηλεκτρονικές συσκευές...και δεν εξαρτάται κι από εμάς.

Υ.Γ.: %$#@%$#%# ΔΕΗ...

Παίδες μια βοήθεια σας παρακαλώ.
Συνδέω την t.v με το pc με DVI---HDMI και βλέπω κανονικά το desktop στην τηλεόραση.
Όταν όμως πάω να παίξω κάποια ταινία απο το pc δεν μεταφέρεται ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος. Δηλαδή έτυχε να βλέπω το πρόγραμμα (π.χ BS ) του υπότιτλους (.srt) αλλά όχι εικόνα και ήχο.
Καμιά ιδέα?

Extra PC Infos:P4 3GHZ --1G RAM-- Nnidia GEFORCE 6200.

Μία του υπολογιστή και μία η Πανυ.
Clone mode

Δοκίμασε να ορίσεις ως κύρια οθόνη την τηλεόραση.
(δεν έχω παίξει διπλή οθόνη σε nvidia κάρτα, αλλά κάποια ρυθμισούλα θα θέλει είτε σε Driver είτε στα output φίλτρα του player)

Ήχο μέσω hdmi μπορεί να περάσει η 6200? δε νομίζω...