Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το Vreal2 έχει και η PX70 και για "τετραγωνάκια" πρώτη φορά ακούω. Ακόμα κι αν υπάρχουν διαφορές (που δεν έχω δει), αποκλείεται να είναι σε τέτοιο βαθμό.

@czoun: Εμείς πρέπει να μιλήσουμε για Panasonic LCD ;)

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

@czoun: Εμείς πρέπει να μιλήσουμε για Panasonic LCD
Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια Panasonic LCD, εκεί που περίμενε σε ένα μαγαζί, να 'σου περνάει απ' έξω, ένας χωρικός με το γαϊδουράκι του. Μόλις την είδε, την αγάπησε και αποφάσισε να τη πάρει στην καλύβα του....

..........κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.,....μπλα, μπλα, μπλα,...το παραμύθι συνεχίζεται...

....και στο τέλος ζήσανε αυτοί καλά...και αυτοί που δεν είχαν Panasonic LCD, καλύτερα!!!

Υ.Γ.:Νύσταξα με το παραμυθάκι....ΟΥΑΑΑ...... πάω για ύπνο..ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΆ...-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια Panasonic LCD, εκεί που περίμενε σε ένα μαγαζί, να 'σου περνάει απ' έξω, ένας χωρικός με το γαϊδουράκι του. Μόλις την είδε, την αγάπησε και αποφάσισε να τη πάρει στην καλύβα του....

..........κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.,....μπλα, μπλα, μπλα,...το παραμύθι συνεχίζεται...

....και στο τέλος ζήσανε αυτοί καλά...και αυτοί που δεν είχαν Panasonic LCD, καλύτερα!!!

Υ.Γ.:Νύσταξα με το παραμυθάκι....ΟΥΑΑΑ...... πάω για ύπνο..ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΆ...-bye-

Είσαι τρελοκομείο -bye-

... αυτοί που είχαν Panasonic 3LCD πως έζησαν τελικά ? :D

Last edited:

Επιτέλους εχθές μετά απο 210 ώρες στρωσίματος έβαλα πάνω to PS3 και είδα bluray και games.

Απλά η τηλεόραση τα σπάει!
Ευχαριστώ το forum που με βοήθησε να κάνω την επιλογή!!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ενδοιαφερουσα απορια,εαν το διαβασες καπου στο net για δωσε link να ριξουμε και εμεις μια ματια:a0210:

στο avsforums που επισης λεει οτι εχει και αλλο μαυρο λογω ελειψης του natural vision filter του οποιου δε γνωριζω τι ειναι...
Αλλα αν λετε δεν υπαρχει διαφορα στην εικονα τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε...
Απλα εγω δεν την εχω δει διπλα διπλα και δεν μπορουσα να προτεινω ποια απο τις δυο... Αφου καταφερα να τον κανω να μην παρει μια LCD των 700ευρω... :BDGBDGB53:
Τωρα... οποια και απο τις δυο πλασμα να παρει θα βγει διπλα κερδισμενος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

στο avsforums που επισης λεει οτι εχει και αλλο μαυρο λογω ελειψης του natural vision filter του οποιου δε γνωριζω τι ειναι...
Αλλα αν λετε δεν υπαρχει διαφορα στην εικονα τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε...
Απλα εγω δεν την εχω δει διπλα διπλα και δεν μπορουσα να προτεινω ποια απο τις δυο... Αφου καταφερα να τον κανω να μην παρει μια LCD των 700ευρω... :BDGBDGB53:
Τωρα... οποια και απο τις δυο πλασμα να παρει θα βγει διπλα κερδισμενος!
Thanks.......:a0210:
To natural vision filter, νομιζω οτι δεν εχει να κανει με καποια ηλεκτρονικα της τηλεορασης,αλλα με καποια επιστρωση στο τζαμι του πανελ ,προσπαθωντας μαλλον να βελτιωσει την συμπεριφορα της τηλεορασης.
Νομιζω οτι σαν αγορα ειναι μια πολυ τιμια αγορα.
Λογος για να συζηταμε θα υπαρχει παντα, αλλιως τι λογο υπαρξης θα ειχε το foroum....;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκο

Ή δεν κατάλαβες ή δεν κατάλαβα ότι κατάλαβες ...

... πως δεν αναφέρομαι σε τηλεοράσεις :D

Εγώ δεν κατάλαβα :slapface: , τι εννοούσες όταν έλεγες για LCD (ήταν μεταμεσονύχτια ώρα)....

....όταν έγραψες για 3LCD, πάλι δεν κατάλαβα :slapface: (ήταν πρωινή ώρα)....

Συμπέρασμα???...:sleep:....όρθιος!!!

Οπότε εσύ καλά κατάλαβες ....ότι δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ :bird:

Υ.Γ.: Αφού δεν πήρα EXTRA-SUPER-ULTRA-TURBO-FULLHD LCD τηλεόραση...σκέφτομαι να χτυπήσω τριπλό LCD FULL HD (για να καμαρώνω κι εγώ ο κακομοίρης).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξαν

Εγώ δεν κατάλαβα :slapface: , τι εννοούσες όταν έλεγες για LCD (ήταν μεταμεσονύχτια ώρα)....

....όταν έγραψες για 3LCD, πάλι δεν κατάλαβα :slapface: (ήταν πρωινή ώρα)....

Συμπέρασμα???...:sleep:....όρθιος!!!

Οπότε εσύ καλά κατάλαβες ....ότι δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ :bird:

Υ.Γ.: Αφού δεν πήρα EXTRA-SUPER-ULTRA-TURBO-FULLHD LCD τηλεόραση...σκέφτομαι να χτυπήσω τριπλό LCD FULL HD (για να καμαρώνω κι εγώ ο κακομοίρης).

ΟΚ συνεννοηθήκαμε τελικά :grinning-smiley-043

παιδια μια ερωτηση,επειδη στα αλλα post ψιλοκραζουν τις panny θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα της,σε τι τιμες περιπου τις βρισκουμε,και τι παιζει σε συνδεση με pc επειδη ακουγονται πολλα

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Κάλιο αργά παρά ποτέ ....που λέει και η παροιμία!!!

EDIT: To George...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

παιδια μια ερωτηση,

α) επειδη στα αλλα post ψιλοκραζουν τις panny...

β)θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα της,

γ)σε τι τιμες περιπου τις βρισκουμε,

δ)και τι παιζει σε συνδεση με pc

ε)επειδη ακουγονται πολλα

α) Ποιο μοντέλο κράζουν????... (το έχουν???)

β) Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου???

γ)Ανάλογα με το μοντέλο (????) Skroutz it.

δ) Δεν γνωρίζω , δεν απαντώ...(άλλος παιδιά)

ε) Σαν...???

Υ.Γ.: Αντί να σε βοηθήσω, μου φαίνεται ότι σε μπέρδεψα περισσότερο...:nounder:

.....-bye-

Last edited:

ωραια φιλε czoun να διευκρινισω,οσον αφορα τα μοντελα ειναι οι px80 και τα αλλα pz80 pz85 αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συμπεριφορα με pc και η διαχειριση hd υλικου (24p,ματροσκες) καθως επισης η καταναλωση.

Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχει βγάλει η σειρά. Η κατανάλωση είναι γύρω στα 180W στο Cinema Mode και λίγο πάνω από 200W στο Normal και με σήμα 1080/24 δεν έχει πρόβλημα.

Γνώμη μου πάντως είναι πως αν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιείς και σαν PC monitor να κοιτάξεις προς LCD μεριά που θα έχεις καλύτερη ευκρίνεια στο desktop και κανένα άγχος με στατικές εικόνες.

ωραια φιλε czoun να διευκρινισω,

α) οσον αφορα τα μοντελα ειναι οι px80

β)και τα αλλα pz80 pz85

γ) αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συμπεριφορα με pc

δ) και η διαχειριση hd υλικου (24p,ματροσκες)

ε) καθως επισης η καταναλωση.

α) Οι ΡΧ80 έχουν φάει πολύ κράξιμο...

β) Από κατόχους ΡΖ (μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού αν δεν κάνω λάθος), μόνο ο Παύλος (pz107) είναι δυσαρεστημένος και θέλει να τη σουτάρει...αυτά στο δικό μας forum. Σε άλλα forum εκτός συνόρων έχουν γίνει παράπονα για διάφορα, όπως buzzing, θερμοκρασία, κατανάλωση, μέτριο SD...δεν έχω, δεν ξέρω.

γ) Αν θες να χρησιμοποιήσεις τη τηλεόραση για MONITOR, μια LCD θα ήταν καλύτερη λύση, όπως είπε και ο Γιώργος.

δ)Αν θες να συνδέσεις PC, για να βλέπεις MKV και ταινίες είναι μια χαρά, όπως είπε και ο Γιώργος,

ε)...όπως είπε ο Γιώργος.

α) Οι ΡΧ80 έχουν φάει πολύ κράξιμο...

.............????????????????????????????????????????????????????

Υ.Γ.:Τώρα είδα ότι ξέχασα τα ερωτηματικά.

εγω πηρα την pz85 το σκ που μας περασε...πολυ happy ως τωρα
βεβαια την εχω τσεκαρει επανειλημενως σε φιλο μου που την εχει απο τον σεπτεμβρη και σε γενικες γραμμες την θεωρω απο τις 2-3 καλυτερες tv που κυκλοφορουν (εκτος kuro παντα)
το βραδυ θα συνδεθει με το αρτι αφιχθεν bd-35....σε blu ray η ποιοτητα εικονας ειναι παρα μα παρα πολυκαλη:grinning-smiley-043

η px-80 θεωρω οτι ειναι ισως η πιο best value τηλεοραση στην αγορα-bye-

Γνώμη μου πάντως είναι πως αν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιείς και σαν PC monitor να κοιτάξεις προς LCD μεριά που θα έχεις καλύτερη ευκρίνεια στο desktop και κανένα άγχος με στατικές εικόνες.

Παιδιά ακούω συνέχεια ότι δεν έχει καλή ευκρίνεια η px80 σε σύνδεση με pc και πραγματικά απορώ. Εγώ την έχω μόνιμα συνδεδεμένη με λαπτοπ(με Ati hd2600) και από τον καναπέ που είναι περίπου 2,5 μέτρα από την τηλεόραση διαβάζω και τις πιο μικρές γραμματοσειρές. Από τον καναπέ σας γράφω τώρα όπως και κάθε μέρα. Πραγματικά δείχνει πεντακάθαρα. Σαν μόνιτορ υπολογιστή. Αν βοηθάει κανένα, έχω vista και το refresh rate το έχω στα 85hz με ανάλυση 1024x768 και την οξύτητα στις ρυθμίσεις της panny την έχω στο τέρμα. Στις Εξελιγμένες Ρυθμίσεις Pc το Gamma το έχω στο Καμπύλη S. To πρόβλημα με την ευκρίνεια το είχα όταν έβαζα refresh στα 75 ή 72 hz. Περίεργο. Ψάξτε λίγο τις ρυθμίσεις σας. Όσον αφορά τις ματρόσκες απλά δείχνουν υπέροχα με φοβερά χρώματα, μαύρο και πολύ sharp. Βέβαια το έχω ψαξει πάρα πολύ με το ffdshow(για resize και dscaler sharpening) και το coreavc(για το decoding). Μιλάμε για πολύωρα τεστ μέχρι να κατάληξω στις καλύτερες ρυθμίσεις. Το αποτέλεσμα με αποζημίωσε.

Last edited: