Επειδή δε θυμάμαι και δεν το βρίσκω τώρα, έχει δέκτη mpeg4 ή 2 ?
Ή θα χρειαστούμε εξωτερικό δέκτη?
Αυτή η κάρτα είναι ακριβή?
Θα έχουμε πρόβλημα επειδή η TV είναι παλιό μοντέλο?
Πότε θα ξέρουμε ότι λειτουργεί για να αγοράσουμε αφού έτσι και αλλιώς θα τη χρειαστούμε?
Και από που την αγοράζουμε?
Sorryyyyyyyyyyy για τις πολλές ερωτήσεις. Αν έχουν απαντηθεί αλλού παρακαλώ πολύ δώστε μου το link. Ευχαριστώ![]()
Καλημέρα,
έχω την 42PX8 από εδώ και 1 χρόνο.
Σε αυτό το διάστημα 2-3 φορες (με απόστση μηνών) έκλεισε μόνη της!!! μετά ξαναναοιγει κανονικά.
δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. (και δεν ξέρω αν είνια σημαντικό ,απλά το αναφέρω)
Εχθές εκτός οτι εκλεισε πάλι μόνη της, τα χρώματα "έπαιζαν".
τι εννοώ; ότι το χρώμα από αρκετά κορεσμένο (ελπίζω ότι χρησιμοποιώ σωστά την ορολογία, έντονα δηλαδή, σιγά σιγά, ξεθωριάζαν και μετά πάλι εντονα, κ.ο.κ.
χρονομέτρησα το χρόνο (περίοδο που λέμε κι εμείς οι φυσικοί) και ήταν περίπου κάθε 30 δευτερόλεπτα.
επίσης κάποια στιγμή το τηλεχειριστήριο δεν έκανε τίποτα. ότι και να παταγα η tv δεν ανταποκρινόταν. σε εκείνο το σημείο η τηλεόραση ήταν ανοιχτή ήδη 5-6 ώρες, χωρίς aircondition στο σπίτι (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).
Οπότε την έκλεισα από το κουμπί. Σήμερα το πρωί την άνοιξα και όλα δουλευουν καλά.
Να ανησυχώ; μπορώ να κάνω κάτι;
Εννοεις οτι ξαναανοιγει μονη της;Σε αυτό το διάστημα 2-3 φορες (με απόστση μηνών) έκλεισε μόνη της!!! μετά ξαναναοιγει κανονικά.
Aυτο στο κανει σε ολα τα σηματα;Μηπως φταιει καποιο καλωδιο;Εχθές εκτός οτι εκλεισε πάλι μόνη της, τα χρώματα "έπαιζαν".
τι εννοώ; ότι το χρώμα από αρκετά κορεσμένο (ελπίζω ότι χρησιμοποιώ σωστά την ορολογία, έντονα δηλαδή, σιγά σιγά, ξεθωριάζαν και μετά πάλι εντονα, κ.ο.κ.
ups ή πολύπριζο...???
Eχεις παρατηρηση εαν αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα στην τηλεοραση την ωρα που παρουσιαζονται τα φαινομενα;Οχι δεν ξαναανοίγει μόνη της. εννούσα ανοίγει αφού πατήσω στο τηλεχειριστήριο κάποιο κανάλι.
Η "περιοδική αυξομείωση των χρωμάτων" γινόταν σε όλα τα κανάλια, όποιο και να έβαζα.
σχετικά με ρεύμα δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα γιατι έχω UPS.
:chinscratch:
Eχεις παρατηρηση εαν αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα στην τηλεοραση την ωρα που παρουσιαζονται τα φαινομενα;
Δεν το κοίταξα, αλλά νομίζω ότι αν έπαιζε το λαμπάκι θα το έβλεπα μάλλον.
αν το ξανακάνει θα το προσέξω.
Εχθές εκτός οτι εκλεισε πάλι μόνη της, τα χρώματα "έπαιζαν".
χρονομέτρησα το χρόνο (περίοδο που λέμε κι εμείς οι φυσικοί) και ήταν περίπου κάθε 30 δευτερόλεπτα.
επίσης κάποια στιγμή το τηλεχειριστήριο δεν έκανε τίποτα. ότι και να παταγα η tv δεν ανταποκρινόταν. σε εκείνο το σημείο η τηλεόραση ήταν ανοιχτή ήδη 5-6 ώρες, χωρίς aircondition στο σπίτι (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).
Οπότε την έκλεισα από το κουμπί. Σήμερα το πρωί την άνοιξα και όλα δουλευουν καλά.
Να ανησυχώ; μπορώ να κάνω κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.