Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Γεια χαρά ως νέος στο forum!

!!!Καλοείδωτη!!!

Συγχωρέστε με αν μου έχει διαφύγει, αλλά ποια είναι η τιμή;
&...
η px70e εξακολουθεί να "παίζει την ίδια μπάλα" ή πλέων είναι ακριβή γι' αυτά που "δείχνει" και καλύτερα να σκεφτόμαστε (εμείς οι μισοαναποφάσιστοι!) την pz70e;

Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα τι λέει (σε σχέση με την PΧ70 ή ακόμα καλύτερα με κάποια καλή CRT)?

Ακομη δεν εχω συνδεσει RF καλωδιο, θα το κανω αυριο το πρωι. Απο χθες το μεσημερι την εχω και παιζει το DVD του στρωσιματος (περα απο καποια 5λεπτα διαλειμματακια που δοκιμαζα να δω 1080p εικονα, εις ματην ομως λογω του ΜΑΜΗΜΕΝΟΥ καλωδιου HDMI που αγορασα απο την ηλεκτρονικη αθηνων(ηταν το πιο κοντινο μαγαζι).

Θα παραγγειλω ενα απο αυτα τα Monster Cables που λενε τα αμερικανακια στα Forums.

Παρεπιπτοντως, μηπως ξερει κανεις πως να ρυθμισω τηλεοραση και φωτογραφικη(στο περιπου) για να βγαλω καμια σωστη φωτο να δειτε?

Παρεπιπτοντως, μηπως ξερει κανεις πως να ρυθμισω τηλεοραση και φωτογραφικη(στο περιπου) για να βγαλω καμια σωστη φωτο να δειτε?
Ταχύτητα κλείστρου σχετικα αργη ( 1/50 sec και κάτω ), ανοιχτό διάφραγμα και τρίποδο ( λόγω αργής ταχύτητας )

ΜΑΜΗΜΕΝΟΥ καλωδιου HDMI που αγορασα απο την ηλεκτρονικη αθηνων(ηταν το πιο κοντινο μαγαζι).

βρες ενα δανεικο καλωδιο hdmi πρωτα να δεις

Μερικες πολυ προχειρες φωτο ουτε την φωτογραφικη ρυθμισα, ουτε την τηελοραση. η ταινεια ειναι to Simone και εχω συνδεσει την τηλεοραση μεσω το RCA

P1000598.jpg

P1000596.jpg

P1000595.jpg

P1000601.jpg

P1000600.jpg

P1000599.jpg

P1000603.jpg

Mπορεί κάποιος να μας πει τις διαστάσεις της βάσης της τηλεόρασης?
μήκος*πλάτος?

Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Πάντως στο Πλαίσιο, που ρώτησα χθες, η τιμή που μου έδωσαν ήταν 1999 ευρώ και σε 24 άτοκες με πιστωτική...

Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα έχει 1700-1750

Re: Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Προτιμώ 100 ευρουλάκια παραπάνω με εγγύηση Intertech!

Δεν μου λεει τιποτα απο την στιγμη που η τηλεοραση δουλευει κανονικα. Αν αγοραζα Alfa romeo, τοτε θα κοιτουσα περισσοτερο το θεμα την εγγυησης. :p

Κοιτα εγω θα προτιμουσα να την παρω 1000 ευρω σε 6-9 μηνες και να γλιτωσω 800 ευρω αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελα την PZ70 τωρα και στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη.

Ολα τα αλλα ειναι..... :grandpa:

Μακης

Last edited:
Re: Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

PX70 στα 1150
PZ70 στα 1900

Πρώτο μήνυμα στο φορουμ, άν και το διαβάζω καθημερινά εδώ και πολύ καιρό.
Βρίσκεται ότι η διαφορά τιμής ανταποκρίνεται στις διαφορές των δύο μοντέλων ή κάποια από τις δύο είναι over-priced ?

Συγνώμη για την παράλειψη Mac81 !!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ
Ομολογώ ότι σε ζηλεύω

Απάντηση: Re: Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Πρώτο μήνυμα στο φορουμ, άν και το διαβάζω καθημερινά εδώ και πολύ καιρό.
Βρίσκεται ότι η διαφορά τιμής ανταποκρίνεται στις διαφορές των δύο μοντέλων ή κάποια από τις δύο είναι over-priced ?

Η τιμή της PZ70 είναι φυσιολογική και όταν λειτουργήσει ο ανταγωνισμός (την φέρουν περισσότερα καταστήματα) θα πέσει λίγο ακόμα.

Η PX70 ζητάει λίγα σε σχέση με αυτά που δίνει.

Καλώς ήρθες.

Μέχρι τώρα είχα μείνει με την εντύπωση ότι για θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων και DVD προτιμότερη ήταν ή αγορά μιας PLASMA τηλεόρασης και για HD θα έπρεπε να προτιμήσουμε full HD LCD.
Η ύπαρξη πλέον full HD PLASMA tv (το συγκεκριμένο μοντέλο που συζητάμε) αλλάζει μήπως την παραπάνω διαμορφωμένη αντίληψη;