Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Καλωριζικη κι απο εμενα stephane!

Απλα κατεβασε λιγο στην αρχη contrast + brightness (150-200 ωρες) ωστε να μειωσεις αργοτερα στο ελαχιστο τις πιθανοτητες burn-in (που για να λεμε και την αληθεια πρεπει να το προσπαθησεις παρα παρα πολυ για να το πετυχεις!!!).
-bye-

Καλώς τη δέχτηκες, stephane! Σου εύχομαι ατέλειωτες ώρες απόλαυσης με το "πλάσμα" σου. Όταν μπορέσεις, κάνε ένα μίνι review και ανέβασε καμιά φωτό, για να δούμε πώς παίζει. Αλήθεια, η τιμή της ποια είναι;

Υ.Γ. Ψήνομαι κι εγώ τώρα για αγορά "πλάσματος" (μάλλον για Panasonic), γι' αυτό και ενδιαφέρομαι για λεπτομέρειες.

Re: Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Καλωριζικη κι απο εμενα stephane!

Απλα κατεβασε λιγο στην αρχη contrast + brightness (150-200 ωρες) ωστε να μειωσεις αργοτερα στο ελαχιστο τις πιθανοτητες burn-in (που για να λεμε και την αληθεια πρεπει να το προσπαθησεις παρα παρα πολυ για να το πετυχεις!!!).
-bye-

Contrast & brightness κάτω από το μισό?
Για βοήθησε λίγο :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Contrast & brightness κάτω από το μισό?
Για βοήθησε λίγο :nounder:

Ναι, στο μισο και κατω, μεχρι να περασουν 200 ωρες και νομιζω σε μια ρυθμιση (cinema) εαν δεν κανω λαθος...

Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

200 ωρες???
Καήκαμε θα με διώξουν από το σπίτι...
Ήδη τους πήγα 42άρα και τους την παρουσίασα ως 37άρα.....! χαχαχαχα

Καλωριζικη, ποσο την πήρες γιατί ενδιαφέρομαι και εγω.
βαλε καμια φωτο να δουμε:aktion033:

200 ωρες???
Καήκαμε θα με διώξουν από το σπίτι...
Ήδη τους πήγα 42άρα και τους την παρουσίασα ως 37άρα.....! χαχαχαχα

stephane πατα το aspect απο το remote και βαλε zoom 1για να πεταξεις τα λογοτυπα των καναλιων εξω

επισης απο μενου εικονας βαλε cinema mode και αφαιρεσε εντελως την οξυτητα,τα υπολοιπα π.χ φωτεινοτητα κατω απο το μισο και το ισορροπια χρωματος βαλτο κανονικο .

οσο για το οτι καηκαμε πες τους οτι ειναι πλασματακι και θελει φροντιδα οπως τα μωρα

Last edited:

Στο μέσο έβαλα φωτεινότητα και ισορροπία!
Οξύτητα την έβγαλα τελείως!
Thanks

Υ.Γ: Photo έχω βάλει ήδη παιδιά!

Δε μου λες, το εξωτερικο Panel πως σου φαινεται? Εχω διαβασει οτι εχει anti-glare επιστρωση που δεν εχουν συνηθως οι plasma για να μην εχει μεγαλες αντανακλασεις με τα φωτα στο σπιτι. Αλλα εχω δει μια αλλη με τετοια επιστρωση και δε μου αρεσε...καπωγς σα να εκανε τα χρωματα πιο μουντα. Μαρεσει το γυαλακι που εχουν οι συνηθισμενες plasma και δεν εχω προβλημα στο χωρο μου και με το φωτισμο ουτως η αλλως...

Εμένα προσωπικά έτσι όπως πέφτει και το φώς δεν μου κάνει καμία απολύτως αντανάκλαση

Καλορίζικη και από μένα steph και καλές θεάσεις !!!

Δε μου λες, το εξωτερικο Panel πως σου φαινεται? Εχω διαβασει οτι εχει anti-glare επιστρωση που δεν εχουν συνηθως οι plasma για να μην εχει μεγαλες αντανακλασεις με τα φωτα στο σπιτι. Αλλα εχω δει μια αλλη με τετοια επιστρωση και δε μου αρεσε...καπωγς σα να εκανε τα χρωματα πιο μουντα. Μαρεσει το γυαλακι που εχουν οι συνηθισμενες plasma και δεν εχω προβλημα στο χωρο μου και με το φωτισμο ουτως η αλλως...

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω πως την anti-glare επίστρωση την έχει η σειρά 700. Η σειρά 70 δεν πρέπει να την έχει και είναι ο κύριος λόγος που έχει μεγαλύτερη αντίθεση αλλά και πιο reflective πάνελ.

Καλορίζικη και από μένα steph και καλές θεάσεις !!!

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω πως την anti-glare επίστρωση την έχει η σειρά 700. Η σειρά 70 δεν πρέπει να την έχει και είναι ο κύριος λόγος που έχει μεγαλύτερη αντίθεση αλλά και πιο reflective πάνελ.

+1

ναι αλλα γλιτυνουμε στρωσιματα προσοχη

στην αρχη οχι πολυ ψηλο κοντραστ τις πρωτες 200 ωρες κλπ κλπ.

Σύντομα στο HDTVtest και η PZ70.

Would You Like Us To Review A Panasonic TH42PZ70?

Specific Things (Among Others) I Will Test & Report Back

• How resistant the plasma is to image retention/ screenburn
  • Whether it accepts 1080p/24 signal from PS3 without juddering
  • Absence/ presence of magenta noise (purple snakes) or posterisation
  • How does its black level fare against the Pioneer Kuros
  • Post-calibration best settings