Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic PZ80 REVIEW-THREAD

είχα πάει το Σάββατο και βρ´κα μόνο την 37αρα ΡΧ που την έχει από καιρό...
θα πάω πάλι αύριο-μεθάυριο μια βόλτα
ρε συ ένα HDMI-HDMI φθηνό καλώδιο από που να πάρω;

σε καμια media κατι θα βρεις πιστευω

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

κατι αλλαξε η μου φαινεται στην pz85

Attachments

• settings.jpg
    settings.jpg
    61 KB · Views: 78
Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Ακομη αυτα τα προιστορικα μενου χρησιμοποιει η Panasonic?

Aκομη και η Sony που εχει κατι παρομοια (λιγο καλυτερα) πλεον τα αλλαξε...

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Μόλις σήμερα παρελαβα την TH-42PZ80. Να πω οτι με το που την έβαλα σε λειτουργία ακούγεται ένας ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ βόμβος (ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ) ιδιαίτερα έντονος. Απ´οτι διαβαζω στο http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=745634&page=2
το είχαν και άλλοι ...
Δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ όρεξη να γράψω εντυπώσεις για την ομολογουμένως καλή εικόνα της.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ .

Σίμος

Ειναι το γνωστο buzzing που εχουν λιγο εως πολυ ολες οι πλασμα. Αν ειναι πολυ ενοχλητικο ζητα τα λεφτα σου πισω και παρε καποια αλλη...

Τα ανεμιστηρακια ακουγονται?

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Φίλε μου ακούγεται χωρίς υπερβολή σαν καταψύκτης. Δεν είναι το Buzzing που λές. Αυτό το ξέρω και εγώ. Τα ανεμιστηράκια ΔΕΝ ακουγονται σχεδόν καθόλου...

Σίμος

Το γνωστό buzzing αυξομειώνεται ανάλογα με την φωτεινότητα. Αν το δικό σου παραμένει σταθερό, τότε τηλέφωνο για αντικατάσταση.

αυτη η panasonic τελευταια,μας τα εχει ψιλο-σκ@τ@σει.....:furious3:

μας χαλαει το απολυτο μαυρο,που ειχε στην σειρα 6(βασικοτατο!).
προβληματα κινησης(και οχι μονο..) σε hd υλικο,στην σειρα 7.
και εκει που περιμενουμε στην σειρα 8 ,να μας δωσει ενα πανελ κατραμι και απαλλαγμενο απο ασθενειες τις τεχνολογιας,το μαυρο της παραμενει σε καλα αλλα σε οχι επιπεδα kuro(αρκετα μακρυα....)και προστιθωνται και καποια αλλα λειτουργικα "προβληματακια".

κριμα ρε panasonic.......:nounder:

φιλε εαν οντως υπαρχει προβλημα,κανε την κινηση για αντικ/ση τωρα που ειναι νωρις.....

Last edited:

Σας είπα. ΔΕΝ είναι το το γνωστό buzzing. Τέλος πάντων έβαλα την φωτεινότητα στο τέρμα. ΚΑΜΜΙΑ αύξηση της εντασης του buzzzzzzzz. Το ωραίο είναι οτι η τηλεόραση εμένα μια χαρά μου φαίνεται ώς πρώτη εντύπωση αλλά τι να το κάνεις...
Ξανά για αντικατάσταση ρε γ@μώτο.

Ρε παιδιά ακούω προτάσεις για άλλη TV (Μάρκα, τύπο κτλ) Budget ~1600.

Σίμος

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Σας είπα. ΔΕΝ είναι το το γνωστό buzzing. Τέλος πάντων έβαλα την φωτεινότητα στο τέρμα. ΚΑΜΜΙΑ αύξηση της εντασης του buzzzzzzzz. Το ωραίο είναι οτι η τηλεόραση εμένα μια χαρά μου φαίνεται ώς πρώτη εντύπωση αλλά τι να το κάνεις...

Σίμος

Υποθέτω πως η αγορά πρέπει να γίνει από το Πλαίσιο. Αν δεν θέλεις να ξαναδοκιμάσεις με Panasonic (την ίδια ή την PX80), από πλάσμα υπάρχει η LG42PG6000 και από LCD η Sony 40W4000.

Σίμος

πλασμα σ`αυτα τα λεφτα με καλες επιδοσεις,δυσκολο....
(για τα δικα μου ματια τουλαχιστον)

να εβαζες κατι παραπανω να επαιρνες την 4280Χd της pioneer.....??????:a0210:

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27143&prid=27820

διαφορετικα κανε μια κινηση για αντικ/ση με την ελπιδα βεβαια-του π@υστη-να μην σου ξανακατσει στραβη....

ψυχραιμια φιλε μου-τηλεοραση ειναι......:antlers:

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Και ένα review της 50PZ800 από το Cnet. Εκτός από το διαφορετικό design και τον καλύτερο εξοπλισμό σε ήχο-συνδέσεις, είναι και καλύτερη χρωματικά από τα πιο προσιτά μοντέλα. Κατά το Cnet είναι όσο καλή και η HD Ready Kuro.

The good: Reproduces deep black levels and highly accurate color; excellent uniformity with little false contouring; THX mode obviates in-depth calibration; relatively effective antireflective screen; solid connectivity with four HDMI and one PC input; handsome styling with single-pane design.
The bad: Expensive; blacks not quite as deep as the best plasmas; optional 24p mode introduces flicker; fewer picture controls than most HDTVs.
The bottom line: With the accuracy of its THX mode and great black-level performance, the Panasonic TH-50PZ800U is one of the best-performing HDTVs available.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-th-50pz800u/4505-6482_7-32886472.html

Κυκλοφορεί και η 42PZ8 με κάποια χαρακτηριστικά λιγότερα από την PZ80. Σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών εδώ PZ8 vs PZ80.

Τιμή στα 1300 +, ενώ στο Πλαίσιο παίζει και μια προσφορά με DVD-R της ίδιας εταιρίας με σκληρό και HDMI.

να κανω μια ερωτηση...πιστευετε οτι αξιζει τα παραπανω χρηματα η PZ85 σε σχεση μετην PZ80? μιλαω για 46 ιντσες...το IFC αξιζει αυτη τη διαφορα?πιστευετε οτι ειναι καλη αγορα η μηπως να περιμενω για τις kuro που εχω διαβασει οτι θα ειναι φθηνοτερες...αν και το μπατζετ μου ειναι μεχρι 2500 και δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο φθηνες.
επισης μια απορια που εχω ειναι γιατι διαβαζω τοσο αντιφατικα σχολια για τις πανυ απο χρηστες ενω τα ελληνικα εντυπα γραφουν διθυραμβους (για τις συγκεκριμενεσ εννοω)?

σορρυ αν σας ζαλισα. ευχαριστω εκ των προτερων
Γιωργος

Δεν νομίζω πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα το IFC της PZ85 και δεν πρόκειται να βγει Pioneer πλάσμα στις 46''.

Αν σκέφτεσαι για 50'' κατά την γνώμη μου η Pioneer 5080XD και η LG 50PG6000 είναι προτιμότερες επιλογές από την Panasonic παρά την μικρότερη ανάλυση.

οι 50 ιντσες ειναι μαλλον πολλες για τον χωρο μου. αρχικα κοιταζα 42 ιντσες αλλα τωρα κλινω προς τις 46...για ποιο λογο να προτιμησω χαμηλοτερη αναλυση? το λες

θελω μια τηλεοραση που να με βγαλει η τεχνολογια της για μερικα χρονια. νομιζω οτι ειναι λαθος να μην παρω full hd στην παρουσα φαση η οποια θα μου δωσει μεγαλυτερο flexibility για ολες τισ καινουργιες τεχνολογιες...νομιζω, μπορει να κανω και λαθος

η αληθεια ειναι οτι εχω δει την lg στο πθβλιψ και δεν ειχε καμια σχεση η εικονα της με την pz..βεβαια η τελευταια εψγαζε κατι artifacts στην γρηγορη κινηση αλλα βεβαια εγω την ειδα απο πολυ κοντα, γυρω στο 1μ, δεν ξερω εαν αυτο επαιξε ρολο

ευχαριστω παντως