Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Περίμενα σχόλια...

...γι´αυτό το έβαλα.....από τότε ξεκίνησα το ψάξιμο

μονο που το αρθρο εχει τιτλο:ποια tv θα παρω σημερα,δηλ το 2005.

ειμαι σιγουρος εαν τοτε υπηρχαν οι LX, X,ZF η ακομα και PG6000,A656,PX80,800 κτλ,θα ηταν διαφορετικο σε πολλα πραγματα.

υ.γ αν σε καταλαβα καλα,εγω δεν θα το επαιρνα υπ'οψιν μου σημερα αγοραζοντας τηλεοραση.

μονο που το αρθρο εχει τιτλο:ποια tv θα παρω σημερα,δηλ το 2005.

ειμαι σιγουρος εαν τοτε υπηρχαν οι LX, X,ZF η ακομα και PG6000,A656,PX80,800 κτλ,θα ηταν διαφορετικο σε πολλα πραγματα.

υ.γ αν σε καταλαβα καλα,εγω δεν θα το επαιρνα υπ'οψιν μου σημερα αγοραζοντας τηλεοραση.

Σωστά κατάλαβες Κώστα.... ούτε εγώ το λαμβάνω υπ' όψη...η τεχνολογία τρέχει...τρία χρόνια είναι πολύ, πολύ, πολύ παλιά...οπότε δεν μπορούμε να φέρνουμε καλά και κακά παραδείγματα από το παρελθόν (και για τις LCD και τις PLASMA)....παραδείγματα από το παρών θα ήταν σωστότερα.. (γενικό σχόλιο, μη νομίσεις ότι αφορά εσένα).-bye-

....ή μήπως δεν αναφέρονται παλιά παραδείγματα???...μπορεί να κάνω και λάθος.

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Τις πλάσμα του χιλιάρικου είναι αδύνατον να τις φτάσουν LCD κάτω των 2.000 όταν κάποιες δεν έχουν καν 100HZ.

Προφανως δεν εχεις δει τις νεες 656 και 9603...
Δηλαδη συγκρινεις ενα μοντελο pladma 2008 με LCD 2007...

Φυσικά και θα έχει χειρότερο μαύρο. Ακόμα και σε δυο LCD με διαφορετικής τεχνολογίας πάνελ υπάρχει διαφορά στο μαύρο όταν είναι ρυθμισμένες στην ίδια ακριβώς φωτεινότητα. Αν ίσχυε αυτό που έγραψες όλες οι τηλεοράσεις θα είχαν την ίδια αντίθεση.
Καλος ηρθες στο 2008 και εσυ!... :) (αστειευομαι)

Διαφωνω λοιπον... Μια lcd του 2008 αν ριξεις τη φωτεινοτητα στα επιπεδα μιας πλασμα πλεον εχουν ιδιο μαυρο σε κατασταση σπιτιου ακομη και το βραδυ...

Φυσικα υπαρχει διαφορα απο πανελ σε πανελ... αλλα μιλαω σιγκεκριμενα για ΡΧ/Z80 vs 656 (ή 9603)... OTAN και ΑΝ τις δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις τι λεω... απλα η px80 φαινεται σαν μια καλουτσικη TV στο τηλεοπτικο και μετρια στο HD... Ολα τα αλλα ειναι καραμελες που πρεπει να φτυσετε επιτελους γιατι δεν ισχυουν υπο πραγματικες συνθηκες θεασης ΕΝ ΕΤΗ 2008...

Last edited:

Παρά ταύτα θα αγοράσεις πλάσμα!
Καλώς ήρθες στο 2008!

Ναι φιλε μου... και απορω γιατι χαιρεσε...!!!
Εχω προτζεκτορα για την ψυχαγωγια μου... δεν ειμαι κολημενος ή φανατισμενος σε κανενα "στρατοπεδο", και για να δω ειδησεις ή καμια σειρα ή για να περασει η ωρα δε ψαχνω το καλυτερο... απλα να κανω τη "δουλεια" μου...

Εσυ που ψαχνεις το καλυτερο... προφανως λογω κοληματος με τις plasma ισως δε κοιτας καλα... οι LCD ειναι μπροστα σε εικονα πλεον το 2008...
Η συγκριση των νεων plasma με των παλαιων LCD καταντησε βαρετη... γιατι απλα ΔΕ θα θελατε ουτε για πλακα να συγκρινουμε μια samsung A656 με μια panasonic px70...
Και στην τελικη... αφου εισαι φανατισμενος (φαινεται απο τη χαρα σου που θα παρω πλασμα)... γιατι προσπαθεις να μας πεισεις οτι η αποψη σου ειναι πιο σωστη? -bye-

Η 656 κατατροπωνει την PZ80 ακομα και σε τηλεοπτικο σημα.

Εχει ομως παρουσιασει αρκετα bugs.

o o o

όχι ρε συ σάμυ μην μας το κάνεις αυτό!!
τι ζουζούνια βρέθηκαν βρε παιδιά;
αυτό το φλίκεριγκ το είδα στο youtube, υπό τι συνθήκες/ρυθμίσεις εμφανίζεται;

Διαφωνω λοιπον... Μια lcd του 2008 αν ριξεις τη φωτεινοτητα στα επιπεδα μιας πλασμα πλεον εχουν ιδιο μαυρο σε κατασταση σπιτιου ακομη και το βραδυ...

Φυσικα υπαρχει διαφορα απο πανελ σε πανελ... αλλα μιλαω σιγκεκριμενα για ΡΧ/Z80 vs 656 (ή 9603)... OTAN και ΑΝ τις δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις τι λεω... απλα η px80 φαινεται σαν μια καλουτσικη TV στο τηλεοπτικο και μετρια στο HD... Ολα τα αλλα ειναι καραμελες που πρεπει να φτυσετε επιτελους γιατι δεν ισχυουν υπο πραγματικες συνθηκες θεασης ΕΝ ΕΤΗ 2008...

Είμαι σίγουρος πως η Α656 θα έχει εξαιρετικό μαύρο, όπως είχε και η F86. Για να βγάλουμε τις πλάσμα από την διαφωνία, βάλε την 656 δίπλα σε οποιαδήποτε Philips του 2007 ή του 2008 και θα δεις πως δεν θα έχουν την ίδια απόδοση στο μαύρο.

Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Σωστά κατάλαβες Κώστα.... ούτε εγώ το λαμβάνω υπ' όψη...η τεχνολογία τρέχει...τρία χρόνια είναι πολύ, πολύ, πολύ παλιά...οπότε δεν μπορούμε να φέρνουμε καλά και κακά παραδείγματα από το παρελθόν (και για τις LCD και τις PLASMA)....παραδείγματα από το παρών θα ήταν σωστότερα..

Ένα πολύ σωστό συμπέρασμα.

Αυτά που λέγαμε...έξι μόλις μήνες πριν...σε κάποιες περιπτώσεις δεν ισχύουν πια.

Και σε συνδυασμό με το περιβάλλον που ζούμε, αλλά και με το πόσο μικρή είναι η ζωή μας...μάλλον το παραψειρίζουμε πέρα από αυτό που θα έπρεπε.

Η Sony X3500, μια από τις καλύτερες LCD ...ever...και δεν έχει το μαύρο της PX80 σε καμμία περίπτωση.
Που το ξέρω;
Το δοκίμασα ενδελεχώς προτού αγοράσω.
Η μόνη τηλεόραση που είχε ...περισσότερο μαύρο ήταν μια Kuro.

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Η Sony X3500, μια από τις καλύτερες LCD ...ever...και δεν έχει το μαύρο της PX80 σε καμμία περίπτωση.
Που το ξέρω;
Kαι η F86

Που το ξέρω;

ΡΧ80... 2008...
Χ3500... 2007...

Δε παλευεστε πια...!

ΝΕΧΤ!

αυτό που έχει πλάκα στην συζήτηση είναι ότι την γενικεύουμε στα πάντα σε στυλ καφενέ που μιλάμε όλοι μαζί, αλλά κανείς δεν προσέχει πια σε ποιο νήμα γράφει...έτσι πρέπει να τα διαβάζουμε όλα στις τηλεοράσεις...για να πιάσουμε το ρυθμό της συζήτησης!! κάνω λάθος;

ΡΧ80... 2008...
Χ3500... 2007...

Δε παλευεστε πια...!

ΝΕΧΤ!

H πρώτη 950 € στις 37'' ή δεύτερη 3.000 € στις 40'' την εποχή που το έψαχνα.
(Αρχές 2008)

Είπες τίποτα;

Σιγά μην ξημεροβραδυαζόμαστε έξω από τις βιομηχανίες για το πότε θα βγάλουν καλύτερες τηλεοράσεις από τον ανταγωνισμό.

όταν σταματήσει η πιπίλα για το μαύρο , που και στις 2 τεχνολογίες είναι πλέον επαρκέστατο για τον απλό και advance χρήστη , για τον SuperDuper δεν με νοιάζει , θα ξεκινήσει η πιπίλα για τα χρώματα , και ευτυχώς ή δυστυχώς η plasma υπερέχει αρκετά ...