Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: PANASONIC 46PZ85

Με γειες φιλε. εμενα οι ρυθμισεις που με εχουν βολεψει ειναι οι ακολουθες:
Cinema Mode
Brightness -2 clicks
Contrast -1 click
Colour +1 click
Sharpness -1 click
Color temp Warm

το IFC το εχω off, το βαζω on μονο σε bd
-bye-

Re: PANASONIC 46PZ85

Φίλε Νίκο καλές θεάσεις. Αν δεν σε πειράζει θα ενώσω το νήμα με αυτό της 46PZ80 για να είναι μεζεμένες οι όποιες πληροφορίες. Ίδιες τηλεοράσεις είναι στην ουσία.

το IFC το εχω off, το βαζω on μονο σε bd

Θεωρητικά, αυτό είναι λίγο ανάποδο :grandpa:

panasonic TH-46PZ85E

Γεια σας παιδια.
Ακουω γνωμες για την συγκεκριμενη tv.σκεφτομαι να την αγορασω απλα ειμαι απο αλεξανδρουπολη και δεν υπαρχει καπου που να μπορω να την δω να παιζει ζωντανα....γιαυτο θα με βοηθουσατε παρα πολυ!!θα παιζει πολλες ταινιες και playstation 3 games.ειμαι αναμεσα σε TH-46PΖ85Ε ΚΑΙ TH-46PZ80E.αληθεια τι διαφορες εχουν?αξιζουν τα 300ε παραπανω για την pz85e?ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα....

Re: panasonic TH-46PZ85E

Δεν αξιζουν τα 300 ευρω διαφορα γιατι η 85 εχει μονο λιγο διαφορετικο σχεδιασμο. Η εικονα ειναι ακριβως η ιδια εκτος απο το συστημα 'Intelligent Frame Creation' το οποιο ομως ετσι και αλλιως ολοι το βαζουν στο off γιατι χαλαει την εικονα αντι να την βελτιωνει.

Παντως επειδη βλεπω οτι σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια καλο θα ηταν να στραφεις προς καποια LCD (πχ. Sony W4500) καθως στις πλασμα υπαρχει παντα ο κινδυνος (εστω και μικρος) του burn in. Η W4500 εχει εξισου καλη εικονα σε HD και καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα απο τις PZ.

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Παιδια καλημέρα.
Είναι το πρωτο μου post στο φόρουμ αν και σας διαβάζω χρόνια.

Anyway..

Μόλις μπήκα στον χώρο της τελευταίας τεχνολογίας με την αγορά της 42PZ85 μιας και η παλιά μου 32άρα είχε βγάλει αράχνες. (Ούτε HDMI δεν είχε)
Μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος από την τηλεόραση (ακόμα έχοντας δει μόνο TV και κάτι άθλια DVD μέσω scart).

Το ερώτημα τώρα είναι το εξής.

Με ενδιαφέρει να βλέπω TV (μέσω ενός dreambox - scart) αλλά και DVD - divx-xvid με ελληνικούς υπότιτλους και γιατί όχι κάνα BlueRay.
Φαντάζομαι το ιδανικό είναι 2 συσκευές.
Ένα DVD player με usb είσοδο και ένα blueray player.

Για το blueray κάπου έχω καταλήξει.

Για το DVD όμως?

Κάποιο μοντέλο που να κάνει ότι θέλω (usb ελληνικα) και να εκμεταλλεύεται τις (όποιες) δυνατότητες της τηλεόρασης (upscaling κλπ κλπ) υπάρχει?
Επίσης θα ήθελα να μπορώ να μετακινήσω την θέση των υποτίτλων του DVD γιατί μερικές φορές το "smart zoom" τα παίζει (ζουμάρει ξεζουμάρει κλπ).

Μην ξεχνάτε ότι θα απευθυνθείτε σε έναν σχεδόν άσχετο :(
(Ακόμα και ένα post με απλά link παραπομπές στο forum θα ήταν χρυσάφι για μένα)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

Και πάλι καλώς σας βρήσκω...

Μπάμπης

Μπάμπη καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλές θεάσεις -bye-

Για DVD υπάρχουν πολλές πληροφορίες στην κατηγορία Πηγές, όπως για παράδειγμα αυτό το νήμα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36217

Είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις θα βρεις και άλλα παρόμοια :a0210:

Χθες είχα τη χαρά να πάω για μια συσκευή σε γνωστή αλυσίδα και να το φέρει η κουβέντα με έναν υπάλληλο για τηλεοράσεις. Ο τύπος μόλις κατάλαβε ότι το ψάχνω πολύ για tv με κάλεσε στην ψύχρα σπίτι του να δω (και να θαυμάσω όπως εξελίχθηκε) την 46PZ85. Η τηλεόραση είναι κορυφή σε HD, contrast, χρώματα κτλ. Κάτι με προβλημάτισε με τις διαβαθμίσεις του μαύρου που σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν γκρι ή κάτι άλλο. Μπορεί να ήταν συνδυασμός υψηλού contrast με χαμηλό brightness αλλά δεν ήταν κάτι το ενοχλητικό. Την είδα και συνδεμένη με το Xbox και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο κορυφαίο με το HD. Το παλικάρι είχε πολύ καλή λήψη τηλεοπτικού σήματος και εξίσου καλό ήταν και το αποτέλεσμα.

Yperion, μου φάνηκε ότι είχε καλύτερο τηλεοπτικό από την w4000 και 4500. Συγκεκριμένα εκτός από μια φορά, όλες τις υπόλοιπες που είδα αυτές να παίζουν τηλεοπτικό (και 1 φορά σε bd) είχαν μια θολούρα που φαινόταν έντονα στα πρόσωπα. Μπορεί να είναι έτσι οι μαμά ρυθμίσεις αλλά αυτό είδα.

Last edited:

Yperion, μου φάνηκε ότι είχε καλύτερο τηλεοπτικό από την w4000 και 4500. Συγκεκριμένα εκτός από μια φορά, όλες τις υπόλοιπες που είδα αυτές να παίζουν τηλεοπτικό (και 1 φορά σε bd) είχαν μια θολούρα που φαινόταν έντονα στα πρόσωπα. Μπορεί να είναι έτσι οι μαμά ρυθμίσεις αλλά αυτό είδα.

Eχει αναφερθει και απο αλλα μελη. Βεβαια στο media markt και στο electroworld που την ειχα δει δεν ειναι ευκολο να βγαλεις ακρη.

Παντως και σε ενα Γερμανικο περιοδικο AV που ειχε συγκριτικο εβγαζε καλυτερη την W4000 λογω καλυτερης επεξεργασιας SD.

Καλησπέρα κι από μένα. Επειδή κι εγώ κοιτάζω τις Panasonic, ήθελα να ρωτήσω για την 46PZ81. Έχει την ίδια εικόνα με PZ80 και PZ85; Εάν ναι, μήπως είναι προτιμότερη επιλογή με βάση το ότι υποστηρίζει DVB-T Mpeg4 όπως αναφέρεται σε άλλο Thread και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή των ελληνικών καναλιών ή είναι υπερβολές; Σημειωτέον ότι την PZ81 την βρίσκω στα ιδια χρήματα με την PZ80 τα γνωστά ιντερνομάγαζα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος.

Νίκο την PZ81 δεν την φέρνει η ελληνική αντιπροσωπεία (τουλάχιστον όχι ακόμα), που σημαίνει ότι σε περίπτωση κάποιας βλάβης τα πράγματα περιπλέκονται όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη.

Φιλος μου αγορασε χτες την Panasonic 42PZ80E ,Μονο 750 ευρω !!!
Ξερει κανεις πως μπαινεις σε secret menu , αν εχει ρυθμισεις για καθε χρωμα ξεχωριστα ?

Last edited:

Φιλος μου αγορασε χτες την Panasonic 42PZ80E ,Μονο 750 ευρω !!!
Ξερει κανεις πως μπαινεις σε secret menu , αν εχει ρυθμισεις για καθε χρωμα ξεχωριστα ?

Μήπως αγόρασε την 42PZ8E αντί για την 42PZ80E?
Αν όχι, τότε από που; :)

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

η σειρά PZ8 έχει μεγάλες διαφορές με την PZ80 ? πέρα από το 1hdmi και μεγαλύτερη αντίθεση στην εικόνα έχει ουσιαστικές διαφορές ?

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Apo το Satrurn... Panasonic PZ8E.
Το επαληθευω καθως εγω ευθυνομαι για την τιμη της.
Την ειχαν 799 και τους εκανα παραπονα οτι στο πλαισιο εχει 749. Μου ειπαν να παω να την παρω απο πλαισιο και αφου καθησα καμια ωρα εκει και ελεγα σε ολους τους ενδιαφερομενους για την tv, ποσο εχει στο πλαισιο , η τιμη κατεβηκε. Αφου κατεβηκε θυμησα στον υπευθυνο οτι το πλαισιο την εχει σε 12 ατοκες και δυστυχως δεν το εφτιαξε.:grandpa: Ετσι εξαντληθηκαν οι tv του πλαισιου.
Εαν θελει o psixakias μου δινει την προμηθεια μου -bye-

Xereto kai ego.

Eimai kainourgio melos kai enthousiasmenos apo afta pou diavazo kai vlepo. Den iksera to site...anyway, tora eimai edo.

Pira mia 42PZ80E prin liges Hmeres apo to Plaisio. O logos pou grafo einai o eksis...

Yparxoun merika sites pou tin exoun fthinotera. To mono pou thelo na po einai oti sto Plaisio pia einai sizitisimoi oi polites, kai oxi mono katevikan stin idia timi, mou ekanan kai mexri 12 atokes. Omologoumenos den to parimena.

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Xereto kai ego.

Eimai kainourgio melos kai enthousiasmenos apo afta pou diavazo kai vlepo. Den iksera to site...anyway, tora eimai edo.

Pira mia 42PZ80E prin liges Hmeres apo to Plaisio. O logos pou grafo einai o eksis...

Yparxoun merika sites pou tin exoun fthinotera. To mono pou thelo na po einai oti sto Plaisio pia einai sizitisimoi oi polites, kai oxi mono katevikan stin idia timi, mou ekanan kai mexri 12 atokes. Omologoumenos den to parimena.
Φιλε καλως ηρθες, και καλοριζικη η καινουρια τηλεοραση.:a0210:
Καιρος ηταν να ζοριστουν λιγακι και οι πωλητες,εταιριες, τοσο
καιρο το ζορι το ειχανε συνηθως αυτοι που αγοραζαν.