Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Το πλαίσιο έριξε την τιμή της 46PZ85 κατά 300 ευρώ (1599 ευρώ από 1899 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα)!!!!! Έμειναν 10 κομμάτια, μείον ένα που τσίμπησα εγώ πριν από λίγο... Με διαφορά η καλύτερη τιμή αυτή την στιγμή.

Μαζί πήρα και το BD35 που έφεραν πριν 2 μέρες όπως μου είπαν (Θεσσαλονίκη).

Χωρίς παζάρια, 16 άτοκες και δώρο καλώδιο HDMI (χρυσό μου είπε, φαντάζομαι για καλό).

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά

Αφου απο οτι βλέπω έχουμε κάποιους που έχουν πλέον "Master" στις Panasonic θα ήθελα να μάθω ποιές οι διαφορές μεταξύ 46PZ80Ε και 46PZ85Ε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -bye-

Οι διαφορές υπέρ της pz85 είναι ένα φίλτρο στην εικόνα (Sub-Pixel Controller. Digital Comb Filter 3D) στον ήχο και ελάχιστα στις διαστάσεις...

Η μεγάλη διαφορά ήταν η τιμή της .....προς τα κάτω

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Το πλαίσιο έριξε την τιμή της 46PZ85 κατά 300 ευρώ (1599 ευρώ από 1899 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα)!!!!! Έμειναν 10 κομμάτια, μείον ένα που τσίμπησα εγώ πριν από λίγο... Με διαφορά η καλύτερη τιμή αυτή την στιγμή.

Μαζί πήρα και το BD35 που έφεραν πριν 2 μέρες όπως μου είπαν (Θεσσαλονίκη).

Χωρίς παζάρια, 16 άτοκες και δώρο καλώδιο HDMI (χρυσό μου είπε, φαντάζομαι για καλό).

Καλοριζικη και καλες θεασεις
πολυ καλη αγορα-bye-

Οι διαφορές υπέρ της pz85 είναι ένα φίλτρο στην εικόνα (Sub-Pixel Controller. Digital Comb Filter 3D) στον ήχο και ελάχιστα στις διαστάσεις...

Η μεγάλη διαφορά ήταν η τιμή της .....προς τα κάτω

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω φιλε μου.

Ανεξάρτητα διαφοράς τιμής ποια αγοράζουμε τελικά?:a0210:

τσέκαρε λίγο το skroutz.gr θα δεις ότι η χαμηλότερη τιμή από τις επίσημες εισαγωγές είναι 1599 για την pz85.....

Αγοράζεις ότι σηκώνει η τσέπη σου αγαπητέ...... δεν διανύουμε και τις καλύτερες εποχές !!!!:a0210:

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά

Αφου απο οτι βλέπω έχουμε κάποιους που έχουν πλέον "Master" στις Panasonic θα ήθελα να μάθω ποιές οι διαφορές μεταξύ 46PZ80Ε και 46PZ85Ε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -bye-

Στο #28 η απάντηση :a0210:

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω φιλε μου.

Ανεξάρτητα διαφοράς τιμής ποια αγοράζουμε τελικά?:a0210:

εγω πηρα την 85 επειδη ειναι λιγο καλυτερη απο αποψη εμφανισης
η 80 εφαγε πορτα απο το ετερον half

επιπλεον το θεμα του ηχου εμενα με ενδιεφερε καθως το συστημα av+ηχεια μαλλον παει για του χρονου
οποτε επειδη δεν εχω σκοπο να την αλλαξω αμεσα (εκτος οπως εχει πει ο φιλος czoun δουμε τιποτα προκλητικες τιμες σε κουρο 9g) ειπα να παω για την πιο ομορφη

εγω παντως δεν λειτουργησα ορθολογικα...η λογικη λεει να πας για το φτηνοτερο μοντελο
-bye-

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Το Σάββατο τελικά παραλαμβάνω τη 46PZ85E.
Απαιτείται τελικά "στρώσιμο"?
Εαν ναι πως ακριβώς γίνεται πρακτικά?
Υπαρχει ουσιαστικός φόβος για τη χρήση της ως monitor για PC?

Σας ευχαριστώ όλους
-bye-

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Νέο μέλος και εγώ.

Είμαι ψημμένος για την PZ85E και το μόνο που με προβληματίζει είναι η υψηλή κατανάλωση (όπως σε όλες τις plasma φαντάζομαι) σε σχέση με LCD και LED.
Μήπως ανησυχώ χωρίς λόγο?

Σας ευχαριστώ όλους
-bye-

Δεν απαιτείται, αλλά τουλάχιστον τις πρώτες ώρες καλό είναι να έχεις κάποιο mode όπως το cinema που δεν έχει υψηλή φωτεινότητα. Αν το κάνεις, κατεβάζεις το αρχείο εδώ, το καις σε ένα DVD και το βάζεις να παίζει όποτε δεν παρακολουθείς.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Νέο μέλος και εγώ.

Είμαι ψημμένος για την PZ85E και το μόνο που με προβληματίζει είναι η υψηλή κατανάλωση (όπως σε όλες τις plasma φαντάζομαι) σε σχέση με LCD και LED.
Μήπως ανησυχώ χωρίς λόγο?

Ανησυχείς χωρίς λόγο -bye-

Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Μπαααα....

Μάλλον η ΔΕΗ θα σου στείλει ευχαριστήρια κάρτα -bye-

Δηλαδη φιλε τασο ποσο παραπανω θα μου ερθει εμενα ο λογαριασμος που εχω pz ( οποιαδηποτε πλασμα) σε σχεση με μια lcd
ας πουμε οτι το μηνα τη χρησιμοποιω 100 ωρες...θα δωσω 5-10 ευρω παραπανω το μηνα? θα δωσω 50? ποσα θα δωσω?

Σας ευχαριστώ όλους
-bye-

εγω με τις αρχικες ρυθμισεις την εχω αφησει, ουτε στρωσιμο ουτε τιποτα-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Δηλαδη φιλε τασο ποσο παραπανω θα μου ερθει εμενα ο λογαριασμος που εχω pz ( οποιαδηποτε πλασμα) σε σχεση με μια lcd
ας πουμε οτι το μηνα τη χρησιμοποιω 100 ωρες...θα δωσω 5-10 ευρω παραπανω το μηνα? θα δωσω 50? ποσα θα δωσω?

Το συνολικό ετήσιο κόστος θα είναι γύρω στα 40 ;)

ενταξει και καθομαστε και μιλαμε για καταναλωσεις....:BDGBGDB55:

αυτη τη πανασονικ την εχουν ρημαξει, μια θερμαστρα την ανεβαζουν, μια ηλεκτρορουφυχτρα(!!) την κατεβαζουν (ενταξει τις πλασμα γενικοτερα οχι μονο αυτη), μια εχει χαλια τηλεοπτικο, μια κανουν θορυβο τα ανεμιστηρακια...

τεσπα, εξακολουθω να θεωρω οτι εχει μια απο τις 2-3 καλυτερες εικονες στην αγορα ανεξαρτητου τεχνολογιας και τιμης, πισω απο τις κουρο φυσικα
και στις τιμες που εχουν πεσει τωρα ειναι πολυ καλο value

Αγόρασα πριν μία εβδομάδα την Panasonic 46PZ85 από το stock του Πλαισίου. Ο πωλητής μου είπε οτι είναι επισκευασμένη, δεν ήξερε τι επισκεύασαν, μου είπε "συνήθως το τροφοδοτικό". Μου την άφησε 900 ευρώ, με 6 μήνες εγγύηση. Την πήρα με τη λογική ότι αν έχει πρόβλημα, θα το βγάλει μέσα στους 6 μήνες. Θα ταλαιπωρηθώ στα πήγαινε-έλα (αν υπάρξει πρόβλημα), αλλά η "έκπτωση" με δελέασε.... Την πάω σπίτι, κάνω search στα κανάλια, η εικόνα μια χαρά, ο ήχος παράσιτα! Γυρνάω στον ψηφιακό δέκτη, όλα καλά! Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο για να καταλάβω τι φταίει... Panasonic 46PZ85 Β έγραφε το κουτί απ' έξω και όχι ΕΑ! Για 9 κατοστάρικα που γλύτωσα, δεν μ' ένοιαξε καθόλου να βγάλω από την αποθήκη το παλιό VCR και να το χρησιμοποιήσω για αναλογικά κανάλια... Η εικόνα της είναι απλώς απίστευτη!!!! Η μόνη μ@λ@Κ1@ που πρόλαβα να δω ήταν η απουσία εισόδου ήχου για το pc! Θα μπορούσα αντί του VCR να χρησιμοποιήσω το AverMedia TV-Box... Απίστευτα χρώματα! Απλώς απίστευτα... Σε σύγκριση με κάτι SAMSUNG που η εικόνα τους μου θυμίζει κάτι τύπους που ακούνε μουσική ρυθμίζοντας τον ενισχυτή τους με το loudness, μπάσα και πρίμα στο full!!!

Αγόρασα πριν μία εβδομάδα την Panasonic 46PZ85 από το stock του Πλαισίου. Ο πωλητής μου είπε οτι είναι επισκευασμένη, δεν ήξερε τι επισκεύασαν, μου είπε "συνήθως το τροφοδοτικό". Μου την άφησε 900 ευρώ, με 6 μήνες εγγύηση. Την πήρα με τη λογική ότι αν έχει πρόβλημα, θα το βγάλει μέσα στους 6 μήνες. Θα ταλαιπωρηθώ στα πήγαινε-έλα (αν υπάρξει πρόβλημα), αλλά η "έκπτωση" με δελέασε.... Την πάω σπίτι, κάνω search στα κανάλια, η εικόνα μια χαρά, ο ήχος παράσιτα! Γυρνάω στον ψηφιακό δέκτη, όλα καλά! Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο για να καταλάβω τι φταίει... Panasonic 46PZ85 Β έγραφε το κουτί απ' έξω και όχι ΕΑ! Για 9 κατοστάρικα που γλύτωσα, δεν μ' ένοιαξε καθόλου να βγάλω από την αποθήκη το παλιό VCR και να το χρησιμοποιήσω για αναλογικά κανάλια... Η εικόνα της είναι απλώς απίστευτη!!!! Η μόνη μ@λ@Κ1@ που πρόλαβα να δω ήταν η απουσία εισόδου ήχου για το pc! Θα μπορούσα αντί του VCR να χρησιμοποιήσω το AverMedia TV-Box... Απίστευτα χρώματα! Απλώς απίστευτα... Σε σύγκριση με κάτι SAMSUNG που η εικόνα τους μου θυμίζει κάτι τύπους που ακούνε μουσική ρυθμίζοντας τον ενισχυτή τους με το loudness, μπάσα και πρίμα στο full!!!

Καλησπέρα, λοιπόν σήμερα πρέλαβα απο plaisio τη δική μου 46PZ85 η οποία μετά την εγκατάσταση παρουσίασε το ίδιο προβλημα στον ηχο. Μετά απο λίγο ψάξιμο έπεσα πάνω στο μύνημά σου και διαπίστωσα οτι και η δική μου είναι η 46PZ85B!!! Η αντιπροσωπεία της Panasonic είναι κλειστή σήμερα και δε βλέπω να βγάζω ακρη... Μηπως είναι θέμα κάποιας ρυθμισης η πρέπει να ζητείσω να -bye-αντικατασταθεί με την 46PZ85Ε και μόνο αυτή?