Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δύο ερωτήσεις:
1. Με τα νέα ψηφιακά όλα κομπλέ, καθώς και με το Guide+.
Ανοίγοντάς το δουλεύει σωστά, αν και πάνω γράφει ότι δεν είναι εφικτή η ενημέρωση του. Απλά το αγνοώ;
2. Έχω παλιό fw στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω κάρτα SD για αναβάθμιση.
Χάνω κάτι σημαντικό σχετικά με τη θέαση τηλεόρασης;

Last edited:

..........

Περί Guide+.... http://www.europe.guideplus.com/En/our_service.html

Χώρες στις οποίες λειτουργεί... http://www.europe.guideplus.com/En/help/countries_hostchannels.html

Η Ελλάδα δεν είναι 'major European Countrie' ...:firstprize:

... δεν υπάρχει μεταδιδόμενη πληροφορία, γι' αυτό ψάχνει-ψάχνει και δεν βρίσκει τίποτα.

.........

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδειαφερον και τη βοηθεια. πραγματικα αυτο με τα σημαδια δεν το ειχα διανοηθη. Θα επανελθω οταν την παραλαβω πλεον επισκευασμενη.:slapface:

ειχαμε καποια εξελιξη?

Σήμερα συμβαίνει το εξής με τη Digea.
Όταν κάνω ζάπινγκ στη μπάρα πληροφοριών δεν αναγράφει πληροφορίες για το πρόγραμμα.
Στο Guide plus δείχνει τα πάντα!
Στην ERT Digital επίσης δουλεύει παντού σωστά.
Τι παίζει;
Είναι θέμα της Digea; Ή κάτι με την tv;

ειχαμε καποια εξελιξη?

Τελικα παρελαβα το πλασμα γερασμενο κατα δυο χρονια..........:bigcry::rifle:
Εγινε αλαγγη πλακετας και απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος αυτος δεν μπορεσε να εντοπιση την βλαβη(την καθετη γραμμη).Η τηλεοραση απο την ιντερσις σταλθηκε συσκευασμενη σωστα στην επαρχια, οταν πηγα και την ξεπακεταρισα επαθα νευρικη κριση, το πλαισιο ηταν γεματο γραντσουνιες, αποτυπωματα στην οθονη, σταμπα σταγονιδιων απο φτερνιζμα και κτυπηματακια, τηλεφωνισα και μιλησα με τον υπευθυνο του σερβις του ειπα οτι ειναι αδυνατον να εγιναν απο την μεταφορικη και μου ειπε οτι ειχαν κι αλλη αναφορα. Θα πρεπει να πω ομως οτι μου ζητησαν να στειλω την τηλεοραση με δικα τους εξοδα για να γινη αλλαγη στο πλαισιο.Φυσικα δεν μπορουσα να ξαναμπω στην ιδια διαδικαδια.

Αν και απαράδεκτα καθυστερημένα(περισσότερο λόγο έλλειψης ιντερνετ) γράψτε και εμένα ως σούπερ ικανοποιημένο (για τα 600Ε που έδωσα) χρήστη s10 46'' από Δεκέμβρη του 09...!αναλυτικές εντυπώσεις δεν γράφω μιας και το μοντέλο δε το βρίσκω πουθενά στο εμπόριο άρα απλά και λιτά:
Όλα σούπερ!εικόνα ξεκούραστη (το πιο σημαντικό για μένα),χρώματα φυσικά-κίνηση καλή(όχι τέλεια ομαλή),ικανοποιητικότατο επίγειο σήμα-άπαιχτο σε BL-dvd,σε ψηφιακό δεν ξέρω ακόμα!
αν και θα ήθελα:
καλύτερα ηχεία(δυνατά μεν αλλά μπουκώνουν)
να έπαιζε mp3 απο sd κάρτα!
επιλογή να μαυρίζει η οθόνη(κάτι σαν screen saver δηλαδή!)
να μην τζιτζιρίζει το τροφοδοτικό(εντάξει είμαι&ψίρας σε θέμα ήχου-θορύβου,ακούγεται μόνο σε απόλυτη ησυχία)
Αυτά από εμένα!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και απαράδεκτα καθυστερημένα(περισσότερο λόγο έλλειψης ιντερνετ) γράψτε και εμένα ως σούπερ ικανοποιημένο (για τα 600Ε που έδωσα) χρήστη s10 46'' από Δεκέμβρη του 09...!

600Ε τον 12/09??? Που τη βρήκες το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τέτοια super τιμή βρε? Εγώ που πήρα την ίδια ακριβώς από το Public Θεσσαλονίκης τον 02/10 έδωσα 750Ε!!! Με 12 άτοκες δόσεις βέβαια, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα επιπλέον 150Ε στην τιμή και μάλιστα σχεδόν δύο μήνες αργότερα. Και θυμάμαι μάλιστα ότι όσο και εάν είχα ψάξει το συγκεκριμένο διάστημα, η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν 700Ε (δε θυμάμαι που), αλλά τα ήθελαν ντούκου.
Anyway, καλως ήρθες, έστω και καθυστερημένα, στην παρέα μας και οι καλές θεασεις είναι κάτι παρπάνω από βέβαιες, οπότε η ευχή μάλλον περισσεύει!!!

Είχα post-άρει στο u10 thread γιατί αρχικά ενδιαφερόμουν για αυτή αλλά μετά στα p@blic Βόλου είχαν εκπτώσεις και μετά για 3 μέρες είχαν επιπλέον εκπτώσεις στις ηλεκτρονικές συσκευές...φυσικά ήταν εκθεσιακό μοντέλο αλλά δε με χάλασε τελικά(600Ε με σετ καθαρισμού! και 46 καλές ίντσες δε το πολυσκέφτηκα!)...
άντε όταν πέσουν οι 3d στα 600Ε θα πάμε για καινούρια..!

Απορία του Guide plus και πάλι.
Τα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν έχουν Guide plus.
Πρόβλημα της ΕΡΤ να φανταστώ;

ρε παιδια μια απορια...
οταν συνδεω την tv με το notebook μεσω hdmi,εχω εικονα για λιγα δευτερολεπτα και μετα τελος:chinscratch:
μετα οσες φορες και αν ξανασυνδεσω την tv εικονα δεν παιρνω με τπτ
ειτε την συνδεσω κατευθειαν ειτε μεσω του ενισχυτη(yamaha 663) εικονα ΓΙΟΚ
αυτο συμβαινει μονο με το notebook το οποιο εχει windows 7 pro και καρτα γραφικων nvidia 8600M GS με τον τελευταιο driver κιολας...οταν βλεπω ταινια απο το LG BD 390(παλι μεσω hdmi) ουδεν προβλημα
ξερει κανεις τπτ???τα νευρα μου εχουν γινει χορδες...

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδια μια απορια...
οταν συνδεω την tv με το notebook μεσω hdmi,εχω εικονα για λιγα δευτερολεπτα και μετα τελος:chinscratch:
μετα οσες φορες και αν ξανασυνδεσω την tv εικονα δεν παιρνω με τπτ
ειτε την συνδεσω κατευθειαν ειτε μεσω του ενισχυτη(yamaha 663) εικονα ΓΙΟΚ
ξερει κανεις τπτ???

Δοκίμασες σε άλλη HDMI;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με άλλο καλώδιο;
οπαααααααα
αλλαξα καλωδιο και ειναι κομπλε τωρα...
τοσο απλο ηταν ρε π@@στη μου....
ευχαριστω Γιωργο,απο τα νευρα μου ουτε καν σκεφτηκα να δοκιμασω αλλο καλωδιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις

οπαααααααα
αλλαξα καλωδιο και ειναι κομπλε τωρα...
τοσο απλο ηταν ρε π@@στη μου....
ευχαριστω Γιωργο,απο τα νευρα μου ουτε καν σκεφτηκα να δοκιμασω αλλο καλωδιο...

Συνηθισμένο πρόβλημα, τέλος καλό όλα καλά.....:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Re

Τι να σου πω, έχεις άλλο καλώδιο να δοκιμάσεις;
δουλεψε μια φορα,τωρα οτι και αν κανω εικονα ΓΙΟΚ