Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα παιδιά

Χτες αγόρασα από το Saturn στο γέρακα την S20 με 749 euro και 12 άτοκες πιστεύω αρκετά καλά.

Τώρα αρχίζει η μάχη στο σπίτι με κράξιμο του στυλ είναι πολύ μεγάλη που θα την βάλουμε και τέτοια. Και για να λέμε είναι πραγματικά σχετικά οριακά.

Να ζητήσω καμιά συμβουλη για ρυθμίσεις έτσι στην αρχή να βάλω για κάνα μήνα?

Από το μαγαζί μου είπανε ότι η panasonic δεν λέει ότι θέλει στρώσιμο

Καλημέρα παιδιά

Χτες αγόρασα από το Saturn στο γέρακα την S20 με 749 euro και 12 άτοκες πιστεύω αρκετά καλά.

Τώρα αρχίζει η μάχη στο σπίτι με κράξιμο του στυλ είναι πολύ μεγάλη που θα την βάλουμε και τέτοια. Και για να λέμε είναι πραγματικά σχετικά οριακά.

Κι εγώ φίλε μου τα ίδια αντιμετώπισα πριν την πάρω. "50άρα θα πάρουμε? δεν είναι πολύ μεγάλη?" Πήρα λοιπόν που λες κι εγώ την κυρία και πήγαμε για πλυντήριο και περνάμε δίπλα απο μια 50άρα (τυχαία?) και τις λέω αυτή σου αρέσει. Λέει ναι αμέ καλή είναι. Λεω ε αυτή είναι η 50άρα και την κλείσαμε.
Θα σου πω τι θα κάνεις και θα πιάσει. Οταν την πάρεις θα κανονίσεις να μην είναι σπίτι (τη δικιά μου την έστειλα για καφέ) θα την τοποθετήσεις θα την ρυθμίσεις και οταν έρθει θα έχεις φώτα κλειστά και μια ταινία να παίζει σε HD φυσικά και να δεις θα του πει ¨Ουαου σαν σινεμα είναι"

Καλημέρα παιδιά

Για ρώτα ξανά μια βδομάδα μετά, και θα πάρεις άλλη απάντηση... -bye-

Νομιζω για καλο κακο, βαλε το burn-in DVD και αμα περασεις τις 200ωρες το σταματας...

Μία ερώτηση τα ψηφιακά της ΕΡΤ πως μπορω να τα πιασω? Μέχρι στιγμής πιάνω μονο digea! και ενα περίεργο με την παλία αναλογική ολα τα αναλογικα τα επιάνα καμπάνα!!τώρα όλα χαλια!! περιεργο?

εχθές παρήγγειλα 50s20 από multidrama 890euro. αν παίζει η τιμή 749 στο Saturn προλαβαίνω να ακυρώσω.

Παιδιά sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός ΑΘΗΝΩΝ

Για την 42" ελεγα

Και πάλι συγνώμη

μόλις με πήραν τηλέφωνο από ta multidrama και η tv ειναι στο κατάστημα.
αύριο παραλαμβάνω και με έχει πιάσει πανικός. δεν ξέρω αν θα χωράει στο αμάξι μου (opel corsa 3d). είναι η πρώτη μου ευμεγέθης tv μετα απο την 37 scarlet που ομολογουμένως μετά βίας χώρεσε στο κάρο. την βοήθεια σας κάποιος αν γνωρίζει ή γίνομαι παράλογος?

Εμένα η U20 η 50άρα χώρεσε σε ένα golf plus ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα. Σε εσένα πεύτουν τα καθίσματα;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αύριο παραλαμβάνω και με έχει πιάσει πανικός. δεν ξέρω αν θα χωράει στο αμάξι μου (opel corsa 3d). είναι η πρώτη μου ευμεγέθης tv μετα απο την 37 scarlet που ομολογουμένως μετά βίας χώρεσε στο κάρο. την βοήθεια σας κάποιος αν γνωρίζει ή γίνομαι παράλογος?

Με το κουτι αποκλειεται (στο Insignia και με το ζορι -στο φαρδος εννοω), αν την βγαλεις ΟΚ!

Εγώ έβαλα την 50'' σε Corsa 3d '2008 (Corsa d) εντελώς οριακά, ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα και με το πρόσωπο κολλημένο στο παρμπρίζ...

Παίδες...

Ξέρει κανένας τους κωδικούς για το τηλεκοντρολ του dreambox που αφορούν στην πανυ???

Παίδες...

Ξέρει κανένας τους κωδικούς για το τηλεκοντρολ του dreambox που αφορούν στην πανυ???
Μήπως θες αυτό;
1- Press TV button on your dream remote
2- Press on SHIFT/Set-up button for 3 seconds and TV button will blink twice
3- Enter the suitable code that match your TV
4- When u finish the remote will be ready to use for both Dreambox and the Tv

Panasonic codes: 0680 0138 0256 0391 0397 0546 0067 0586 0193 0578

εγώ την μετέφερα με matrix ενώς φίλου. δεν ήθελα να την πλαγιάσω. πάντως η πίσω πόρτα δεν έκλεισε.. είναι θηρίο η τηλεόραση.