Είναι κάπως κίτρινο...εγω στο true cinema
Είναι κάπως κίτρινο...
Αποτελεί καλή ποιότητα αυτό?
Και είναι σωστό?
Το λευκό δεν πρέπει να είναι λευκό?
Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με τα ψηφιακά... η χώρα είναι ρυθμισμένη σε Ελλάδα και δεν βρίσκω τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, μήπως πρέπει να ρυθμίσω τη χώρα σε Ισπανία;
Άρα η TV είναι για τον ******.Ναι. Το λευκό πρέπει να έχει θερμοκρασία 6500 βαθμών Κέλβιν. Αν έχει παρακάτω έχει κιτρινωπή χροιά, αν έχει παραπάνω (παγωμένο) έχει μια ελαφριά μπλεδίζουσα.
εννοούσα να ρυθμίσεις το μαύρο όπως το θέλεις, το άσπρο ξεχωριστά κτλ s20 έχει τα πολύ βασικά.
Άρα η TV είναι για τον ******.
Σωστά?
Ναι. Το λευκό πρέπει να έχει θερμοκρασία 6500 βαθμών Κέλβιν. Αν έχει παρακάτω έχει κιτρινωπή χροιά, αν έχει παραπάνω (παγωμένο) έχει μια ελαφριά μπλεδίζουσα.
Δεν υπάρχει επιλογή θερμοκρασίας λευκού στο TrueCinema...
Θες να πεις δηλαδή ότι είναι σωστό το άσπρο της, απλά εγώ έχω συνηθίσει να βλέπω λάθος?
Πόσες ώρες έχεις κλείσει στην τηλεόραση; Ίσως το μάτι σου ακόμη δεν είναι τόσο εκπαιδευμένο. Εγώ παρ' ολο που η s20 δεν έχει τις ρυθμίσεις που θα ήθελα σε θέαση mkv πραγματικά την απολαμβάνω. Σε lcd δεν θέλω να βλέπω, εντάξει εντυπωσιακή η εικόνα που έχει η samsung μου (έντονα χρώματα κτλ) αλλά μου θυμίζει γραφικά σε παιχνίδι και δεν έιναι αυτό που θέλω πλεον να βλέπω. Όταν δεν είχα μέτρο σύγκρισης την έβλεπα εξαιρετική. Αλλά πλέον την βλέπω σαν μια βαμμένη γκόμενα κ εγώ πλέον προτιμώ τη φυσική ομορφιά.Απλά ξέρετε τι συμβαίνει?
Δεν βλέπω πουθενά καμιά τραγική ποιότητα που όλοι αναφέρουν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.