Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης δεν μπορώ να δώ τις ώρες λειτουργίας με το παρατεταμένο πάτημα του mute στο service menu, μάλλον η αλλαγή firmware έχει παίξει το ρόλο της.
Σου βγάζει δύο στήλες. Πρέπει να μεταφερθείς με τα πλήκτρα πλοήγησης του τηλεκοντρόλ στο κάτω δεξιά κουτάκι και να πατήσεις εκεί Mute.

Φίλε Lafas1987,

Αν επιτρέπεται από πού την αγόρασες και με τί όρους?
Την αγόρασα από το Progressive το οποίο εδρεύει στην Κρήτη.
http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=111111&proionID=7037
Η τιμή είναι 750Ευρώ στο Site, αλλά μετά από κουβέντα που είχαμε κατάλαβε ότι γνωρίζω τις τιμές που παίζουν στο Πλαίσιο, κλπ και ο άνθρωπος από μόνος του μου την άφησε στα 699Ευρώ.
Για όποιον ενδιαφέρετε να ψωνίζει από εκεί, ζητάει τον κ. Κώστα.

Καλησπερα σε ολους στο forum :flipout: ειμαι και γω κατοχος μιας 42'' S20 εδω και περιπου 5 μηνες.Απο την οποια προσεξα πως εχω προβλημα burn-in:slapface: στο λογοτυπο του MEGA. Τις πρωτες 200 ωρες λειτουργειας της τηρησα οσο το δυνατον μπορουσα με χαμηλη αντιθεση και φωτεινοτητα ομως απ οτι φαινεται το προβλημα του burn-in στο συγκεκριμενο καναλι μιας και το παρακολουθουσαμε πολυ στην οικογενεια αυτον τον καιρο δεν καταφερε να αποφευχθει.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει το προβλημα?:firstprize: ισως με το break-in dvd?
το burn-in φαινεται αχνα...σε σκουρο φοντο και σχεδον καθολου σε ανοιχτο φωτεινο φοντο:a0210:

Kαλώς όρισες στην παρέα μας !!! -bye-

Έτσι όπως το περιγράφεις, για επίμονο image retention μοιάζει παρά για burn-in...

Mέχρι να φύγει το "αποτύπωμα", θα βλέπεις το mega σε "Μεγέθυνση 1". Επιπρόσθετα, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό.

Καλησπερα σε ολους στο forum :flipout: ειμαι και γω κατοχος μιας 42'' S20 εδω και περιπου 5 μηνες.Απο την οποια προσεξα πως εχω προβλημα burn-in:slapface: στο λογοτυπο του MEGA. Τις πρωτες 200 ωρες λειτουργειας της τηρησα οσο το δυνατον μπορουσα με χαμηλη αντιθεση και φωτεινοτητα ομως απ οτι φαινεται το προβλημα του burn-in στο συγκεκριμενο καναλι μιας και το παρακολουθουσαμε πολυ στην οικογενεια αυτον τον καιρο δεν καταφερε να αποφευχθει.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει το προβλημα?:firstprize: ισως με το break-in dvd?
το burn-in φαινεται αχνα...σε σκουρο φοντο και σχεδον καθολου σε ανοιχτο φωτεινο φοντο:a0210:
Από την αρχή δηλαδή έβλεπες τα κανάλια κανονικά?

Παρόλα αυτά, αν βάλεις κάποιο κανάλι να παίζει για πολύ ώρα μεγεθυμένο τουλάχιστον σε "μεγέθυση 1", δεν φεύγει?

Απο την αρχη ολα τα καναλια παρακολουθοντουσαν κανονικα ναι ...με μειωμενη αντιθεση αλλα και φωτεινοτητα σε cinema mode.Επειτα απο τις 200 ωρες αρχισα να βλεπω ας πουμε περισσοτερο το Mega αλλα επισης ανεβασα τις ρυθμισεις
αντιθεση-φωτεινοτητα πιο πανω.Εαν βαλω ενα καναλι σε μεγενθυση 1 για αρκετη ωρα δυστυχως δεν χανεται το αποτυπωμα...Βεβαια ειναι πολυ αχνο δηλαδη θα πρεπει να υποδειξω σε καποιον οτι υπαρχει για να το προσεξει.
φαντασου ομως πως οταν ανοιγω το blu-ray player και ειμαι στο βασικο μενου που απο πισω εχει ενα γαλαζιο σκουρο φοντο φαινεται επιμονα το αποτυπωμα

Ευχαριστω εκ των για τις απαντησεις! θα δοκιμασω τα scrooling images μαζι με τα χιονια.
Γενικως ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την TV εαν αφαιρεσουμε αυτο το γεγονος

Mην περιμένεις να φύγει από τη μία στιγμή στην άλλη... Παρακολούθα εσύ κανονικά τηλεόραση σε "Μεγέθυνση 1" και θα εκπλαγείς μετά από μερικές μέρες... ;)

ρε παιδια υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ των Panasonic TX-P42S20 και TX-L42S20?

Όχι τίποτα το σπουδαίο... Απλώς η πρώτη είναι Plasma και η δεύτερη LCD... :flipout: :flipout:

Όχι τίποτα το σπουδαίο... Απλώς η πρώτη είναι Plasma και η δεύτερη LCD... :flipout: :flipout:

παει... χαζεψα..

και χαρηκα οταν ειδα S20 στα multirama, αλλα τελικα ειναι η lcd..

Πάντως να μη τη ματιάσω είναι κούκλα.
Επίσης παρατήρησα ότι όσο πάει και βελτιώνεται ειδικά στο μαύρο. Κάθε βράδυ παίζει το βιντεάκι για το στρώσιμο και βλέπω διαφορά.

Πράγματι κάθε μέρα που περνάει βελτιώνονται αισθητά τα χρώματα. Εχει φύγει τελείως εκείνη η πράσινη-καφέ απόχρωση που είχαν όταν πρωτολειτούργησε. Το flickering είναι υπαρκτό αλλά πιστεύω κάτω από το όριο του ενοχλητικού. Δεν ξέρω αν εξαφανιστεί όταν η tv γυρίσει από normal σε cinema mode.

Και εμένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Το αναφέρω τυπικά, αφού πρέπει να γνωρίζει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες ο οποιοδήποτε προσεχώς αγοραστής.

atipixels.jpg

Στην κάρτα γραφικών γνωρίζει κάποιος τι είσοδο πρέπει να δίνω στην TV?
Τώρα το έχω RGB.
Από Default, είχε μία από τις πρώτες.

atipixels.jpg

Στην κάρτα γραφικών γνωρίζει κάποιος τι είσοδο πρέπει να δίνω στην TV?
Τώρα το έχω RGB.
Από Default, είχε μία από τις πρώτες.

Αν και δεν έχω την συγκεκριμένη TV (έχω μείνει στην PX80), η επιλογή θα πρέπει να είναι σε Limited RGB (3η επιλογή).

Μια δοκιμή εξάλλου δεν βλάπτει... :7SFGSFG:

Καταργήθηκε η σειρά S διότι κάτι τέτοια λένε στο Πλαίσιο!!

Στην Τσεχία λειτουργεί ακόμα η γραμμή παραγωγής της S20. Aν αποφάσισε η intertech να μην εισάγει άλλες, αυτό αποτελεί άλλο θέμα...

Χθες, πάντως, στο ΜΜ Λάρισας, είχε μια στίβα από 46άρες, στα 699 ευρώ. Μήπως έχουν και σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα;

Στην Τσεχία λειτουργεί ακόμα η γραμμή παραγωγής της S20. Aν αποφάσισε η intertech να μην εισάγει άλλες, αυτό αποτελεί άλλο θέμα...

Χθες, πάντως, στο ΜΜ Λάρισας, είχε μια στίβα από 46άρες, στα 699 ευρώ. Μήπως έχουν και σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα;
Πριν 3 μέρες είχε 5 κομμάτια στο στοκ στο saturn Συγγρού στα 700 ευρώ

Για καμια 50s20 χλωμό να υπάρχει κάπου ε?
Aν και λογικά θα πάω στη 46s20 που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!!

Για καμια 50s20 χλωμό να υπάρχει κάπου ε?
Aν και λογικά θα πάω στη 46s20 που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!!

Επειδή άλλο η 46άρα και άλλο η 50άρα είναι καλύτερο να δώσεις μια παραπάνω βάση στο size και να κοιτάξεις αν δεν βρεις την S20 σε 50άρα να βρεις κάτι αντίστοιχο στις ίδιες ίντσες.

size matters